BAFTA , amfAR ve Diğer ŞIKLARIM !

IFW 'in yoğun temposundan arada birçok önemli organizasyonlar kaynadı. Bir türlü vakit bulup da konu edemedim. Zaman fukaralığım halen devam ediyor. O yüzden tek tek ele almaktansa toplu bir şıklar postu yapayım istedim.



Öncelikle amfAR 'dan başlamak istiyorum. Gecede en beğendiğim isimleri toplu halde görüyorsunuz.

Julianne Moore Roberto Cavalli elbisesiyle bir içim su. Hele o makyajının güzelliğine hayran kaldım.

Anja Rubik Gucci elbiseyi nasılda güzel taşımış.

Model Joan Smalls ne kadar da Zoe Saldana 'ya benziyor.Givenchy elbisesiyle çok şık.

Victoria Secret güzellerinden Erin Heatherton, Leonardo diCaprio 'nun altın dokunuşuna sahip olan son şanslı :) Önümüzdeki birkaç sene içinde ismini çok daha sık duyacağımıza eminim. Navy tonlarındaki elbisesi çok yakışmış.

Sarah Jessica Parker Oscar de la Renta elbisesiyle gecede en beğendiğim isim oldu. Devasa kolyeyle bile elbiseyi almış götürmüş bambaşka boyutlara taşımış. Çok beğendim.

Rose Byrne son günlerdeki seçimleriyle göz dolduruyor. Alexander McQueen içinde şahane görünüyor.

Alexa Chung Louis Vuitton SS2012 koleksiyonu için en doğru isim olmuş. Naif fiziğiyle çok şık görünüyor.

Ve geçelim BAFTA Ödülleri 'ne..



Gecede en çok 4 isim dikkatimi çekti. Tilda Swinton 'ın Celine bayazlığı, Gillian Anderson 'ın Sybil Connolly elbisesinin rengi, Penelope Cruz 'un Armani yaka kesimin güzelliği ve Michelle Williams 'ın hayret verici H&M şıklığı.



Michelle Williams 'ın Olympia Le-Tan clutchın Arthur Miller 'ın The Misfits 'i olması pek bir manidar. Elbisesinin bir H&M olması ise çok sıradışı, çok ilginç ve çok güzel. O kadar zarif görünüyor ki giydiğine değil giyene bak dedirten cinsten. Bluzun fiyatı 40$, eteğin ise 30$. Nisan ayından itibaren tüm H&M mağazalarında bulabileceğiz.

amfAR ve BAFTA ödülleri dışında 2 isim daha var ki bunlara da yer vermem gerekiyor.



İlki Angelina Jolie. Jenny Packham elbisesiyle adeta bir içim su. Özellikle fazlasıyla ince kollarını kapatması en doğru iş olmuş. Elbisenin pırıltıları ve işçiliği şahane. Renk ise ayrı bir yakışmış.





Bir diğer ve son isim ise Lea Seydoux. Berlin Film Festivali 'nde ki kırmızı Prada şıklığı ağzımı açık bıraktı. O kadar güzel, asil ve şık görünüyor ki adeta o cici kız bu kızmı dedirtiyor. Saçları ve makyajı kusursuz. Eteğin ön kımı iyiki kısa. Böylelikle benim çok beğendiğim ama sizlerin fazla beğenmediği 2012SS Prada ayakkabıları görebiliyoruz. Tüm takılar ve clutch da Prada imzalı. Elbise 2010 koleksiyonuna ait. Düz bir elbise aksesuarlarla ancak bu kadar başarılı bir şekilde fevkaladenin fevkinde görünebilir :)


Share

Yorumlar

  1. Penelope C. dogumdan sonra nasil guzellesti, inanamiyorum. Tabi karizmatik kocasinin da etkisi vardir:)) Favorim Penelope! Lea S. de inanilmaz cekici, iste kirmizi boyle giyilir diye ders veriyor sanki. Michelle W.'in H&M'i hic de H&M gibi durmuyor, hayret, soylemesen kimse anlamaz, gerci eminim yakindan kumas ve dikis kalitesinden bellidir birseyler ama yine de basarili.
    Bu arada Pelin super postlar yapmissin, ellerine saglik, oglumu havuzdan almaya gidicem, cikamiyorum bi turlu:)
    ylz

    YanıtlaSil
  2. Lv s/s çok güzel ama fiyatlarından dolayı bi anti-sempatim var. Derkeeen Alexa Chung CL duvette ileeee mükemmel bi görüntü ortaya koyduuu ♥ O elindeki neyse onu beğenmedik tek. Tilda Swinton hoş. Michelle Williams'ın h&m'i olmamış diğerlerinin yanında çok ucuz(maddi anlamda değil) kalıyor. Olympia le-tan clutch'ı da bi o kadar güzel. Lea oha çoooooook iyi.

    YanıtlaSil
  3. Angelina çok iyi. Penelope çok çokk iyi.Tilda'yı beğendim. Lea Müthiş görünüyor kırmızılı kadın adeta. İşte şıklarım böyle pelin'im:)) Seninkilerle aynı yani sürpriz yok:) Bavul hazırlama derdinde ve telaşındayım off ne sıkıcı bir durum:( Yoksa daha uzun yazardım şöyle ballandıra ballandıra neyse artık böyle olsun bu seferlik pelin'im:)

    YanıtlaSil
  4. Michelle Williams'in clutchinin The Misfits olmasi neden manidar? Herseyi ile cok siyah beyaz olmus, sevmedim.
    -CigdemO.

    YanıtlaSil
  5. çoook teşekkürler ylz :)

    çiğdem arthur miller monroe'nun en büyük aşkıydı. dolayısıyla monroe'nun hayatını canlandırarak oscar adayı olan birinden hoş bir jest bence :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.