BLOGGER 'ların İstilası

 


Çok ilginç bir kapak hikayesi..Boxer dergisinin şubat sayısı kapağını gördünüz mü ??!!

Versetto Fashion blogun sahibi, Evos Angels ve Boxer Dergilerinin moda editörü Mısra Seven çalıştığı derginin kapağını süslüyor.

Görür görmez ilk olarak Allah allah memlekette güzel ve ünlü kadın kalmadımı diye düşündüm ama vakit geçtikçe fikir hoşuma gitti.

Devir blog devri. Bir Pucca 'mız var ortalığın anasını ağlatıyor. StyleBoom 'cuğum var nerdeyse her kanalda bıcır bıcır röportaj verir, Koray 'cığım var en son Burberry defilesini İtalya 'da seyretmeye gider, DB Junk 'ımız blogu sayesinde moda dünyasını fetheder, ünlülerin çocukları açtıkları bloglar sayesinde moda otoritesi hatta moda ikonu ilan edilir..Kısaca iyisiyle kötüsüyle blogosfer en fiyakalı dönemini yaşıyor.

Bu açıdan bakarsak elbette Boxer 'ın kapağını fazla tanınmıyor olsada bir bloggerın süslemiş olması hiç de şaşırtıcı değil.

Kız güzel, poz Boxer'lık ama ölçülü, fikir orjinal e daha ne olsun ?!


Share

Yorumlar

  1. Hey! Çok teşekkür ederim :)) Vallahi bu tür yorumlar görmek beni her şeyden daha çok mutlu ediyor :)

    YanıtlaSil
  2. Benim gözüm gönlüm senin bloguna alıştığı için digerleri hatta yabancı olanları bile bana pek yavan geliyor. Aynı sıcaklığı bulamıyorum. Biraz ego tatmini gibi blog isi ele alınmamalı. Senin adını zikrettiklerin üzerine alınmasın lütfen.

    YanıtlaSil
  3. Çok teşekkür ederim:) Begenmene ve güzel yorumlara sevindim.

    YanıtlaSil
  4. Valla bence bunun Mısra'nın blogger olmasıyla bi alakası yok, yani çok fazla meşhur blogger var ama boxer'a kapak olamaz. Allah vergisi doğal güzelliği ve kusursuz bacakları sağolsun:)))

    YanıtlaSil
  5. BENCE İYİ BLOGLAR GERÇEKTEN ÇOK FAYDALI OLUYOR ÜNLÜLERİN ÇOCUKLARININ SOYADLARINDAN DOLAYI MEŞHUR OLAN BLOGLARI HARİÇ! AMA BU SAYDIĞIN BLOGLAR GERÇEKTEN ÇOK TAKİP EDİLESİ ÇOK KEYİFLİ BLOGLAR UMARIM BİR GÜN BENİM BLOGUMDA BOL TAKİPÇİLİ HERKESİN BEĞENEREK KEYİFLE TAKİP ETTİĞİ BİR BLOG OLUR:)ÇOK ÇALIŞMAM LAZIM ÇOOOK:)
    http://editorist1783.blogspot.com/2012/02/uludag-blue-snow.html

    YanıtlaSil
  6. Kız hakikaten çok güzel bacakları çok kıskandım:) Ama en güzel blogger sensin şekerim gerisi boş:)) Bende senden başkasını takip edemiyorum senin blog öyle güzel ve samimi ki başkalarına zamanım kalmıyor,ayrıca sen bloguna çok önem veriyorsun okuyucunun yorumlarını önemsiyorsun senin kadar samimisini göremiyorum ben. Ayrıca yazılarındaki dil olağanüstü ve sivriliği tam kıvamında:) Ünlülerin çocukarı ne zaman stil ikonu oluyor beş karış boyuyla anlamış değilim:) Neyse pelincim fazla uzatmıyım daha diğer postlara yorum yapıcam:)

    YanıtlaSil
  7. zaman herkesin kendi markasını yaratma zamanı. kapitalist sistemin bize son sunduğu şey bu sanırım. markalaşabiliyorsan varsın artık.
    bu ne kadar doğru bilemiyorum ama bende bu işin içinde olsam o çarkın bir dişi olabilirdim. zincirleme gidiyor bu işler, bir yerde hayır diyemiyorsun sanırım. pucca nın olayıda bu. bir blogdan köşe yazmaya oradan da kitaplaşmaya sanırım sonrada film işi. napolyon un dediği gibi "para, para, para":)
    önce kontrol sende iken sonra kontrol senden çıkıveriyor. ve bloggerlarda şu anda bunu yaşıyor. o çok kızdığımığız eleştirdiğimiz ünlülerin dünyalarına katılıveriyolar. bunun için ne ben ne bir başkası onları suçlayabilir. öyle bir dünya ve çekim gücü çok yüksek maalesef hayır demek erdem ötesi gibi bişey:) var olmanın yolu alım gücünün yüksek olmasından geçiyor artık.
    ama ünü artan bloggerlarda şunu görüyorum; "ben yine aynı eski benim ve değişmeyeceğim" kaygısı. bana göre bu da meziyettir.

    paraya şöhrete hayır demek çok çok zor anlamak lazım onları.

    YanıtlaSil
  8. Gercekten cok guzel bir kizmis Misra S, ama dergi nihayetinde "erkek" dergisi diye cikinca kimi "cevreler" konuyu arka bolgelerinden anlayabilir maalesef..O yuzden kendisini oncelikle cesaretinden dolayi kutluyorum..asil ben icerideki fotograflarida gormek isterim cunku gercek farkliligi yaratan onlar olacaktir...

    Evet bahsettigin blogger arkadaslarimiz cok basarili ve binlerce takip edeni var (bende dahil)..Her gun de birsuru baska Turk bloglari taniyorum..kimisini begenip takibime aliyorum kimisini ise es geciyorum..

    Kendi blogumda ise tamamen yaraticiligimi kullandigim cesitli kolajlar sergileme niyetindeyim ve begendigim editoriallar...Simdiye dek aldigim tepkiler de cok guzel, bana daha da cok yaratma hevesi veriyor...Turkiye'nin mini Miss Moss'u olmak hayalim...

    http://followtheheelsatnight.blogspot.com/
    http://followtheheelsatnight.tumblr.com/

    YanıtlaSil
  9. Adeta bir aile havası var blog dünyasında. Ben de bu samimi ve sıcak tarafını seviyorum doğrusu:)
    Sevgiler, öpücükler

    YanıtlaSil
  10. Koraycım sen bizim Bryan Boy'umuzsun seni tutabilene aşkolsun:) Üstelik çok daha yakışıklı ve zevklisin.

    ayşegül seni seviyorum :) çok teşekkür ederim.

    Mısra tekrar tebrik ederim seni :)

    Alışveriş Danışmanı Mısra çok güzel gerçekten. bacaklar nefis :) ama Mısra kadar güzel hatta çok daha güzel bloggerlar biliyorum. Bunun sadece güzellik değil doğru zamanda doğru yerde olmakla ilgisi var diyorum :)

    Valla ünlü çocuklar içinde birtek Alara Kap ve Romina Hakko'yu sevip takip ediyorum o kadar. Bunlarda zaten isimleri yada soyatlarıyla ön plana çıkmadı hiç. Diğerleri bana şişirme geliyor kimse kusuruma bakmasın.

    esra sana şimdiden başarılar diliyorum ama boşuna zaten gördüğüm kadarıyla blogun çok hoş. ayrıca duru güzelliğine bayıldım :)

    işte klasik bir huysuz yorumu. seni sevmemim sebebide bu zaten :)

    gamzeciğim benim son günlerde en sadık okuyucum. ben anladığım ne demek istediğini :) ve çok teşekkür ederim o güzel düşüncelerin için. nasıl güzel geliyor bunları sizlerden duymak anlatamam. bambaşka bir keyif öpüyorum seni :)

    derya her zaman ki gibi farklı bakış açısıyla o kadar güzel özetlemişin ki dediklerinin hepsine katılıyorum. ben yapanıda eleştirmiyorum zaten. parada kazanacaklar şöhrette olacaklar tabi. sadece blog yazarlığında sevdiğim amatör ruhun günden güne kayboluşuna üzülüyorum o kadar.

    neslie'cim bu işin güzelliğide zaten hepimizin aynı olmaması. her blogdan farklı tatlar ve keyifler alınmalı. kolaj konusunda yanılmıyorsam şu an tek türk blogger olmalısın. ya da ben keşfetmedim bilemiyrum ama tarzın çok farklı bu da seni özel kılıyor. devamm :)

    evet deniz aynen dediğin gibi. blogum vasıtasıyla o kadar güzel dostluklar kurdumki şaşılası birşey aslında. dediğin gibi tam bir aile ortamı ve paylaşımı var. bizde seni öpüyoruz :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.