ELİF DÜRÜST Dolce&Gabbana Elbisesinden Vazgeçemiyor !!

 



Elif Dürüst 'ün deniz kızı kesimli Dolce&Gabbana elbisesi sizlerde de deja vu yapmış olmalı.

Çünkü ilk 2009 senesinde Didem-İzzet Antebi 'nin düğününe bu elbiseyi giymişti. Ardından resmini gördüğünüz gibi bir davete daha giydi ama hangi davetti hatırlamıyorum.

Ve en son geçtiğimiz gün tekrar bu elbiseyle göründü. 2009 koleksiyonuna ait Dolce&Gabbana elbise, vücudunun güzelliği sebebiyle Elif Dürüst 'e çok yakışmış.

Bir Hollywood yıldızı değilseniz ki olsa bile hoşuma gidiyor, böylesi pahalı ve marka kıyafetlerin birçok kez giyilmesini taktir ediyorum. Bu açıdan Elif Dürüst 'ü tebrik etmek gerekiyor. Kendine güveniyor ve kim ne düşünüyor umursamıyor.

2009 senesinde Didem-İzzet Antebi 'nin düğününde saçları açık, aksesuarları nefis kısaca dört dörtlük bir şıklık ve güzellik içinde. Saçları toplu halinide sevdim. Makyajı koyu uygulamış yine hoş görünüyor.

Ama geçtiğimiz haftasonu elbiseye ek olarak uzun saten eldivenler giymiş ki buna kocaman uzun bir no-no-no-no çekiyorum. Hele eldiven üstü pırlanta bileziği hiç sevmedim. Elbise zaten başlı başına gösterişli. Sadece eldiven ve bilezik olmasaymış bile eski şıklıkları ile yarışabilirmiş ama olmamış.



Hatırlarsanız bu elbisenin beyaz olanını 2008 Oscar Töreni 'nde Melissa George ve yine 2008 yılında Quantum of Solace galasında Olga Kurylenko da giymişti.

Olay kendi başına zaten fazlasıyla karışık o yüzden hiiç kim daha şık demiyorum ama yine de sizlere soruyorum. Elif Dürüst 'ün en çok hangi taşıyışını beğendiniz. Benim favorim 2009 senesinde saçları açık hali.


Share

Yorumlar

  1. Kesinlikle 2009 hali. Şimdiki halinde eldivenler hakikaten olmamış ya elbise üstü eldiven giymek moda mı oldu. Ben hiç sevmem eldiven elbise tarzını. Saçı da olmamış. Ama aynı elbiseyi başka başka davetlerde giymesini sevdim. O kadar güzel elbiseler alıyorlar onca para veriyorlar bir kere giyip rafa kaldırıyorlar çok yazık o elbiselere herkes elif hanım gibi olsa keşke. Konumuza dönersek kesinlikle 2009 hali bu hali ofsayf:(

    YanıtlaSil
  2. Bence de 2009 daki eldivensiz ve hafif bronz teniyle çok güzel görünüyor..

    YanıtlaSil
  3. Tabii ki de 2009'daki hali. Eldiven yakistirdigim elbiseler var ama kesinlikle bu onlardan biri degil. Yalniz o degil de elbisenin beyazina vuruldum. Bu nasil bir guzelliktir ya!

    YanıtlaSil
  4. 3. fotoğraf Mehmet Mutlu ve Melisa Tokgöz'ün düğün töreninden. Ben Elif hanımın en çok 2009 halini beğendim. Ayrıca eldivenler dışında siyah clutch da olmamış. :)

    derya

    YanıtlaSil
  5. derya peki hangi sene yine 2009 mu ?

    YanıtlaSil
  6. Ben derya degilim ama iki dugun arasinda 1 ay civari varmis. once didem-izzet , 1 ay sonra Mehmet-melisa ciftinin dugunu.

    YanıtlaSil
  7. teşekkürler bilgi için kolajı değiştirdim.

    YanıtlaSil
  8. Pelin selamlar,Elif Dürüst'ün yüzüne uyguladığı botoks vs.işlemlerin aslında kendisini güzelleştirmek yerine daha da kötüleştirdiğinin en güzel örneği bu 2 resim bence.Halbuki 2009 senesinde ne kadar güzel dolgun ve doğal bir yüzü varmış.

    YanıtlaSil
  9. QueenRose.a katılıyorum. aynı gikirdeyim en güzeli 2009.daki açık saçlı hali

    YanıtlaSil
  10. bende vazgeçemezdim sanırım o elbiseden =) favorim 2009 senesi sanırım :)

    YanıtlaSil
  11. Elbisenin beyazı daha hoşmuş. Bu arada saçları topluyken çook fena görünmüş yüzü :/ 2012'de kombin olmamış ama Saçları açık 2009'da çok hoş :) Böyle daha klasik parçalarda bence de kullanılabilir ama ilk ve son resimde çok kötü olmuş onun yerine bi defa ortadaki kombini giyseymiş daha iyiymiş :/

    YanıtlaSil
  12. harika ve modası geçemeyecek bir elbise! 3 değil bir 3 kere daha giyilmeyi hakediyor kesinlikle! Elif Dürüst'ü ben de tebrik ediyorum. Bu kadar para verilip alınan elbiselerin sadece bir kere giyilmesi gerçekten üzücü..

    http://handesinspirationboard.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  13. feryal gulman'dan da ayni performansi bekliyorum. lutfen bir giydigini bir daha giysin. bu ayip degil, zamansiz zevkin bir gostergesi olur.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.