Emilio Pucci Elbisenin Ölümü Ebru Gündeş 'in Elinden Oldu !!

 


Bu Emilio Pucci elbiseyi kaç kez konu ettim artık ben bile unuttum. Çok talihsiz bir elbiseymiş. Önce Ece Sükan/Sagaza Madrid skandalı, sonra Natalia Vodianova 'nın elbisenin kırılan onurunu kurtarması, ardından sosyetik davetlerde sosyetik isimlerin üstünde kötü görünme şanssızlığı, arada bir yarışmacının üstünde görülmesi derken en son Ebru Gündeş katliamı ile elbiseyi adeta paçavraya çevirdik !!

Demek ki kadar badireden sonra elbisenin ölümü Ebru Gündeş 'in elinden olacakmış !! Elbise o kadar ayağa düşmüş ki Chanel i sittin sene Channel diye yazan, Beyoncé 'yi Jennifer Lopez sanan magazin basınım bile hangi markaya ait olduğunu biliyor !


Share

Yorumlar

  1. Gına geldi şu elbiseden artık ne elbiseymiş arkadaş!! Bugün ne giysem finalisti bile giydi:)) Ama Ebru gündeş keşke giymeseydi yırtmaçı kapattıyorsan alma elbiseyi yazık Emilio pucci'nin adı kirleniyor. Ebru Gündeş'e zaten hiçbir elbiseyi yakıştıramam erkek gibi halleri o efe tavırlarıyla ne giyse boş. Artı yüz hatları da çok erkek gibi ses tonu da öyle. Naiflikten çok uzak o yüzden böyle gece elbiselerini hiçbir zaman taşıyamaz. Keşke giymeseymiş onca insandan sonra finali çok kötü oldu güzelim elbisenin. Neyse pelincim inş gülben ergen falan giymez diyorum ve yazdıklarıma son veriyorum:))

    YanıtlaSil
  2. Sunu anlamiyorum. Ben Ebru Gundes'i yilbasi gecesi Kibris'ta dinledim. Ozellikle yeni dogum yapan biri icin vucudu inanilmazdi tek kelimeyle. Giydigi elbise'de derin sirt dekoltesinin yanisira transparan kenarlar vardi. Demeye calistigim, bu elbisenin normal halini de o vucutla giyebilirdi. Elbiseyi katletmeye ne gerek var allahim!?!?!

    YanıtlaSil
  3. son cümlene koptuuuuuuum :)harikasın:)

    YanıtlaSil
  4. Ay dun bu haberi izledigimde televizyonda dedim ki Pelin bunu nolur gorsun ve nolur birseyler yazsin. Evren sesimi duymus =))))))

    YanıtlaSil
  5. ebru gündeş bunu hep yapmıyor mu? jennifer lopezi bir anda üne çeviren şu meşhur yeşil versace elbisesini de giymişti. aslında ebru gündeş sürekli tasarm giydiği için beğeniyorum ama konserde pek gitmiyor giydikleri.

    bu arada ebru gündeşin gerçekten doğurduğuna benmi inanmıyorum ne:) bana sanki nicole kidman saraj jessica parker gibi taşıyıcı anne tuttu gibi geliyor:)) ciddiye alınıp mahkemeye taşınacaksa bu olay şimdiden diyeyim şaka yaptım:)

    YanıtlaSil
  6. Ohanzi Epic fail! J-Lo'ymuş hahahahahahahahahaha koptum :D Ebru gündeş no comment -.- ağlayabilirim.

    YanıtlaSil
  7. İntihar etmelik... Bu elbiseyi bilmesem, ilk Ebru'nun üstünde görsem bu ne iğrenç elbise buna para mı vermiş derdim ama allahtan elbiseyi biliyoruz. Basın konusuna girmek bile istemiyorum :))

    YanıtlaSil
  8. Bende dicek soz bulamiyorum, alltaki manset elbisenin nasil katledildigini acikliyor "Derin yirtmaci esi kapatti"! Adam herhalde aldi eline igneyi, ipligi oturdu dikti:)
    Channel'e cok guldum, television channel'la karistirdi arkadaslar herhalde:))

    YanıtlaSil
  9. pucci,pucci olalı böyle zulum görmedi..

    YanıtlaSil
  10. Derin o kurkle o botlarla hakkını çok güzel vermiş dimi puhaaa :)) bide bu yorum yapanlar çok merak ediyorum giyiminizi :P ha bu arada Ebru bu kıyafetide sitesinde Aldigi fiyatın çok altında hayrına saticaktir ..hayatında hiç marka kıyafet giiyememislere duyurun bide onlar giysin bakalım yeşil pucci'yi :))

    YanıtlaSil
  11. yazık canım elbisenin başına gelmeyen kalmadı :)

    YanıtlaSil
  12. Bence derin dahada rezalet duruyor ebru gundesin yaninda o kurk o bootieler zaten elbiseyi oldurmustu bide pembe ruj fena yani!! ne var ebru gundes kapatmissa yirtmaci bence derinden bin kat daha asil durmus kusura bakmayin .. Ama elbise sikti bin kere konusuldu yazildi cizildi uzerinde.

    YanıtlaSil
  13. Hayir benim anlamadigim giymese ne olur?illa bunu giyiceksin mi demisler?:))))

    YanıtlaSil
  14. biri bu kıyafeti yok etsin artık!!:)) biri kürkle giyer biri yırtmaç kapatır giyemeyeceksen niye üstünde o ebru olmamış olmamış....

    YanıtlaSil
  15. valla bence asiri kati sac ve makyaj yuzunden kotu gozukuyor, yoksa ayakkabi secimi ve o sacma sapan kurk etolu ile Derin Hanim cok cok daha kotu bence.

    YanıtlaSil
  16. Derin mermerci konumu gereği beğenilmiş gibi geliyor bana o etol ne annesi üsüme yavrum demiste son dk çıkarken almış gibi.sanki bı elbise nasıl satıldıysa oyle mı giyilmek zorunda!! Alırsın oynama yaparsın emin olun feryal ya da siren Hanim da cok oynama yapsa yine de laf soylenmexmzdi akillarinca ebru gundese yakistiramamislar. Elbisenin fikir babası bile bu oynamaya sizler kadar laf soylemezdi.

    YanıtlaSil
  17. Benim bir de anlamadigim elbisenin yirtmaci ve gogus-omuz dekoltesi birilerinde sagda, birilerinde solda duruyor. Orjinalinde boyle bir secim
    hakki mi var?!
    Ama ozet olarak elbise uzunuyla kisasiyla tum modelleri ile baydi.

    YanıtlaSil
  18. ahaha, valla bence herkesten cok Ebru'ya yakismis. DM'de bir suru dikkat dagitan ayrinti vardi, Ece Sukan'inki de taklit mi degil mi golgesinde karakterini yitirmisti, Ebru'nun alaturka tarzina gayet yakismis. Zaten renk de agir. Ayrica pul payet, tam sahne isi, daha ne olsun? Kendisi tasarim giyen tek alaturka sanatci, sirf bu yuzden bile takdire sayan bence.

    PS: Pelin, nice guzel yillara! Her sey gonlunce olsun, dolabin Channel dolsun :)

    YanıtlaSil
  19. Benim için bu elbisenin katli Derin hanımın uyguladığı 'styling' ile gerçekleşmişti. Resimde bu katli bir kere daha görünce tüylerim yine diken diken oldu. Ölmüş bir şeyi yeniden öldürmek de suç sayılmamalı.

    Aylin

    YanıtlaSil
  20. oooof oooof of fena hemde çok fena :)hele o saç kopucak gibi duruyo :D

    YanıtlaSil
  21. derin mermerci 'nin iyi taşıdığını söylemedim zaten hiçbir zaman. eski yazılarıma okuyanlar bilir. sıkı eleştirmiştim kıyafetini.bu kıyafeti birtek natalia iyi taşıdı ki o da pro bir çekimde vogue da gerçekleşti :)

    haklısınız kesinlikle sahnelik bir elbise. alı pulu rengi herşeyiyle ebru gündeş iyi taşıyabilirdi. ama elbisenin tüm karakteristik özelliğini kapatarak olmaz bu işler. elbette derin mermerci kadar cesur taşımasını bekleyemem ama en azından elbisenin alt tarafını pareo gibi göstermeyebilirdi.

    YanıtlaSil
  22. J looooooooo hahahahahahah

    YanıtlaSil
  23. Seyhan C. 2 yorumunuda yayınlayamıyorum.Lütfen rica ediyorum rencide edici özel hayat ve ağır sıfatları kullanmayalım. Beni anlamanı ümit ediyorum.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.