ERDEM 'in Kısa Sürede Dev Başarısı !

Sanırım Erdem Moralıoğlu şu ara en mutlu modacılardan biridir. Türk bir babanın çocuğu olan dolayısıyla bizden biri olarak görmekten sakınca görmediğim Erdem Moralıoğlu tüm Hollywood 'u kasıp kavuruyor.

Özellikle son 2-3 yıldır neredeyse Erdem giymeyen kalmamış diyebilirim. Liste Diane Kruger, Kate Bosworth, Jessica Alba, Anna Wintour, Michelle Williams, Rachel Bilson, Reese Witherspoon, Elizabeth Olsen, Keira Knightley, Carey Mulligan, Gwyneth Paltrow diye uzar gider. Üstelik her modacının kıyafetini giydirmeye çalıştığı Cambridge Düşesi de sıkı bir Erdem hayranı.

Şahsen Erdem 'in çizgisiyle en uyumlu gördüğüm ünlüler Michelle Williams,Kate Bosworth ve Cambridge Düşesi. Mesela bir Kim Kardashian 'ın üstünde nasıl duracağını merak etmiyor değilim :) Angelina Jolie 'nin henüz bir Erdem denememiş olması büyük bir kayıptır. Eminim ince vücuduyla özellikle dantel serisini çok güzel taşıyacaktır.

İşin enteresan tarafı Erdem Moralıoğlu İngiliz Vogue'unda ilk kez 2008 yılının ekim sayısında yer aldı. 3 sene içinde bu denli popüler olması büyük bir başarı örneğidir. Zarif çizgisi, dantelleri ve desenlerinin güzelliğiyle sahip olduğu haklı başarısını bakalım daha kimlerin üzerinde göreceğiz ?

Bizde ise en sıkı takipçileri Feryal Gülman ve Siren Ertan Çarmıklı.

Erdem koleksiyonlarını Türkiye 'de Harvey Nichols ve Polar Moda 'da bulabilirsiniz.







Share

Yorumlar

  1. Kate Bosworth ve Diane Kruger a bayıldım.Kate kırmızı beyaz olanı ve uzun gri Diane Kruger daki.

    YanıtlaSil
  2. Sabah baktım perşembenin postu yoktu. Ama şimdi goruyorumki değmiş. Birbirinden güzel uç post hepside çok güzel . Çok emek vermişsin. Eline koluna aklına saglık.

    YanıtlaSil
  3. Erdem hayranıyım ben. Her elbisesi güzel giyeni şık yapıyor ve baktıyor.Kim giyse baktırır mı onu bilemedim bak şimdi:))) dantel detayları,renkleri olağanüstü güzel ve başarılı.Bende Erdem giymek isterdim, bir modacıya para verecek olsam o Erdem olurdu kesinlikle. Kate çok güzel taşıyor Erdem elbiseleri zaten çok güzel ve zarif ne giyse olur dediklerimizden. Bizim ülkede de en çok Siren Ertan'a yakışıyor o zarifliği ve güzelliği Erdem'le adeta konuşuyor. İnşallah Siren hanımda bol bol Erdem görürüz gözümüz gönlümüz açılır:))

    YanıtlaSil
  4. bugün eski dergilerimi karıştırıken 2009 daki bi dergide küçük bi köşede ismini görüdm sonra da düşündüm kendi kendime nerden nereye diye gerçekten büyük başarı ben en çok onu düşesin üzerinde görmeyi seviyorum zarif güzel ve olabilidiğince şık!!! Kate elbiseleri muhteşem taşımış gerçekten açıkçası her ne kadar benim için stili hala bi diana kadar olmasada erdem marka kıyafetler içersinde gerçekten muhteşem :))

    YanıtlaSil
  5. bu erdem müthişmiş. kötü diyebileceğim bir elbise bile görmedim. ama seçtiği kumaşların bazıları 15-20 sene önce pazarlarda satılan kumaşlara çok benziyor bu da bana biraz türk esintisi var gibi hissettiriyor. mesela rachel bilson un gömleğinin deseni çok anımsatıyor.

    YanıtlaSil
  6. michelle williams ve cambridge düşesine ben de çok yakıştırıyorum Erdem'in stilini.

    YanıtlaSil
  7. Erdem'le ayni moda okulundan mezunuz sevgili Pelin'im.. (Montreal'deki Lasalle College) yollarimiz hep kesismis ama bir yandan da teget gecmis:) kendisi gercekten cok basarili ve buradaki moda dergilerinde kendisinden surekli "Kanadali" moda tasarimcisi diye bahsedilir (hatta bu duruma ben azicik gicik olurum)..

    http://followtheheelsatnight.blogspot.com/
    http://followtheheelsatnight.tumblr.com/

    YanıtlaSil
  8. Erdem kendini bir türk modacı olarak mı tanıtıyor? yoksa uyruk umurunda değil mi? merak ediyorum herkes onunla gurur duyuyor türk olduğu için ama adam farkında bile olmayabilir :)

    YanıtlaSil
  9. Erdem'in başarısı konusunda laf etmeyeceğim zaten bi Anna Wintour'dur, Catharine'dir yani bi kere Anna Wintour modanın iplerini elinde tutan bir tanrıçadır ona çok beğendirdikten sonra yükselişini boşuna övüyoruz yani bu kadar ünlü tercih etmiş artık bence iş bitmiş. Ve bunu hakkıyla kazanmıştır bence ben Erdem'in feminen çiçeklerine hastayım zaten ;3 ♥
    ~
    @Neslie inanamıyorum çok havalı O.O Erdemle hah?
    ~
    bi de ben Erdem Moralıoğlunun Türk olduğunu falan söylediğini duymuştum galiba bununla gurur duyduğunu falan ama bilmiyorum.
    ~
    Bu sezonki elbise modelleridir desenleridir renkleridir gene mükemmel ♥

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.