MARNI for H&M Koleksiyonu

Marni ve H&M işbirliğinden ortaya çıkan koleksiyonu beğendim. Versace for H&M işbirliği her ne kadar çok ses getirsede benim ı-ıh dediğim bir koleksiyondu. Bir kaç parça hariç tüm koleksiyon son derece zevksizdi.

Marni ise daha dingin daha kibar bir çizgiye sahip. Her parçanın kullanılabilir derecesi yüksek. Bu koleksiyonla bir partiye de gidebilirsiniz ofise de. Çok genç de giyebilir 40 yaş üstü de. Bir Versace for H&M ile Hermes ve Chanel kullanmanız ne kadar gözü ısırırsa Marni for H&M koleksiyonu ile tüm lüks parçaları rahatlıkla kullanılabilirsiniz.

Sadece kadın değil erkek koleksiyonuda son derece başarılı. Hele o fuşya renkli çiçekli gömlekli ve fıstık yeşili pantalonlu Versace erkeklerinden sonra Marni erkeği insanın içini açıveriyor.

Tüm koleksiyonu detaylarıyla incelemek isteyenleri BURAYA alayım.

Ve Geçtiğimiz hafta Los Angeles 'da koleksiyonun dünya prömiyeri büyük bir partiyle gerçekleşti. Elbette davete katılan ünlülerin çoğunun üstünde Marni for H&M görüyorsunuz.






Marni for H&M koleksiyonu 8 Mart tarihinden itibaren tüm H&M mağazalarında yerini alıcak. Ne Lanvin ne de Versace için kılımı bile kıpırdatmadım çünkü bu tarz pazarlama taktiklerini sevmiyorum. Yolum mağazaya düşerse ve kalanlardan beğendiklerim olursa alırım ama o curcunaya hayatta girmem. Böyle diyorum ama Marni için sanırım biraz daha esnek olacağım :)


Share

Yorumlar

  1. H&M nin ürünleri burda çok güzel görünüyor. Ama ben bir türlü kendime uygun bir şey bulamıyorum. Yada kaliteli değilmiş gibime geliyor.

    YanıtlaSil
  2. Sequined collar'lara BAYILDIM! Ozellikle beyaz sequined collar'dan, gri cizgili onu firfirli yun hirkadan, bi de Frieda Pinto'nin giydigi mavi, turuncu elbiseden istiyorum! Fakat Pelin senin dedigin gibi karmasanin icine girme niyetim yok. Insallah kalir da alirim ama hic sanmiyorum :)

    YanıtlaSil
  3. koleksiyon gerçekten güzel. Artık İzmir'ede bir H&M açılsa çok iyi olacak. en son yer arıyordu bu konuda bilgisi olan var mı?

    YanıtlaSil
  4. bende genelde boyle pazarlama tekniklerine pek kanmam. daha dogrusu h&m'den cop bile almam. zaten sanirim h&m'den en son 8 sene once birsey aldim.
    neyse bu koleksiyonu gorunce gercekten agzimin sulari akti. bir turlu parama kiyip alamadigim marni'yi ne kadar ulasilabilir yaptigini dusundum. sanki diger designerlerin koleksiyonlari bu ulvi gorevi yerine getirmemis gibi. ;))
    genede kaliteye bakicam ama simdiden bircok parca begendim.
    ama bende oyle harala gurele gelemem. alisveris dedigininde bir zevki olucak.
    hayirlisi ne diyim... :)))

    YanıtlaSil
  5. Benim gözüme kestirdiğim şeyler var keşke İzmirde de olsa :( Onun dısında Davettekilerin de çoğu şık :)

    YanıtlaSil
  6. H&M versace bence de cok basarisizdi ustelik indirimde bile satilamyan o kadar cok parcayi gordum ki bana da hic cazip gelmedi ayakkabilari en son 30$ dusmustu o halde bile hala raflarda kaldi :))ama Marni icin kesinlikle ayni dusunmuyorum artik kalan olursa diye beklemek dusuyor bana da :)

    YanıtlaSil
  7. Ben versaceyi beğenmemiştim marni de olmamış. Zahmet edip gitmem bile o derece cezbetmedi beni. Koleksiyonu beğenmediğim için davetlileri de beğenemedim. Hepsi birbirinden rüküş:(

    YanıtlaSil
  8. renkli ayakkabilar, cantalar AAAAAH. bu bahar/yaz cok tatli gececek.

    YanıtlaSil
  9. ay eveet! En son resimdeki sarili ayakkabi ve canta Muh-te-sem! Bunlar icin siraya girerim ben.

    YanıtlaSil
  10. Ben de bugun en begendigim kombinlere yer verdim blogumda. Uzun zamandir hicbir h&m isbirligi icin bu kadar heyecanlamamistim

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.