SİREN ERTAN ÇARMIKLI 'nın ERDEM Şıklığı

 


Siren Ertan Çarmıklı 'nın son günlerde Erdem Resort 2012 'den seçtiği parçalarla yarattığı şıklık dikkat çekici güzellikte. İpek saten floral desenli Erdem elbise birine ancak bu kadar yakışabilir. Zaten her rengin yakıştığı şanslılardan. Bordo opak çorap ve yine bordo ayakkabılarla harika bir renk devamlılığı yaratmış. Saçlar ise mümkünse hep böyle hacimli olsun. Kendisinde en beğendiğim saç modeli budur işte. Nasıl da güzel bir resim vermektir bu böyle. Tek kelimeyle ba-yıl-dım !

Dün ise katıldığı bir davete Erdem 'den çok şık bir tüvit etek giymiş. Ama eteği geçin yarattığı kombine bakın. Yani markası Erdem olmayıp alalade bir etekte olsaydı yine aynı görünürdü. Siyah ceket, siyah çizmeler ve limon sarısı Celine çantasıyla bir kez daha kusursuz bir şıklık sergilemiş. Bu saçlarıda yakışmış ama favorim hacimli ve dalgalı olan.

Siren Ertan Çarmıklı 'yı 2 kıyafetiylede günün en şık ismi seçiyorum.


Share

Yorumlar

  1. bayıldım bayıldım allahım sen bana nolur siren ertan gibi zerafet güzellik nasip yarabbiiimm amin!!! o elbise nasıl güzel o çorap diğer çanta..ayyy pelin kendimden nefret ettim ya üzeirmde bi jean bi tişört :(( vallahi saatlerdir blogunda geziniyorum delirdim yani :D

    YanıtlaSil
  2. siren ertan ne zaman kalın çoraptan kurtulacak bıktım gerçekten hep aynı ayakkabı ve siyah kalın çorapla

    YanıtlaSil
  3. ama bu kadın benide komaya sokacak :d nasılda güzel gerçekten.iki kıyafetide birbirinden şık bende çok beğendim.ama en çok erdem elbiseye bayıldım.dediğin gbi anca bu kadar yakışabilir birine.off kuaföre gideyimde bende kendime çek düzen vereyim.senin bloga girmek insanda kompleks yaratıyor pelin :d

    YanıtlaSil
  4. fn_kn arkadaşımız beğenmemiş ama bence en doğrusunu yapmış.yani başka bir şekilde giymesi mümkün olmazdı.tek kelimeyle kusursuz.çizmelerini çok beğendim.nerden bulurum acaba bu modelden.haftasonu arayacağım.pelin bugün tam gazsın harikasın :)

    YanıtlaSil
  5. Her iki şekilde birbirinden şık ve zarif. Tüvit etek ve siyah ceket olan kombini çok beğendim. Saçlar konusunda da iyiki kestirdi bu tarz kendisine çok yakışıyor.

    YanıtlaSil
  6. Yani yazdiginiz gibi etek Erdem olunca kiyafet ozellikmi kazanmis? . Ben ne ceketle etegin uyumunu ne cizmeyi nede cantayi begendim. Siren hanim kendisi guzel cok guzelde poz vermis kesinlikle hemfikirim.
    Secil

    YanıtlaSil
  7. seçil aksine erdem olmasada farketmez diyorum.tekrar oku istersen yazımı.poz verecek herhalde resmi çekiliyor :)

    valla haklısınız benide komplekse soktu hemen kuaföre koşuyorum :)

    YanıtlaSil
  8. Secil pelin'i anlamamis, pelin secil'i anlamamis. Pelin etek erdem olmus olmamis hic farketmez,etegi gecin kombin cok guzel demis. Secil Etek erdem olunca ne oluyor demis.
    Secil kadin cok guzel poz veriyor demis. Pelin poz verecek tabi ne yapacakti demis. Ben ikinizi de anlayip arayi bulmusum:P:P ne gerek vardiysa:)

    YanıtlaSil
  9. Erdem etekli kombini daha çok sevdim ve çizmelerine bayıldım. Çizmeler neyin acaba? Zaten artık sezon bitti kalmamıştır da işte yine de bilmek isteriz yani:))Siren hanım duy biziiiii:)

    YanıtlaSil
  10. Ben elbıseyı daha cok yakıstırdım Etek ceket kombını sevmedım Sıren Ertana bu sac cok yakıstı

    YanıtlaSil
  11. Ben Floral desenli elbiseli kombine tamamen aşık oldum öldüm ♥.♥ her şey her şey mükemmel, bence de en iyi saçı bu :) İkinciyi çok beğenmedim hoş ama çok değil bence :)

    YanıtlaSil
  12. Saçlar çok hoş olmuş; çok dinamik, genç bir hava katmış. Bu kadar platin sarı saçları pek beğenmiyorum genelde ama Siren Hanım'ın beyaz tenine yakışıyor.

    Ben de mi saçlarımı o boy kestirsem acaba?
    Feride

    YanıtlaSil
  13. Siren hanım mevzubahisse gerisi teferruattır:) Çok çooook güzel olmuş. Erdem postu yaptığında en çok siren hanıma yakıştığını söyleyip inş daha çok erdem görürüz üstünde demiştim. Ne kadar haklıymışım çok zarif çok şık çok asil görünüyor. Bayıldım gerçi siren hanım ne giyse güzel olur. Ne yazayım bilemedim ki kelimeler kıyafetsiz kalıyor. Siren hanım hep olsun bu blogta tek dileğim budur:)

    YanıtlaSil
  14. sari canta ne alaka? boyle kislik bi kiyafette saksagan kalmis biraz.

    YanıtlaSil
  15. Ilk elbise gercekten cok yakismis. Saclar da sahane :) Ikinciyi begendigimi soyleyemem. Cizmeleri sevmedim, sari cantayi sevmedim, cekete bile bayilmadim.

    YanıtlaSil
  16. Burda bi girlcrush soz konusu galiba, Siren Hnm ne yapsa begeniliyor. Ama etek ceket kombinasyonu cok yasli duruyor, hele de o sari canta ile cok alakasiz olmus, kombin hic guzel degil. resmin yuzunu kapatip bir bakin, kisinin etkisi altinda kalmayin lutfen.

    YanıtlaSil
  17. Bence çanta hiç abes kalmamış sanırım eteğin içinde sarı renkte kırçıllar var yani Siren hn. kıyafetteki en az tonun hakim olduğu rengi çantasıyla uyumlamış ki en sevdiğim kombinasyon uyarlamasıdır.

    YanıtlaSil
  18. Tabi hepimizin zevki ayni olamaz ama bence cantanin ozellikle sari olmasi super. papis'in de dedigi gibi tuvitin hem en az renginden eslesme yapmis hemde guzel bir kural disilik uygulamis.

    YanıtlaSil
  19. ben kiyafetlere ayri bayildim cantanin rengine ayri nasil guzel bir renk;) bence cok guzel bir secim olmus hic batmadi bana

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.