STİL KEŞİF : Aslı Abbasoğlu

Stil Keşif köşeme bir Türkü konu ettiğim için çok keyifliyim. Beymen 'in tasarımcılarından Aslı Abbasoğlu 'nun öylesine rafine bir zevki var ki Vogue Türkiye sağolsun 1 ay boyunca kendisini izlemek bana büyük bir keyif yaşattı.



Kullandığı nadide parçalar sade stiliyle birleşince öylesine coşuyorlar ki adeta adamı sarhoş ediyor. En vurucu noktası kullandığı aksesuarlar. Demirbaş diye nitelendirdiğim bu parçaların hepsine hakettiği önemi vermiş. Doğal bıraktığı saçı ve makyajı büyük bir artı. Kadınsı çizgisini zarafet ve stille birleştirmeyi başaranların farkını en güzel şekilde ortaya koyuyor. Renk konusunda tutucu olsa da kimin umurunda :)

Bana şu an Türkiye 'nin en şık kadınları kim diye sorsanız Aslı Abbasoğlu mutlaka listemde yer alır. Bunu keşfetmemi sağladığı için de Vogue'umuza teşekkürlerimi sunarım.



Kıyafetlerini daha detaylı görmek ve kullandığı markaları öğrenmek için sizi BURAYA alayım.


Share

Yorumlar

  1. Hep aynı giyiyor. Siyah ve kürk.

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle seninle aynı fikirdeyim Pelincim. Aslı hn.ın tarzına ben de bayıldım ve aynen dergide ben de 1 aydır takip ettim. Bu kadar rafine ve şık olmak büyük başarı bence. Çok elegan ve stil sahibi bence de.

    YanıtlaSil
  3. vaaaaav muhteşem bütün muhteşem denilebilecek parçaları satın almış tam benlik sadece siyah giyiyor ben de neye elimi atsam siyah oluyor oyüzden bayıldım galiba :D

    YanıtlaSil
  4. Evet çok hoş bir stili var. Ve bir Céline bağımlısı :3

    YanıtlaSil
  5. Çok zarif ve rafine bir zevki var; seçtiği her parça zamansız.Keşke bir yıl süresince ne giydiğini takip edebilseydik.

    Sevgiler;
    Esin

    YanıtlaSil
  6. Tam anlamiyla bayildim! Yarattigi sadelik ve zerafet; aksesuarlarla yarattigi farklilik muthis. Tanistirdigin icin tesekkurler....

    YanıtlaSil
  7. Pelin,voguede görüp stiliyle beni çok heyecanlandıran ve resmen kendisine hayranlık duyduğum ve bende bağımlılık yapan aslı abbasoğlunu bu derece benimle ayyynı fikirlerle konuk ettiğin için nasıl sevindim bilemezsin.
    "bu kadar da şık ve özel olunmaz ki yahu" diye diye ağzım açık baktım her giydiğine.Bence de onu 1 ay değil 1 yıl takip etmeli vogue!
    öperim seni
    AyŞe

    YanıtlaSil
  8. Size aynen katılıyorum.Bir ay boyunca ben de zevkle takip ettim.Çok klas ve rafine bir zevki var ayrıca kendisi de çok zarif.

    YanıtlaSil
  9. geçen ay bende çok keyifle takip ettim vogue sayesinde tanımış olduk kendisini. renk konusundaki tutuculuğu kendime eş değer bulduğumdan çok da beğendim.

    YanıtlaSil
  10. Aslı hanım gerçekten çok stil ve asil görünüyor. Böyle türkleri görmek senin kadar beni de mutlu ediyor pelin:) Çantaları,ayakkabıları, kombinleri o kadar güzel ve şık ki masal gibi dalıp gittim. Ezgi kramer'den sonra beni heycanlandırabilen ikinci isim Aslı hanım. Bundan sonra daha çok görmek tek dileğim:))

    YanıtlaSil
  11. Cok begendim Pelin :) Benim icin stil budur! Zamansiz, sade parcalar ve statement jewellery and/or shoes! Kaliteli, sade ve kendine guvenen bir stili var. 'Bana bakin' diye ugrasmiyor.
    Dogal makyajin cok buyuk etkisi var boyle gorunmesinde. Ayni kiyafetleri giyip daha abartili makyaj yapan biri ayni durmazdi bence.
    Ha birde siyah ve beyaz'in asaletini hicbirseye degismem ama arada renk de gerekiyor tabii :)

    YanıtlaSil
  12. aslı hanımı 1 ay boyunca zevkle takip ettim....bu kadın bu giyinme işinin hakkını öyle güzel veriyor ki....hep zarif hep şık...

    YanıtlaSil
  13. Gercekten mukemmel bir tarzi var! Bu genc yasinda boyle oturmus bir tarz...bravo!

    Pelin'cim blogun konusunda soyledigin pozitif yorumlarin nedeniyle cok ama cok tesekkur ederim...Guzel seyler olucak umarim:)

    http://followtheheelsatnight.blogspot.com/
    http://followtheheelsatnight.tumblr.com/

    YanıtlaSil
  14. Wow çok sofistike .

    YanıtlaSil
  15. Robert kolejden sinif arkadasim guzel akilli ve kalite kadin. Asli'ya her seyin yakistigini dusunuyorum. Stil olarak benzetildigi ezgi kiramerden cok daha rafine ve effortless gorundugunu dusunuyorum ve dudaklarida kalojensiz :)

    YanıtlaSil
  16. Kesinlikle bayildim; en elegant stil sahibi olan kisi katilimcilar arasinda. Siren Ertan da tabi cok iyi giyiniyordu ancak Asli Hanim da farkli bir hava, kombinleme, bakis acisi var.

    YanıtlaSil
  17. Bu kolajlarda daha çok siyah ve beyaz renklere bürünmüş olarak yer almış, ama Aslı Abbasoğlu siyahın da beyazın da hakkını vermiş! "Carine Roitfeld, Giovanna Bataglia, Miroslava Duma'ya doyduk, Ece Sükan'ın yanında takip edecek marka isimlerimiz olmalı" diyordum, Aslı Abbasoğlu tam aradığım isimmiş!

    YanıtlaSil
  18. Turkiye'den, dunyadan sectiklerinizi, sectiklerinize olan yorum ve tespitlerinizi cok kivaminda ve eglendirici dahasi egitici buluyorum, emeginiz icin tesekkurler...Bir kadinin giyim zevkini, yasam kalitesi,Dunya gorusu ve gorgusu suphesiz cok etkiliyor..Asli hanimin fotograflarina bakinca, sayfanizda ve diger medya organlarinda sayisiz kere mercek altina alinmis, alkislanmis, kiyafetleri ve kisilikleri, ve verdikleri demeclerle de hayli iddiali giyinenlerin; cok estetigi bozan tasrali bir durus sergilediklerini farkettim... Ne kadar iddiali olurlarsa olsunlar, o muhtesem pozlarda siritan ve geneli bozan bir sey vardi.Samimi olmayan bir sey sezinliyorsunuz,ayakkabi ustundeki zorlama duruslarinda, cantalarin kavranmasindaki hoyratlikta, bir seyler hayatin fotograf cekme pozunda kaliyor gibi sanki...satin aldim ve gosteriyorum der gibi.... Asli hanim'in son derece rafine sergiledigi giyim zevkiyle beraber aradaki farki anliyorsunuz..Asli hanim secmis, giyinmis, ve butunlesmis. Butun karelerdeki zarefet, de sanirim bu samimiyetden geliyor...Siritan hicbir sey yok, cunki, gercek....

    YanıtlaSil
  19. Siren Ertan Çarmıklı07 Şubat, 2012

    Yaşasın bir Celine'sever daha :-)
    Aslı hanım doğal yüzü,saçları ve makyajı,kusursuz giysi taşımaya müsait zayıf ve zarif vücudu,farklı seçimleri,iyi,doğru ve zengin aksesuar kullanımları ile bana da büyük keyif verdi.Kendine uygun bir meslek seçtiğinden çok başarılı olacağına eminim.
    Herkese sevgiler..
    S.E.Ç.

    YanıtlaSil
  20. sevgili siren sen de çok iyiydin ama :) zaten beğendiklerim henüz bir elin parmağı kadar olmadı.

    aslı abbasoğlu 'nun 1 ayı bende bitmesin istedim. o kadar keyif aldım.

    5 şubatlı adsız çok teşekkür ederim iltifatların için :)

    ayşe o kadar heyecanlı yazmışın ki banada geçti o heyecanın harikasın :)

    4 şubatlı adsız. açıkçası ezgi kıramer 'den de aynı keyfi alıyorum. kisini birbirinden ayıramam kesinlikle :)

    YanıtlaSil
  21. Kesinlikle katiliyorum! Harikaydi, her gun buyuk bir keyifle takip ettim. Bu konuda bir post hazirlamayi dusunuyordum ama benden once davranmissin, ellerine saglik =)
    Ruya
    http://fashiononboard.blogspot.com

    YanıtlaSil
  22. yalnız bu asil kadının birlikte olduğu,salaş, hintli kılılı, kıllı kıpırlı bir fotoğrafçı pelin yaaaaa.
    koray birandmışmış çok ünlü bir moda fotoğrafçısıymışmış banane yaa...
    nasıl hayalkırıklığına uğradım anlatamam.
    ben bu elegan kadına daha italyanvari jilet gibi giyinen cool ve kendisi gibi elegan bir erkeği yakıştırmıştım ühü ühü
    AyŞe

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.