Ve İncelemeye Değer Diğer Şıklıklar !

Can Köseoğlu ile Zeynep Uluç 'un düğününden incelemeye değer diğer isimler ;



Begümhan Doğan Faralyalı 'yı iddialı bir Siren Ertan İstanbul tasarımı elbiseyle görüyorsunuz. 3 parçadan oluşan kıyafetin ziberlin kumaşı çok zengin. Petrol mavisi renk çok yakışmış. Büstiyerin işlerini çok beğendim. Yanılmıyorsam Fransız dantelinden yapılmış. Dikişlerde resimde gördüğüme göre kristal işli. Büstiyer başlı başına olay ! Elbise üstüne kalıp gibi oturmuş. Belliki iyi bir provadan geçmiş. Romantik çizgilerdeki gerdanlığı çok zarif. Makyajı saçı herşey harika görünüyor. Bu tarz ağır parçaları taşımak kolay değildir. Ama Begümhan Doğan Faralyalı son derece başarılı.



Aylin Tahincioğlu 'nun pudra tonlarındaki elbisesi büyük olasılıkla Canan Yaka dikimi. Kumaşın güzelliği ve işçilik dört dörtlük. Kumaş adeta mum gibi duruyor. Renk yakışmış. Kıyafetin pullu üstü iddialı ama sözkonusu Aylin Tahincioğlu olunca iddiasız bir kıyafeti düşünmek olmaz. Genel olarak çok şık. Elbisenin tonlarındaki etol olmasaymış çok daha iyi olurmuş ama bu haliylede kötü görünmüyor. Saçlarını keşke ön perçem uzunluğu kadar kısaltsa. İlk bakışta kestirmiş diye sevindim ama hayır yüksek kalite resim sağolsun saçların arkada uzun olduğunu görebiliyoruz :) Mücevherleri çok şık ve yakışmış. Taşlı clutchına bayıldım. Elbisenin rengiyle en güzel ton uyumunu yakalamış.



Ahu Tuğbay 'a hayranlıkla bakıyorum. Bu yaşta böyle bir güzelliğe başka nasıl bakılır ki ! Alnında tek bir kırışıklık bile yok. Elbette yüzü kimbilir ne işlemler görüyordur ama ortaya böyle bir görünüm çıkacaksa varsın görsün ! Elbisesinin rengi ve aynı tonlarda etolüyle çarpıcı bir şıklık sergilemiş.



Şafak Kibar tarz olarak çok bilindik ve klasik. Zümrüt taşlı mücevherleri gözalıcı güzellikte.



Derya Karagülle epey iddialı bir elbiseyle. Eteklerdeki tüy, payet işleri ve kesimi sevdim. Saç modeli çok zarif. Ama keşke kendi başına mücevher gibi parlayan elbiseyle bu kadar çok mücevher kullanmasaymış.



Şahenk çiftine bayılıyorum. O yüzden önyargılı olabilirim şimdiden söyleyim :) Elbisenin rengi ve kesimi çok yakışmış. Mücevherlerini en güzel şekilde kullanmış. V yakaya genelde gerdanlık sevmem ama Diana Şahenk 'inki gözümü tırmalamadı. Tek sorunum tenine bolca sürdüğü vücut simi. Ferit Şahenk ise erkek şıklığını çok güzel temsil etmiş.



Şirin Yalçın 'ın kıyafeti büyük olasılıkla Dilek Hanif imzalı. Yaka kesiminde bir sorun var gibi. İşli panel sonrası kumaş görünmemeliydi diye düşünüyorum. Ama dekolteyi güzel taşımış. Renk yakışmış, saç ve makyaj çok güzel. Aksesuarlarıda yerinde.



Zeynep Çarmıklı 'nın elbisesi maksi Hervé Leger. Çok yakışmış. Üstüne giydiği astragan ceket abartısız bir şıklık sunmasını sağlamış. Mücevherleri güzel. Makyajını ise çok beğendim.


Share

Yorumlar

  1. Fotoğrafların kalitesine bayıldım! Bu sayede daha iyi inceleyebildim fotoğrafları :)
    Teşekkürler...

    YanıtlaSil
  2. Ahu Tuğbay gerçekten harika görünüyor

    YanıtlaSil
  3. peliiiiiiiinnnnnnnn fotoğrafların kalitesine baaaakkk muhteşem yahu :D ayy makyajlarıda gördüm saçlarıda mücevherleride bayıldım bayıldım işte şimdi tam bi prof. sosyete blogu oldu tebrikler :)))

    YanıtlaSil
  4. Aylin Tahincioğlu2nun elbisesi çok şık renginede bayıldım insanın içini açıyo resmen :)

    YanıtlaSil
  5. pelin seni tebrik ederim.her zaman titizliğinle farklısın zaten.sen bu işi hobiden mesleğe doğru yükselttin farkındasın dimi ?resimlerin kalitesine bayıldım.her ayrıntıyı nihayet görebiliyoruz eline sağlık.aylin tahincioğlu'nun elbisesinin işçilik güzelliği başka türlü görülemezdi zaten bayıldım tek kelimeyle.

    YanıtlaSil
  6. peliiinn harikasın amaaaa !! ama bundan konu edenler memnun olacakmı bundan şüpheliyim :D en küçük bir kusur bile kaçmayacak artık gözümüzden !

    YanıtlaSil
  7. teşekkürler herkese :) evet dediğiniz gibi ne yazık ki artık hiçbir şey gözümüzden kaçmayacak kaçamayacak :)

    YanıtlaSil
  8. Aylin Tahincioglu'nun karin bolgesindeki ek parcaya taktim, o tasli kemere taktim, ayni tondaki etole taktim, tasli ust ve tasli clutchi birlikte kullanmaya taktim, taktim da taktim. Cok yordu beni ama halbuki toz pembesi olarak ne kadar sade olabilirdi.
    Ahu Tugbay'i Feryal Gulman sandim bir an. Cok guzel olmus, cok tatli elbise.
    Derya Karagulle'nin elbisesi yasina uygun degil bence. Model benim 6 yasindaki kuzenimin dugunlerde giydigi elbise ile ayni, bu yuzden on yargili olabilirim.
    Zeynep Carmikli'nin kiyafetinden birsey anlamadim, hersey siyah. boyle kollar da kapali ise tepeden tirnaga siyah giyinmeyi sevmem, kolaya kacmak gibi oluyor.
    Resimler gercekten cok derinlikli, ellerinize saglik.

    YanıtlaSil
  9. her zaman ki gibi şahanesin elindekiyle yetinmeyip hep daha iyi olması için çabalamanıda ayrıca çok takdir ediyorum.
    Diana Şahenk ve Şafak Kibar'ı çok beğendim.

    YanıtlaSil
  10. Ooooh fotograflar sahane, sagol Pelin :) Aylin Tahincioglu'nun o haliyle bana para verseniz sokaga cikmam. Normalde abartili giyinse bile kendi tarzinda zevkli bir bayan oldugunu dusunurdum. Etegin sekli ve kumasi gercekten cok hos ama o ust kisim nedir? O kemer nedir? Uzun zamandir daha demode bir kiyafet gormedim. O renk bir kiyafetle daha koyu tonda tasli clutch nedir? Ustune bir de pirlanta bilezikler, pirlanta sallantili kupeler ve etol? Oldu olacak birkac pembe ampul de taksaymis... Soklarimdayim gercekten :)

    Diana Sahenk adeta kalite ve ince zevk nedir onu gosteriyor herkese.

    YanıtlaSil
  11. Diana Sahenk, Aylin T. ve Ahu Tugbay'i cok begendim. Ahu hnm.'i bu yasinda bu kadar dinc ve cekici kalabildigi icin tebrik ediyorum, darisi bizim basimiza!!!

    YanıtlaSil
  12. aylin tahincioglu'nun bu kiyafetinin resmini ilk once gazetede kucucuk gordum, ah dedim ne guzel bir renk, nasil hos durmus ne kadar yakismis.

    taaa ki high resolution resime bakip, o barbie cantasi gibi seker pembesi clutch'i ve o vasifsiz renkteki ayakkabilarin etegin altindan burnunu cikarisini gorene dek. sanirim nude renkli ayakkabilari? yanlis gormuyorusam.

    hani belindeki o isli tasli kemeri gormezden gelebilirdim ve bu elbiseyi hala sevebilirdim ama bu akseuarlariyla butun sansini kaybetmis bence

    YanıtlaSil
  13. Cok guzel olmus gorseller. Elinize saglik Aylin Tahincioglu sokunu atlatamadim. Alt resimlere inmekte zorlandim. Yani hakikaten boyle bir renk boyle iddali bir modeli tercih etmek buyuk cesaret. Ben begenemedim. Digerleri icinde Cok harika bir giysi goremedim ama Diana Sahenke kirmizi cok yakismis

    YanıtlaSil
  14. aylin tahinci acilen canan yakayi birakmali bence kendine yazik ediyor hep oldugundan yasşli hep alaturka gözüküyor

    YanıtlaSil
  15. awww sizleri memnun edebilmiş olmaktan dolayı çok mutluyum çoook :) Hepinize teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  16. Aylin tahincioglunu her gordugumde ne kadar alaturka bir tarzi oldugunu bir kere daha hatirliyorum . Bu sefer alaturkaligin uzerine bide demodeligi eklemis ve sonuc: aglamak istiyorum hemde hungur hungur....

    YanıtlaSil
  17. Begumhan Dogan Faralyali bu kadar genc yasta neden kendini bu kadar yasli yapan bir giysi secmis hic anlam veremedim.

    YanıtlaSil
  18. Begümhan Faralyalı zor kıyafeti çok asil taşımış.duruşuna bayıldım.ceket ve etekten çok o bustier bir sanat eseri.resimler sayesinde işçiliğine kadar görüyoruz pelin harikasın !

    YanıtlaSil
  19. Begümhan Doğan Faralyalı iyi arkadaşımdır.Çok asil,kibar harika biridir.Kıyafetinin rengini çok beğendim.Büstiyer bir olay.takıları makyajı canım arkadaşım benim.yüreğinin güzelliği yüzüne vurmuş.

    YanıtlaSil
  20. selin atanur24 Şubat, 2012

    pelin bende senin gibi aylin tahincioğlu'nu bu sefer çok beğendimelbisesinin kesimi çok şatafatlı ama renk o kadar yakışmışkı sırıtmıyor.aksesuarlarıda çok güzel.beğenmeyen arkadaşların fikirlerine saygı duyuyorum ama bu kadarda yerden yere vuracak bir kıyafet değil.

    YanıtlaSil
  21. Begümhan Faralyalı'ya bayıldım.Diğer favorim ise Şirin yalçın oldu.

    YanıtlaSil
  22. Çok güzel resimler çoook!!! İlk tivitte gördüm yazdığını heycanlandım şimdi büyük büyük resimleri görünce tekrar heycanlandım. Sana teşekkürler pelincim. Emeğine sağlık. Bloga verdiğin önem için hem tebrik hem teşekkür. Hergün ileri gidiyor blog sayende okuyucun olarak büyük haz alıyorum. Aylin Tahincioğlu'na baktım büyük büyük çok beğendim. Renk çok yakışmış iddaa elbette olucak Aylin hanım seviyor. Ama önemli olan hem iddalı olup hem şık olamyı başarmak ve iddaayı fazla abartmamak dozunda olursa her kadın iddaalı olsun. Kabul ediyorum Aylin hanım bazan kantarı topuzunu kaçıyor ama genel olarak şık. Ben Aylin hanımı öyle yerden yere vuramam seviyorum da biraz:) Begümhan hanımı çok beğendim çok asil görünüyor. Geri kalan bayanlar benim için şık değil ama rüküşte değil. Asıl mesele resimler pelin'im. Tekrar teşekkür ederim:))

    YanıtlaSil
  23. Aylin Tahincioglu abartinin artik dozunu kacirmis. Hic ama hic olmamis. Begumhan Faralyali kendi cok tatli gorunuyor. Ama kiyafette hicbir ozellik ve guzelik olmadigi gibi kendi guzelligini kapatmis. Ahu Tugbay yasina gore en iyi gorunen. Bu arada fotograf kalitesi bloga cok yakismis elinize saglik

    YanıtlaSil
  24. Begümhan hanımın kıyafetini ben de biraz yaşlı işi buldum doğrusu. Tafta ceket nereden akıllarına düşmüş şaşırdım valla. Ama Sezarın hakkı Sezara. Gerçekten hem dikiş hem vücuda oturuş çok başarılı. Aylin Hanıma gelirsek biraz abartılı doğru ama helal olsun iyi taşımış.Ben beğendim.Diğer resimler için yorum yapma isteğim oluşmadı demek ne çok iyi ne de çok kötüler. Ya da bilmiyorum beni coşturmadılar.

    Aylin

    YanıtlaSil
  25. En çok Ahu Tuğbay ve Diana Şahenk'in giyimini beğendim, Aylin Tahincioğlu'nun elbisesi güzel ama etol konusunda sana katılıyorum bence olmamalıydı madem olmuş çapraz inmemeliydi, ayrıca beldeki halat gibi nesne de too much bence. (Veya halat dışında bir aternatif olsaydı keşke)
    Fotoğrafların böyle çok güzel bence de, kaliteleri çok iyi bir de anasayfaya fotoğraflar biraz daha büyük olsa süper olurdu.

    YanıtlaSil
  26. fotoların kalitesinden memnun kaldığınızı görmek çok sevindirici. güzel yorumlarınız içinde ayrıca teşekkür ederim. nasıl temin ettiğime gelince orasıda bana kalsın diyelim artık :)

    YanıtlaSil
  27. fotoların kalitesinden memnun kaldığınızı görmek çok sevindirici. güzel yorumlarınız içinde ayrıca teşekkür ederim. nasıl temin ettiğime gelince orasıda bana kalsın diyelim artık :)

    YanıtlaSil
  28. Ben de ilk bakışta Ahu Tuğbay'ı Feryal Gülman sandım. Ama kıyafetin rengi, o etolünü ve yandan verdiği o pozu çooookk sevdim. Ve Aylin Tahincioğlu'nun kıyafetinin kalıp gibi olması nasıl güzel öyle. Kim diktiyse hakikatten ellerine sağlık.Nasıl güzel bir kumaş ve dikiş kalitesidir.Çok beğendim. Kürk etol olmasaydı gerçekten daha iyi olurdu ama sonuçta dediğin gibi giyen kişi Aylin hn. olunca hiç de rahatsız etmedi nedense:)

    YanıtlaSil
  29. Ben de Begümhan Faralyalıyı beğenmedim işte. Hem saten hem o üstteki ceket, hem renk itibariyle daha yaşlı buldum açıkçası.Saten riskli kumaştır.Bence ceket yerine ya hiçbişey olmayacaktı ya da başka alternatif.

    Derya Karagülle çok daha farklı kıyafet seçebilirdi. Hakikatten ne o öyle lise mezuniyetine gider gibi.

    Diane Şahenk'e bayılanlar olmuş ama elbisenin önü neden öyle durur? Dekolte kötü görünüyor. Ya o elbisenin üzerine oturtulamadığından kaynaklı ya da duruş itibariyle diyeceğim ama bilemedim. Evet elbisenin krımızı oluşu ve risk almadan bilinen klasik bir model tercih edilmesi işini kolaylaştırmış Diane hanımın.

    YanıtlaSil
  30. Aylin tahincioglunu ve Ahu tugbayi begendim.superler

    YanıtlaSil
  31. Aylin Tahincioglu ne zaman görsem Petek Dinçöz aklıma geliyor cok alaturka kadın..

    YanıtlaSil
  32. Aylin Tahincioglu'nun kiyafeti Canan Yaka, dogrudur ve ben cok begendim.
    Ahu Tugbay genelde Gucci veya Atil Kutoglu giyer, cok şık burada da. Begumhan Dogan'in kiyafetini cok begendim ancak ceket yerine daha farkli bir parca kullanilsa daha genc duracakti kiyafet.

    http://stylishtimes.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.