461 - KİM NE GİYMİŞ ? - Beliz Sarıyer

 



Beliz Sarıyer 'in naif havasını ve kendine has tarzını ne kadar beğendiğimi biliyorsunuzdur. Geçtiğimiz hafta yine çok hoştu.



Givenchy 'nin Fall 2011 koleksiyonundan deri ceketi, yine Givenchy 2011 Fall 'dan bluzu, siyah eteği ve YSL stilettoları ile hem modanın nabzını tutuyor hem de üstünde hiçbir parça emanetmiş gibi durmuyor. Ceketin birebir örneği defilede sunulmamış. Ama dokusundan, yaka şeridinden ve kesiminden bir Givenchy olduğu bariz ortada.

Stil sahibi görünmeyi bu şekilde bağırmadan ve bağırtmadan uygulayanların havası da bambaşka oluyor !

Eşi Derin Sarıyer 'le hem fiziksel hem de tarz olarak çok yakışmaları da işin bir başka güzelliği..


Share

Yorumlar

  1. Beliz Sariyeri bende begeniyorum bu ceket cok yakismis kendisine.

    YanıtlaSil
  2. Ben bu sefer tam tersini düşünüyorum. Ceket güzel ama Beliz hanıma hiç yakışmamış. Göstermemiş kendini ceket. Hani sen mankende göstermesen hiç beğenmem ceketi. Ayrıca saçlarını da sevmedim. Ayakkabılar çok güzel.Ben zaten YSL çok severim. Bende her markayı seviyorum:) Ayakkabılar çok ama çok güzel. Ama inanın beliz hanımda ayakkabıyı bile sevemedim. O derece negatifim Beliz hanıma. Niye böyle oldum bilinmez. Hamilelik bende uyuzluk yapıyor:))

    YanıtlaSil
  3. Bende Beliz hanimin zevkini cok begeniyorum, yine shik bir secim olmus:)

    YanıtlaSil
  4. Aşağıdan bluz sarkması ve siyah çorap hariç çok şık, ceket gayet yakışmış.

    YanıtlaSil
  5. Kiyafetlerini begendim, ayakkabilara bayildim, ama ben olsam siyah kalin corapla giymezdim, cok kapatmis. Saclari ve makyajini hic begenmedim! Goz kalemi cok acemi gorunuyor. Yuksek cozunurluklu fotograflar sagolsun bizden hicbisey kacmiyor :)

    YanıtlaSil
  6. Cok begeniyorum beliz sariyer'i.senin tabirinle gercektende bagirmayan sakin dingin bir stili var. Bircoklarina ornek olacak kadar hos gorunuyor.

    YanıtlaSil
  7. Beğendim çok stil sahibi :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.