467 - KİM NE GİYMİŞ ? - Belçim Bilgin Erdoğan

 



Sizlerden Belçim Bilgin Erdoğan 'ın Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu 'nun düğünlerinde giydiği elbiseyi öğrenmek isteyen tonlarca mail geldi. İyi bir resim bulamadığım için konu edemiyordum. Sonunda Hello dergisi yardımıma koştu :)



Belçim Bilgin Erdoğan 'ın elbisesi Lanvin 'in 2011 Spring koleksiyonundan. Geçtiğimiz sezonun en beğendiğim parçalarından biri. Belçim Bilgin Erdoğan 'ın zarif fiziğine son derece uyumlu bir seçim olmuş. Özellikle bu modellerde eteğin zengin kumaş hareketini görebilmek için yürürken poz vermek idealdir. Mümkünse hiç durmayacaksınız hep yürüyeceksiniz, yürümesenizde yürür gibi poz vereceksiniz :) Tıpkı gördüğünüz resim gibi. Bu resme bakıp da Belçim Bilgin Erdoğan 'ın ortaya koyduğu şıklığı beğenmemek imkansız derim.


Share

Yorumlar

  1. Zaten Belçim Erdoğan'a bayılıyorum. Elbise de zarif kişiliğiyle bütünleşmiş çok güzel olmuş :)

    http://trendsum.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Yanlış hatırlamıyorsam bu elbiseyi Vogue dergisinin çekimlerinde de giymişti.Hiç sevmem kendisini burnunu yaptırması da güzelleşmesini sağlayamadı.Fotoğraftaki gibi sıkı tutsun Yılmaz Erdoğan'nın elini onun sayesinde şuan olduğu yerde yoksa oyunculuğu tam anlamıyla berbat.

    YanıtlaSil
  3. Üst kısım da potluklar var gibi ayakkabı seçimini de pek beğenmedim :/

    YanıtlaSil
  4. İlk gördüğümde de harika bir elbise olduğunu düşünmüştüm. Belçim Erdoğan'a da çoook yakışmış; ama defiledeki sunum daha güzel Elbise gerçekten öyle tarzda bir aksesuar istiyor diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  5. Bence Belcim Bilginin en guzel resmi bu. ben kendisini hic begenmem ama burda hem elbise hemde kendisi cok hos gorunuyor

    YanıtlaSil
  6. Belçim hanım güzel bir kadın. Çok güzel değil ama güzel. Tarzını ise hiç beğenmiyorum. Daha bir gün şık görmedim kendisini. Çok bakımsız duruyor çok fena duruyor ne giyse bu kadın. Yine beğenmedim ben. Elbise kötü ayrıca Belçim hanıma yakışmamış. Saçı iyi değil. Ayakkabı kötü. Ben sevemedim. Ayrıca Beren Saat'i de hiç beğenmedim ben CY düğününde. Beren'de aynı belçim gibi. Özensizim saçımı da boyamıyorum ne giysem güzelim havalarında. Ama bence olmuyor. Asla giyinmeyi beceremiyor Beren'de Belçim'de. Tarzları felaket. Zaten yakın arkadaşlarmış belli oluyor karşıdan bakınca hiç ayrılmadıkları:)) Öperim pelin'im:)

    YanıtlaSil
  7. Ben kıyafeti çok zarif buldum. Belçim Hanıma da yakışmış. Fakat bu renkler bana hiç düğünlük gelmedi. Düğün olunca renkli şeylerin giyilmesi taraftarıyım. Ne bileyim şöyle allı morlu falan:)

    Aylin

    YanıtlaSil
  8. Bence kıyafet çok hoş, Belçin Erdoğan'a da yakışmış. Başka bir fotoğrafı görmek isteyenler için:
    http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=54526&rid=2368&p=21

    Ne yazık ki hareketli bir görüntü değil, ama kıyafeti boydan boya görmek mümkün.

    Feride

    YanıtlaSil
  9. Bence de elbise çok güzel ama düğünlük değil, düğün için daha iddialı bir şey daha iyi olabilirdi.

    b-lure.blogspot.com

    YanıtlaSil
  10. Bence de elbise dugunluk degil ama Belcim'de oyle cok havali bi kadin diil sanirsam? Zarif, sessiz ve hos olabilmeyi basaran kadinlardan..
    Konu Cem Yilmaz-Ahu Yagtu dugununden acilmisken bende Beren Saat ile yorumumu soylemek istedim..Ya ben hic mi hic begenmedim Pelin'cim kizin halini, sen ne dersin? Hele o sac ve makyaj yok mu!! Kenan bari bir el atsa da kizimizi tasisa Avrupa standartlarin:)

    YanıtlaSil
  11. ben beğeniyorum belçim erdoğan 2ın tarzını. sakin ve kibar bir tarzı var. genellikte de iyi seçimler yapıyor.

    beren saat 'in cem yılmaz ahu yağtu düğününe giydiği özgür masur elbiseyi sevdim ama beren de güzel durmamış. saçınıda sevmedim. çok silikti doğrusu. ya da ne bileyim hep aynı tarzda desem daha doğru olur. adım gibi emindim masur giyeceğine. bana fazla çocuksu geliyor. beğenemiyorum giydiklerini. ama aşk-ı memnu 'da tüm giydikleri çok yakışıyordu. demekki sorun kendisinde :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.