493- KİM NE GİYMİŞ ? - Suzan Sabancı Dinçer

 


Suzan Sabancı Dinçer 'in Gucci 'nin SS2012 koleksiyonunu beğendiği ortada. Önce nefis güzellikte bir ceketini gördük şimdi de aynı koleksiyondan püfür püfür bir elbise ile görüyorsunuz. Elbise renk olarak esmerlerde daha şık duracağını düşündüğüm bir model. Suzan Sabancı Dinçer bunun için uygun ama yine de elbisenin ruhunu yakalayamadığı ortada. Aksesuarları herşeyi yerli yerinde ama yine de kuvvetli bir şekilde eksiklik ve olmamışlık hissediyorum.



Bunun yanısıra geçtiğimiz hafta Ayvalık'ın Cunda Adası'ndaki Ayışığı Manastırı'nın açılış kokteylinde ki kıyafeti çok daha hoşuma gitti. Beyaz bol dökümlü gömleğine aşık oldum diyebilirim. Çok da yakışmış. Hele uzun kolye seçimi tam yerinde olmuş. Gömleğin markasını bilsem anında koşup alacağım bir kesime sahip. Bayılırım böyle rahat ama aynı zamanda gösterişli gömlek modellerine. Jean pantalonu ve altına giydiği hasır dolgu topuklu ayakkabılarıyla tam da bu organizasyona göre bir seçim yapmış.

Bu kokteylin detaylarını Taş Kahve'nin sahibi sevgili dostum Hülya 'nın blogunda bulabilirsiniz.




Share

Yorumlar

  1. Gomlegin markasini bilmemen beni cok sasirtti dogrusu, sen ki 12den vuran bir insansin marka tahmini konusunda:) Bol kesim elbiseyle hissettigin o eksiklik sanirim boy. Boyu uzun hatunlarda guzel duruyor bence bu tarz elbiseler...

    Inci Mercan

    YanıtlaSil
  2. Açıkçası Gucci elbise hiç ama hiç olmamış. Neresini eleştirebileceğimi bile bulamadım. Elbisenin defiledeki görünümü bile zaten zor taşınacak bir model olduğunu gösteriyor.
    Beyaz gömlekli hali çok daha hoş duruyor. Ancak asıl takıldığım nokta Suzan hanımı yaşından çok daha büyük gösteren estetikleri...
    Kendisi bildiğim kadarıyla 46-47 yaşlarında olmalı. Ancak bu haliyle sanki 70 yaşındaymış ve müdahaleler sayesinde 55 görünüyormuş gibi olmuş...

    YanıtlaSil
  3. yahu abartmayın beni o kadar. bilemediğim birçok model oluyor:) bilen olursa söylesin uçuçam çünkü almak için :)

    py estetik konusunda sana katılıyorum. zamanında özellikle estetikleri hakkında bir post yaptım. çok beğenirdim ben kendisini. kim ne yapmışsa umarım o doktorun kapısının önünden bir daha geçmez !

    YanıtlaSil
  4. suzan sabancının resimlerde gördüğüm kadarıyla boyun bölgesi kısa bu yüzden sanki elbisenin içinde boğuluyormuş gibi görünüyor. beyaz gömlektede bu şekilde görünüyor. boyun bölgesini açıkta bırakacak kıyafetler onu daha iyi gösterir gibi geldi. bu elbise uzun ve ince birine gider sadece.

    YanıtlaSil
  5. Neden begendiklerini aldirken yakisanada bakmiyorlar. Hakikaten defiledei sulun gibi manken bile elbiseyi zor tasimis. Suzan hanimida zorlayacagi zaten belli, vede olmamis. Ama bende beyaz gomlekli halini begendim yakismis. Ama o yuzundeki asiri dolgu maddesi bence estetik degil. Neden inatla surduruyor bu islemi. Acaba kimse uyarmazmi kendisini????

    YanıtlaSil
  6. Merhaba pelin'im. Bloga döndüğüm için mutluyum:)) Hemen yorumuma başlıyım çok özlemişim yazmayı. Suzan hanımı beğenmeyenlerdenim. Genel olarak beğenmiyorum tarzını ayrıca estetiğin böylesine de karşıyım. O yüzden suzan hanıma bakarken ön yargılı bakarım aman nasıl olsa beğenmem diye düşünürüm. Yine aynısı oldu beğenmedim. Elbise kötü ve suzan hanıma hiç yakışmamış. Hakikaten insan biraz aynaya bakar. Ben gucci bahar koleksiyonunu çok beğenmiştim. Bir sürü parçayı da aldım. Ceketleri,çantaları hepsini aldım. Yani bu kadar güzel koleksiyondan bula bula bu elbiseyi mi bulmuş hayret ettim:) Koskoca koleksiyonda almıcağım tek parçayı giydiği için suzan hanımı ayrıca tebrik ediyorum:)) NOT: Merve'ye katılıyorum lütfen yüzüne artık dolgu falan yaptırmasın yazık etmesin kendisine. Lütfeeen!!

    YanıtlaSil
  7. elbise hiç olmamış hiçbir dikişi detayı kendini gösterememiş bence o kadar da parası var hiç kimse uyarmamış mı olmadı diye
    http://semforever-semforever.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  8. Elbisesiden önce estegine bakakaliyor insan, estetige karsi degilim eger dozundaysa, Suzan hanim dozunu fazlasiyla kacirmis. Güzel olacagim diye kadinlarin daha da cirkinlesmesine bir anlam veremiyor. Daha güzel olmasi icin daha dogal kalmasi yeterli. Elbisesine gelirsem o da olmamis, ama beyaz gömlegi cok hos, hem sik hem spor.

    Sevgiler. Ayse

    YanıtlaSil
  9. Suzan hanımın dolguları aslında inanın yakından bu resimlerdeki kadar kötü görünmüyor. Resimlerde yüzündeki tüm dokunuşlar 2 katı görünüyor.

    Elbise aslında çirkin bir parça değil bence. Ben modeli beğendim ama uzun boylulara daha çok yakışır. Suzan hanımın boyu çok uzun değil maalesef ve bu yüzden elbiseye hakkını verememiş. Bu arada Pelinim bu postta bana da yer verdiğin için sana çok çok teşekkür ediyorum.Keşke o gün gömleği nerden sorsaydım:))

    YanıtlaSil
  10. Evet haklisiniz uzun boyunlu olmak gerekiyor bu yaka icin.

    beyaz gomlek hala sir hmm hic iyi olmadi bu bana ;)

    Papisim tabikide sana yer verecegim. Cok onemli bir organizasyona ev sahipligi yapmissiniz. Tebrikler ;)

    YanıtlaSil
  11. EvrimKuzey24 Nisan, 2012

    Elbıse mı hanımefendıye olmamıs.. hanımefendı mı elbıseye olmamıs bılemıyorum.. ama sankı magazalarda uzerınıze askısı ıle elbıse tutarsınız ya alelacele.. ınsana o hissiyatı verıyor bakınca.. keske kendı de farkedebılse ıdı.

    Bu şahsı pek takıp etmem ama yuzune yaptırdıgı estetıgı, hıc onceden gormemıs olmasam da; o kadar barız hıssettıren bır etkısı var ki.. sonuc, cok kotu gorunuyor.

    YanıtlaSil
  12. Papiş ablanın yerinde tam anlamıyla çok klas bir spor şıklık içinde. Tabi mekan güzel olunca ;D

    Neyse ben bu elbisenin beyaz tene gittiğini düşünüyorum. Ama bu bir sorunsal değil tabi ki. Sorunumuz SSD'in elbisenin ruhunu yok edip, parçalaması! Çok çok kötü olmuş... Aksesuarlar falan da olmamış bence. Onun dışında estetiğin böylesi tam bir facia, Bknz; Lana Del Rey insanı estetiğe şevk ettiriyor.

    Hoşgelmişseeen Gamze abla :)

    YanıtlaSil
  13. Yakından nasıl görünüyor bilmiyorum fakat fotolardaki görünüm gerçekten pek iyi değil.
    Elbise için diyecek bir şey yok ama gömlek gerçekten çok hoş.

    gülnihan

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.