ASLI ŞEN 'in Stilindeki Olumlu Gelişmeler..

 



Aslı Şen 'e moda penceresinden baktığım zaman son 1 ay içindeki müthiş gelişmesi dikkat çekmeyecek gibi değil.

Eskiden moda anlamında ne kadar silik bir portre çizdiyse artık her gördüğümde içimi açıyor.

Vücut tipini biliyor ve ona göre seçimlerde bulunuyor. Renklerden hiçbir zaman korkmamıştı ama artık renkleri en doğru şekilde kullanıyor. Profesyonel bir styling desteği aldığı söylense de doğrusu bu benim umurumda bile. Benim için sonuç önemli. Alıyor olsa bile en doğrusunu yapmış diyorum ve kendisini tebrik ediyorum.

Bol kesim pantolonlar, tasma kolyeler, neon rengindeki stilettolar, portföyler ve ıslak görünümlü saçlarıyla kendine has bir tarz yaratmayı başardı.

Zamanında eleştirmişsem zamanı geldiğinde övmeyi de bilirim. Bakın bakalım son 1 ay içinde Aslı Şen 'in en çok hangi kombinasyonunu beğeneceksiniz ? Mesela en son Beymen 'in davetinde giydiği beyaz kalem etek üstü breton bluz ve neon sarısı rengindeki portföyü ile nefis görünüyor.

Ama bir sorun varki bunu da söylemesem olmaz. Yüksek topuklu stillettolar giydiği vakit parmakları çok sıkışıyor ve ortaya tuhaf bir görüntü çıkıyor. O yüzden topukları ya biraz azaltacak ya da önü daha geniş modeller seçecek. Mercek altına almanın da bu kadarı diyorum ve artık sözü size bırakıyorum :)


Share

Yorumlar

  1. Asli Sen hem daha zayifladi hemde cok degisti. Ama cok guzel bir degisim. Zac Posen elbisesi ise bence bu senenin en iyi elbiselerinden biri olmaya aday.

    YanıtlaSil
  2. danismanlari sanki luxury shoppers :)bol pantalonlar, zincir kolyeler ve çizgili ustler..

    YanıtlaSil
  3. Daha önce de yazmıştım, ben bu burnu kapalı topuklulardan görünen parmak dekoltesine feci gıcığım. Bütün şıklığı alıp götürüyor, korkunç bir görünüm oluyor. Tamam, topuklu modellerde bazen acı çekiyoruz, şık olalım diye katlanıyoruz ama, karşımızdakilerin çektiğimiz acıyı görmeleri, ya da ıyyykk demeleri gerekmiyor bence..

    Bu arada bir haftasonu için çooook çalışmışsınız, tebrik ederim, tüm postlar harika olmuş, ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Ashley Olsen' a benzememiş mi son resimde

    YanıtlaSil
  5. Pelincm seni bir kere daha tebrik ediyrm. En ufak detaylar bile senden kacmiyor. Evet Asli Sen guzel kadindi ama zayiflayinca daha da goze carpar oldu, bir kere daha anladim zayiflik insana siklik katiyor. Hep iddali giyiniyordu asli sen bence ama bazen vucuduna yakismiyordu. Ozellikle saclarina bakarmisiniz, her davette ayri bir hava, ve guzel. Benim favorim zac posen ( ki bence nerdeyae bu senenin en iyi ill 5 inde), ikinciside ilk resim tarz itibariyle bana yakin geldi. Bu arada beyaz etek givency galiba

    YanıtlaSil
  6. şu son resimde julia roberts a benzemiş yahu..pek şık pek doğal ..kızlar allah hepimize böyle güzel şık geçiş süreci nasip etsin :D

    YanıtlaSil
  7. py evet çok çalıştım teşekkürler:) genelde haftasonunu aileme ayırıyorum ama gördümki haftasonu ilgi hafta içinden daha fazlaymış. o yüzden bundan sonra haftasonlarıda post yapmaya çalışacağım :)

    yeşim elbette zayıflık büyük bir artı ama aslı şen'de çok şişman olmadı hiç. yani bundan daha zayıf olduğu zamanlarını bilirim ama yinede giyim kuşam konusunda iyi değildi.bu son durumu zayıflamasından daha öte birşey.bariz bir stil aranmış bulunmuş ve çok da yakıştırılmış.

    emelcim sen julia demişin necli ashley olsen demiş. valla ben ikisinide göremedim ne yalan diyim :)

    YanıtlaSil
  8. Bende son resimde ilk bakista Ashley Olsen dedim cok benzemis sahiden

    YanıtlaSil
  9. pelincim cidden haftasonu icin cok guzel postlar bugun gec gordum ama yarın tekrar detaylıca okuyacagım hepsini :) ben hurrıyette aslı hanımı mavı takmıyla gordugumde luxuryshoppersa dırek yazmıstım cekınmeden hatta bloglarında yorumum hala mevcut bu sıklıkda sizin parmagınız var sanki diye:) ama sadece kolye onlardanmıs yani ls'den destek almıyormus
    bloglarını takip ediyor olabilir belki bizler gibi
    yine de aslı hanımı cok begenmeye basladım ozellıkle pembe kırmızı ve beyaz kurk uyumu ve son resıme bayıldım böyle degısım dostlar basına :) herkese sevgıler
    Baharita

    www.baharito.com

    YanıtlaSil
  10. Asli hanimin degisimi inanilmaz cok guzel scimler yapiyor. Umarim hep boyle devam eder

    YanıtlaSil
  11. Gecen istinye park beymende alisveris ederken gordum asli seni. Gunluk hali de cok hostu, resimlerden daha guzelmis. Ustelik bir elbise aldiki denerken gordum, yikilacak gibi. Tek tavsiyem cok makyaj yapmasin, makyajsiz cokkk guzel

    YanıtlaSil
  12. Hacer katiliyorum sana, bende akmerkez adidasta karsilastim, sifir makyaj cok guZeldi. Tahminimce spor da yapiyor, degisimini hayatinda da yapmis anlasilan:) favorim zac posen ve kurk yelekli. Saclarini da guzel buluyorum. Bu arada cizgili ustu sanirim cavalli yada celine olmali ! Sevgiler

    YanıtlaSil
  13. Pelin va ya resimlere bakarken direk daha senin kendi betimlemeni okumadan Aslı Şen'in ennnn çoookkk aynen senin gibi çizgili bluzu ve beyaz etekli kombinini beğendim.Çok beğendim çoookk.

    YanıtlaSil
  14. Pelin abla bu tür ayakkabılar sanırım biraz etli ve tombul ayaklarda bu şekilde duruyor bence. O zaman ayağı ince olmayanlar, etli olanlar moda diye bu kadar bu modellere yüklenmeyecek diyorum ve Aslı Şen'i çizgili bluzu ile olan kıyafetiyle çok beğendiğimi söylemek istiyorum. senin de eline sağlık Pelin ablacım. Bu yağmurlu Pazar günü bizi eve tıkınca biz de habire seni tıklayıp duruyoruz:))

    YanıtlaSil
  15. Evett, Asli Sen birbirinden guzel kombinlerle icimi acti. En begendigim beyaz etekli kombini! Bu kadina bayiliyorum, soylemeden gecemiceem, gecen yaz Mikanosta yan masamizdaydi, plaj koleksyonuda cok asil ve sikti, AMA ozellikle tavirlarina bayildim, yeni favorim Asli Sen. Defne A.

    YanıtlaSil
  16. Pelincigim ben de luxury shoppers kokusu aliyorum:)

    Inci Mercan

    YanıtlaSil
  17. Her guzel seye bir kalip bulmaya cok merakliyiz. Asli Sen guzel kombinlerle yapmis, hemde bircok kisiden daha guzel. Ben sahsen tebrik ediyorum, ve merakla bekliyorum. Ebru

    YanıtlaSil
  18. Asli Sen... Son zamanlarda benimde dikkatimi cok cekiyor. Gecen zara da ve v2k de rastladim kendinisine. Bana kimseden yardim aliyormus gibi gelmedi, ustelik itiraf ediyorum kendinisi takin edip kirmizi ust aldi, aynisini bende aldim :)

    YanıtlaSil
  19. Hos bir hanim ama neden se giydigi her seyde bir eksik var sanki..Adini koyamadim ama..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.