2012 CANNES FİLM FESTİVALİ - Vol.2

Cannes Film Festivali 2. günündeyiz. Ve ne yazık ki beni heyecanlandıran hiçbir şıklığa rastlamadığım bir gün oldu.



Marion Cotillard Christian Dior elbisesiyle adeta ruhumu kararttı. Siyah ve lacivert tonları oldum olası zor bir ikilidir. Özellikle haute couture 'de bu iki rengi kullanmak risklidir. Elbisenin üst kesimi çok hoşuma gitti. Kemer detay hoş ama yine de gözümü ısıran birşeyler var. Topuzu fazla büyük ama pırlanta toka çok hoş. Makyajı olması gerektiği gibi dengeli ve çok hoş. Genel olarak soğuk bir kırmızı halı görüntüsü. Birde dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama Oscar aldığı sene giydiği Dior elbiseyle çok benzeyen bir görüntü içinde.



Basın tanıtımında da pudra tonlarında bir Dior giydi. Yumuşak rengine bayıldım ama elbisenin üst bölgesi çok kötü. Çok zayıf bir insanı bile geniş gösterecek bir kesimi var. Ama o limon rengi Versus papişlere aşık oldum diyebilirim. Nefis !



Freida Pinto beni şaşırtmaya devam ediyor. Bu sefer Versace seçmiş. Elbisenin kesimini, rengini hiçbir şeyi sevmedim. Ve Freida 'ya yakıştığını da söyleyemem.



2. günün en iç açıcı şıklığı Eva Longoria 'ya ait. Ha içim kıpır kıpır olmadı ama Eva 'nın nihayet minyon fiziğine uygun bir seçim yapmış olması adına sevindirici bir olay. Emilio Pucci elbiseyi nefis taşımış. Gerek rengi gerekse derin göğüs dekoltenin üstünde duruşu çok başarılı. Tamam yine bir kuyruk var ama elbisenin hafif kumaşıyla gözü yormayan bütünleyen bir unsur olmuş. Açık bıraktığı saçları ve makyajı da son derece başarılı.



Gelelim beni en şaşırtan isme yani Diane Kruger 'a. Calvin Klein elbisenin rengi tenine çok yakışmış. Ama o sıkıştırdığı memeler ortaya o kadar fena bir görüntü çıkartmış ki dakikalardır bakıyorum bu gerçekten Diane mi diye ?! Elbisenin dekoltesini şişirirken bel bölgeside havaya kalkmış ve iyi oturmamış. Bu yaka kesimine memeler bu şekilde sıkıştırılmaz. Doğrusu kendisinden beklenilmeyecek bir yanlış. Beyaz Givenchy stiletto seçimini de sevmedim. Yine de tüm bu olumsuzluklar içinde öyle bir unsur varki güzellik kurslarında ders olarak verilebilir. Makyajının güzelliğine hayran kaldım. Şeftali tonlarındaki ruju ve bir tanesi bile birbirine yapışmamış kirpiklerine bakarmısınız. Diane Kruger adeta makyaj yapmakta bir sanattır diyor. Çünkü makyaj elinize paleti alıp da yüzünüzü boyamak değil, yüz hatlarınızın güzelliğini vurgulayan tamamlayıcı bir unsur olmalı. Muhteşemm !!



Katıldığı bir TV programına ise baştan aşağı Balmain giyinmiş. Hani aramızda konuşurduk ya baştan aşağı aynı marka giyinmek kıroluktur diye. Bunun örneğinin Diane Kruger 'dan gelmesi büyük süpriz. Ayakkabısından tutun eteği, bluzu, kemerine kadar herşey Balmain. Ha yakışmış olsaydı yine Diane'dır diye gözümü kapayacağım ama ı-ıh olmamış işte üzgünüm !!




Fan Bingbing bir Elie Saab ile. Yine ağır ve taşınması zor bir seçim. Her ne kadar bana kokoş kadınların gecelik üstüne giydiği cafcaflı sabahlıklarını anımsatsada bir şekilde Fan Bingbing 'in havası ve taşıyışıyla olmuş diyebilirim.



Jada Pinkett Smith 'in Versace elbisesi güzel ve minyon fiziğine de yakışmış. Ama genel olarak şık diyemiyeceğim bir görüntü.


Share

Yorumlar

  1. Durun, şimdi bir senaryo yazıyorum :
    Diane Kruger kuaföre gider. Üzerinde pazara gitmek için giydiği kıyafeti vardır. Fakat kuaförde elektrik kesilir, jeneratör çalışmaz ve saçları bir türlü yapılamaz. Bu arada çok şükür, makyajını tamamlar.
    Vakit ilerlemiştir, galaya yetişmesi gerektiği için, olduğu gibi arabaya atlar, kötü göründüğünün farkında olduğu için, memelerini hooopp diye sütyeninden fışkırtır ki, dikkati onlar çeksin, gerisine kimse bakmasın.
    Ama bilmez ki, bizler Moda ve Sosyete Blogunda, onu yerden yere vuracağız. :))))

    YanıtlaSil
  2. Allah allah cannes festivalinin basiretimi bağlandı nedir anlayamadım?:) Vallahi büyütüp baktım olmadı küçülttüm baktım olmadı. Başıma haremi takıp baktım olmadı çikolata yiyip baktım yine olmadı!!:) Çok kötü çok kötü!! Eva'yı yine beğenmedim. Kadındaki kuyruk takıntısını anlayamadım gitti!! Üstündeki elbise kuyruğunu at aynı gecelik. Hele arka kısmı tamamen gecelik modeli. Hiç ama hiç sevmedim. Ay ne diyim ne yorum yapıyım bilemiyorum. Bütün pozitif enerjilerimi cannes film festivaline yolluyorum:) Kalpçik yolluyorum herşeyi yolluyorum artık şık kadın görelim:)

    YanıtlaSil
  3. Bence Marion Cotillard'ın elbisesindeki sorun üst taraf penye strapless bluzmuş da, onu tuvaletinin üzerine geçirivermiş gibi durması.

    YanıtlaSil
  4. Eva Longoria'nın elbisesinin dikiş yerlerindeki potlukları sevmedim, Diana'nın göğüslerine girmek dahi istemiyorum, zira girince çıkmak mümkün değil. Fan'ın ise o elbiseye yaşı yetmemiş diyiyorum..

    http://pinkyfashionbeauty.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. Freida Pinto'nun Versacesine bayıldım neden sevmedin pelin bilmiyorum ama bu yazın renklerinede hitap ediyor görüntüde güzel bence.

    YanıtlaSil
  6. İlk baktığımda dikkatimi çeken Diane Kruger'in saçları oldu ama yorumları okuyunca anladımki yalnız değilmişim. CK kiyafeti ile ilgili tüm dediklerine katılmakla beraber Pelincim baştan aşağı Balmain olan tarzını çok yakıştırdım ben.
    Bu postta en çok beğendiğim isim Eva Longoria oldu.

    gulnihan

    YanıtlaSil
  7. py alemsin :) ama hakkaten çok şaşırttı beni diane ! neyse o kadar çok kredisi varki bu seferlik yumuşak dokundurdum :)

    gamze seni çok agresif görüyorum canım :) evet haklısın gecelik gibi görünüyor ama taşıma anlamında gayet başarılı. en azından bu kadar kötünün içinde en iyisi diyelim :)

    write to me often bravo ! gerçekten de öyle bir havası var elbisenin. önümüzdeki günlere bakacağız artıkın :)

    pinky fashion evet haklısın gerçi sorun yaşsa inan bu elbise jane fonda 'ya bile ağır :)

    merve zaten ben versace 'nin bu koleksiyonunun tamamını sevmedim. benim zevkime hitap etmeyen bir çizgisi var.

    tutum o ayakkabılar facia ?! ama bunu yapan isim çok şaşırtıcı. diane kruger yahu ?!! kırmızı halı perim yapıyor inanamıyorumm !!

    gülnihan balmain ayağa gelene kadar iyi ama o botlar çok kaba kaçmış gözümü ısırdı çok.

    YanıtlaSil
  8. Bence eva longoria fena değil, elbiseden önce ten rengi saçları makyajı bence onu hep bir adım öne taşıyor. onun dışında elbise çok güzel olmasa da bence başarılı bir şekilde taşımış.
    Marion Cotillard'ın chistian dior kıyafetinin modelini beğensem de renkler cidden çok kasvetli ve sıkıcı olmuş.
    sarı papuçlara bayıldımmmmm. sana da bayılıyorum tabi süper bloggerımmm

    YanıtlaSil
  9. Sadece Eva Longoria. Oda yani. Ehhh den biraz iyi. Yani bu kadar kotu secimleri nasil yapmislar. Anlamak mumkun degil. Sanki sozlesmis gibi. Su Cannes a gidelim bir baltaliyalim. Bu festivalde zaten dogru durust filimde cikmiyor Kilikta cikmasin der gibi.

    YanıtlaSil
  10. Cok güldüm yorumlara cok tatlı ti 'ye almissiniz:)))
    Bence:
    1-fan bingbing(asalet ve zarafet)
    2- marion cotillard( masumiyet )
    3-eva longoria(seksapelite)
    Woooww diyorum ,detay incelemeden bakınca tek bir kusur bulamıyorum çünkü kusur aramıyorum:))
    Selinn

    YanıtlaSil
  11. Marion Cotillard Dior'u ile (Topuzu saymassak) iyi mi kötü mü karar veremedim ama o Topuz?! Dağlara taşlara...
    Pudra Dior'un kendisini de sevmedim ve cidden bel altı normalken üstü o derece şişman görünüyor, ama asıl sorunum orantısızlıkda alt normal üst şişman. Ki çok ince omuzlara da sahip değil kendileri. Versusları hoş olsa da bu elbise ile ne alaka demek istiyorum.
    Freida Pinto'nun Versace'sini ben de sevmedim ama en iyi Atelier Versace diyebilirim. Hiç de yakışmamış.
    Eva Longoria Pucci'si ile gayet şık ve hoş :)
    Diane Kruger şaka yapıyor olmalı çok kötü tamamen şaşkınlığımı dile getiremiyorum, görüntünün kötülüğünü de... Elbise sofistike, memeler aşırı ucuz nasıl bir zıtlıktır bu? Onun dışında bence elbise uzun olmalıynış ve o çok beğendiğim Givenchy stiletto'lar hiç mi hiç gitmemiş.
    Bence direk defileden çıkıp gelmiş bir model oluadıkça veya çok yakıştıkca aynı marka olmamalı diye bir kısıtlama olamaz ama Diane bunların ikisine de uymuyor ne yazık ki...
    Fang Bingbing'in pelerinini ben de pek beğenmesem de havası tam uymuş gerçekten...
    Jada Pinkett Smith de bir sorun var hem de epey irite edici ama be bilmedim. Tipinde mi deseem...

    Neyse ikinci gün pek de hoş olmamış galiba...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.