2012 CANNES FİLM FESTİVALİ - 6.Vol

Nihayet Cannes Film Festivali sona erdi. Nihayet diyorum çünkü hergün o kadar çok kıyafet gördüm ki inanın bıkkınlık geldi. O yüzden içlerinde en konuşulmaya değecek olanlara yer veriyorum ve bu işin bittiğine biraz olsun seviniyorum :)





Elbette ilk olarak yer vermem gereken bir isim var. Belçim Bilgin Erdoğan. Üstünde Özgür Masur 'un An Koleksiyonundan çarpıcı bir elbise. Renk güzel ve detayları elbiseye dozunda bir farklılık katmış. Belçim Erdoğan 'ın tarzını oldum olası severim. Bağırmayan dingin tarzı güzel yansıtıyor. Ondan beklemediğim tarzda bir elbise olsa da taşıyışı gayet başarılı. İlk gördüğümde belinin yan oyuklar için fazla kalın geldiğini düşünmüştüm ama yeni resimlerde gayet güzel görünüyor. Sadece saçı ve makyajını sevmedim. Saç modeli çok alaturka kaçmış. Keşke her zaman yaptığı gibi saçlarını toplasaymış ve daha hafif bir makyaj yapsaymış. Bunlar dışında gayet doyurucu bir Cannes görüntüsü.



Sanırım Diane Kruger 2012 Cannes Film Festivali 'nin en unutulmaz görüntüsüne imza atmak istemiş. Christian Dior 'un genel olarak beni tatmin etmeyen 2012 koleksiyonundan gitmiş en beğendiğim tek parçayı seçmiş. Kabarık eteğiyle hem en büyük ikonum Marie Antoinette 'den hem de Viktoryen döneminden ilham alınarak tasarlanan elbise içten içe prenses olmayı düşleyen Millenium kadınları için ideal. Bu elbiseyi Diane Kruger 'ın giymiş olması ise büyük bir şans. Başka birinde bu kadar hoşuma gidermiydi tartışılır. Bu elbiseyi giyip bir de gösterişli mücevherlerle ya da baskın bir makyajla giyen de olabilirdi. O yüzden gördüğüm karelerden çok memnunum. Saçlar sade, makyaj yumuşak herşey yerli yerinde. Kapanış gecesi için isabetli bir seçim. Bu kıyafetler bu gibi önemli organizasyonlarda giyilmeyecekte nerde giyilecek değil mi ?



Jenny Packham elbisesi de çok yakışmış. Tabi kadın zarif olduktan ve taşımayı bildikten sonra yakışmamış denecek kıyafet bulmakta zor.



Diane Kruger iyi güzel hoş ama bence kapanış gününün en unutulmaz görüntüsü kimse kusuruma bakmasın Audrey Tautou 'ya ait. Hiç tartışmasız tüm festivalin en asil ve klas şıklığı diyebilirim. Üstünde şampanya renkli vintage bir elbise var. Tek kelimeyle muh-te-şem !! Eteğin altından görülen dantel jipona bayıldım. Saçlarının modeli ideal. Duruşu ve havasıyla sanki bir dönem filminden fırlamış gibi.



Festival boyunca birbirinden seksi ve gözalıcı elbiseleriyle en dikkat çekici şıklık Anja Rubik 'e ait. Seksapelliği ucuzlaştırmadan ve avamlaştırmadan kullanması büyük bir artı. Mesela Elie Saab elbisesi içinden görülen slip beni hiç rahatsız etmedi. Emilio Pucci elbise üstüne giydiği tek bir ceketle seksiden ziyade asil görünmeyi başarmış. Roberto Cavalli elbisesini beğenmesemde yinede bir şekilde iyi görünmeyi başarmış. Gucci elbisesi ile bambaşka bir güzellikte.

2012 Cannes Film Festivali 'nden bu kadar :) Umarım tüm Cannes postlarımı beğenmişsinizdir.


Share

Yorumlar

  1. Belçim Erdoğan Cannes'daki en şık kadınlardan biri olmuş, Özgür Masur'a zaten bayılıyorum, Belçim Erdoğan'a da, ikisinin birden olduğu bu karelere de haliyle bayıldım :)

    http://bir-alisveriskoligin-itiraflari.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Begenmezmiyiz hic :) Ellerine saglik!

    YanıtlaSil
  3. ah anja diyorum,baska bısey demıorum!

    YanıtlaSil
  4. Evet Belçim Erdoğan'ın bana da bel bölgesi fazla kalın gibi geldi ama fena değilmiş. Ve evet saç'ı biraz alaturka kaçmış ve makyajı keşke daha az uygulasaymış. Ama kötü değil :)

    Diane Kruger'ın Dior'una ben de çok bayılmıştım. Gerçekten bir (Epey modernleştirilmiş) Marie Antoinette havası var sanki. Diane Kruger'ın giymesi kesinlikle büyük şans! Çünkü her şeyiyle harika taşımış. Unutulmaz mı olmak istemiş, olmuş mu bilmem ama kesinlikle bana o göğüs meselesini unutturdu.
    Jenny Packham ile de hoş ama o Diordan sonra hoş demek bile zor :)

    Audrey Tautou kesinlikle bence de mükemmel! Bayıldım!! Harika!!! Gözüm gönlüm açıldı elbisenin en küçük detayından ayakkabısına, saçından bilekliğine her şeyi ile tam anlamıyla 10 üzerinden 11 bir şıklık!

    Öncekilerden sonra gelmek gibi bir şansızlığa uğrasa da Elie Saab ile çok ama çok hoş görünüyor. Emilio Pucci elbise çok yakışmış olsada mücevherler fazla geldi bana. Cavalli'li görüntüsünü ise hiç beğenmedim. Gucci elbise çok yakışmış sadece ayakkabılar pek hoş değil.

    Eee Cannes da bitti ha? Neyse güzeldi hoştu, tabi senin postlar daha da hoş :)

    YanıtlaSil
  5. Anja Rubik her hali birbirinden guzel. Bana gore. Cannes daki en guzel kareleri vermis simdiye kadar. Elllerine saglik. Harika postlardi. Bu Dior elbiseyle DK da guzel olmus. Ben Belcim Erdoganin elbisesini begenmedim. Daha duz cizgileri daha cok begeniyorum. Onun uzerinde.

    YanıtlaSil
  6. Audrey Taotou ❤❤❤ diyorum başka da bı şey demiyorum...

    YanıtlaSil
  7. EvrimKuzey28 Mayıs, 2012

    Ellerıne saglık Pelinim.. gercekten gunlerdır gorsel ve yazınsal şölen yasıyoruz.. emegıne saglık.

    Audrey Tautou, gercekten bu zerafetten gozlerımı alamadım.

    YanıtlaSil
  8. elbiseler tamam da, diane kruger'in sevgilisi ile el ele goz goze pozlarindan bana gina geldi.

    YanıtlaSil
  9. Cannes bitti rahatladık:) Ben Belçim Bilgin'i beğenmedim. Niye beğenmedim diye soruyorum kendime niye gamze? Vallahi bilemiyorum:) elbise kötü hoşuma gitmedi başkası giyse belki beğenirim ama belçim olmamış. Aaa!! Fesatsın gamze!! Seni kim beğensin? Fesat yorumlarını kendine sakla!! Aaa vallahi değilim sevgili iç sesim yeminle değilim. Ciddi ciddi beğenmedim. O saçlar olmamış elbise niye sakil geldi gözüme bilemedim. Bazen türk kadınları en güzel elbiselerde bile sakil duruyor.Sanırım saç makyaj ve duruştan kaynaklanıyor. Yabancı bayanlardaki havayı bizim kadınlardan alamıyorum. Aaa Gamze şaşırma sabrımı taşırma bu nasıl eleştiri?:) Sevgili iç sesim bir susarsan yani şurda yorumumu yazıyorum!!:) Saçları yapmayın artık şöyle sanki bütün türk kadınları sözleşmiş. Aman ben zaten belçim'i hiç beğenmem!! Gamze sen kıskaançsın kıskaaançç!! Ay ben bu iç sesime sinir oldum yorumuma son veriyorum:) NOT: prenses elbise güzel ama ille de nina ricci!!:)

    YanıtlaSil
  10. Selam fazilhan:) bence beli kesinlikle kalın degil sadece bel bölgesini tutan kumaş tül oldugu ve toparlamadigi icin seni yanıltmıştir diye düşünüyorum ki ona rağmen gayet orantılı :)) ben de sacını fena bulmadım, karasizim toplasaymista olurmuş ama boyle de güzel, makyajını ben cok begendimm!!!
    Diane kruger 50 lerde n fırlamış bir zarafet içindeki benim cok beğendiğim ve kadın kadın bulduğum bu dönemlerin güzel bir yansıması olmuş:)))
    Audrey t. Yüzünde taşıdığı hava, oturttugu tarzı ve değişmeyen stil tercihiyle benim kesinlikle favorilerim arasında:)) çünkü tarzı var!!!!!:)
    Selinn

    YanıtlaSil
  11. @Selinn haklısın :) Zaten sadece bir kaç resimde öyle duruyor. Bazı fotoğraflardan herhalde :)

    YanıtlaSil
  12. Belçim Bilgin bayılıyorum daha önce davetlerde 2 farklı lanvin giymişti onlarada bayılmıştım. ama bu elbisede bel oyuntusu yom-kmuş gibi duruyo pek yakıştıramadım ama elbise güzel.diane kruger ne giyse yakıştırıyoruma am ben diorun son koleksiyonunu hiç ama hiç beğenmedim eski dior tasarımları yeniden dikilmişti sadece bu yüzden elbiseye deği ama dianeye bayıldım harikaydı saçına ve makyajına bittim ve evet sanırım benim için cannesın en şıklarından anja rubık oldu:)

    YanıtlaSil
  13. anja rubık tam bır model klaslıgı modele top kelımesnın getırıldıgı kadar stıl ve elegan,olmus cok guzeldı emegıne saglık her bır postuu ınceleyerek keyıf aldık .buarada baska bır blogta gordum cok sevdıgım.bayıldıgım guzeller guzelı natasha polyde cannnesflm fest.gozume cok asıl geldı ..ayrıca belırtmek ıstedım sevgılerımlee

    YanıtlaSil
  14. yani kısaca belçim erdoğan genelde geçer oyumuzu almış oluyor :)

    beğendiğinize sevindim teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  15. http://www.htkulup.com/multimedia/galeri/413814/10 meraba pelincim ben bu kıyafetini çok beğenmiştim hangi markaya ait olduğunu biliyormusun?

    YanıtlaSil
  16. Pinarcim elbisesi Lanvin marka

    YanıtlaSil
  17. Diane Kruger'ın resimlerini gördükçe bende bi kalp çarpıtısı ne biliyim böyle bi baş dönmesi falan oluyo..yooo kıskanmmıyorum..hayır pelin gözlerimdeki yaş değil.. :O çok sevgili tek aşkım babam bu resimleri görür emel kadına bak ne kadar asil valla o kadınsa... der cümlenin devamını duymadım kendisine en son yastık fırlatmakla meşguldüm ..saygılarımı sunuyorum diane nasıl olsa sende gelip emelcim yap bana bi elbise cannes da giyeyim diyeceksin bende yok bacım kalmadı diycem net!!!!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.