2012 CANNES FİLM FESTİVALİ - Vol.3

Zoraki bir Bodrum kaçışı sonrası şöyle 3-4 günlüğüne kısa bir tatil yapayım dedim. Sadece ben ve keyfimle, kocanın ve çocuğun evde bırakıldığı, soluklanma adına denizin ve güneşin olduğu bir yerdeyim. Biraz evvel denizden çıktım ve plajın ortasında yine sizlerleyim. Hayır zaten bana bu kadarcık bir kaçışı bile çok görüyorsunuz. Haftasonu nerde yeni post nerde yeni Cannes eleştirileri diye diye başımın etini yediniz :) Sakın çemkiren maillerinize kızdığımı sanmayın aksine çok hoşuma gidiyor. Hiç sizi kırarmıyım. Hemencecik kaçırdığım günlerde dahil şöyle geniş bir post yapayım dedim.

Sizi bilemem ama bu sene her zaman Cannes 'da duyduğum heyecanı duyamıyorum. Belki de gerçek yıldızların çok nadir olmasından belki de kıyafetlerin fazla nefesimi kesmemesinden. Birşeyler hala eksik. İyi ki Diane Kruger varmış. O da olmasaymış moda anlamında daha da yerlerde sürünecekmiş. Şu ana kadar en beğendiğim hala ilk günkü Dolce&Gabbana elbisesiyle Eva Herzigova. İkinci Giambattista Valli elbisesiyle yine ilk günkü Diane Kruger. Diğer şıklarımın kim olduğunu bu post altında bulacaksınız. Birbirinin kopyası kuyruklu ve tüylü elbiselerden kusmama az kaldı. Hakkaten bu işin mokunu çıkardılar. Gösterişli şıklık yaratılacak diye abuk sabuk kıyafetler dolanıyor ortada.



Naomi Watts 'ı çok beğendim. Üstündeki bir Marchesa. Elbisenin son derece şatafatlı bir görünümü olsa da Naomi Watts 'ın doğal ve duru güzelliğiyle öylesine güzel örtüşen bir seçenek olmuş ki kusur arıyorum arıyorum ama bulamıyorum. Resimler yüksek kalite. Lütfen resmi tıklayın ve büyütün. Büyütün ki elbisenin tüy detaylarının kalitesini iyice görün. Müthiş bir el emeği var bu elbisede. Hele o Chopard gerdanlığın güzelliği ve elbiseyle şairene uyumuna ne demeli ? Muhteşem !! Romantik topuz modeli ve sade makyajıyla Naomi Watts en iyilerim arasına girmiştir.




Jessica Chastain Cannes 'ın süpriz şıklarından. İsmi moda anlamında henüz dünya standartlarında değil. Ama bu gidişle olmaması işten bile değil. Gucci Premiere imzalı elbisenin rengi tenine çok yakışmış. Hele o saç modeline bayıldım. Kusursuz ! Ya floral ve pullu Dolce&Gabbana elbisesine ne demeli ? Nasıl da cıvıl cıvıl klas bir şıklık içinde.



Benim dünya güzelim Charlotte 'cuğum elbette ki bir Gucci giymiş. Keşke daha iç açıcı bir renk olsaymış demeden edemiyorum. Hele ki o fırfırlarla demode havası rahatsız edici. Ama Allahtan katlar ve kesim çok kaliteli görünüyor. Çok beğendiğim bilezikleri Cartier.




Karşımızda Stephan Rolland elbisesiyle Cheryl Cole. Elbisenin üstü şahane ama alt tarafı kırmızı halı için son derece yanlış. Fon kırmızı olunca elbise tuhaf görünmekten kurtulamamış. Hele bir yerde Cole 'un kullanılmış bir tampon gibi göründüğü eleştirisini okumak resmen midemi bulandırdı. İğrenç ama çok da haksız bir eleştiri değil açıkçası.



Bérénice Bejo 'nun Prada elbisesine bayıldım. Renk ve kesim şahane. Hep aynı tarzları gördükten sonra nefes almak adına değişik bir tasarım. Ama ne yazık ki yanlış ellerde harcanmış gitmiş. Elbiseye fitting yapılmamış diye düşünüyorum. Çünkü yapılsa imkanı yok o dekoltenin sakil durumuna müdahale edilirdi. Yazık olmuş caaanım elbiseye :(



Diane Kruger bu sefer bir Vivienne Westwood seçmiş. Baştan aşağı pullu elbisenin işçiliği 10 numara. Diane Kruger vücuduna tam oturan elbise içinde adeta heykel gibi. Kesim incecik vücut hatlarına çok yakışmış. Görüntü olarak bana Oscar 'larda George Clooney 'in kız arkadaşının giydiği Marchesa elbisesini andırdı. Ama onun daha sade ve daha sofistike görüneni.

Ve biraz da mankenlere ve modellere bakalım. Çünkü elbiseleri meslekleri gereği artistik bir şekilde taşımalarıyla ortaya şahane görüntüler çıkarıyorlar.




Şimdi öncelikle bendenizi kıskançlıktan göbeğimin orta yerinden çatlatacak bir kareyle başlamak istiyorum. Karşınızda Bianca Balti ve sahip olmak için neleri verebilirim diye düşündürten kusursuz elmacık kemikli yanakları. O yanaklar yetmemiş bir de kusursuz dudaklar ve hafif çekik gözler. Tüüüü zilli !! Böyle kadınların hepsinin bir adaya tecrit edilmeleri gerekiyor. Kadın neslinin düşmanı bunlar :)

Elbisesi elbette bir Dolce&Gabbana. Son derece demode bir desen ve kesimi olsa da giyen Bianca olunca bu bile hoşuma gitti desem yalan olmaz :)



Natasha Poly 'den bir Gucci 2012 duruşu.



Barbara Palvin Valentino Couture elbiseyle bir içim su. Elbisenin toprak renklerindeki simli kumaşı çok klas görünüyor. Özellikle göz makyajı çok dikkat çekici.



Erin Wasson sezonda en beğendiğim elbiselerden birini giymiş. Antonio Berardi elbiseyle şahane görünüyor.



Ve son olarak çok fazla bilinmese de gördüğüm an gerek narin havası gerekse şıklığıyla çok hoşuma giden Çinli model Du Juan. Elbisesi ve clutchı Elie Saab. Renk müthiş yakışmış. Ama herşeyden öte taşıyışı ve kıyafetin ruhunu yansıtması adına müthiş bir güzellik.

Eveeeet şimdilik benden bu kadar. Bari günün son güneş ışıklarını değerlendireyim. Umarım okumaktan keyif almışsınızdır. Öpüyorum hepiniziiii :)


Share

Yorumlar

  1. Nasil bekledim nasil bekledim bu postu anlatamam ama diana nin su yesili elbisesinide gormek isterdim :))

    YanıtlaSil
  2. İyiki Diane Kruger varmış mı? 2. Günkü rezalet bence affedilecek cinsden değil.
    Naomi Watts'ın Marchesa'sı mükemmel!!!! Ve Naomi Watts'ın duruluğu ile öyle bir görünüm çıkmış ki ortaya ♥♥♥♥ Ama ben bir tek o sanat eseri Chopard gerdanlığın en doğru seçim olmadığını düşünüyorum kötü değil ama kalan her şey mükemmel olunca insanı ufak bir şey bile rahatsız ediyor :)
    Jessica Chastain'in Gucci'si hem güzel hem yakışmış, şaçı makyajı her şeyi şahane ama Diane gibi rüzgarın şansına olmasını bırakın güzelim look'u ne duruma düşürmüş. Bu kızcağaza da acıdın doğrusu hep güzel hatta mükemmel görünmen gerekirken yok rüzgardı yok göğsü düşmüştü, talihsizlik diyorum. Ama Dolce&Gabbana'sı ile hakettiğini almış artık :)
    Charlotte Casiraghi daha önceki günlerde yok muydu ki? Ben rengi Charlotte'a yakıştırdım. Ve bilerek demode bir hava verilmeye çalışılmış diye düşünüyorum ben. Benimse tek sorunum göz makyajında... Ama genel olarak bir prenses kadar şık. Bi dakikaa... :)
    Şunu demezsem çatlarım, ilk fotoğrafda bilerek mi yapmışlar Gucci giyen abla koş koş Charlotte of Monacco'nun arkasına?
    Cheryl Cole'un Stephan Rolland elbisesinin üst kısmı çok hoş gerçekten ama ben genel baktığımda beğenmedim zaten kuyruğu hiç beğenmedim. O kadar güzel elbise varken o defilede bu mudur yani? Ama o yorumu yapan kimse Stephan Rolland'a bunu diyecek kadar cahil olmasını kutluyorum. Ne elbiseler var onun tasarımı!
    Bérénice Bejo'nun Prada'sına aşık oldum!! Cidden o kadar beğendim ki!! Yorumu okumadan resimleri görünce; Oha Prada! ♥.♥ Hayır bunu yapamazsınız!! O elbiseye olmaaaz! O Dekolte de ne öyle?! Bu kadına mı verdiniz bu güzelliği derken yorumunu okudum, hıh yine aynı fikirdeyiz :) Elbiseye de kalpçikler.
    Diane Kruger güzel ama asıl bence burda anoreksik duruyor.. Bele bakın!
    Bianca Balti maşallah! aaa ne tecriti yaşasınlar istedikleri yerde gül gibi işte ;D Bi zahmet Dolce&Gabbana giysin yani reklamlara resmen kapak attı. Çok da yakışmış.
    Natasha poly Angelinam vari...
    Barbara Palvin Oha! Çok tatlı yorum yapmak istemiyorum bi bu kız bi de Prada elbise ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    Erin Wasson'ın Antonio Berardi'sini ben beğenmedim :/
    Du Juan çok klas, zarif ve harika!

    YanıtlaSil
  3. Fazılhan müthişsin soluksuz okudum yahu gözümü kırpmadım okurken eline sağlık canım:)) Gelelim benim yorumlarıma. Cheryl cole'dan başlamak istiyorum. Ben cheryl fanıyım. Çok ama çok beğeniyorum. Çok güzel bir kadın kusursuz güzel. O gamzeleri onu güzel olduğu kadar sempatik de yapıyor. Gülüşüne bitiyorum. Saçlar müthiş. Yani cheryl için saatlerce döşenebilirim. Dünyanın en güzel 10kadını seçildi yüz güzeli seçildi bu güzelliği defalarca taçlandı ama benim gözümde dünyanın en güzel kadını tam tipim çok net!! Cheryl'ime bütün kalpçikleri gönderdikten sonra elbisesine geçiyorum ne kadar objektif bakamasamda elbisenin kırmızısını eleştirmezsem adil olamam. Kötü olmuş ama öyle yerden yere vurulucak bir elbise değil. Keşke o kırmızı olacağına beyaz olsaymış. O zaman da gelinlik gibi mi olurdu diye düşündüm başka renk olsaymış ama kırmızı olmasaymış keşke. O yorumu yapanı şiddetle kınıyorum!! Naomi Watls konusunda birleştik pelin'im. Çok güzel olmuş dediğini yapıp büyütüp baktım 10 numara şıklık. Bayıldım. Erin Vesson fena değil ama elbisesi fazla tiril tiril geldi. cannes elbisesi için çok basit durdu. Ama elbiseye laf yok. Çok güzel benim olsun diyebileceğim bir elbise. Jessica'nın dolce gabbana elbisesini hiç beğenmedim. Tamam cannes'da süslü püslü kuyruklu elbiseleri şiddetle kınıyorum ama böyle bir elbise de giyilmesin cannes'da. Çok basit hatta günlük gibi. Charlotte çok kötü elbise çok çirkin artı rengi çirkin herşey çirkin benim için tam ofsayt.Berenike Bejo da kötülerin içinde prada elbiseyi hiç beğenmedim Hiç tarzım değil. Para versen almam dediğim elbiselerden. Bianca Balti için söylemek istediklerim var. Elmacık kemiklerine bende hastayım çok güzel bir yüzü var. Benim de elmacık kemiklerim çıkık ve bu durumdan çok hoşnutum. İyiki de böyleyim diye havalara giriyorum. Ama benim arkadaşlarım Gamze elmacık kemiklerin çok çıkık Heıdı gibisin diye bana takılıyorlar. Bilmezler ki elmacık kemikleri çıkık olan bütün kadınlar güzeldir:)) Çok yakınlarım olmasalar kıskanıyorlar diyeceğim!!:) Elbiseye gelelim başta beğenmemiştim ama büyütüp bakınca beğendim güzel elbise yakışmışta Bianca benim için sınıfı geçenlerden. İşte böyle yorumlarım sana tekrar post için teşekkür eder,bol güneşli tatiller dilerim:))

    YanıtlaSil
  4. Bianca Balti göz makyajına bittimmm...


    www.zuhalvarol.com

    YanıtlaSil
  5. Charlotte, kardesler dugun salonuna kismetini aramaya giden kizlar gibi olmus.O rezil elbise, mahalle kuaforunden cikma saclar, elbisesiyle alakasiz igrenc ojeler baska turlu aciklanamazdi. O kadar kotu ki Cartier bilezikler kolunda 12'lik burma gibi durmus.Bu kiz ne iciyor, kendini nasil bu hale getiriyor, uzuluyorum durumuna cooook.Cherly ile ilgili yorumuna hak verdim Pelincigim, kim bilir belki Stephen da kullanilmis bir tampondan ilham almistir.Bianca ile Barbara'nin yuzlerinin yakindan cekimini gorunce sahsen cok kiskandim, ama ikisini yan yana iki sekmede acarsan, ne kadar benzediklerini goreceksin,inan bana o zaman tum kiskancligin geciyor.Erin Wasson ise son resimde Senay Akay'a benzemis, elbisesi mukemmel yalniz keske etegin on tarafi boyle olmasaymis.
    Gulu sussuz, bizi postsuz birakma,en derin sevgilerimle.

    Inci Mercan

    YanıtlaSil
  6. charlotte casiraghi cheryl cole ve berenice bejo dışında hepsi muhteşem gözüküyor bence ama bianca balti hepsinden ayrı muhteşem olmuş diyebilirim charlotte u görünce 'haaaaa' diye bir efekt geldi yani adsızın yorumuna katılıyor olabilirim . barbara palvin in güzelliğine birşey denemez zaten.

    YanıtlaSil
  7. Jessica Chastain'nin şu uçuş uçuş elbisesinin altına o kütük gibi platformlu ayakkabıları hiç yakıştıramıyorum. Evet uzun ve ince olmak güzel, ama değilsek de bu kadar kasıp kıyafetin ruhuna, inceliğine, zerafetine bu kadar da ters düşmemeliyiz diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz Pelin?

    Zehra

    YanıtlaSil
  8. 1-diane kruger:tarz muhteşem, gerdanlık öylesine takılmış ve karışık havasiyla Cool, tuvalet kuğu gibi ve işçilik harika , makyaj duru , toplamı diane kruger:))
    2-bianca balti:yırtıcı bir güzellik, red carpetlik bir kıyafet degil ama bütün olarak o kadar ben burdayim diyorki havasindaki özgüven zaten red carpetlilk oluveriyor:) o yüzden 2. Sıraya oturdu:D
    3-eric wasson: elbisenin asimetrik kesimiyle ve alisilmisin dışındaki cizgisiyle hem nostaljiyi hem de bugünü yakalayan bir secim olmuş diyorum ,açık bırakılan sacları bence salas ve cok ozenilmemis bir hava katmış ben cok beğendim ,üzerindeki kırmızı pul işlemeler fazla abartılırmadan zarafetle dağıtılmış :)

    Selinn

    YanıtlaSil
  9. 4-Do Juan i unutmuşum:))) muhteşem bir zarafet ornegi sergilemiş,acayip hoşuma gitti:))
    Selinn

    YanıtlaSil
  10. Cherly mukemmel gorunuyor!!! O nasil bir guzelllik oyle. Ama benim birincilik oyum Naomi Watts da aslinda elbiseye kolyeye bayilmadim. Ama tasiyisi durulugu beni benden aldi. Charlotte bana gore yasindan buyuk gorunuyor. Bilezikler cok guzel. Ama boyle bir elbise icin uygunmu bilemedim? Belkide elbisenin agirligini oldurmeye calismistir. Renk yaz mevsimi icin epey agir cunki. Son olarakda Du Juan ilk kez goruyorum. Elie Saab elbiseyle biraz vintage tarzi yaratmis. Cok begendim Diger giysiler beni cok etkilemedi acikcasi

    YanıtlaSil
  11. @Gamze abla ben de seninkini :) Epey döktürmüşsün. Bianca Balti'nin elbisesininin güzelliğini ben de anca yakınlaştırınca fark ettim. Bu hd fotoğraflar olmasaymış beğenmezdim heralde.
    @ selinn Naomi Watss demek istemiştin sanırım :)

    YanıtlaSil
  12. Evet naimi watts fazilhan:) tenk U!!!
    Selinn

    YanıtlaSil
  13. BU PRADA ÇOK BIR KOTU. RENKLERI VE ISLEMELERIYLE OYNANAN BIR FERETTI ELBISEYE BENZIYIOR. AMA BU TARZ ELBISELERI SADECE ALBERTA BECEREBILIR.

    YanıtlaSil
  14. çok güzel bir post. ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  15. emel'cim bugün döndüm artık daha sık sık burdayım. memnun oldum beğenmene :) ben sevmedim o elbisesini. ilk günkü valli 'yi demiyorsun dimi. onu konu ettim çünkü.

    fazılhancım iyiki diane kruger var diyorum çünkü moda anlamında en merak edilen isim şimdilik o da ondan :)

    fazılhan yine süper bir yorum yazmışın. diyorum senin kendi blogun olmalı :)

    gamzecim elmacık kemiklerin varsa bilki çok şanslısın. birak kim ne derse desin. annemin elmacık kemikleride aynı bianca gibidir bende esamesi yok şansa bakarmısın. hem de çok güzel yaşlanır elmacık kemiği olan kadınlar. bambaşka zarif bir havaları olur. jessica 'nın dolce&gabbana'sı tam bir basın tanıtım kıyafeti ama. kırmızı halıda değil gamzecim. tanıtımlara genelllikle kokteyl elbisesi ya da smart casual giyilir.

    zuhal ben kadına komple bittim grrrr :)

    inci charlotte 'u süper benzetmişin gerçekten de dediğin gibi :)))

    ayça (kızımın adı çok seviyorum bu ismi:). hadi diğer saydıkların neyse de charlotte olunca resmen üzüntü duyuyorum. o kadargüzel bir kız ki ama ne yazık ki moda anlamında bir türlü klas olmayı beceremedi. :(

    zehra bende seninle aynı fikirdeyim. haute couture de mümkün mertebe her kadının ince topuk ve bantlı giyinmesi taraftarıyım. ama nedense son zamanlarda hollywood da hep bunun aksini görüyoruz. trend herhalde bu. ama ne olursa olsun göze güzel gelmiyor olmuyor sevmiyorum :)

    tututşum ben sevdim o göz makyajını. başka birinde severmiyim bilemem ama palvin 'de güzel durmuş. değişik ama estetik.

    selinn aynen dediğin gibi. wasson 2ın özenilmemeiş hali işin kilit noktası zaten. şimdi bu elbiseye kuaförden çıkmış bir saçı düşünemem. tam havasını yansıtmış elbisenin. bayıldım !

    ben prada elbiseye bayıldım. o kadar sıradışı olmuş ki. ama güzel zarif bir sıradışılık. renklere ayrıca bayıldım. bunu bir diane giyseydi eminim böyle demezdin :)

    siemenlonora çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  16. Güzel sözlerine çok teşekkürler pelincim bende elmacık kemiklerimle çok mesudum:) Ben bilemedim o elbise tam olarak nerde giyildi pardon. Senin açıklamandan sonra daha oturdu şimdi elbise kafamda:) Vol.3 yorumlarım az sonra:)

    YanıtlaSil
  17. Hangi kafayı yaşıyorum bugün acele yazacağım diye kafayı yedim. Vol 4 diyecektim anladın sen pelin'im:)

    YanıtlaSil
  18. Ben de bir özeniyorum bir özeniyorum Blog'lara ama neden bilmem, saçma bir şekilde cesaret edemiyorum. Hep bir Mac alıyım başlarım diye kendimi avutuyorum :D Neyse... Bu arada Mac'de çok fark var mı? Blog konusunda falan?

    YanıtlaSil
  19. O Prada Selena Gomez'in üstünde çok güzel parlayabilirdi. Yazık olmuş sanki :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.