2012 CANNES FİLM FESTİVALİ - Vol.4

Nihayet beklediğim yıldız isimler yavaş yavaş Cannes 'da belirmeye başladı. Kirsten Dunst ve Kristen Stewart 'ın Diane Kruger 'a katılmasıyla ilk günlerde yaşanan dinginlik biraz olsun yerini harekete bıraktı. Brad Pitt 'in yalnız gelmesi Angelina Jolie 'yi bekleyenler için büyük bir hayal kırıklığı olsa da ben durumdan hiç şikayetçi değilim. Ne de olsa Angelina o eski Angelina değil. Tamamen bir kemik torbası. Ama festivale ilgi açısından kraliçe olmazsa olmaz :)

Bakalım favori isimlerim neler giymiş.



Diane Kruger ile başlamak istiyorum çünkü nihayet hayran kaldığım muhteşem bir görünümle karşıma çıktı. Tamam Valli elbisesini sevdim hatta en iyilerim arasına soktum ama bunda çok iyi elbiselerin olmamasının da büyük etkisi vardı. Ve nihayet üstünde görür görmez vurulduğum bir elbise. Nina Ricci 'den tam bir sanat eseri. Dantel, tül, devekuşu tüyü ve şifon aynı anda kullanılarak ortaya müthiş zarif bir elbise çıkartılmış. Birde omuza kondurulan aplike çiçeği katarsak bu kadar farklı materyallerin bir arada nasıl güzel görünebildiğine ben de şaşırdım. O çiçeklerle elbisenin olası gelinlik havası ustalikla dağıtılmış. İşte yetenek bu olsa gerek. Her zamanki gibi saçlar kusursuz. Makyaj olağanüstü. Clutch süper. Ama o Prada ayakkabıları sevmedim. Çok bantlı yerine tek ve ince bantlı lila bir Manolo Blahnik çok daha iyi olurdu derim.



Monaco 'da katıldığı bir davete ise Prabal Gurung imzalı nefis güzellikte bir elbise ile görüyorsunuz. Yine son derece romantik, çok ve farklı materyallerin kullanıldığı, giyeni prenses gibi hissetirecek bir model. Ayağına kadar her ayrıntı kusursuz. Ama bu elbiseyle Nicholas Krikwood for Prabal Gurung ayakkabıları hiiiç sevmedim. Modern çizgisi yoğun bu ayakkabılarla elbisenin tüm romantizmini alıp götürmüş. Belki özellikle istediği de buydu bilemiyorum.



Ve gelelim bir diğer gözdem Kirsten Dunst 'a. Yine görür görmez aşık olduğum olağanüstü güzellikte bir Dolce&Gabbana giymiş. Defilede beğenmediğim parça Kirsten 'ın üstünde rüya gibi görünüyor. Tipine daha iyi seçim yapamazdı. Saç bantını bazılarınız fazla bulabilir ama genel havasıyla güzel bir bütünlük olmuş derim. Charlotte Olympia 'lar bu romantik havaya biraz kaba kaçmış görünse de kırmızı halıda olunmaması sebebiyle affedilir bir ayrıntı. Kolundaki Van&Cleef Arpels Alhambra saate minik kalpler gönderiyorum. Bu kadarmı uygun bir aksesuar seçilebilir. Kocaman bir bravo !



Galaya ise Christian Dior seçimi yapmış. Pek beğenmedim açıkçası. Renk çok yakışmış ama hem çok sıradan bir model hem de kumaş kırışıklıkları çok rahatsız edici.




Kristen Stewart 'ı nihayet beğenebildim ya çok ama çok mutluyum. Elbette tüm kıyafetleri Balenciaga imzası taşıyor. Pantalon fevkaledenin fevkinde. Çok cici tam yaşına uygun müthiş dinamik bir kombin yapılmış. Kolunda ise Cartier 'nin son bombası Juste Un Clou bileziği var. Bir ara gazetecilerle tek başına resim verip vermeme karmaşı sonunda yaptığı el hareketine ise koca bir cık-cık-cık !!



Kırmızı halıda yine baştan aşağı Balenciaga 'larla. Gündüz basın tanıtımında giydiği kıyafeti çok daha iyiydi. Bu Balenciaga elbiseyle yine bir türlü ne tipini ne de giydiklerini beğenmediğim Kristen Stewart beliriverdi.


Share

Yorumlar

  1. diana kruger nasıl bi kadın allahım..o nası bi zerafet o güzellik..tutuldum ben bırakıyorum buraları ya!!! gidip spora yazılıcam yine yeni yeniden!! böyle göründmeden geri gelirsem emel değilim kaçtım ben O_o

    YanıtlaSil
  2. Merhabalaar :)
    Evet hemen işe koyulalım malum çok iş var :)
    Diane Kruger'ın Nina Ricci'si harika, mükemmel!!!! Ba-yıl-dııım!! Saçı, makyajı elbette ki elbisesi ve ben o gri pradaları da sevdim beğendim, en doğru seçimlerden biri bence... Ama gel gör o clutch'a koca bir NO bir tane de Nein bir de Non ee tabi bir de Hayır diyorum. Hatta translate'den Japoncasına da bakcaktım zor geldi.
    İkincisine geçersek ben de elbiseyi beğendim ama çok değil ve üst bölgesi pek güzel durmamış. Gazete de görmüştüm aynen "Ayakkabı ve Clutch?!!" oldum ben de bilerek yapmış bence ama yine non nein no ve hayır!

    Kristen Dunst çok yakışmış Dolce&Gabbana'sı! Bence saç bandı çok hoş olmuş :) Charlotte Olympia'lar hakkında ben de olmamış olduğunu düşünüyorum. Ve Alhambra'sı çok hoş olmuş. Bunun saati de mi varmış.. Ama acaba bilezik şeklinde daha mı iyi dururdu? Fikirini merak ediyorum :)
    Galada ise küpesi dışında uyumlu ve şık olsa da ben de beğenmedim. Galliano nerede şimdi Dioar nerede. Ama Taf'dan ümitliyim neyse..

    Kristen Stewart konusunda son cümle dışında tamamen katılıyorum! Twitter'da gördüğüm zaman "OMD Kristin Stewart'ı beğeendiim!!" oldum tam anlamıyla.
    Derken sen Gala'da giydiğini gösterdin ve puf! :D

    YanıtlaSil
  3. Bu arada son cümleye katılmıyorum demiştim, tatlı durmuş bence :)

    YanıtlaSil
  4. Diane Kruger'den sonra cannes başlamıştır hayırlı olsun:) O ne şıklık bakarken taş kesildim dondum ağzımı kapatamadım o nasıl güzel bir elbise. O NE O? O nasıl bir şaheser elbise. O elbiseyse özge ulusoy'un üstündeki nedir o zaman. Bütün elbiseler bir yana Nina ricci bir yana. Dünya bir yana nina bir yana. Uzun zamandır hiç bir elbiseyi bu kadar beğenmedim. Olağanüstü yok karşılığı yok tarifi yok o derece olağanüstü!! İyiki Angelina gelmemiş. Ne giyse nina ricci'nin yanında sönük kalır. Abartmıyorum elie saab,versace,dior... ne giyse olmaz olamaz. Bacağını da açsa dudağını da büzse saçını da savursa olmaaaz!! Seksi seksi baksada sevgili brad'ciğinin elini tutup havalı havalı yürüse de olamaz. Bu elbisenin tacını alamaz kimse. Bu elbise değil sanat eseri çünkü!!:) Diğerlerine bak yorum bile yapmıcağım beğenmedim. İlla da nica ricci!!:) O Kadar!!

    YanıtlaSil
  5. Bu Kristen Stewart'a hiç bir şeyi yakıştıramıyorum, her giydiğini kötü gösteriyor bence.Skinny jean üstü tisört altı bot veya Converse'den şaşmasın :))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.