45- GÜNÜN ŞIKI : Etel Baler

 


Etel Baler 'e Diane von Furstenberg elbisesi ne kadar yakışmış değil mi ? Gerek yaka kesimi gerekse renkler çok hoş durmuş üstünde. Resimden maalesef pek belli olmuyor. Aslında turuncu arasına pembeler de var. Elinde Prada 'nın 2012 İlkbahar-Yaz koleksiyonundan araba motifli portföyü ve elbisenin tonlarındaki ayakkabısıyla çok şık. Saçlar harika makyaj nefis.

Birde geçtiğimiz günlerde giydiği Mary Katrantzou elbisesi varki es geçersem uykularım kaçar :) Çok renkli çok çiçekli adeta ben bir Mary Katrantzou 'yum diye bas bas bağıran bir model. Elbisenin renklerine uyumlu neon bir Sergio Rossi, elinde ise gördüğüm an kalpçiklerimi gönderdiğim 60 senelik bir Christian Dior çanta. Etel Baler böyle kilit ve nadide parçaları seçmesiyle beni benden alıyor !!






Share

Yorumlar

  1. 60 senelik dior cantaya bittim... ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

    YanıtlaSil
  2. Dior cantaya bittim... Muhtesem!! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

    YanıtlaSil
  3. Açıkçası ben Etel Baler'in DVF elbisesini sevmedim Etel hanıma yakışmış ama benim için olağanüstü bir şıklık olmamış. Alıştık etel hanımı kusursuz görmeye o yüzden beğenmek zor oluyor kendiyle yarışıyor etel hanım. DVF elbiseli görüntüsünde tek beğendiğim nokta saçları oldu açık saç çok yakışmış. Gelelim Mary Katrantzou elbiseye çok cıvıl cıvıl insanın içini açan tam bahar elbisesi. Ama ben Etel hanıma onu da yakıştırmadım olmamış. Elbise ışıltısını kaybetmiş etel hanımın üstünde. Saçlarını sevmedim ruju bu kıyafetle çok uygun olsa da kendisine gitmemiş sırıtmış dudağında. Bu elbiseleri daha çok siren ertan sanem tezman gibi sarışın bayanlara yakıştırıyorum. Daha havalı duruyorlar. Esmerlerde bir tek feryal gülman kaldırabiliyor. Ben de ne kadar giymek istedim bir Mary Katrantzou aldım da ama giyemedim öyle duruyor dolapta. O Kadar çiçek renk kastı beni. Taşıması zor elbiseler. Bana göre herve leger kadar zorlar. Kısacası Etel hanımı beğenmedim üzgünüm:( Okuyor ya etel hanım blogu direk kendisine sesleniyorum sizi çook seviyorum etel hanım benim için yeriniz çok ayrı:))

    YanıtlaSil
  4. iki elbisesinede bittim içim hopladı valla. bak alışveriş yapma isteğim geldi. beğenmediğim tek bişey yok. çok aradım hani herşeyi beğenen yalaka bir şey olmayayım diye ama yok valla baştan aşağı çok beğendim.

    YanıtlaSil
  5. Mary Katrantzou elbisenin etek dikişleri öyle mi olmalı ? Binlerce dolar-lira verilip alınan bir elbisenin işçiliği öyle olmasaymış keşke . Yine aynı elbise ile kombinlenmiş ayakkabı ve çanta çok eğlenceli , çok hoş olmuş . Boyundan aşağısında bir problem yok ama ya o topuz ? O makyaj ? Hani bir önceki fotodaki harika doğal saçlar ve makyaj , hani bu düğün topuzu ve yanaklardan taşan bronzerlar ? Keşke saç ve makyajlarda ne kadar doğal hatta belki "acemice" -ama tabi bunun ustalıkla yapılması gerek - ve umarsız gözüken o durumun daha havalı olduğunu keşfetse türk ve arap alemi hatta buna ruslarıda katabiliriz , zira onlarda bizim kadar başarısız bu güzellik hallerinde .

    YanıtlaSil
  6. Gamze'ye katiliyor ve ekliyorum:
    sag resimde elbise kisa durmus sanki, gogus kismi da bastirmis gibi duruyor. canta ile pembe, ayakkabi ile de turuncu ve sari tutturma cabasini biraz zorlama buldum, sarilarin da tonu tutmamis ki hani. cok fazla bir renk cumbusu bence.

    Sol resimde sac makyaji cok begendim. Elbise biraz yasli kesim gibi.

    YanıtlaSil
  7. Bu blogu epeydir takip ediyorum fakat her geçen gün ilgim biraz daha azalıyor. Kendine has tarzı olan insanların ilgi çekici kıyafet yorumlamalarından çok, iyi markaların ve tasarımcıların ünlü insanlar üzerinden tanıtımı gibi olmaya başladı genel "post" ortalaması. Bahsettiğim olumsuzluk, başka bir çok insana olumlu geliyordur büyük ihtimalle ama ben yine de düşüncemi paylaşmak isterim.
    İyi dileklerimle.

    YanıtlaSil
  8. Bazen çok acımasız eleştiriyoruz. Herkes kendi stiline ve tarzına göre eleştirip yorumluyor sanırım. Ben iki fotoğrafa da deminden beri deli gibi dikkatli bakıyorum acaba kör müyüm? Hani gözlerimi de yeni çizdirdim. Önceden olsa derdim gözlerim 3,5 numara görmüyorum:) Ama ben ne taşan bir bronzer ne de abartı makyaj göremiyorum.Fotğraf çekilirken ki ışık açısı, parlama yansımaları hesaba katmıyoruz. Ben MK elbiseyi de yakıştırdım, DVF elbiseyi de.Hatta DVF elbiseyi daha çok beğendim. Etel hanımın Sergio Rossi ayakkabılarının aynılarını İNCİ çalışmış. Hem de her renkten:)

    YanıtlaSil
  9. Ben de asıl senin şu meşhur yorumcun Gamze'yi bir gün görmek istiyorum sevgili Pelin. Belli ki pek bir sosyetemiz kadınları gibi etiketli giyiniyor. Bir gün de sana Gamze bir fotoğrafını göndersin de biz de onu bir eleştirelim:)

    YanıtlaSil
  10. zeyn bu blog açıldığından beri kişilerin (yerli/yabancı) giydiği markalara odaklıdır. markalarla beraber yakışıp yakışmadığı tartışılır konuşulur hatta oylanır. o yüzden eleştirini pek anlayamadım kusura bakma.

    YanıtlaSil
  11. Burda bana laf atan sevgili rita'yı pek anlamış değilim. Kimseyi beğenme zorunluğum yok görüşüm böyle. İstediğimi de yazma hakkına sahibim pelin yayınlıyorsa sorun yok demektir. Beğenen olduğu gibi elbette beğenmeyen de olacak ben kimseyi kırmadan yorumumu yapıyorum. Evet etiketli giyiniyorum blog sahibi pelin'i kendime çok yakın gördüğüm için arasıra konusu gelince kıyafetlerimden bahsediyorum bunda bir sakınca görmedim. Haa pelin görüyorsa söyler bende kendi kıyafetlerimden bahsetmem. Sevgili rita sen niye bu durumdan rahatsız oldun anlamış değilim. Artı ünlü veya sosyetik değilim ki beni eleştirme hakkınız olsun gayet sıradan biriyim ve bu durumda kıyafetimi eleştirme hakkını kimseye vermez. Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  12. Etel Baler'in genel olarak bu blog'da inanilmaz abartildigini dusunen bir insanim. Pelin tarafindan degil sadece yorumcular falan tarafindan da. Herkesin kendi dusuncesi tabii cok begeniliyor olmasi guzel sadece benim gozumde diger kisiler tarafindan buyutuldugu kadar guzel degil giyimi. Hos kombinasyonlari oluyor ama cok vasat kiyafetleri bile "sahane olmus, iste Etel Baler" seklinde yorumlar aliyor bana gore.

    Bunu dusunen bir insan olarak soylemek istedim ki bu iki kombinasyonuna bayildim. Ikisinde de saclari, makyaji, hele aksesuarlari muthis olmus. DVF elbise benim tarzim olmasa da ona cok yakismis. Baskasi giyse boyle durmazdi sanki. Ayakkabilar, canta secimleri cok ustaca. Cok begendim!

    YanıtlaSil
  13. DVF elbiseli halini daha çok beğensemde her zamanki gibi her iki şekildede çok zarif Etel Hanım hiç bir zaman uygunsuz ve uyumsuz giyinmiyor.
    Gamze'cim Rita'nın seni eleştirme tarzını hiç doğru bulmadım fakat belliki iyi bir gardrobun var blogda her sözü edilenden sende de var ama bunu burdan paylaşmak biraz itici olabiliyor.Haddime düşmez ama sadece fikrimi söylemek istiyorum giymediğin kıyafetleri dolap bekleyeceğine ihtiyaç sahiplerine verirsen sana geri dönüşü muhteşem oluyor...
    Ama iyiki döndün de blogumuza renk kattın :)

    YanıtlaSil
  14. Pelin Hanım daha önce yazdığım yorumlarımı hiç yayınlamadınız, belki yine yayınlamazsınız ama nasılsa kendiniz şu an okuyorsunuz. Hakikaten bir kaç ismi özellikli olarak kayırdığınızı düşünüyorum; Feryal G., Siren E. ve Etel B.! Bu isimler sadece ve sadece marka giyiyorlar, bundanmıdır obları şahane tarzı olan insanlar olarak görmeniz...? Kendilerinden hiç birşey katmıyorlar, kombin yapmıyorlar! Ayrıca gözünü çizdiren hanım gerçekten o abartılı makyajı nasıl oluyor da göremiyor, hiç anlamadım!

    YanıtlaSil
  15. Pelin (MODAveSOSYETE):
    O dediğin doğru aslında.
    Ben arada sırada ilgimi çeken tarzlar görüp (marka odaklı değil de tarz odaklı incelemek gibi) yersiz bir yaklaşım içine girdim büyük ihtimalle. O halde demek oluyor ki şu anda bloğun tam olarak amaçladığın şekilde işliyor. Bu senin için çok iyi bir şey. Benim için ise yanlış yerde dolandığıma işaret :)

    YanıtlaSil
  16. Acikcasi blogu uzun zamandir ama seyehatler nedeniyle araliklarla takip eden biriyim. Surekli yorum yazmasamda ozellikle Pelinin yorumlarini cok seviyorum. Gecmise bakarsak.;Etel Baler bu blogun tescilli rukuslerindendi. Hatta. SIk oldugu zaman dahi Pelinin saskinlikla postunda bundan bahsettigini biliyorum. Eminim kendide tarzinda bazi duzenlemeler yapti ve simdi eskiye gore cok daha iyi. Benim gozumde yinede ne kadarda mukemmel diyecegim bir goruntusu yok!! ama her iki elbiseyide ben kotu bulmadim.

    YanıtlaSil
  17. Dayanamayacım adsıza cevap vermek istiyorum. Bu kadar şikayetci iseniz neden takip edip yorum yazıyorsunuz bence siz hiç sinirlerinizi bozmayın takibi bırakın :)
    Biz çok ama çok seviyoruz bu blogu ve takip etmektende çok keyif alıyoruz...

    gulnihan

    YanıtlaSil
  18. Anneanneme kosup cantanin resmini gosterdim hemen sende var mi diye.fransiz oldugu icin cok genis bir gardiropu var,bana tam bir vintage cenneti tabiki.
    Cantayi hemen tanidi ama o zaman bile sinirli uretilen nadide bir parca oldugunu soyledi,yikildim...
    Ben sahsen Etel baler'in stiline hayranim.baska kim olsa hermes canta alir.Kac kiside boyle nadide parcalar,bundan anlayabilme kapasitesi goruyoruz ki?
    Mary k. Elbiseler cok guzel,ama turkiyeye geldigi anda suyu cikar.Suyu cikmadan E.B bizim suyumuzu cikarip agzimizi sulandiriyor;))
    Tum looklara bayildim.

    YanıtlaSil
  19. arkadaşlar herkes kendini istediği şekilde ifade etmekte özgür. gamze'nin yorumlarıda gayet eğlenceli ve kendini ifade etme açısından bol malzemeli. beğenirsiniz beğenmezsiniz size kalmış ama yorumcular arası sataşmayı hoş bulmuyorum açıkçası.

    zeyn burda konu ettiğim her ismin iyi kötü bir tarzı var. blogun ismide sosyete. yani ağırlık sosyete mensubu kişiler. mesela derin mermerci birşey giyer aynı günün sabahı bu hangi markadır diye abartmıyorum yüzlerce mail gelir bir günde. okuyucumun istekleriyle benim tarzım örtüştüğü sürece bu böyle devam edecektir. bencede zevkine hitap eden birçok blog bulacaksındır. beğenirsiniz beğenmezsiniz, takip eder etmezsiniz sizlere kalmış.

    YanıtlaSil
  20. Yani kimseye avukatlik yapmak istemem ama yorum yazmak icin girdim garip yorumlar okudum Ben Pelinin kimseyi kayirdigini dusunmuyorum. Blogun adi zaten moda ve sosyete. Boylebir blogu takip etmek istemiyorsaniz cok farkli secenekler sunan bloglar var onlari takip edin. Burada hem dunya celebrity lerinin hem Turkiyedekilerin hos markalari nasil kombinleyip giydiklerini izlemek benim hosuma gidiyor. Her hafta bu kisilerin resimleriyle suslu kac tane haftalik magazin dergisi cikiyor. Inanin eskiden alirdim Simdi almiyorum bile bu blogda cok daha hos, Ayrica Kimse size zorla takip ettirtmiyorki???
    Ethel hanima gelince. Ben DVF hic sevmiyorum. Ama Ilk kez bir elbisesini cok begendim ve yakistirdim. Ama MK icin ayni seyi soyliyemiyecegim. Yada bu sene bu markanin cok guzel elbiselerini gorduk. Bu elbisede cok ozellik bulamadim. Ve bende
    sac makyaj konusunda diger elbiseyle daha iyi gorundugu fikrindeyim.

    YanıtlaSil
  21. Bence Etel hanimin gercekten ozgun bir tarzi var.
    Prada cadillac canta sezonun en ölümsüz parcasi.
    Dvf elbisede renkler uyumun gozunu cikarmadan ahenkle birbirleriyle dansediyorlar adeta.
    M.k. Elbise ise bu sezon benim Mary'de en begendigim desen.
    Hele o vintage dior'a ne denir? To die for!
    O kadar bayilmisim ki ben bile rahatsiz oldum kendi yorumumu yeniden okurken
    Ama elimde degil ,Etel Baler hep bir olay!

    YanıtlaSil
  22. Yasasin yuksek cozunurluklu resimler.Fustenberg elbiseli resimde bir yuzuk var ki mutlaka gormelisiniz.Ayakkabisi,cantasi,elbisesi,yuzugu,saci ,makyaji bastan asagiya ha-ri-ka diyorum.Ethel hanimin giyinme isini en iyi bilenlerden,nasil Pelin hanim blog isini en iyi bilenlerdense.Yukaridaki yorumlarin bazilari cok sasirtici.Gunde yuzlerce mail atar bu elbiseyi nerden bulabilirim dersiniz,herkes birinin ustunde bir kiyafet gorunce ne oldugunu merak eder,arastirir.Sonra utanmadan neden hep markalardan konusuyorsunuz dersiniz.Isteyene sanat,dekorasyon,bilim blogu tavsiyem girla.Lutfen Pelin hanima saygili olun.Hem onun blogunu binlerce kez tiklarsiniz hem dirdirlanirsiniz.yok artik...En guzel blog bu blog.Anlamayan?

    YanıtlaSil
  23. Ben görmüyorum, ADSIZ'a da burdan sevgilerimi gönderiyorum keşke yorumu ADLI olsaydı:)

    YanıtlaSil
  24. DVf kombinasyonunu makyaj dahil cok beğendim, diğer fotoğrafta mk elbisesi inanilmaz'mutlu ' bir elbise;) çanta da cok seker , bu tarz vintage ya da farklı aksesuarlar kullanabilenleri alkışlıyorum farklı birseyler sunup bizi heyecanlandiriyorlar, biliyorsunuz ben buara cok yazıyorum sıkıldım herkesi aynı görmekten diye :)) bu küçük detay cok hos oldu ...o fotoda ayakkabılardan ve makyajdan ben de pek hoşlanmadım ne yazikki ,makyajı şeftali tonlarında ve bronzlugu yüzünde minimum a indirirek yapmalı hem daha yası gibi genc ve daha diri ve güzel duruyor;)
    Selinn

    YanıtlaSil
  25. Turk sosyetesinin en mukemmel ,bakimli,sik kadini 3 kadini: Feryal Gulman,Etel Baler ve Siren Ertan Carmikli.Herkes sadece onlari konusuyor.

    YanıtlaSil
  26. Her iki halini de sevdim ama muhtesem diyebilecegim kadar degil. MK ile olan kombindeki saci ve abartili makyajini begenmedim, canta, ayakkabi, aksesuarlar cok guzel ama biz Etel Hnm.'in cok daha iyi resimlerini gorduk!! Bir de bana coook zayif geldi, kafasi vucuduna gore buyuk kalmis artik. Bence 3-5 kilo alsa cok daha saglikli ve hos gorunur.

    YanıtlaSil
  27. Öncelikle sevgili pelin'e çok teşekkür ediyorum. Yorumlarımı eğlenceli bulduğu için. Aslında bende aynı şeyi düşünüyordum. İçimden bir ses gamze pelin seni okumaktan çok keyif alıyor diyordu hep. Yanılmamış bu beni mutlu ediyor. Bu bloga bu kadar vakit ayırıp bu kadar önem vermemim sebebi de bu zaten. Pelin'in yazdıklarımdan zevk alması ve pelin'i çok sevmem. İlk kez tanımadan bir insanı bu kadar sevdim. Ayrıca pelin'im yanlış anlamasın blog da çok kailteli bir blog. Takip etmeyen yok zaten ama benim çok özel bir ilgim var bloga sebebi de pelindir. Gelelim nihan'ın söylediklerine önce teşekkür ediyorum beni anlamana sevindim. Aslında bende seni anlıyorum bu durum itici olabilir başta bende böyle düşünüyordum ve maddi durumu belli eden işte gardrobumu belli eden yorumlardan hep kaçındım kendimi çektim. İtici olmak istemedim. Ama sonra her postta yorum yazdıkça pelin'le samimi olmaya başladım. Birbirimizi tanıdık. Bir mail adresi edindim ve çok güzel sohbetler etmeye başladık. Ben yazmayınca pelin nerdesin dedi bende tatildeyim dedim. yerimi bildirdim. Çok özel anlarımı pelinle paylaştım alışverişlerimi paylaştım. Tatil anılarımı paylaştım. O yüzden dün uçaktan mıamı'den bahsettim çünkü pelin biliyordu. Asla hava atmak itici olmak gibi bir niyetim yok. Kıyafetlerimi paylaşmanın sebebi de biraz bundan aslında samimi havadan. Ama şimdi anladım ki yazdıklarımı bir tek pelin okumuyor. Bir sürü kişi okuyor. Ve işin iç yüzünü bilmeden yapılan yorumlarda havalı itici damgası yiyebiliyorsun. Bundan sonra daha dikkatli olucağım daha resmi yorumlar yapıcağım etel baler şık veya rüküş o kadar:) Kıyafetlerimi veriyorum nihancım merak etme ilgine teşekkür ederim. Bir teşekkür de fazılhan!a. Fazılhancım samimi yorumuna teşekkürler canım:)

    YanıtlaSil
  28. Hatirladigim kadariyla Feryal Gulman bu sitede en sIk secimisti i takipciler tarafindan ardindan Siren Ertan geliyordu ve Ethel Baler ozenli ve farkli tarziyla dikkat cekiyor. Bu kisilerin elbiseleri herkes tarafindan takip ediliyorYani cok sasirtici yorumlar yapiliyor. Sanki kimsenin begenmedikleri bu blogda begeniliyormus gibi. Insanlar biraz dusunup elekten gecirip oyle yazsa keske.
    Bencede Etel hanim birkac kilo almali cok zayiflamijs. Ben elbiselerinden cok aksesuarlari begendim. Cok cok. Guzel secimler. Bravo. Etel hanima

    YanıtlaSil
  29. Bu postun yorumlarına dayanamıcam valla:))) Te Allaam Gamze bir de oturmuş açıklama yapmış kıyamam ona ben:) Neyse iyi de olmuş.Gamze belki en azından bir daha sana kimse bir şey diyemez:)

    YanıtlaSil
  30. Pelincim uzun bir aradan sonra bloguna girip moda yorumlarini okuyum dedim ama derin millet meseleleriyle karsilastim :) Ben bu insanlarin baskalarinda durmadan bir kusur bulma arayisini anlamadim gitti. Hic tanimadigi insanlarin yazdiklarinin yada soylediklerinin ruh halini etkilemesine neden izin verir ki insanlar? Yani bu kadar egocentric olmak zorundami herkes? Keske dusunce ozgurlugune biraz daha saygili olup, negatif yorumlara biraz daha acik olsak:) Pelincim bu senin blogun ve seni sen oldugun icin seven ve takip eden de cok. O yuzden sen icini rahat tut ve sevdigin seyi yapmaya devam et:)

    YanıtlaSil
  31. Instyle Lara15 Mayıs, 2012

    Ah o ilk yorumdaki kalpcikler nasil cikiyor bir bilsem de Etel baler'e milyonlarca ondan gondersem.bu kadar mi hos secimler yapabilir bir insan!

    YanıtlaSil
  32. Andrew Marcus15 Mayıs, 2012

    She must have a lookbook!
    She is fantastic!

    YanıtlaSil
  33. Markayla vintage'i yeni tasarimcilarla turk tasarimcilari karistirmayi seven tek isim.Etel Baler'i tek gecerim.Gercekten favorim.

    YanıtlaSil
  34. Turuncu ayakkabilar suet louboutin,bu sene suet yaz aylarinda cok moda.Cok guzel secim tebrikler.

    YanıtlaSil
  35. Eveeet asıl konuya gelirsek,
    DvF'li kombin hakkında konuşmama bile gerek yok her halde. Resmen kalp atışlarımın hızlandığını hisettim! Ağzım açık kaldı! Ne kadar beğendim desem az! J'adore!! 4 4'lük! En ufak irite eden bir şey yok! Tamamen huzur verici, mükemmel!

    Mary Katrantzou elbiseyi ben kuzenimle net'den bana her şey yakışır tarzı zaman geçiriyorduk, bu elbiseyi kombinlemiştim ama aramızdaki fark ben 365$'lık DvF clutch'la kombinlerken Etel Baler o c'aanım Vintage Dior'u kullanmış. Burada beni irite eden iki şey var biri ayakkabılar ikincisi şu Etel Baler'in gözlerini çok açması, çok güzel bir kadın her haliyle ama yandaki fotoğraftan sonra diyorum ki Etel Hanım gözlerinizi çok açmayın ki 10'da 11 olun ;)

    YanıtlaSil
  36. Serra T. K.15 Mayıs, 2012

    Oncelikle tesekkur etmek istiyorum.Ben,arkadaslarim ve bizim gibi Amerika'da okuyan gencler icin bu site pahabicilemez.Sayenizde herseyden haberimiz var.Eskiden biri gelsin de Samdan,Hello getirsin diye dua ederdik.Ethel Hanim'i cok begeniyoruz,stil sahibi,secimleri cok basarili.Sahsen iki cantaya da bittim.

    YanıtlaSil
  37. Mary Katrantzou elbiseler kesinlikle koyu saç renklerine daha çok yakışıyo hele açık tenliyse

    YanıtlaSil
  38. herkes Dior cantaya bitmis bayilmis ama ben cantayi canta yapan ozelligini goremedim. oval silindir, iki ton pembe, zincir sap. ne onunu, ne tokasini, hic bir numarasini goremedim. diger arkadaslar fotoyu uc boyutlu goruyorlar galiba.

    Seyhan anneannen bu acidan 60 sene evvelki hangi canta oldugunu nasil anlamis, hayret ettim. bravo.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cantanin kapanma yerinde yanda kalan altin plakalarda cd armalari varmis,onu bile hatirladi.Anneannemi tanisan anlarsin,her ne kadar onun gencliginde chanel,hermes,dior ve ysl olmak uzere belli basli birkac marka olsa da gercek bir modaseverdir.Gunumuz marka cennettimde bile herseyi bilirdi eger cok cikabilicek gezebilicek gucu olsa.Bir anneler gununu daha beraber kutladigimiz icin cok mutluyum,Allah ona uzun omur versin,

      Sil
  39. Love love lovvvveeeeee 👍👏👍👏👍👏👍👏👍👏

    YanıtlaSil
  40. Those were the days15 Mayıs, 2012

    Bu sitede yer alan insanlar haftada en az 3-4 kere davete gidiyorlar.Biz giyinmek icin 5 dakika harciyorsak onlar 15 dakika harciyorlardir,ama 16 degildir.Her kiyafetlerini Oscar'a hazirlanmislar gibi mercek altina aliyoruz.Bence biraz haksizlik oluyor.Sonucta onlarin giyerken bizlerin yorum yaparken dusundugunun ondan biri kadar dusunduklerini sanmiyorum.

    Etel Baler'i genel olarak cok begeniyorum.

    Cok farkli tarzlari guzel harmanliyor.Bir gun futurist,bir gun klasik,bir gun spor,bir gun zipir olabiliyor.Bu da benim degisken ve degisiklik seven ruhuma cok hitap ediyor.

    Ama etmeseydi de veya etmeyen baska kisilerde diyim abartili negatif yorumlari dogru bulmuyorum.Sanki benim haftada 4 resmimi cekseler,ben bile hepsini begenicekmiyim?

    Hadi sadece kiyafet olsa neyse.Bunun makyaji var,saci var,isigin resimde nereden geldigi var.Var da var.
    Onun icin insafli olalim lutfen.

    Yorumlari okurken eglenmek istiyorum,insanlar da nelere takiliyor demekten biktim kendi kendime.


    Umarim kimseyi kirmamisimdir.Ama ilk kez icimi dokmek gerekliligi hissettim.Kusrum varsa affola.

    YanıtlaSil
  41. Sushi&Sashimi15 Mayıs, 2012

    Turklerin problemi birseyi cok begendiklerinde illa bok atmaya calismalari.Ben temmuzda L.A 'deki 8inci senemi doldurucagim.Burada insanlar iltifat etmek icin yer aralarlar.Hep "well done","wow great" sozlerini duyarsin.Boyle olunca hersey daha guzel.Daha positive ve happy yasiyorsun.Artik negative konusan insan duyunca kacasim geliyor.Iyi enerji yayicaginiza kotu enerji yayiyorsunuz bu da iyi yonde ilerlemenizi etkiliyor.Yukardaki kadini cok begendim.Kiyafetine de excellent diyorum.

    YanıtlaSil
  42. Bu arada bu gömlek benim 80 sonları 90lı yılların başında aldığım Versace bir gömleğin renkleriyle aynı.Aynı sert degradé geçişleri, fakat desen farklı. Nerden tanıdık geliyor diyordum. Yaaa Gianni enteresan adamdı. Herşeyi herkesin hazır olduğundan önce sunardı.

    YanıtlaSil
  43. Bence Etel Baler'in egzotik bir guzelligi var, cok kendine has. Tarzi da aynen kendisi gibi, kendine has. Elbiselerin ikisi de aman aman degiller bence. Hatta iki deseni de begenmedigimi soyleyebilirim, MK elbisenin etek ucu falso, falan filan. Ama aksesuarlari, kombinleyisi, tasiyisi gayet guzel. Merak ettiren kadinlardan biri kisacasi. Kendine ozgu herkeste oldugu gibi..Pelin'in favorileri listesindeki benim 2-3 favorimden biri :)

    YanıtlaSil
  44. Asuman Boybeyi16 Mayıs, 2012

    Isil E.'ye katiliyorum o kadar guzel anlatmis ki tebrik ediyorum.Bencede mistik,gizemli,umursamaz,asmis,kendinden emin,muzip nasil diyim bilmiyorum ama kendine has bir havasi var.Çul da giyse yapraktan portfoy yapip kendine baktiracak bir havasi var.Ki giydigi herseye bayiliyorum.Ama bunlari baskasi giyse bu kadar begenirmiydim bilmiyorum.Ama onda nefesim kesiliyor,incele incele bi hal oluyorum.

    YanıtlaSil
  45. TARA KOPMAZ16 Mayıs, 2012

    SOSYETENIN EN OZGUN ISMI

    YanıtlaSil
  46. Those sere the days in her söylediğin katılıyorum , her resimde güzel cikmak için bir sürü değişken var o gün kadın regl bile olabilir yahu:)) acımasız olmayalım diyorum ben de herzaman!! 1 ve ya. 2 si kötü çıkabilir bence de o kadar dusunmuyordur bazıları(!??) ki bizim fotoğrafçılar gercekten çekmeyi bilmiyorlar Allah askına pigmemi çıkan dersin , şişman mı çıkan dersin, kısa bacak mı, ışık desen rezalet, hepsi zaten aynı anda çekiyor bakınız ht kulüp te cok net gözüküyor;) hepsine aynı anda nasıl poz vericeksiniz ki yahu!!! Calm Down!! :)))
    Selinn

    YanıtlaSil
  47. Izmirli Selin16 Mayıs, 2012

    Iki resimde de sadece cantalari koysaydin ,etel baler bu kesinlikle derdim.
    1.secimlerin farkliligindan ve ozgunlugunden
    2.diger sosyetikler gibi gosterme cabasi olmamasindan.
    Baskalari oyle bir tutuyor ki cantayi "al bak goruyor musun?kac bin euroluk hermes.Gor bak ona gore anla benim kim oldugumu der gibi" halbuki Etel Baler hermes bile kulladiginda bu isi umursamazca yapiyor.Canta onu degil o cantayi tasiyor.

    YanıtlaSil
  48. Momento Mori16 Mayıs, 2012

    cok begeniyorum cokta seviyorum

    YanıtlaSil
  49. Dvf zamansiz bir marka.Londra'da vintagelarini,bugun her turlu buyuk magazada yeni line'ini,gapta cocuk line'ini bulabilirsiniz.hep kadinsi ,hep elegan.Ethel hanimcigim da cok guzel tasimis.Sahsen tanimasam da surekli goruyorum sagda solda,cok pozitif bir yaklasimi var.Belli ki kendiyle barisik iyi biri.Hep bakislar ustunde de olsa cok rahat ve dogal gozukuyor.

    YanıtlaSil
  50. Sergio Rossi ayakkabılar bu sezon favorim !!
    http://bb-shoppingtogether.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  51. güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. çok mutlu oluyorum ve müthiş gaz alıyorum sayenizde teşekkürler :) hepinizin yanaklarından öpüyorum.

    şimdi şu kayırma işine gelirsek. ben öyle olduğunu düşünmüyorum. etel baler 'i zamanında hepimiz eleştirdik. ama şu da bir gerçek ki son zamanlarda tarzı çok daha lezzetli oldu. çok daha güzel parçalar seçer oldu. bu da tabiki yazılarıma yansır oldu.

    aynı şey aslı şen içinde geçerli. azmı bıdı bıdı ettik :) ama şimdi noldu harika seçimleriyle hepimizi sarhoş etmeye başladı. aksine burda kayırmanın esamesi bile olmaz.

    bir hafta beğenmediğim ama ertesi hafta öve öve göklere çıkardığım sürüyle isim vardır. o yüzden yapmayın etmeyin bana bu kadar acımasız olmayın diyorum :)

    ha birde dediğiniz gibi sanki etel baler süreyya yalçın 'dı :) bazı seçimleri benim zevkimle örtüşmemiştir ama genelde her daim bakımlı ve güzel giyinmeyi bilen biridir.

    seyhan annanene sevgilerimi gönderiyorum :)

    yurt dışından okuyucularımın hepsine bir kez daha sevgilerimi gönderiyorum :)

    YanıtlaSil
  52. Kayırma olamaz ki, kanıtım eski postlarda gizli. Etel Baler'i de Feryal Gülman'ı da epey sıkı eleştirmiştir kendileri.

    YanıtlaSil
  53. Etel Baleri seviyorum, hele turk tasarimcilardan yaptigi kombinlere bayiliyorum. DvF elbisesi, makyaji herseyi cok guzel olmus. Ayni Elbise bende de var ama duz yakali olanini gercekten cok guzel bir elbise. Simdi bana kizacaklar niye sende de oldugunu dile getiriyorsun diye su nedenden, elbise fotografta oldugundan cok daha guzel o yuzden. Etel hanima da cok yakismis. 2. Kombini MK elbisesini begenmedim.

    Ayrica gamzeye yapilan elestirileri gereksiz buluyorum. Etiketli veya etiketsiz giyinir bu bizi ilgilendiren bir konu degil. Biz unluleri elestiriyoruz gamzeyi degil.

    Ve unutmadan etel hanimin Dior cantasi muthis guzel, tek kelimeyle nefissss!

    Sevgiler.Ayse

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.