Cengiz Abazoğlu Elbisesiyle Nicole Scherzinger !

 


İşte Cengiz Abazoğlu 'na böyle sansasyonel bir kırmızı halı gösterisi gerekiyordu. Nicole Scherzinger 'ı daha önce giydirmişti ama sanırım Men in Black 3 'ün Londra Gala 'sı kadar afilli olmamıştı. Ses getirme ve ismini duyurabilme açısından ideal bir çalışma olmuş.

Evet markalaşma adına herşey iyi hoş ama elbiseyi beğenmediğimi söylemeden de geçemem açıkçası. Zaten çok alengirli çok detaylı elbiseleri sevmediğimi biliyorsunuz. Sırf Cengiz Abazoğlu diye bunun aksini iddia edersem olmaz bana yakışmaz.

Ama Nicole güzel taşımış. Elbiseyi iyi doldurmuş. Fiziğini beğenmesem de havasıyla cakasıyla dikkat çekici bir kadın. Ama saçı, makyajı ve küpeleri felaket diyarlarında geziniyor. Yüzük seçimleri başarılı.

Esen rüzgar ne yazık ki etekleri kontol edilmez bir hale sokmuş. Resimlerden gördüğünüz gibi Nicole 'u epey zor durumlara sokmuş ama elbisenin dikkat çekmesi açısından bundan ideal bir bonus olamazdı :)




Share

Yorumlar

  1. Bence bu elbise hiç bir kadının affedemeyeceği bir durum yaratmış. Kalçayı çok kötü göstermiş.

    Aylin

    YanıtlaSil
  2. Kusura bakmasın kimse ama ben hiç beğenmedim:((
    Selinn

    YanıtlaSil
  3. valla ben çok beğendim

    gulnihan

    YanıtlaSil
  4. Eteğin akışını çok sevdim özellikle ama eteğin başka bir detaya kesinlikle ihtiyacı yokmuş. Üstü benim için idare ederlik. açıkçası çok çok beğenmesem bile en iyi cengiz abazoğlu elbiselerinden birisidir benim için. Çok kötü örneklerini gördüm kırmızı halıda ve bu mis gibi olmuş dediklerimdendi. Evet eteğini çekiştirmiş etmiş ama en alttakinden fena frikik vermiş ucundan :) Şu durumda elimi çekip aman tutmayayım bilerek oram buram açılsın diyemem. Bu elbiseyi daha önce denediyse Nicole her türlü önlemi almalıymış zaten. İyi bir reklam oldu mu? Evet oldu oldu :)) Saçını ve makyajını hiç beğenmediğimi belirtmekte fayda var :)

    YanıtlaSil
  5. Yani begenen begenmis almis gurur duyduk. Ama ben begenmedim. Ozellikle kalca kismi

    YanıtlaSil
  6. Nicole elbiseyi iyi tasimis ve yakismis ama sac ve makyaj olmamis. Alaturca diyebilecigimiz turden. Ruzgarda etegi acilmis falan filan sonuc olarak cok guzel bir reklam olmus cengiz Abazoglu icin. Kendisini seviyorum cok ta sempatik buluyorum. Tasarimlarinin cogunu fazla dekolteden dolayi begenmesemde iyi is cikardigini dusunuyorum. Hele Hollywood cikarmasindan sonra kendisini daha cok sever oldum. En azindan Erdem Moralioglu gibi kendisi birilerine benzetmeye calismiyor!

    Sevgiler. Ayse

    YanıtlaSil
  7. Bu elbise o kadar kötü ki. Bedava ver giymem üstüne para var ısrar et yine giymem. Pijama giymeyi tercih ederim. Bu nedir ya. Üzgünüm ama cengiz abazoğlu'nu hiç beğenmiyorum bir tane doğru düzgün elbisesini görmedim. Çok vasat elbiseleri var. Sıradan olmaktan öteye geçemiyor. Ayrıca nicole'a da yakışmamış. Bacakları kötü elbise çok emanet üstünde. Vallahi tersimden kalmadım kötü ama yani ne yapabilirim?:)

    YanıtlaSil
  8. Bu özetle kötü bir elbise.Arka detay bir garip, ön detaylar Bora Aksu stili( ama bunu en iyi Bora Aksu yapar ), bir garip ve estetik yok.Kütük gibi geldi bana

    YanıtlaSil
  9. Ya okudugum yorumlar gercekten aptalca.. Ben Nicole'un google da resimlerine bakarken, bu elbiseyi cok begendim. Rastgele bu tasarimin bir Turk modaci tarafindan tasarlandigini gorunce oyle mutlu oldum ki anlatamam. Bir Turk olarak gurur duydum. Cok guzel bir elbise. Nicole de bu elbiseyi cok guzel tasidi.. Vicudu da cok guzel. Bunu ben giyemem diyenler de kiskancliktan boyle demislerdir diye dusunuyorum. Giyemezsiniz cunku Nicole gibi guzel fizige sahip olmaniz gerekir ki boyle iddiali bir elbiseyi tasiyabilesiniz.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.