GÜLİN ŞATIROĞLU İLERİ 'nin GELİNLİĞİ

 


Gökhan İleri ve Gülin Şatıroğlu geçtiğimiz hafta evlendiler. Elbette Gülin Şatıroğlu 'nun Vakko gelinliğini ve görünümünü incelemeden olmaz. Malum düğün sezonuna girdik o yüzden fikir alma açısından bu konular okuyucum için önemli.

Gülin Şatıroğlu 'nu da gelinliğide pek bir beğendim. Kumaşı ve duruşu çok hoş. Herşeyden önce gelin tam benim zevkime uygun bir gelin görünümünde. Kesim çok yakışmış. Duvağın saça tutturuluşu çok kibar. Uzun olmamasını sevdim. Saçı sade ve yüzüne uygun bir seçim olmuş. Makyajının abartısız olması da büyük bir artı. Buketinin uzun saçakları olmasaymış çok daha iyi olurmuş. Ama gelin o kadar klas görünüyor ki doğrusu bu ayrıntı pek önemli değil.

Gerdanlığına gelirsek fazla göze batmasına rağmen gelinin genel havasında abartı olmaması sayesinde arada iyi kaynamış.

Son günlerde sosyetemin düğünlerinde en beğendiğim gelin oluyor Gülin Şatıroğlu. Genç çifte mutluluklar dileyip yazıma noktayı koyarım ve sizlerin düşüncelerini merak etmeye başlarım :)



Share

Yorumlar

  1. bayıldım kesinlikle..
    Abartısız bir model ama harika durmuş :)

    YanıtlaSil
  2. Hem gelini hem damadi cok begendim. Kaliteli ve zevkli gorunuyorlar. Gelinlik cok hos gercekten. Saclarin abartisiz, makyajin hafif olmasi da cok guzel olmus. Gerdanlik daha guzel olabilirdi bence boyle bir gelinlige fazla modern kacmis ama o da gelin hanimin secimi tabii :)

    YanıtlaSil
  3. Bende Velev ki Huysuzum'a katılıyorum. Son zamanlarda gördüğüm en iyi seçimlerden birisi ama sadece türklerden çünkü benim için yılın en iyisi lauren bush düğünüdür tüm detaylarıyla :) Beni rahatsız eden bir detay var ama ne bulamadım açıkçası çok mu alıştım aşırı makyaja kat kat gelinliklere ne görünce bişi eksik gibi geldi :))

    YanıtlaSil
  4. Aaa bende çok beğendim :) Listeme ekliyorum heme
    http://madambfashion.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. Gelin abartıdan uzak bir şekilde gelinliği ile birlikte çok romantik bir hava vermiş.fakat farklı bir tarzda gerdanlık kullansaymış daha iyi olurmuş.

    gulnihan

    YanıtlaSil
  6. Ben de cok begendim.Bu sene Vakko gelinlikte bir çok markayı solladı bence.Geçen hafta düğünü olan eltimin giydiği Vakko gelinlik bu gelinlikten daha güzeldi ama yada gelin daha güzel taşımıştı :-)

    YanıtlaSil
  7. Ama o tarz gerdanlık o güpürlü gelinlikle olmaz:(

    YanıtlaSil
  8. Ben genel olarak sade tarzı sevsemde. Gelinlik de abartı seviyorum böyle birşey oluyor bana nutkum mu tutuluyor ne oluyor anlamıyorum bir şaşıyorum bir çıldıyorum ver taşı ver süsü!! Çalsın zurnalar moduna giriyorum aniden. Evlenirken eşim seçtiğim gelinliği görünce şok oldu. Adamla 4 sene flört ettim. Beni hep kot tişört uzn etekle falan gördü. Gelinliğimi görünce şok oldu ateşime bakıyor adam. Dedim ki ona imdaaatt!!! İçime Süreyya yalçın kaçtı. O kadar da değildi gerçi kosif'in gelinliğine benziyordu. Yani neyse işte uzatmıyım. Gelinlik benim için gelinlik demek. Beyaz elbiseye benzemicek. Ben her zaman giyerim beyaz elbise ama gelinlik başka. Hani her kızın bir kere prenses olma hakkı varsa o da kendi düğününde olur diye düşüüyorum. O yüzden ben kendi gelinliğimi çok gösterişli tercih ettim. Arkadaşlarımın yapma allah aşkına gamze bu giyilirmi söylentilerine kulak tıkadım. Süslenip püslenip gelin oldum oh canıma değsin:)) Yani tüm bu zırvalamalarımdan çıkan sonuç şu. Gelinliği beğenmedim:)) Artı benim ki de öyle çok kokoş değildi yani değildi canım. Ben öyle düşünmek istiyorum!!:)

    YanıtlaSil
  9. Pelin ablacım yazdıklarının her noktasına katılıyorum. Çok Avrupai olmuş :)

    YanıtlaSil
  10. YC bencede çok kaliteli bir resim çıkarmışlar çok beğendim.

    nihan evet benimde gerdanlıkla sorunum var ama dediğim gbii o kadar zarif bir güzellik yakalanmışki aradakaynıyor çok gözüme batmadı açıkçası.

    yeşim vakko ama acaba hangi marka. vakko wedding bünyesinde tanınmış bir marka olsa da vakko deniyor hepsine. pek hoş bir tanıtım değil doğrusu.sende çok güzelmişin gördüm resimleri :)

    gamzecim gelinliğini nasıl merak ettim anlatamam. bana mail atsana bakim bi :)

    YanıtlaSil
  11. sosyetedeki en güzel gelin bence de gelinliği bi harika

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.