H&M ve ANNA dello RUSSO İşbirliği !!

 


Sabahın erken saatlerinde bu haber beni müthiş heyecanlandırdı. Anna dello Russo 'yu ne kadar sevdiğimi bilirsiniz. Sıradışı tarzıyla gönlümde genişçe bir yere sahiptir. Kendisi H&M ile işbirliği yapıyor ve aksesuar koleksiyonu hazırlıyor. Kanımca aksesuar kullanımı konusunda bence dünyada sayılı isimlerden. Bu yüzden H&M Anna 'dan daha iyi bir seçim yapamazdı. H&M 'e koca bir alkış !!



Koleksiyonda takılar, güneş gözlükleri, ayakkabılar, valiz ve çantalar olacak. Bir nevi Anna ile özdeşleşen parçalar topluluğu. Ve ne yazık ki kendilerine kavuşmak için 4 Ekim 2012 tarihine kadar beklemek zorundayız. Yazarken bile heyecanlandım iyimi :)

Aslında fazla da birşey demeye gerek yok. Şu aşağıdaki videoyu seyrederseniz Anna dello Russo 'nun modaya olan aşkını damarlarınızda hissedeceğinizden eminim :) Modayı o kadar güzel ifade ediyor ki. Evine ise hırsız olarak girip tüm cicilerini çalmak istiyorum. İnsanı kötü yola sokar böyleleri :)





Share

Yorumlar

  1. anna del russo yu bu site sayesinde tanıdım. bunun gibi kadınlar ya da adamlar bizler gibi değiller yani normal değiller. ama normal olmayan iyimi kötümü bilemiyorum. ama bunların kafaları başka türlü çalışıyor bir tahta ya eksik ya da fazla. buda onları sıradanlıktan çıkartıyor. evine bakıyorum çok karışık biraz iç karartıcı ama russo ya sorsanız çok mutlu olduğu bir dünya orası. işte bunu hissedebilmek için gerçekten farklı olmak gerek. ve bu tür insanlar dünyaya yön veriyor. farklı olanı seviyorum. başka bir boyuta götürüyolar bizi her ne kadar çok anlayamasakta farklı değişik bişeyler yaşatabiliyor bu insanlar. bu yüzden galliano gibi russo gibi insanlara ihtiyacımız var.

    YanıtlaSil
  2. Çok tatlı :3

    Nee güzeel konuşmuş dimi bayıldım, öldüm bittim.

    Ysl Cardinal'leri bir yakışmış, bir yakışmış :) Tuvuncu phantom'ına ne demeli?

    Yerim ben onu ya! Çok tatlı moda bekçisi.

    Kitabı da yerim, köpüşü de, oturma odasını da. Çocukluğunu anlattığı yerde öldüm zaten...

    YanıtlaSil
  3. Ben de bu koleksiyon için çok heyecanlıyım.Bence H&M'in daha önce işbirliği yaptığı markalar koleksiyona kendi koleksiyonlarına verdiği önemi vermemişti.Postun başında Anna'nın da böyle yapmasından korkuyordum.Ama Anna modayı adeta bir yaşam biçimi haline getirmiş ve bu yüzden ben onun böyle bir şey yapacağını sanmıyorum.Ayrıca videoda giydiği YSL ayakkabılarına da bayıldım

    YanıtlaSil
  4. Avrupali modacilar soz konusu oldugunda, sadece zevkli, basarili falan degil, "for me fashion is semiotic" gibi cumleler kurabilen bir kapasiteden bahsediyoruz tabi bir de..

    YanıtlaSil
  5. o bileklikler benim olacak!!1 o turkuaz taşlı çantalar benim dolabıma girecek takamsam bile gözlükler bende bulunacak!! hayatta hiç kimseyi taklit etmem ama şu kadının moda anlayışı için ölebilirim !!!

    YanıtlaSil
  6. bence biraz fazla kenneth jay lane koleksiyonu benzeri olmuş pelin ben açıkcası AdR den daha yaratıcı bi koleksiyon beklerdim :)fotograflarda bile kenneth jay lane ler ile poz verdiğini düşünmüştüm :)

    YanıtlaSil
  7. Moda bekcisinin evinde bulasikci olarak calismak istiyrm hatta ben ona para veririm,o ev bi cennet moda cenneti...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.