ÖZLEM AVŞAR ULUSOY 'un GELİNLİĞİ ve KONUKLAR

Saffet Ulusoy ve Özlem Avşar 'ın düğünü son günlerin epey konuşulur daveti oldu. Ama biz bunlarla değil kimler neler giymiş nasıl görünmüş ve özellikle de gelinlikle ilginiyoruz :)



Özlem Avşar Ulusoy 'un yaşını bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla epey genç. Tam da çıtı pıtı diye tabir ettiklerimizden. Bu özel gecesinde belli ki prenses gibi hissetmek istemiş ve gelinliğin modelini de bu doğrultuda seçmiş. Benim tarzım olmayan bir model ama doğrusu Özlem Avşar Ulusoy 'un genç ve duru fiziğine yakıştırdım. Makyajı abartmamış ve en doğrusunu yapmış. Duvağı zarif ve kısa tutarak en doğrusunu yapmış. Böyle bir etek üstüne birde uzun duvak yaptıranlar var ki aman sakın ha diyim :)

Buketin mor ve lila renklerde olmasını sevmedim çünkü tüm bakışların ilk gelinliğe gitmesini engelliyor. Bir başka sevmediğim ise straplez kesim. Fazla kalın ve büyük görünmesi estetik açıdan iyi olmamış. Zaten incecik bir büstü var. Bu inceliği ortaya çıkartmak varken ne diye aksi göstermek istenir ki ?

Bunun dışında Ulusoy 'lar gibi bir aileye gelin giden birinin boynunda kocaman taşlı bir gerdanlık görmediğime çok memnun oldum. Küpe bile talmamış. Alyansındaki taşlar yetmiş ve en doğrusu yapılmış. Sırf bu ayrıntı bile şimdiye kadar söylediğim tüm olmamışların üstünü sildirebilir.

Ve bir de davetlilere bakalım derim.



Gecede davetliler içinde en beğendiğim Demet Kutluay oldu. Gündüz olabildiğince sıradan bir tarzı olsa da önemli davetlerde ara sıra iyi giyinmeyi bilir :) Mesela bu Siren Ertan Istanbul elbiseyle çok şık göründüğü gibi. Elbisenin üst bölge düzlüğünü çok sevdim. Eteğin balık kesimi çok hoş. Ama herşeyi geçtim o bele konan taşlı kemerin güzelliğine bayıldım. Tek bir hamleyle elbisenin bütün durgun havası değişivermiş. Bottega Veneta clutchı güzel bir seçim. Sadece Mr.Spak kaşlarına bir türlü alışamadım. Yüzünü çok sert ve erkeksi göstermekten başka bir işe yaramıyor. Dünyada bir tek benim memleketimde olan ve bir türlü geçmek bilmeyen bir akım.



Gelelim Özge Ulusoy 'a. Elbisesi Marchesa. Taşlı tuşlu tuhaf bir göğüs kesimi var. Göğüslerim küçük diye derdi olanlara ideal bir model. Elbisede bu kadar taş varsa mümkünse aksesuarlarınızın düz renk olması gerekir. Ama Özge Ulusoy 'da bunun tam tersini görüyoruz. Birde mercan renkli elbiseye aynı tonlarda ruj sürmek en büyük yanlışlardan biri. Uçuk bir ton değil tam bir cart renk. Bileğindeki Cartier Love gözümden kaçtı sanmayın :)



Ve beni şaşırtan bir isim ile bu postuma son veriyorum. Nihan Buruk. Son günlerde fazlasıyla maskülen bir tarz edinmişti. Hatta abartmıyorum tam bir oğlan çocuğu gibi görünüyordu. Bir seferlik ara vereyim demiş iyi etmiş. Elbisesi Nihan Buruk imzalı. Kesimi çok güzel taşımış ama rengi teninde çok patlamış. Gece yolda arabalarının lastiği patlamışsa Okan Buruk gayet rahat lastiği değiştirmiştir :) Siyah kemer detayı çok hoş. Yine bir Bottega Veneta cluth. Nihan Buruk 'un görünümünde en beğendiğim unsur ise makyajının güzelliği. Kıyafete katmak istediği rock chic havayı başarıyla uygulamış. Çok beğendim.


Share

Yorumlar

  1. Gelinlik oyle pek wow dedirten bisey degil bence ama buketindeki renklere vuruldum.

    YanıtlaSil
  2. Üstündeki kendi tasarımı canım. Nihan buruk markası. Şu an müsait değilim o yüzden çok detaylı yorum yapamıyorum öptüm:) Gamze

    YanıtlaSil
  3. Son günlerde yoğunluktan bloga pek bakamaz olmuştum ama neyseki Pelin'de tatilde oldugundan pek bir sey kaçırmamışım :)
    Önce gelinlikten başlarsak gelinliğin üst straplez kısmında bir fazlalık var benide rahatsız etti onun dışında gelin pek bir zarif olmuş.
    Demet Kutluay'ın Siren Ertan Istanbul elbisesine bayıldım fitting mukemmel kemer çok havalı tam da tarzına ve ten rengine uygun bir seçim olmuş tebrikler. Kaş olayında sana katılıyorum gerçekten çok doğal bir güzel iken kendisiyle bu kadar oynaması yanlış geliyor bana. Nihan Buruk tarzını ben hiç bir şekilde kendime yakın bulamıyorum aynı düşüncelerimi burdaki kıyafetinde de paylaşıyorum. Özge Ulusoy'un fiziği gerçekten çok hoş burdaki kıyafetini renk ve tarz olarak beğendim fakat ruj konusunda sana katılıyorum Pelincim.

    gulnihan

    YanıtlaSil
  4. gelinin gelinliği elie saab for pronovias galiba ben öyle hatırlıyorum yani...demet şener in belindeki kemer i saba tümer in programında siren ertan bi elbisenin üzerindede gösterdi..el işlemesiymiş o muhteşem kemer.. ps: programı seyrettin mi bilmiyorum ama benim seyrettiği tek saba tümer programı oldu siren hanım muhteşemdi...özellikle kanser ile mücadelesini o kadar müthiş ve zarif anlattı ki hayrarnlığım bir kat daha artmış oldu..

    nihan buruk hakkında yorum yapmıyorum ben o maddi imkanlarla modacı olunmaz açıklamasından sonra ne yazıkki kaale almıyorum kendisini!!

    YanıtlaSil
  5. Birde mercan renkli elbiseye aynı tonlarda ruj sürmek en büyük yanlışlardan biri.

    ne renk sürülmeliydi pelincim.hatta hangi renk kıyafete hangi renk oje ve ruj sürülmeli diye bi post yapsan ne iyi olurdu.Bazen öyle yanlışlar görüyoruz hatta yapıyoruz ki/

    YanıtlaSil
  6. Demet Kutluaya bakınca korkuyorum ben...eski resimlerinde çok daha güzel bir kadındı..aşırı beyaz yüzü, tuhaf kaşları (aynısından Emel Acarda Ebru Şallıda da var)değiştirin lütfen...çok sıkıcı olmaya başlayan saçı..

    YanıtlaSil
  7. Demet Kutluay çok şık ama yüzüne bakmamak lazım, gerçekten korkunç görünüyor, hem kaşlar çok acayip hem de biraz aşırı beyaz olmamış mı?

    YanıtlaSil
  8. Özge Ulussoy'un elbisesi Marchesa.Demi Lovato da giymişti.

    http://static.becomegorgeous.com/gallery/pictures/demi-lovato-marchesa-dress-becomegorgeous.jpg

    YanıtlaSil
  9. Bence gelinlikde ila düz etekler olursa daha zarif ve avrupai olur diye bir olay yok. Mesela bu gelinliği beğenmiş gelinimiz ve küpe dahi kullanmayarak, duvağı ile tam bir zarif hava yakalamış bence. Ben de buket renklerini pek sevmedim. Ama genel olarak güzel bir gelin :)

    Demet Kutluay'ın Siren Ertan elbisesine bayıldım :) Kemere hele. Üstelik güzel de kombinlenince! Çok, çok güzel.
    Özge Ulusoy'un elbisesi çok alaturka! Göğüs dekoltesi de güzel durmamış. Hayır diyorum.
    Ben böyle beauty stilinde maskülen, rock chic havası olan insanlara feminen gece elbiselerini bir yakıştırıyorum bir yakıştırıyorum. Rengin patlaması dışında çok çok güzel olmuş bence :)

    YanıtlaSil
  10. Ben gelin hanımı beğenmedim. Gelinlere ağır eleştiri yapmak istemiyorum gelinler özeldir ama özlem hanım benim tarzım olan bir gelin değil. Tamam bende prenses olmayı seviyorum ama böyle prenses değil. Saçları da sevmedim ama allah mutlu etsin. Davetlilere geçelim Nihan buruk'la başlamak istiyorum elbisesi DVF değil kendi tasarımı hatta bende almak istedim ama sonra vazgeçtim. Nihan buruk hakkında çok şey söylemek istiyorum. Önce şöyle başlıyım modacı olmak için para çevre şart.Bu kanun gibi birşey. Hele türkiye'de torpil olmadan hiç birşey olamazsınız. Ne yetenekler vardır parasızlık yüzünden çevre yüzünden iyi yerlere gelemeyen paranın gücü çok önemli. Ben röpörtajı okudum nihan buruk'un öyle düşündüğünü düşünmek istemiyorum. Bence demek istediği şey yetenek lazım eğitim lazım sadece parayla modacı olunmaz. Bunu derse katılırım nihan hanıma. Sadece parayla modacı olursan ivana sert gibi olursun. Kaldı ki nihan buruk ivana sert'le asla aynı kefeye konamaz. Bana göre çok iyi işler yapıyor. Ne zaman bir dizi izlesem bir kıyafet beğensem tak nihan buruk çıkıyor. En gözde parçaların yaratıcısı. Eda taşpınar giymiş sanırım dergi çekiminde müthiş karakterli tasarımlar. Tuba ünsal giymiş olağanüstü tasarımlar. Dikkat ediyorum dergilerdeki çoğu çekimler nihan buruk. Çok klas elbiseleri olduğunu düşünüyorum.Derilerine kesimlerine bayılıyorum. Çok asil bir tarzı var. Yani kadın yapıyor. Böyle kadına para da okan buruk'da helal olsun. İyiki çevresini kullanmış da modacı olmuş hakkını fazlasıyla veriyor önemli olan bu. Tarzının değişmesine de bayıldım. Eski nihan buruk o upuzun saçlarıyla o manken kıyafetleriyle çok demodeydi bu maskülen hava ona çok yakıştı. Bu saç bu duruş adeta ben kendimi buldum yeniden doğdum demek.Ben çok beğeniyorum nihan hanımı ne döşensem azdır. Turuncu elbisesi güzel çok yakışmış çantası iyi saçı mükemmel çok şık görünüyor bana göre kusursuz. Demet kutluay'ı beğendim şahane bir siren ertan üstündeki sanırım siren hanım da giymişti. İyiki kapıştırmadın oy vermeye değmez siren hanıma haksızlık olurdu:) Demet hanımın saçı sıkıcı. Fatoş Sarıgül'ün de öyleydi kestirdi havası değişti. Kurtulun şu uzun saç saplantısından çok az insana yakışıyor ve şıklığı engelliyor. Kaşlar felaket zaten arkadaşlar yazmış yazacağını bana gerek yok:) Özge ulusoy'u hiç beğenmedim bir kere saçlar ofsayt çok demode. Elbise çok assolist havasında taşlar falan berbat. Renk sevdiğim renklerden ama özge ulusoy'un rengi değil ona yakışmamış. Çok demode çok kötü görünüyor. Çanta kötü ruj senin dediğin gibi hiç olmamış. Cartier love bileziğe can kurban ama ne alakası var bu kıyafetle. Bir kere cartier love çok zarif bir bileklik bu süslü elbiseye gitmemiş. Yazık bileziğe yahu:)) Böyle iste yorumlarım pelin'im öperim:)

    YanıtlaSil
  11. ozlem avsar uskudar amerikan'07 mezunu olduguna gore 85li olmasi lazim.

    ayrica gelinlikte bana vera wang helena gibi geldi.. kuzenimin maid of honor'u oldugum icin bu sezonun butun gelin, dugun detaylarina hakimim :)

    foodistique.blogspot.com

    YanıtlaSil
  12. Sağol fazılhan'cım senin yorumlarının yanında lafı bile olmaz:)

    YanıtlaSil
  13. Bencede Demet S korku filminden firlamis gibi duruyor.Kasin alinisindan degil Botox yaptirmaktan heralde spak lafina cok guldum haklisin pelincim,suratinin beyazliginin sebebini anliyamadim ama bilen birisi varsa aciklasin lutfen ama kiyafeti guzel olmus yakismis ne yalan soyliyim,kemer konusundada sana katiliyorum!

    YanıtlaSil
  14. nihan buruk 'un ve özge ulusoy 'un elbiseleri için verdiğiniz bilgilere teşekkür ederim hemen değiştirdim :) ama DVF 'in kumaş ve kesimine çok benzettim :) ve marchesa olmasına şaşamadım zaten. marchesa elbiseleri nadir beğendiğimi bilirsiniz. bu da beğenmediklerimden çıktı işte :)

    ayşe bu renge mümkünse hiç bir ruj sürülmez. ya da elbisenin tonunun 2-3 ton açığını süreceksiniz. ki bu dediğimde teni açık renkli olanlar için geçerli. teniniz koyuysa hiçbir şey sürmemeniz idealdir.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.