STİL KEŞİF : Elle Macpherson

 


Elle Macpherson 'ın kırmızı halı şıklığını hepimiz biliyoruz. Her daim vücuduna yakışan modelleri seçmekte son derece başarılı. Ama bugün benim konu etmek istediğim kırmızı halı dışında seçtiği kombinleri. Çünkü smart casual ve sportif şıklığına hayranım. Body lakaplı kusursuz vücuduna en yakışan modelleri seçmekte müthiş bir ustalık sergiliyor. Kısa paça deri ve yüksel belli pantolonları taşımakta rahatlıkla en iyisi diyebilirim. Bizde de bunun karşılığı Arzu Sabancı diye düşünüyorum. Boy farkları olsa da Arzu Sabancı 'nın deri pantolonlarıyla yarattığı şıklığını çok beğeniyorum. Bunu ayrıca konu ederiz. Dönelim yine Elle Macpherson 'a.

Ceketlerde genelde Balmain ve Isabel Marant 'ı tercih ediyor.



Arada 70'ler dönemine takılmayı seviyor. En sevdiği Farrah Fawcett tarzı. Bunu Stella McCartney marka yüksek belli jean kombininde rahatlıkla görebilirsiniz.

Son zamanlarda en çok Isabel Marant jeanleri tercih ediyor. Özellike ilk kolajın ikinci resminde giydiği Isabel Marant marka acid wash tarzı jeani son dönemin en popüler modeli. Aynı şekilde bordo renkli pantolonu da bir Isabel Marant.

Isabel Marant dışında siyah renkli deri pantolonlarda tercihi genelde MET marka oluyor. Beyaz jean pantolonu MiH marka.



Bol paça ve skinny modellerin böylesi bir vücutta kötü durma şansı ne kadar olabilir ki ? Kürk yelekler, bol dökümlü trikolarla kurduğu iddialı seçimleriyle de çok şık görünüyor.

Aynı şekilde 2 ya da 3 parçalı takım seçimleride pek bir güzel. Mesela geçenlerde giydiği baştan aşağı beyaz Ralph Lauren takımla nefis bir şıklık içinde.

Saçlarının hem cinsi hem de rengi pek bir şukela. Zaten o da bunun farkındaki her daim gözümüze sokuyor :) Sıkı makyaj yapıyor ama uçuk tonlarda kullandığı ruju sayesinde giydiği her kıyafetiyle uyum içinde görünüyor. Takılar konusunda da epey cömert. Çoklu bilezik en tercih ettiği aksesuar.

Ayrıca en sade haliyle bile klas bir seksapellik ve kadınsılık sergiliyor ki hayran kalmamak imkansız. Tabi kendi adıma konuşuyorum sizler ne dersiniz bilemem :)



Share

Yorumlar

  1. Kadın zaten kuzursuz, bir de skinny stiletto ikilisiyle beni benden aldı.. catladım catladım!!

    kraltv odullerinin uzerine gozum gonlum acıldı :)

    YanıtlaSil
  2. günde kaç saat spor yapıyor acaba
    :D
    http://semforever-semforever.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. EvrimKuzey01 Mayıs, 2012

    Ya ben senı okumaktan cok zevk alıyorum.. bır kere daha, bır kere daha okuyorum ustune ustelık..

    YanıtlaSil
  4. kral tv ödülleri konusu yarına. fotolar yavaş yavaş geliyor ağzım açık kalıyor. bu konudaki yorumlarınızı yarına saklayın derim :)

    valla ne kadar spor yapsanda genetik yapı çok önemli. elbette özel hocalar neler neler yapıyordur :)

    evrimcim her seferinde utandırıyorsun beni çok teşekkür ederim (utanmış surat ifadesi göneriyorum:)

    YanıtlaSil
  5. Saclarına bayiliyorummm:)))) selinn

    YanıtlaSil
  6. Muhtesem otesi bir kadin. Sanirim boyuda 1;80 uzerindedir. Yakindan nasildir? Tahmin bile edemiyorum.

    YanıtlaSil
  7. şu saçı bana yapıcak bi kuaför bulursam o zaman emel olmayı başarıcam sanırım..yok yok yok!!! gitmediğim kuaför denemediğim boya kalmadı ama böyle güzel geçiş elde edemiyorum işte.haa bazı kuaförlere resmini bile götürdüm yok ya bildiğin demet akalın saçı ile çıktım ben yıldım elle yılmadı şu saçtan kim bu kadının kuaförü getirin bana onu..nolucak ya aranızda toplansanız bence yaptırabilrsiniz benim saçımı ^_^ şaka bi yana pelin şu kadının saçını yolup kendime takmak istiyorum net!!

    YanıtlaSil
  8. Ya ablacım nasıl anlıyorsun şu basic pantolonları falan, kafayı yiyeceğim :D Isabel Marant ve Stella Mccartney'i anladım ben de ama onlar da bağırıyor ya. Şu işin sırrını döksen bi :D

    YanıtlaSil
  9. Süper bir post olmuş. Tamda bayildigim bir tarz. Hem cok çekici hem de klas. Girdiği her ortamda üzerine projeksiyon çevrilmiş gibi dikkat çekici. Senin de yüksek zevkin sayesinde bu görüntüleri toplu bir halde görebiliyoruz. bende Fazilhan gibi hayranlığımı saklayamiyacagim. Marka kültürü cok cok üst seviyede. Buyuteclemi inceliyorsun? Bana kalırsa telefonla hepsinden bu gun ne giydin canım diye bilgi alıyorsun. İsterlerse dunyanın öbür ucunda olsun;)

    YanıtlaSil
  10. Kral tv de ünlülerimiz ne giymis post'u yapmiyormusunuz acep? :)

    YanıtlaSil
  11. The Body gercekten cok güzel bir bayan, ama, isin birde amasi var ne yazikki, 50 ye merdiven dayamis bir hatun ama hala 20lik, 30 luk gibi görünüyor, isin sirri sadece spor ve süper genler degil. Botox, dolgu, laser, hormon vs. vs. vs. Less is more, diyorum baska birsey demiyorum.

    YanıtlaSil
  12. seni devamlı takip eden biri olarak bugünün postu nerdekaldı diya şikayette bulunsam :)

    YanıtlaSil
  13. bgn tesadufen bir fitness dergisinde gordum.. 48 yasinda!!! inanilmaz

    YanıtlaSil
  14. genlerinde mutlaka etkisi vardır ama bence her ne yapıyorsa çok başarılı. kıyafet seçimlerinden de kendini çok tanıdığı belli.. o kadar fotograf içinden kusur bulacağım bir tane bile çıkmadı.

    gülnihan

    YanıtlaSil
  15. Tarz=elle macpherson

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.