TÜRKAN SABANCI 'dan SÜPRİZ BİR SEÇİM !!

 


Türkan Sabancı 'nın bu fotoğrafını gördüğüm an inanın abartmıyorum sandalyeden düşüverecektim. O kadar şaşırdım o kadar hayret ettim !!

Kendisi moda eksenimin fersah fersah dışında bir isim ! Her daim aynı ve klasik tarz tayyörleriyle biraz demode biraz sıkıcı desem sanırım sizde bana hak verirsiniz.

Ve işte ne olduyduysa olmuş Türkan Sabancı trendleri takip eder olmuş. Üstünde Peter Pilotto 'nun 2012 İlkbahar koleksiyonundan rengarenk çok cici bir elbise. Sadece bu elbiseyi seçmekle kalmamış birde elbisenin renklerine uygun turuncu tonlarında portföy ve ayakkabı da kullanmış. Söz konusu Türkan Sabancı ise o parlayan çorabı kimse görmeyecek ona göre !

Bu yaşta bu kadar konservatif bir giyim stiline sahip biri için inanılmaz radikal bir seçim ! Bu yüzden kendisine binlerce kalpçik gönderiyorum ve bızımlasın Türkan Sabancı diyorum :)






Share

Yorumlar

  1. Pelin'cim sanırım hepimiz alaşağı olduk :)) Yine ters köşe bi post nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama ellerine sağlık !!

    *** Türkan Hanım harika görünüyor, ben çok beğendim ***

    YanıtlaSil
  2. çok doğru:) türkan sabancı bahar gibi olmuş ve insanı mutlu eden bir radikal değişiklik yaptığı, çok hoşuma gitti benim de.

    YanıtlaSil
  3. Oy oy oy.. şaşmakla kalmadım, 1. bakışta ağzımdaki kahveyi püskürttüm! 2. bakışta photoshopla kafası başka bir vücuda eklenmiş sandım.. Pelin demese, bi de büyütüp bakmasam inanmazdım da kolay kolay :O 180 derecelik bir dönüş olmuş görmeye alıştığımız halinden ama, ne kadar takdir ettim anlatamam! Kendisini tanımasam da günümü aydınlattı :)

    YanıtlaSil
  4. ben hala ınanamıyorum!!! elbiseye bayıldım fakat ne yalan söyleyeyim Türkan Sabancı'ya pek yakıştırmadım.

    http://pinkyfashionbeauty.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. Ben de çok şaşırdım HTKulüp internet sitesinde görünce fotoğrafı. Gözlükler bile uyumlu:)))

    YanıtlaSil
  6. Yorumuna göre bu büyük bir adımsa herşeyin içinde turuculuğun olmasınıda görmezden geliyorum :)

    YanıtlaSil
  7. Benden de bir oy oy oyyy:))) insan bazı yasaraliklarinda kendinden de,seçtiği renklerden de sıkılıyor :(( yüzden bu degisikligi canı çekmiştir kiyamam , hem o niye giymesinkii dımı yani:))) cok trendy olmuş , ayakkabilari nude secse daha hos olucakti fakat is Türkan Sabancı olunca öncelikle kendisinde degisiklik cesareti gösterdiği icin motivasyonunu dusurmemek , alkışlamak lazım:)))
    Selinn

    YanıtlaSil
  8. Kısa bir süredir birinden danışmalık anlamında destek aldığını düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  9. elbiseye aşağıdan yukarıya doğru bakıyor olsam kesin rahmetli aysel gürel derdim:) herkes gibi bende çok şaşırdım. bence sempatik ve şaşırtıcı olmuş. bu yüzden ara ara böyle kalıpları yıkıp insanları şaşırtmak hoş oluyormuş. sonuçta türkan sabancının bu ülkede limiti fazla bu yüzden bu tür radikal değişimler bize sempatik görünecek.

    elbisede ayrı bir güzellik tabii:)

    YanıtlaSil
  10. Wow! Ben bu kadarını beklemiyordum! Harika olmuş. Kıyafetinin gösterişi parlayan çorabını gölgede bırakmış :)
    Ben bir şeyler duydum :P Türkan Hanım seni bir süre daha şaşırtabilir. ;)

    YanıtlaSil
  11. ben Turkan Sabanci'yi coookk seviyorum. o diger genc gorunmeye calisan somurtkan sosyetik teyzelerimiz gibi degildir, olmamistir hic bir zaman, ne giyse yakisir diyorum:)

    Inci Mercan

    YanıtlaSil
  12. Sok sok sok. İnanamiyorum. Cok sekerrrrr. Bundan sonra kimseye yasindan genc giyiniyor demiyecegim. Turkan hanim bu elbiseyi giydikten sonra ne denirki? Superrrr

    YanıtlaSil
  13. Vallahi cok sasirdim hatta inanamadim desem yeridir. Aysel Gurel benzetmesi cuk diye oturmus. radikal bir secim. Sahsen konzervatif secimlerinde kalsa bence daha iyi olurmus. Kombin goz yorucu. Duz renk elbise ama renkli ve gosterisli aksesuarlar yasina daha uygun olurdu. Belli yasta bayanlarin kucuk kiz cocugu gibi rengarenk ve absurd giyinmelerini dogru bulmuyorum. Koskoca sakip sabancinin esine yakistiramadim.

    Sevgiler. Ayse

    YanıtlaSil
  14. Siren Ertan Çarmıklı10 Mayıs, 2012

    Türkan Hanım'ı çok uzun zamandır tanıyor, çok seviyor ve çok sayıyorum. O, doğal, mütevazı, vefalı, samimi, olduğu gibi.. Hiç kimse Türkan Sabancı olmayı onun gibi taşıyamazdı ve hak edemezdi bence. Dün davetimde karşımda görünce çok sevindim. Kıyafetini ve mercan küpelere kadar detaylarına dikkatli görünce daha da sevindim. Onu böyle canlı, hatta capcanlı görmek beni çok mutlu etti. Umarım daha uzun yıllar böyle sağlıklı ve bir kıyafetten, giyinmekten keyif alacak kadar hayat dolu görürüm..
    S.E.Ç.

    YanıtlaSil
  15. Vaaay! Kimse Peter Pilotto'ya karşı koyamıyor ha? Yalnız kendine en uygun olan daha bol bir elbise seçmiş. Eee zeki kadın istedi mi giyinmesini de bilir.

    YanıtlaSil
  16. Bir suredir New York dayim is nedeniyle Yorum yazamadim;) Blog oradada takip ediliyor biliyormusunuz?
    Turkan Sabancinin resmini gosterdim anneme bu sabah photoshop zannetti. İnandiramadim gercek olduguna. Acikcasi bende yassiz giyinme taraftariyim. İnsanlarin lkendilerini kistlamalarini dogru bulmuyorum. Yakistiktan sonra neden olmasin diyorum.
    Ama bu secim icin ayni seyleri soyliyemiyecegim. Cok abarttili. Asiri radikal olmus. Hakikaten Aysel Gurele 5 kalmis. Kendisi bellki cok seker bir insan. Ama yine genc modern farkli bir sacim yapabilirdi.

    YanıtlaSil
  17. GERÇEKTEN ŞAŞIRTICI,KENDİSİNİN ESKİ HALİNE ALIŞIK OLDUĞUMUZ İÇİN,ÇOK ŞAŞIRDIM...DOĞRU YOLDA İLERLİYOR...TEBRİKLER :))

    http://modafikir.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  18. Bayıldım,bayıldım.Cesaretine,asaletine,mütevaziliğine ...Herzaman kendim için giyindim ve böyle sadece kendi mutluluğu ve zevki için giyinen insanlara daha da bir hayranlık duyuyorum.
    Allah bana da (ailemle birlikte )böyle güzel,keyifli,hayat dolu yaş almalar nasip eder inşallahhh

    YanıtlaSil
  19. ne güzel çoğunlukla olumlu görüşleri olmuş. bencede arada böyle değişiklikler çok iyi. ama türkan sabancı çok büyük süpriz çook :) yine de en abartılı halinin bu olmasını dilerim. bundan daha fazlası çok sırıtır iş tatlılıktan çıkar çünkü. ertesi gün tüm eleştirenlerde türkan sabancı 'nın olumlu elelştiriler almasıda nasıl mutlu etmiştir onu tahmin ediyorum :)

    YanıtlaSil
  20. Ayip etmis yine! Hakikaten bu resmi gordugune, sasirdigina, elbisenin markasini bildigine ve bu yaziyi kendi kendine yazdigina inanmiyorum...

    http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Yazarlar/cankurt/2012/05/14/sabancidan-sasirtan-siklik

    YanıtlaSil
  21. 14 mayıs 2012

    iyi yakalamışsın

    YanıtlaSil
  22. Elbise Muthis tabii ki Picollo . Turkan hanima cok genc isi kalmamis mi?
    Evet cesaret takdire sayan ama sonuc pek verimli degil..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.