518- KİM NE GİYMİŞ ? - Fatoş Sarıgül

Haftasonu gerçekleşen Sinan - Ayda Güreli 'nin düğününden konuşulacak bol bol moda malzememiz var. İlki Fatoş Sarıgül.



Fatoş Sarıgül 'ün üstünde çok şık bir Elie Saab görüyorsunuz. Elbisenin hardal sarısı rengi ve pırıltıları Fatoş Sarıgül 'ün hafif yanık tenine çok yakışmış. Bu rengi giymek ve iyi taşımak istiyorsanız hafif bir bronzluk idealdir. Ama dikkat ! Brozluk derken Çiğdem Kayalı, Şebnem Çapa gibi değil hafif bir güneş yanığından bahsediyorum. Saçları, makyajı ve aksesuarları ile Fatoş Sarıgül harika görünüyor. Çok beğendim.

Şimdi HT Kulüp sitesini okuyorum ve bu elbiseye Elie Saab 'ın Fatoş Sarıgül için özel tasarımı diye özel bir haber yapmışlar. Bu kanıya nerden vardılar bilmiyorum ama elbise özel bir tasarım değil çünkü defilede sunulanlar arasında. Fitting denen olayı özel tasarım olarak algılamaları yüksek bir ihtimal :)





Share

Yorumlar

  1. ben yine Fatoş hanımı beğenemedim

    gülnihan

    YanıtlaSil
  2. Uzgunum ama hiiiic olmamis. Ama suc Fatos hanimda degil bence. Elbise guzel degil. Elie saab defile kolleksiyonunun her parcasi guzel olacak diye bir kaide yok zaten. Ama Fatos hanim oyle genc ve hoski Ona neler yakismaz.

    YanıtlaSil
  3. ben beğendim fatoş hanımı.ama özellikle şu yanık ten hususuna değinmen çok yerinde olmuş pelin.bencede tenine çok yakışmış.ben çok beğeniyorum fatoş hanımı.yine gözalıcı harika görünüyor.

    YanıtlaSil
  4. eşiyle çok yakışıyolar (maşallah nazarlardan uzak):)ayrıcaaaaa elbise mükemmel gerçekten ve bu saç modeli çok yakıştı fatoş hnm'a :)

    YanıtlaSil
  5. Ne çok bayıldım ne çok kötü buldum hoş görünüyor diyebilirim sadece. Elbisenin rengini sevmedim ben. Zaten o gazete ve dergi yazarlarını çok merak ediyorum. İsimlerin çoğunu doğru yazamıyorlar kıyafetle ilgili ne tasarımcı doğru oluyor ne de benim tasarımım diyenlere hadi ordan diyebilecekleri bir birikime sahipler :)

    YanıtlaSil
  6. Aslinda elbise kotu degil bence ama Fatos hanimda olmamis. Gohus kismi dar Alt bolge bol gibimi anlamadim. Saclari cok hos bencede
    Mina

    YanıtlaSil
  7. Fatos hanıma cok yanlıs secım ısleme sıfon renk sarı Yanı bu kadar genc yasta daha modern secımler yapabılır Sacındakı degısım gıbı

    YanıtlaSil
  8. Valla ilk defa fatoş sarıgül ü beğendim. Renk iddialı, kesim iddiasız. Kendisine yakışan da bu. Ve de bu gayet güzel bir Elie Saab. Saçları da sade Fatoş Hnm'ın. İyi dengelemiş. Bunun bir ayar abartısı kendisine gitmiyor.

    YanıtlaSil
  9. Fatoş sarıgülün kaşlarını yumuşatması lazım ne yaparsa yapsın hep çok sert görünüyo.

    YanıtlaSil
  10. fn-kn gibi bende kas olayin deyenecektim, kesinlik kaslarin hatti cok sert, daha yumusak bir cizgi olsa eminim daha sempatik duracaktir. Elbiseye gelirsem, fena olmammis, fatos hnm tarzini genelde begenmem ama bu kez iyi olmus diyebilirim.

    Sevgiler. Ayse

    YanıtlaSil
  11. Özel tasarim mi güleyim bari :-))) fitting ne zamaandir kisiye özel tasarim oldu? ya da biz mi duymadik :-)

    Selin

    YanıtlaSil
  12. Ben çok, çok beğendim. Sadece biraz takılara takıldım gibi oldum ama yok kesinlikle çok şık! Zaten elbise çok güzel, sarısı da hem değişik hem de hoş olmuş. Fatoş Sarıgül'e de hem yakışmış hem de kusursuz fitting sayesinde harika da durmuş!

    Evet biraz şaşırtıcı çünkü fitting Haute Couture'ün bir parçası olsa da günümüzdeki ready-to-wear olayında kullanılmıyor sanki. İnsanlar mesleklerini bile wikipedia+uydurmasyon yapınca bu oluyor işte. Ama şaşırmamak lazım Türkiye burası yani. İnsan önce bir gülüyor sonra sinirine dokunuyor bu saçmalıklar. Yada sadece ben mi agresifim? Aa ama keşke Bülent Cankurt'a sorsalarmış, tanıdık gelince biraz araştırırdı sonra bi' bakarlardı meğersem bu elbise ready-to-wear defilesinde yer alıyoor aaa. Sonra Ht ve Sabah birlikte haber yaparlardı ne şirin di mi?

    YanıtlaSil
  13. Şahaneee bir elbise..
    Fatoş Hanım'a çook çok yakışmış.
    Defilede giyen mankenden çok daha güzel olmuş. Elbise özel tasarım değilse bile, Fatoş Hanım için özel tasarlanmış kadar yakışmış kendisine bence..
    Dediğiniz gibi elbisenin reni, Fatoş Hanım'ın ten rengine de çok uymuş.
    Süper diyorum ben..

    YanıtlaSil
  14. Elbise çok hoş, Elie Saab yine döktürmüş:)) Fatoş Hanım'ın fiziğine gitmiş. Fakat kolundaki kalın bilekliğe bir anlam veremedim ve beldeki kemer elbiseyi biraz basitleştirmiş. Kemer olmasaydı daha modern olabilirdi diye düşünüyorum. Sevgiler...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.