524- KİM NE GİYMİŞ ? - Derin Mermerci

İmkanı yok bugünü Altın Kelebek fiyaskosuyla kapatamam. Şöyle bir güzellik ve tarz görsün gözlerimiz öyle değil mi :)




Giyim kuşamıyla en merak edilen kadın Derin Mermerci 'nin üstünde değişik bir kombinasyon görüyoruz.

Eteği çapraz zincirli bir Givenchy. İpek krep gömleği de Givenchy. Jimmy Choo Katina stilettolar şahane !

Birçoğunuzun hoşuna gidecektir ama ben genel olarak pek beğenmedim doğrusu. Eteği nefis taşımış ona lafım yok. Eteğin zincirimi yoksa gömlekle giyilmesimidir bilemiyorum ama birşeyler rahatsız etti beni. Ama hiç kuşku yokki herkesin birbirine benzediği bu günlerde insana nefes aldıran bir görüntü sunmuş.



Bu eteğin içine gömlek giymezdim desem de Derin Mermeci 'ye bir şekilde yakıştırdım. Zaten eteğin satış görsellerinde de aynı tarz uygulanmış. En çok eteğin formuna en iyi gidecek şekilde seçtiği stilettoları beğendim.

Saçlar doğal olmak adına pek fena görünüyor. Doğal görünmenin de bir dozu olmalı. Makyajı güzel gülümsemesi daha bir güzel.

Birde hafif yansak mı acaba nedir ?! Tamam beyazlığı bende destekliyorum ama bu fazlasıyla pembe beyaz bir görüntü. Bacakların pembe görüntüsü beni rahatsız etmedi değil. Hafif bir bronzluk iyi gider derim.

Çok ortada kaldığım bir kıyafet. Ne iyi ne de kötü diyebiliyorum. Bakalım aynımı düşünüyoruz merak ettim :)


Share

Yorumlar

  1. Jimmy Choo Katima, ben de istiyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Pek demeyecegim hic mi hic begenmedim. Oylesine rahatsiz edici bir goruntu var ki bakmak bile beni yordu. Nasil anlatsam pestemal vari bir goruntu desem yeridir. Alirken aynaya degilde tepeden bakilmis sirf almis olmak icin alinmis bir hava var ustte. Kim giyerse giysin yine begenmeyecektim. Ayakkabilara sozum yok ama o pembe bacaklar nedir oyle? Ne urunler var gunes sonrasi surulecek onu mu dusunememis derin???

    YanıtlaSil
  3. Allahim bakiyorum bakiyorum herseferinde farkli seylere carpiyor gozum. Kendi kendime konusuyorum hele bidaha yazayim dedim. Ojeler ve pembe bacak uyumu dikkatimi cekti. Saclar yogun ruzgar yemis ve acik birakilan gomlek yakasi heyttt der gibi. Severim derin mermerciyi ama bu hic olmamis

    YanıtlaSil
  4. Ancak eda taspinarin giyicegi ucuZluktaki bir goruntuyu Derin mermerciye yakistiramadim,fazla zorlama,varsin givenchy olsun ne yazar...Zaten Derin'e bir haller oldu,neden boyle giyiniyor anlamak zor

    YanıtlaSil
  5. Bende derin mermerci diye begenemiycem kimse kusura bakmasın evet farkli olabilir ama biseye benzetenedim senle ayni fikirdeyim Pelincim onun disinda sevgiler !

    YanıtlaSil
  6. valla ben beğendim aynen de giyerdim

    YanıtlaSil
  7. ben asil kolyeye takildim etek zinciri ve yakadaki detaylar altin rengi iken beyaz renkli bir pirlanta hic olmamis keske altin renginde biseyler taksaymis

    YanıtlaSil
  8. Demin yazmaya calistim ama olmadı sanırım hic bi yaraticilik yok bu kiyafette beymende aynen boyle gomlegiyle gosterip nesi stil sahibi nesi herkezden farklı anlamadım sana katılıyorum Pelin bende begenmedim

    YanıtlaSil
  9. Derin Mermerci benim icin yesil Emilio Pucciden sonra sanki baska biri oldu. O kiyafeti icin herkes hata yapar diyecektim ama olmadi. Jimmy Choo ayakkabilari al ve gerisini asla giyme derdim ben olsam. Bacaklardaki pembelikle bu boy etek zaten olmamis. Saclari zaten hic anlamadim. Givenchy nin en one cikan yaz modelini giymekte zaten bir farklilik degil. Cooook begendigim Derin Mermerciyi geri istiyorum.

    YanıtlaSil
  10. cok begenmedim ama bir önceki posta zevksizligin abidesini görünce buna iyi dedim, dedim ama cok da iyi etmedim galiba. Sanki cok salas olmus, saclari hic begenmedim ya topla ya birak ama böyle.... no no no
    Etekse eh iste... bence bacaklari fotografda öyle cikmistir, pembe pembe dolasacak degil herhalde. Ayakkabilar on numara. Gerisi orta seker. Derin mermerciden cok daha iyi kombinler bekliyorum, hatta gördügümde kiskancliktan catlamak istiyorum.

    Ayse

    YanıtlaSil
  11. bayildiiiiiiim

    YanıtlaSil
  12. Derin Mermerciyi herdaim beğenirim kiyafet neguzel nedekotu fiziğinden ötürü kurtariyor busefer

    YanıtlaSil
  13. acikcasi ben bu kombini derin mermerciye yakistirdim. bence hic fena durmuyor. ayakkabilarina söyleyecek hic birsey yok, cok ciciler :) bu etegi gömlek disinda neyle kombinlerdin pelin?

    YanıtlaSil
  14. http://imagesgonerogue.com/images/2012/4/3/maryna-linchuk8.jpg

    Eteğin farklı duruşu editoryelde daha çarpıcı görünüyor. Gömlek yazık etmiş görüntüye..

    YanıtlaSil
  15. gömlek yerine bir güzel rock band t-shirt, altına da rock chic bir bootie giyseydi olurdu ama olmamış, bir de yanmışmı kavrulmuş mu o bacaklar, ben de beyazım bilirim bu durumu, bacaklara laf yok:)
    herkese sevgiler
    çağla

    YanıtlaSil
  16. Tek kelimeyle BAYILDIM...Kolye ve saclar haric super, tam da gormek istedigim Derin Mermerci.

    YanıtlaSil
  17. çok şık !!! o ayakkabılara bayılıyorum zaten ya o ince bacaklarda ne güzel durmuş öyle :)

    YanıtlaSil
  18. derin mermerci çok hoş geldi bana. özellikleri bacakları süper görünüyor.

    YanıtlaSil
  19. Givenchy'nin lookbookundan daha alımlı olduğu kesin Derin Mermerci'nin üstünde.
    Yapay bir etek, yapay olmayan bir duruş ve saçla iyi bir ara parça olmuş.

    YanıtlaSil
  20. Açıkçası saçlar fazla özensiz, yataktan kalkmış öylece bir toka tutturup çıkmış sanırım. Ayrıca bu U kesim etekleri ben hiç sevmedim, sevemedim. Gömlek tek başına hoş, etekdeki zincir farklı duruyor ancak birlikte ben de beğenmedim. Ayrıca o ayakkabılar tek başına çok güzel ama bu kombinle olmamış. Ve kesinlikle azıcık broznlaşma konusunda yine seninle hemfikirim Pelincim.

    YanıtlaSil
  21. ben beyenirim derin mermerciyi ama bu kıyafeti eda taşpınarın üzerinde görmek istiyorum en kısa zmanda

    YanıtlaSil
  22. Papiş gibi bende bu U eteklere hiç ısınamadım ama Derin Mermerci ne giyse beğendiğimden onda hoş göründü bana :) fakat bronzlaşmak konusunda haklısın Pelincim sana katılıyorum.

    gülnihan

    YanıtlaSil
  23. Olmamis Derin Mermercide daha farkli daha hos secimler bekliyoruz. Belkide senin dedigin gibi Pelincim farkli olmak adina yapiyor ama bu farklilik degilki?

    YanıtlaSil
  24. Pelin, bu yorumumu yayınlamayabilirsin elbette ama su seyi soylemezsem rahat edemeyecegim. Millet de bir ''mybestfriend'' modasi almis basini gidiyor, hani fotograftaki etege benzer etek diktiriyorlar ya mahalle terzilerine, ya özel tasarım yok birşey yok, gelecek sezon katalogları cikar cikmaz kapiyorlar birkac tane onlari arakliyorlar! konumuzla ne ilgisi var elbette ilgisi yok ama ben bu mybestfriends cilginligindan biktim, biktim, biktim. cuma pazarindan dolusturduklari jarseli elbiselere kac tl etiket koyuyorlar bir de. neredeyse butun bloglar bunlari pohpohlamayi sevdigi icin de sana yazayim dedim. icime dert olmus iyi mi :))) okudugun icin tesekkurler, sıla.

    YanıtlaSil
  25. iyi tasimis dogru ancak kiyafet fazla karisik ve goz yorucu.

    http://fashiononboard.net

    YanıtlaSil
  26. Derin mermerci artik cok zayif ultra zayif bacaklari dizi bile yamuk yumuk durmaya basladi kiyafetler uzerinden dusuyor. Tarz desem degil stil sahibi hic degil ucuz bir goruntu ( isterse 10.000 euro olsun kiyafet guzel degil) ben yaparsam olur havalarida bayatladi artik.. Cok cok kotu pudra tonlari altina siyah sandalet nerden gelmis aklina fenaaaaa

    YanıtlaSil
  27. Süper işte abartmayalım kadın duruşu tarz ne giyse yakışanlardan

    YanıtlaSil
  28. Kormusunuz ya her marka giyene tarz diyorsunuz parayi bastirip almis o kadar hic ama hic yakistiramadim.

    YanıtlaSil
  29. Duruşu , saçları , etek , ayakkabılar şahane . Çok çabasız ve havalı duruyor . Fondöteninin tonunu biraz daha iyi ayarlayabilse ve o boynundaki pırlanta gerdanlığa göz kırpan kolyeyi yok etse fena olmaz gerçi ..

    YanıtlaSil
  30. Aynen çağla gibi düşündüm bende:)
    bence o yanmış zaten:) beyaz olunca önce bi kızarıyorsun ne yaparsan yap..bacaklar hep en zor bronzlaşan olduğundan en az faktörü ona sürüyorsun ki yüzünle dengeli olsun:)

    YanıtlaSil
  31. Ben beğenmedim. Direk satış görselinden uygulamış ama allahtan gömleği açık bırakmış daha da fena yapmamış. Givenchy'nin bu sezonuna bayılsam da bu zincirli etekleri pek sevemedim, kötüler demiyorum ama. Bu da bir örnek çok güzel bir gömlek ile fena olmayan bir etek aynı markanın olup uyumlu gibi de görünseler ortaya kötü bir görüntü çıkabilir. Onun dışında Ojeler ne alaka? Ben makyajı da beğenmedim... Ama saçlar fena desen de sen ben beğendim :) Ben de beyaz ten severim, ama pespembe bir ten de hoş değil yani. Kısaca ben bizımla deyılsın demek istiyorum...

    Adsız'ın editoryelindeki Look ise tam benlik mükemmel olmuş, Bayıldım!

    YanıtlaSil
  32. mybestfriend modasi ne yaaa ben hic bilmiyorum? bende DM guzel olmus. en azindan farkli.

    YanıtlaSil
  33. Adsız Sıla'ya Mybestfriends konusunda katılıyorum kesinlikle. Bu eteklere geçen yıldan beri taktılar. Hatta onlardan önce etek ilk Acne'de mi Academia'da mı ne vardı Beymen'de. Birde fiyatlar uçmuş kıyafetlerin, sanarsın ki Stella McCartney.Fiyatlar hatta Closh butiğin fiyatları ile eşdeğer:-) Bloggerlar sayesinde yürüdüler yol aldılar, Allah yollarını açık etsin de arak arak üstüne yani:)

    YanıtlaSil
  34. Derin Mermerci kiyafeti guzel tasimasina ragmen bu sefer sasirdim. Keske ayni look u kullanmasaysi biseyler katsaydi. Copy paste :( saclarda cabasi.

    YanıtlaSil
  35. Sadece Jimmy Choo'larini begendim. Burnumu suratimi garip geldi Derin hanimin bana. Bence botoxunda ayarini iyi secsin, yoksa garip bir ama kalici bir ifade olusacak:)

    YanıtlaSil
  36. ayakkabıların uyumsuzluğu göz tırmalıyor, onun dışında bence bir harika!

    YanıtlaSil
  37. arkadaşlar kusura bakmayın ama mybestfriend etekleri hakkında sizlerle aynı düşünmüyorum. kızlar kendi markalarını kurdular, yeteneklerini konuşturuyorlar ve gayet de başarılı gidiyorlar. tabi herkes sevecek diye bir şart yok. fikirlerinize saygı duyuyorum. açıkçası bu kadar tepki çektiklerine göre başarılı da olmuşlar demektir. kendi çabasıyla birşeyler yapmaya çalışanları sevmeyebiliriz ama biraz olsun taktir edelim lütfen. kızların blogger olması da ayrıca güzel. fiyat konusuna gelirsek ürünleri gördüğüm kadarıyla gayet iyi. koydukları fiyat politikası tutmuşsa ne ala. yabancı markalardan o kadar absürt modellere dünyanın parası veriliyorsa varsın bunlardan biride bizlerden biri olsun. ki kıyafetleri gayet güzel. üzgünüm bu konuda ayrı düştük :)

    YanıtlaSil
  38. ben her ne kadar U eteklerden hoşlanmasamda mybesfriendsin koleksiyonuna bayılıyorum bir kere kendileri çok çalışkanlar en azından bundan dolayı takdir edilmeliyi hakediyorlar üstelik yaptıkları her ürünün kaliteli ve kullanışlı olmasıyla birlikte fark yaratmasını çok iyi biliyorlar. kışın aldığım lacivert elbisemi o kadar sevrek kullandımki en çokda beni bir beden küçük göstermesini seviyorum :)

    bence yorum yaparken acımasızca davranarak sarfedilen emeği bir çırpıda silip atmayalım...

    YanıtlaSil
  39. ay hakikatten mybestfirends'in diğer ürünleri gayet de güzel. Mahalle terzisi falan denmiş yeni okudum yorumlarda. Ben U kesimi sevemedim ama Ayşegül ve arkadaşının çok güzel işleri var. Emeklerine saygım çoktur. Aman yanlış anlaşılmasın. Aferin onlara.Hep destek, hep destek olalım ileride çok daha iyi yerlerde olsunlar inşallah.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.