527- KİM NE GİYMİŞ ? - Fatoş Sarıgül

 


Fatoş Sarıgül 'ün kırmızı deriden Miu Miu elbisesi çok hoş. Ama Fatoş Sarıgül 'ün üstünde duruşu daha da hoş. Renk ve kesim çok yakışmış. Straplezi başarıyla taşımış. Genel havası çok hoş. Yaz rengi teniyle çok güzel görünüyor. Ama ben de sizin gibi düşünüyorum. Şayet bizi okuyorsa -ki biliyorum okuyor, kaş ya da göz kalemini biraz yumuşatsın. Yüzünün hatlarını çok keskinleştiriyorki buna hiç gerek yok. Çantası son dönem gözdelerimdem Bvlgari Aida. Bu çantalar tam bir diva. Ve bir assolit rajonu kesip Aida 'ları mümkün mertebe çok fazla gösterişli mücevherle kullanmamak gerekir. Bu ayrıntılar dışında Fatoş Sarıgül 'ün daha çok kırmızı tonlar seçmesini beklerim. Çok yakıştırdım.



Share

Yorumlar

  1. Fatoş Hanım'ın kendisi de, elbisesi, çantası ve takıları da, o kadar hoş ve göz alıcı ki, sadece ayakkabı çok sönük kalmış. Belki takılar azaltılıp, kırmızı bantlı bir ayakkabı ile tamamlasa, hem çanta, hem de kıyafet daha göz alıcı görünebilirdi.. Yine de kendisini çok hoş buldum.

    YanıtlaSil
  2. Elbise olağanüstü. Çok beğendim çok. Her şeyiyle kusursuz bir görüntü. Yalnız makyaj konusunda katılıyorum. Göz çevresindeki siyah kullanımı abartılı. Yaz şıklığına yakışmıyor.

    derya

    YanıtlaSil
  3. eveeeeet katılıyorum daha öncede belirtmiştim kaşlarını yumuşatması gerekenlerden.

    YanıtlaSil
  4. Elbise, ayakkabilar, canta hepsine bayildim, cok guzel olmus! Makyaj haric. Biraz sert bir sekilde ifade etmis olucam belki ama Fatos hanim bana lisede gotik takilan ve tam makyaj yapmayi bilmeyip gozlerini kapkara boyayan kizlari hatirlatiyor. Koyu goz makyaji bile istese, o boyle olmaz ki. Kalem daha ince tutulur, goz kapagina smokey koyu farla golge yapilir goz sekline gore ayarlanir. Goz boyle panda gibi simsiyah cercevelenmez. Fatos hanim cok da hos bir bayan bu kadar makyaja hic gerek yok zaten.
    Giyim konusundaki sofistike secimlerini makyajina da yansitsa cok guzel olur bence.

    YanıtlaSil
  5. bu sefer ben de beğendim :) kırmızı ve deri çok güzel olmuşlar...

    gülnihan

    YanıtlaSil
  6. fatoş sarıgül bana göre ilke kez hoş ve şık olmuş. umarım devmaı gelir bunun.

    bu arada pelin sen oldukça güzelmişsin valla beklemiyordum bu kadar. maşallah diyeyimde nazar etmeyeyim:)

    YanıtlaSil
  7. İşte bu Fatoş Sarıgül son zamanlarda en beğendiğim Fatoş Sarıgül oldu. Ben elbisesini kendisine çoook yakıştırdım. İnanılmaz güzel durmuş. Hiç bir falso yok. Elbisenin dekoltesi, dekoltenin kıvamı, duruşu, saçı, ayakkabıları ve takılarını bile çook beğendim. Beni siyah makyajı çok rahatsız etmedi ancak seni okuyunca da hak vermedim değil. biraz daha ince çekilirse tam 10 numara olacak Fatoş hanım.

    YanıtlaSil
  8. Fatoş hanımın, kırmızı elbiseyi bu renk ayakkabı ile tamamlamasını çok sevdim. Kırmızı elbiseye siyah ayakkabı veya kırmızı ayakkabı giyilmesini hiç doğru bulmuyorum ve beğenmiyorum.

    Fatoş hanıma bakınca içim açıldı resmen. Çok yakışmış elbisesi.

    YanıtlaSil
  9. Ilk defa Fatos Sarigul'u begendim, o alaturkaligindan kurtulmus gibi ama tam degil, makyaji da dogallasirsa tamamdir.

    YanıtlaSil
  10. Ben çok çok beğendiğimi söyleyemem. Ama hoş tabi :) ben kolyeden pek hoşlanmadım doğrusu :)

    YanıtlaSil
  11. tek kelimeyle nefiss...benim bugune kadar gördüğüm en şık,en hoş,en modern fatoş sarıgül..elbise çanta ayakkabı üçlüsü süper süper süper !!! tek eşeltirebileceğim nokta benimde mücevherler;ikisini eleseymiş özellikle öyle bi çantayı tutan ellerin,kollarının boş olması çantayı daha klaslaştırırdı diye düşünüyorum sanki...
    sevgiler

    YanıtlaSil
  12. Elbise cok guzel,rengi de F.Se cok yakismis ancak bir butun olarak bakinca makyaj, aksesuarlar assoslist havasini cagristiriyor,saat ve tasli ve -acik mavi sanirim- clutch cok agir olmus. Nude ayyakibalar da tek basina cok guzel ama o da butune dahil olamamis, ozetle begenemedim.
    Arli.

    YanıtlaSil
  13. Takılarını ve portföyünü bir yana, elbise ve ayakkabılarını bir yana koyduğumda daha hoş bir sonuç çıktığını düşünüyorum :) Hepsinin birleşimini sevmedim :/

    YanıtlaSil
  14. Fatoş hanımı ilk kez bu kadar beğendim. İlk kez kusur bulamadım. Çok güzel olmuş hakikaten bayıdım muhteşem. Kırmızı çok yakışmış elindeki çanta zaten ömre bedel. O çanta için ayrı post yapılmalı altına satır satır yorumlar yazılmalı o derece muhteşem bir çanta fatoş hanımın eline de yakışmış. Saçlar olağanüstü makyaj çok başarılı herşeyi mükemmel. Okuduğunu bildiğim için kendisini kocaman tebrik ediyorum bravo fatoş hanım!!:) Birde sorum olacaktı kendisine hani okur da belki yorum yazar diye sormak istedim. Saçlarını kestirdiğinden beri hep düz fönlü kullanıyor yani biz bütün davetlerde öyle gördük. Acaba maşalı yada dalgalı kullanmayı düşünür mü? Bu boy saçta maşa süper durur fatoş hanıma da yakışır. Uzunken dalgalı modelleri tercih ediyordu bence şimdi de denemeli. Artık okuyup da yorum yazmazsa sen benim için için tivitten sor pelin'im:) Yani sorarmısın? Pelincim rica ediyorum:))

    YanıtlaSil
  15. wowww süpersiniz bu demek oluyor ki fatoş sarıgül 'de en çok bu elbiseyi sevdim. ben elie saab 'ı da çok beğenmiştim gerçi ama haklısınız burdaki duruş ve hava bir başka :)

    derya çok teşekkür ederim utandırıyorsun beni :) şu an yanaklarım al al hihihi :)

    gamzecim ben tivitten haber veriyorum cevap verir mutlaka :)

    YanıtlaSil
  16. Canta super ama bence de daha sade bir bileklikle kullanilmali

    YanıtlaSil
  17. Fatoş Sarıgül26 Haziran, 2012

    Tum modavesosyete takipcilerine guzel ve yapici elestirel yorumlarindan dolayi tesekkur ediyorum :) bende modavesosyete'yi keyifle takip ediyorum ve cok egleniyorum ;)
    Saclarimi kizim Aysenaz'in 3.yas dogumgununde dalgali yaptirmistim ama acikcasi pek begenmedim. Basina acik olmadigi icin sizler gorememis olabilirsiniz :) belki bi gun yine yaparim..
    Makyajim konusundaki elestirilerde de hakli olabilirsiniz. Bu kiyafetle gittigim partiye agir kacan bi makyajdi farkindayim,fakat bi dugunden oraya gittigimiz icin dugun makyajiyla gittim.
    Hepinize sevgiler sanal dostlar ;)

    YanıtlaSil
  18. Fatoş Hanım bu elbisenin içinde çok hoşsunuz. Takılarınıza bayıldım:) Aynı elbiseye bende rastlamıştım Paris'te askıda da çok hoştu ama sizin üstünüzde daha da hoş durmuş.
    Sevgiler

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.