Biraz Dedikodu Yapalım :)

 


İnciden Takı çekilişimizi yaptık kazananları belirledik şimdi de biraz moda ve magazin dedikodusu yapalım :) Son günlerde gerek ilişkileri gerekse popüler olmalarıyla göz önünde olan 2 çiftimizi konuşalım. Özge Ulusoy-Hacı Sabancı ve Tuba Ünsal-Mirgün Cabas.

Sanırım Özge Ulusoy 'u Survivor 'dan önce ve Survivor 'dan sonra diye ikiye ayırmamız gerekiyor. Kanımca bu yarışmada kazandığı popülariteyi en akıllıca kullanan isim. Yarışma öncesi imajı ne kadar kötüyse yarışma sonrası da bir o kadar olumlu yönde düzeldi. Yarışmada favorimdi. Doğal havasını, sakinliğini ve zekasını sevdim. Maşallah fiziğide tam benim sevdiğim tarzda. Fit zayıflardan. Özel hayatında da mutluluğu yakaladığını görmek sevindirici. Gerçi laf aramızda ben fiziken ikisini pek yakıştıramıyorum ama olsun bana ne iki gönül bir olmuş ya önemli olan o :)

Ve gelelim stil konusuna. İşte bu konuda söyleyeceğim çok şey var :) Özge Ulusoy için yeni Tuğba Özay 'ımız diyebilirim. Bir türlü şık ve stil sahibi olmayı beceremiyor. Manken olmasına rağmen gündelik hayatında giydiği herşey üstünde sakil duruyor. Feci bir olmamışlık hissi uyandırıyor bende. Vogue 'un beni eskisi gibi heyecanlandırmayan Bugün Ne Giydim köşesinde bile 1 ay boyunca tasarımcı arkadaşlarına gidip son koleksiyondan birşeyler giyip soyunma odasından bakın bugün ne giydim diyebilen tek insan evladı !! Podyumda ne kadar iyi olsada iş kendi seçimlerine ve zevkine kalınca feci çuvallıyor. Hacı Sabancı ise genç yaşına rağmen her daim takım elbise ya da takım elbiseye 1 kala hallerde.. Çok sıkıcı. Geçir şöyle üstüne rahat bir pantolon t-shirt dimi yok hep takım hep takım. Fotoğrafta gördüğünüz gibi ikiside ayrı telden takılmış. Özge Ulusoy 'un şortmudur etekmidir anlamadığım minisi, Isabel Marant 'ları ve abartılı makyajıyla yine rüküşlükler diyarında.

Gelelim Mirgün Cabas ve Tuba Ünsal 'a. Tuba Ünsal 'ın roket hızla sevgili bulma yeteneğine hayranım. Valla çok ciddiyim. Kesinlikle alemin en zeki kadını. Evlenmiş, boşanmış, ayrılmış hiiiç farketmiyor hemen kabuk değiştirebiliyor. Müthiş bir bukalemun. Hep de güzel ve kendisine yakışan adamları seçiyor :) Aynı beceriyi mesleğinde de gösterdiği için aşkları meşkleri fazla göze batmıyor. İlişkilerine kavga gürültü koparmadan son vermesi ise taktir edilesi bir yetenek. Şimdi bir de yazar oldu. Kitabını almadım ama okuyan arkadaşlarım çok beğenmiş. Vatan gazetesinde ki köşesini keyifle okuyorum. Sosyal hayatı epey hızlı ama ona party-girl olmayı yakıştırıyorum. Mirgün Cabas ile fiziksel olarak müthiş güzel bir uyum yakalamışlar. Tuba Ünsal 'ın bohem ve rock'n roll tarzıyla Mirgün Cabas 'ın smart casual tarzı bir araya geldiğinde ortaya güzel bir tablo çıkarıyorlar. Tuba Ünsal 'ın şu ana giydiği birçok şeyi yakıştırdık ve beğendik. O yüzden Türkiye standartlarına göre stil konusunda gayet başarılı diyebilirim.

Ben çok konuştum biraz da siz söyleyin bakalım. Bu 2 çift hakkında neler düşünüyorsunuz ? Hangisinin aşk barometresi sıcak ve stil olarak hangisi size daha çok hitap ediyor ? Yorumlarımızı kişilere hakaret etmeden ve kırıcı olmadan yaparsak eminim hepimiz bu konudan keyif alacağız :)


Share

Yorumlar

  1. tuba konusunda sana katılamıcam pelincim evli birinin yuvasının yıkan birini ne olursa olsun sevemicem

    YanıtlaSil
  2. kesinlikle Tuba Ünsal...
    Genelde seçimlerini beğenmişimdir.
    Ama Özge bazen iyi bazen kötü, grafiği hep inişli çıkışlı. Birazda assolist havası var. Cıkssss, stil sahibi bi insan bana göre bi gün öle, bi gün böyle olmaz.
    ikisi arasında Tuba favorim...
    "www.sevalvemoda.blogspot.com"

    YanıtlaSil
  3. ben tamamen hem fikirim seninle. tuba çifti in ozge çifti out :)

    YanıtlaSil
  4. tuğba ünsalla sevgilisi tip olarak birbirine benziyor.Ayrıca yuva yıktığını düşünmüyorum,varsa bi hata o da adamdadır ilk önce.

    YanıtlaSil
  5. Her iki ciftide kisacasi begenmiyorum. Evlenmis bosanmis, cocuk varmis yokmus kimin umrunda, böyle kisilerin modayla olan alakalarinida kaale almiyorum. Dolayisiyla stil sahibi olsa da özel hayatta istikrar gerekli. Teenager gibi bir asktan o aska. Yasam tarzlarini tavsip etmedegim kisiler hakkinda yorum yapmak istemiyorum.

    Sevgiler. Ayse

    YanıtlaSil
  6. Özge Uluspy'un tarzı ve duruşu ile ilgili seninle aynı düşüncelerdeyim ve bundan dolayı hep acaba haksızlık mı yapıyorum acaba diye düşünürdüm fakat şimdi daha emin oldum :) gerçekten eğreti duran bişiler var halbuki fiziği gerçekten çok hoş özellikle bacakları standartın bir hayli üzerinde ne giyse yakaşacak tiplerden ama beceremiyor maalesef ama biz burda ne değişiklikler gördük birgün kendiside doğru yolu bulur kanımca. Hacı sabancı ile hiç yakıştıramıyorum ama gönül bu bize laf düşmez elbet.
    Tuba Ünsal ve Mirgün Cabas çiftinin postta paylaştığın fotosunu geçenlerde gördüğümde ne şirin bir çift nasılda tamamlamaışlar birbirini diye düşünüp umarım kısa sürede bitmez diyede dilekde bulunmuştum:) tarz olarakda çok uyumlular hadi bakalım hayırlısı diyelim..i.

    YanıtlaSil
  7. tuba mirgün çifti son zamanlarda görmeye tahammül edemediğim tek çift. evet aşk sevgi falan karşı konulamaz güzel duygular ancak sırf bir adam çocuğunun annesiyle evli değil diye bir zamanlar sevdiği kadını bu kadar kolay harcamamalı ve yeni aşkının ağzına sakız yaptırmamalı kızının annesini. beyfendinin evlilik istemeyen özgür ruhlu havaları ise tam bir ikiyüzlülük. şimdi evli olsaydı bi ton resmi tantanayla uğraşacaktı ve yaptığı şeyin adı ihanet olacaktı. ama şimdi sadece sevgilisini terkeden aşık adam sevimliliğinde geziyor bu beni sinir ediyor. terkedilen kadının acısını ve hıncını çok iyi anlayabiliyorum. stil sahibi sarışın kızımıza ise diyecek söz bile bulamıyorum annelik vicdanına sahip olmayan bir kadın bence. neyse bunlar benim kişisel fikrim. bu devirde bile erkeklere karşı hala bir kadın dayanışması olması gerektiğine inanıyorum ama sanırım fazla iyimserim. ayrıca ortada bir yanlış varsa bu herkese göre yanlıştır yani ayşe yapınca tü kaka fatma yapınca oo cool,asi kadın ...vs durumları ikiyüzlülükten başka bir şey değil.
    sevgiler ...

    YanıtlaSil
  8. özge bana hep sulukuleden metropole ınmıs edalı kız havlarında gelıyor..ama pelincim ((Vogue 'un beni eskisi gibi heyecanlandırmayan Bugün Ne Giydim köşesinde bile 1 ay boyunca tasarımcı arkadaşlarına gidip son koleksiyondan birşeyler giyip soyunma odasından bakın bugün ne giydim diyebilen tek insan evladı !!)) bu cumle cuk oturmus yanı kendınden bırseyler katmadan ondan bundan gıyınerek gecırdı koskoca 1 ayı....

    YanıtlaSil
  9. özgenin fiziğine bityorum podyumda yürüyüşü olağanüstü ama neden giyinmeyi bilmiyor anlamadım birisi keşke yardımcı olsa ona bu fizik harcanmadan gözlerimiz bayram etse ama yok zaten bugün ne giysemde bile korkunç giyiniyor yarışmanın formatına aykırı bi kere :D tuba ünsalın sitili zaten ortada yoruma gerek olduğunu düşünmüyorum koca ülkede birtane tuba ünsal var onuda harcamayalım :)

    YanıtlaSil
  10. Bende özge ulusoy hacı sabancı çifti ile ilgili düsüncelerine aynen katılıyorum.özge ulusoyun tarzını ben de hic begenmiyorum. Ben survivorda unlu olduguna da katılmıyorum onu asıl unlu yapan sey 1 gecelik evliligi bosanması ve bunu arkasından verdigi roportajlar oldu bence.. bu surec survivora katılmasının yolunu actı. yarısmada nasıldı degildi ona birsey diyemem cunku yarısmayı bugune kadar hic takip etmedim...
    tuba unsal mirgun cabas çifti birbirine yakısıyor.
    Bu da tuba nın hayatı kimse birsey diyemez bence.. Ayrıca bence coook guzel bir kadın. Hem vücut hem de yüz güzelligi olarak...
    ayy benden bu kadar ne kadar da dedikoducuymusum...

    YanıtlaSil
  11. katılıyorum :) tuba unsalın sevgılı bulabılme kabılıyetı muthıs gercekten ve hıc ''oylesıne''ısımler de olmuyor bunlar gayet basarılı yanı. tarzını da cok begenıorum ztn..ozge ulusoy ve hacı sabancı ıcın ıse olmaz bu iş dıyorum sadece :)

    YanıtlaSil
  12. kişiliklerini mi konuşuyoruz yoksa tarzlarınmı anlayamadım şahsen ben sadece tarzlarını yorumladım ve inanınki evliyken birlikte olmuş vs gibi olaylardan hiç haberim yokmuş burda öğrendim çünkü beni zerre kadar ilgilendirmiyor!

    YanıtlaSil
  13. Velev ki huysuzumun ve Çiğdem hanımın yaptığı yorumun altına imzamı atarım.Tuba Ünsal bu karakter ile istediği kadar stil -tarz sahibi olsun bence boş.Özge ulusoy çok daha masum,iyi niyetli biri. Bu yüzden de stil ikonu olmasa da bana gayet güzel geliyor...
    Gülsüm

    YanıtlaSil
  14. 'Şıklık, üzerinizdeki kıyafetten çok, bir kişilik meselesidir." Jean-Paul Gaultier

    YanıtlaSil
  15. Buradan Velevki Huysuzum ve Çiğdeme on yüz milyon baloncuklarımı yolluyorum:)))

    YanıtlaSil
  16. Tugba Unsal (sadece tarzini yorumlarsak) kesinlikle sitil sahibi. Kim ne der diye dusunmeden ozgurce caninin istedigini giyinmesini cok seviyorum. Ozge ise Sagaza Madrid elbiseleriyle davetlere katildigi surece tarzdan bahsetmeye gerek yok bence. Yarismadan sonra ismine kalite katti ama tarz icin daha yolu var.

    YanıtlaSil
  17. Tuba Stilini hep beğenmişimdir.Bir kaç ay sonra biteceğini düşünsem de Mirgün Cabas ile yakıştırdım.Özge Ulusoy ile Hacı Sabancı ise yılın en antipatik aşkıdır bence! Özgeyi ne zaman tv de görsem kanal değiştiririm.Sadece fizikten ibaret yüzü her sokak başında rahatlıkla görebileceğimiz yurdum kızı.Olaylı evliliği de haftalarca türlü basın organlarınca gözümüze sokulmuştu ayrıca kesinlikle bir tarzı olduğunu düşünmüyorum.

    YanıtlaSil
  18. ben de survivorda özgeye bayılırdım. ama o fiziğe o giyiniş tarzı hiç yakışmıyor. hele geçenlerde üzerinde bi kıyafet gördüm işte o zmn gerçekten özgeyle ilgili son noktamı koydum:) tugba ünsal'a gelince gerçekten stil sahibiii bayılıyorum:) mirgün cabas'la da çok yakışıyolar

    YanıtlaSil
  19. tuba unsal'a ve mirgun cabas'a BAYILIYORUM!.ikisi de gerek stil gerekse fiziksel olarak aşırı begendigim insanlar olduklari icin birlikteliklerine baya bi sevinmiştim.çok tatlılar bence:)

    YanıtlaSil
  20. Huysuzum ve cigdem, bana tercüman olmuslar, elinize saglik, aynen sizlere katiliyorum.

    SElin

    YanıtlaSil
  21. fizik konusunda özge ulusoy u bu ülkede tek geçerim. bildiğin taş ve makyajsız çok daha güzelken makyajla hem çirkinleşiyor hemde yaşı daha büyük görünüyor. stil konusunda bencede sınıfta kalır. hacı sabancı ilede çok ideal çifti oluşturmuyuolar ama özgenin tercihi ilker inanoğlundan sonra kısa tombul erkeklere kaydı hoş hacı nın cüzdanı bana onu brad pitt gibi görmemede sebep olur ya neyse:)

    tuba ünsal ı bu piayasa ilk girdiğinden beri bilirim. ilk turkcell reklamıyla çıktı sonra sık sık ve çok sık aralıklarla değiştirdiği sevgilileriyle magazinde çok kısa sürede yer aldı.

    tuba ünsal aslında gördüğümüz her kadın gibi ama daha kontrollü. zeki kadın kontrollü olabiliyorsa istediği ne olursa alabiliyor. tuba ünsal bu konuda bildiğim en iyi örnek. erkeklerin zaaflarını ve kendisindeki meziyetleri harmanlayarak istediğine sahip olabiliyor. ama bir yerde kader devreye girecek buna eminim:)
    peki bu adamların hiç mi suçu yok. bence ilk suçlu onlardır. kadın kadını düşünmez zaten neden düşünsün ki. bırakın kadını bir insandan önce başkasını düşünmek hata olur. ebeveyn olarak eğer çocuk varsa arada önce onu düşünürsünüz ve sizin çocuğunuzu başkası düşünmez, mirgün cabas düşünmüyorsa tuba ünsal hiç düşünmez.
    stilk konusunda ise tuba ünsal son zamanlarda çıtayı yükseltti.

    YanıtlaSil
  22. ben tuba ünsal'ın göz önünde olma durumunun çok abartıldığını düşünüyorum her yerde onu görmekten epey sıkıldım. Özge'nin de iyi iş yapan ama çok fazla kendi zevki olmayan biri olduğunu düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
  23. Velev ki huysuzum valla huysuzsun ve supersin nasilda dogru yazmissin valla ayseye de katiliyorum.Melek yuzunun altinda nasil bi sinsi kiz o tuba u cikan haberler onun hayatinin onda biri degil.sevgiler

    YanıtlaSil
  24. Merhaba! Tarzları konuşacak olursak dördünü de beğenmiyorum açıkçası. Erkeklerin renkli pantolonlar giymesine alışamadım alışmak da istemiyorum. Takım elbise de iyi bir alternatif değil ve sen,in de dediğin gibi yaşına uygun değil H. Sabancı'nın. Özge Ulusoy'un fiziği mükemmel, Bugün Ne Giysem'de ne zaman görsem en çirkin kıyafetlerin içinde bile çok zarif geliyor maşallah diyorum ama saç rengini ve makyajını hiç beğenmiyorum, siyah kısa saçlı hali hem çok cool hem de feminen duruyordu hatta kısa saçın yakıştığı nadir hanımlardan diyebilirim. ama herkesinde belirttiği gibi Ö. Ulusoy'da tarz namına ben de bir şey göremiyorum, halbuki lady-like tarz ona nasıl yakışır. T. Ünsal'a gelince fiziği de yüzü de çok güzel biri ama ben de onu tavırlarından mütevellit itici buluyorum; o lolita havaları, konuşma tarzı, özgür ve güçlü kadın muhabbetleri, boş muhabbetleri çok sıkıcı. Tarzına gelince Ö. Ulusoy'la kıyaslarsak tabiki de sollar ama çok beğendiğimi de söyleyemeyeceğim. Yani Fotoğraflardan başını silseniz hıı bu tuba Ünsal tarzından tanıdım diyemem, sadece She's big in japan ;) Aşklara gelince bir şey d,iyemem, mutluluklar derim, aşkın fiziksel güzellikle alakasının sınırlarını herkes biliyordur sanırım, selamlar

    YanıtlaSil
  25. Acikcasi ne Tuba Unsal nede Ozge Ulusoyu begeniyorum vucutlari elbette guzel boylari poslari yerinde neticede mankendiler. Ne tarzlari ne stil adina giydikleri beni cezbetmiyor. Birini digerine tercihde etmiyorum acikcasi

    YanıtlaSil
  26. Tuba Unsal ve Mirgün Cabas, cuk diye oturmus, al birini vur ötekini daha dogrusu tencere yuvarlanmis kapagini bulmus, nasilsa bir kac ay sonra bitecek bir ask icin burda onca laf etmeye ne gerek var? herkes elbette yaptiklarinin bedelini ödeyecek hele tuba unsal ödese ödese biteremeyecek.

    SElin

    YanıtlaSil
  27. Tuba Ünsal'a yeni bir kitap önerim var, bu kez iticiliğin ve sevimsizliğin sırlarını yazsın yakışır!

    YanıtlaSil
  28. ne kadar pozitifsiniz arkadaslar (!) birini parmaginizla gostermeden once elleriniz temiz mi ona bakin, bazi yorumlar cidden saka gibi alinmayin ama
    yakismadi bu blogu takip eden asil hanimlara..
    diger taraftan resimlerdeki ortak unsurlari degerlendirmekten yanayim mesela isabel marant botlar gec olsun guc olmasin bir sene rotarlida olsa madonna konserinde goruyorum ki baya ragbet gormus.

    YanıtlaSil
  29. Senin elin temiz değilse onu sen düşün milletin yorumuna da alınma gerinme. Bizde böyle!

    YanıtlaSil
  30. sevgili adsız ortada çocuk olduğunda kimse empati yapamaz normal olarakk. yoksa bu dünyada bir çok kadın bir çok erkeği sevgilisinin elinden alıyor. kimse buna bu denli keskin sivri eleştiriler getirmiyor. tuba ünsal bir kız çocuğu annesi ve karşı tarafı dşünmesi gerek diye düşünür. twitter üzerinden arada laf çakmalar nispet yapmalar karşı tarafı yıkmaya çalışmalar bunlar hoş şeyler değil. tabi buna müsade eden bir adamı da bir insan ne kadar hayatına dahil etmek isterki. baktınmı adamın hayatında kutsallık namevcut. bugün diğer kadına yarın tuba ya olacak bu iş. hoş tuba medyatik olduğu için beyzadede daha fazla medyatik olmayı sevdiği için uzun solukludur bu iş. bu ilişki tuba ünsal sıkılınca biter. ve ben böyle kadınları hep takdir ettim. takdir ettiğim taraf kadının bitirmesidir yoksa diğer yaptıkları asla tasvip edilecek şeyler değil.

    YanıtlaSil
  31. ben ne tuba ünsali nede özge ulusoyu begenmiyorum..tuba ünsalin zorlama amerikali havasi beni sinir ediyor.. fizigide kücük erkek cocugu gibi, alimli bir bayan degil..
    özge ulusoyun stilide köyden indim sehire..biraz cingene havasi var kendisinde.asil ve zarif durmuyor, haci sabanci ile birikteliyi onun isine yarar tabiki ama iliski uzun sürecegini sanmiyorum. sabanci ailesine gelin olamaz!!!! sevgilisiye gecirdigi vakiti iyi degerlensin. haci sabanci ergen bir cocugun takim giymis gibi duruyor:) ama tabiki banka hesabi onu dünyanin en yakisikli erkegi yapiyor o baska:))

    YanıtlaSil
  32. Tuba Ünsal tam party-girl, azıcık otursunda çocuğuna baksın. Ne güzel bir evlat yetiştiriyor. Başında baba yok- anne yok.Sevgisi eksik ve mutlaka ileride sorunlu bir çocuk olacak işte. Bakıcı ve anneanne'de yetişen çocuktan umarım iyi ve sevgi dolu bir birey olur. Anne çalışıyorum ayağına ve kimseyi umursamayan, kendini Hollywood yıldızı sanan tavırlarıyla o adam senin, bu sevgili benim gezmelerde. Ayrıca twitterlardan da sarhoş kafayla çektiği fotoğraflarını çekip twittera koyması, otel odasında sarhoşken çıkardığı bikinelerinin, çamaşırlarının fotoğraflarını paylaşan sözde manken, oyuncunun tarzını da kendini de beğenmiyorum. Azıcık hanım olsun.

    YanıtlaSil
  33. Velev ki Huysuzum duygularıma tercüman olmuşsun. Al benden de o kadar. Tuba Ünsal hala kendini küçük yaramaz kız sanıyor.Hiç haz etmiyorum. Bazen giyimlerini beğeniyorum o kadar.

    Özge Ulusoy'u ise çok beğeniyorum. Fiziğini çok beğeniyorum.Bazen kendisine giydiklerini çok yakıştırıyorum bazen de beğenmiyorum. Hele o hafif kısık ses tonu ile bana çok sevimli geliyor. Ne olursa olsun ben Özge'ciyim:)

    YanıtlaSil
  34. haha burcu yorumuna cok guldum alinan gerinen sanirim sen olmussun. evet benim ellerim temiz degil o yuzden kendini savunma hakki olmayan insanlarin hayat tarzlari hakkinda konusmam beni de ilgilendirmez su ana kadar basima gelmemis olmasi benzer durumlarin basima gelmeyecegi anlamina gelmez hepimiz insaniz ve hersey bizim icin :) sizde oyleymis(!) madem dedigin gibi olsun :)adimi verme geregi duymuyorum cunku gereksiz bir tartisma ve donup bakmayacagim ben sadece fikrimi soyledim hos degil dedim. sevgiler sana

    YanıtlaSil
  35. nasıl savunma hakkı yok anlamadım? kadın henüz susmadı ki hakkı olmasın! üstelik istese gelir yorum yazar, burada yorum yapan ünlülerden çok daha üstün bir kumaşı yok kendisinin.her ne kadar kendisi aksini sansa da... İlişkinin başından beri Cabas'ın çocuğunun annesine ve arkadaşlarına demediğini bırakmadı. Herşey insanlar için tamamda, bu kadarı da değil yani insanı insan yapan bazı değerler vardır demek ki bazılarında olmuyo bu değerler yazık!!!

    YanıtlaSil
  36. Özge Ulusoy'u bır anlık Demet Akalın sandım, onun konser cıkısı pozlarına benzettım. Her unlunun stıl sahıbı olması gerekmıyor. Aslında Pelın senden de beklıyorum ben kendı adıma, yuzunu saklıyorsun ok ama barı outfıtlerını yayınlasan. yayınla kı senın de zevkını soze dokmeden gorsel olarak gorelım.

    YanıtlaSil
  37. Tuba unsalı begenenlere cok sasırıyorum! aynı sey sızın basınıza gelse ne yapardınz hanımlar? Sadeve evlı degılsınız dıye sevdıgınız adamın sızı aldatması normal mı ? evrım hnm kesınlıkle cok kalıtelı bır hanımmıs! tugba unsal ıse bence yerel bır ınsanl olmaktan sıyrılamadı. kancayı bu sefer kıme taksam dıye gezınıyo ortalarda.

    YanıtlaSil
  38. reyyan buyurgan26 Haziran, 2012

    tuba ünsal'ın çocuk sahibi olup da hala hoppa tavırları hoş değil!gecen yazki hello dergisi elimde kızı sareyle eşiyle mutluluk pozları var!hooop 1 yıl sonra ex eş gidiyor yerine yenisi geliyor!ki ben ne yazık ki ilişkilerinin uzun sürecegine inanmıyorum!tuba unsal'ı tanıyan bi arkadaşım inanılmaz şımatık ve büyük bi ego sahibi oldugunu söylemişti!bence mirgun cabas da dayanamaz!
    tarzına gelince ona bişey diyemem hem güzel hem de tarz sahibi buluyorum.
    özge ulusoy ise bir prenses gibi güzel ama keşke o cılız saçlara bi el atılsa saçlar biraz gürleşse!artı biraz stil işine el atılsa o zaman özgenin yeme de yanında yat:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.