Haftanın En İyi Siyahları..

Hala düğün modundan çıkamadım. Keşke her ay böyle şaşalı 4-5 düğün olsada bol bol moda dedikodusu yapsak :)

Aslında düğünlerde siyah giyilmesini doğru bulmam. Hele hele bu bir yaz düğünü ise canlı renkleri tercih etmek her zaman en doğrusudur. Ama güzel ve şık bir siyah elbiseye de hayır demem doğrusu :)




Mesela Berrak Barut 'un elbisesine bayıldım. Son derece şık ve harika taşımış. Dikim ve kumaş çok kaliteli. Sık dalgalı ve hacimli saçları çok yakışmış. Makyaj gayet yerinde. Aksesuarlarıyla dozunda bir hava katmış. Tek sorunum bu tarz straplez kesime gidecek uzunlukta bir kolye takmaması. Kolyesi daha kısa olmalıydı. Bunun dışında herşeyiyle harika görünüyor. Kızıda büyük olasılıkla bir Arzu Kaprol seçmiş. Genç yaşına, fiziğine ve ortama çok uygun bir seçim yapmış.



Aslı Şen siyah renkle bir başka zarif ve şık görünenlerden. Elbisesi Ralph Lauren kemeri ise Gucci. Hatırlarsanız bir ara Zac Posen elbisesiyle yaptırdığı değişik makyajı birçoğunuz beğenmesine karşın ben ısınamamıştım. Çünkü benim Aslı Şen 'e en yakıştırdığım saç modeli ve makyaj budur. Makyajı ve rujunun rengi harika ! Saçının boyu, rengi ve iri hacimli dalgaları nefis görünüyor. İlk gördüğümde fransızların deyimiyle uzun bir oh la la la çektim :) Elbisesinin kesimi müthiş yakışmış. Güzel bir kemerle bütünleştirmesi ve aksesuarlarıyla kendisine 10 üzerinden 10 veriyorum. Hatta hızımı kesemiyorum ve kendisini günün şıkı seçiyorum :)




Ve son olarak benim içinde süpriz olan bir isim var. Feraye Çilingiroğlu. Rahatlıkla kendisini ilk kez son derece şık gördüğümü söyleyebilirim. Tarzınıza ve vücut yapınıza en doğru seçimi yaptınızmı herkes güzel ve şık olabilirin canlı kanıtı ! Elbisenin kesimi çok yakışmış ve gayet güzel taşımış. Rahat bıraktığı saçları ve yine kırmızı rujuyla harika görünüyor. Taşlı kemere uygun istiridye formlu Chanel clutchı ile yerinde bir bütünlük yakalamış.


Share

Yorumlar

  1. Aslı Şen makyajı ve saçıyla çok holş görünüyor. Ama elbise " american neckline" dekoltesiyle olmadı. Bu yaka en dar , en zayıf omuzu bile iri gösterir. ve kollardaki en ufak defoyu 10 katıyla ortaya çıkarır. Kollar da maalesef ince ve zarif değil

    YanıtlaSil
  2. Ilk resimde anne kiz ozellikle bir arada cok guzel bir resim olmus. Cok havalilar.

    Asli Hnm'in yuzunu gogsunden iki ton acan fondoteni olmamis. Pasta'ya krema surmus gibi oluyor boyle yuz suni duruyor.

    Feraye Hnm'in makyajini da begendim. Onu bir kurtaran durusu olmus. etegin mermer heykellerdeki gibi donerek gelmesi, ve fotografin acisi cok sahane yapmis.

    YanıtlaSil
  3. Berrak Barut a da , Feraye Çilingiroğlu na da tebrikler.

    YanıtlaSil
  4. birde bana birşey beğenmezsin dersiniz :) dediğinize son 10 dakkadır bakıyorum bakıyorum ama ne fondöten farkı görüyorum ne de dediğiniz gibi kollarda bir defo. bir kere şu herkes 0 beden olmak zorunda zihniyetini atalım üstümüzden. kolları da gayet fit ve güzel görünüyor. aaa kızdım ama artık :)

    YanıtlaSil
  5. Aslı hanımı çok beğendim sanki eski hollywood tarzı bir görüntü yaratmış çok başarılı olmuş.yumuşak tonlama ve uç renk ruju çok iyi kaldırmış.

    YanıtlaSil
  6. Aslı Şen'i elbisesini ve makyajını çok beğendim açıkcası bende bir siyah aşığıyım ama acaba bu yaz günü siyah giyilir mi??diye kendimi vazgeçirmeye çalışıyorum ne dersin?

    YanıtlaSil
  7. Berrak Barut'un elbisesi gerçekten olay.Ama favorim aslı hanım ve feraye hanım.aslı şen'in saç ve makyajı süpeeer.elbisesi sade olsada nasılda güzel ve alımlı görünüyor top class !
    ceren

    YanıtlaSil
  8. pelin bu hanımlar iyi hoş ama ben asıl senin zevkine hayranım.güzel,şık ve zarif olgusunu eleştirilerinde o kadar ustalıkla uyguluyorsunki ben asıl sana hayranım.2 meme bacak gördümü çok şık diyen magazinciler senden ders almalı.ilk kez yorum yazıyorum umarım becerebilmişimdir :):)

    YanıtlaSil
  9. Hanımların hepsi iyi hoş ama ben asıl senin zevkine hayranım.güzel,şık ve zarif olgusunu yorumlarında o kadar ustalıkla kullanıyorsun ki hastayım bu özelliğine.iki meme bacak gördümü çok şık diyen magazinciler senden ders almalı.ilk kez yorum yapıyorum umarım becerebilmişimdir :d

    YanıtlaSil
  10. Asli Sena bayildim. Harika olmus. Zaten son zamanlarda bayiliyorum. Berrak Barutun pancar rengi dudaklarini saclarini ve kolyesini alaturka buldum. Yasi icin fazla iddali.

    YanıtlaSil
  11. Ne yazik ki Feraye hanimi ben yine sik goremiyorum. Bazi bayanlar vardir bakarsiniz iciniz acilir, hayranlik duyarsiniz, hic boyle bir goruntu yok ortada. Hata nerde onu da bulamiyorum aslinda. Elbise eh iste tamam ne bayildim ne nefret ettim, clutch cok guzel. Saclar ve makyaj i ih! Saclari cok sonuk. Makyaji cok amator. Aradim aradim buldum galiba hatayi :)

    YanıtlaSil
  12. Bende siyahin hep asil ve sik oldugunu dusunurum bu elbiselerde gayet sik BB ninki valentino AS ninki Balmain yanilmiyorsam sevgiler xxx

    YanıtlaSil
  13. feraye hanım kendi standartının üzerinde bir seçim yapmış baktığımda çok şık demesemde şimdiye kadar gördüğüm en iyi Feraye. Aslı Şen'e son zamanlarda bir haller oldu çok başarılı seçimler yapıyor doğru yolu bulmuş :)

    gülnihan

    YanıtlaSil
  14. Berrak hanimi fazla bilmiyorum tarzi hep boylemi. Ama Ben bu kadar canli kirmizi ruju daha toplu sac yada hic mucevhersiz dusunurum. Bu renk ruj kullanmak zor is. Yinede yasina gore epey iddali bir tarz yakalamis
    Asli Senide Feraye hanimida cok begendim. Bence cok yakistirmislar elbiseleri. Ozellikle Asli hanima bayildim. Ama yaz dugunlerinde siyah yerine daha canli renkler gormek istiyor benim gozum. Siyahi kisin bol bol goruyoruz nasilsa.

    YanıtlaSil
  15. Asli Seni cok begendim. Feraye Cilingirogluda diger zamanlara gore cok daha iyi. Bence basarili.

    YanıtlaSil
  16. Feraye Çilingiroğlu burnuna bir operasyon mu yaptırmış yoksa fotoğraftan mı öyle görünüyor?

    Evren

    YanıtlaSil
  17. Feraye hn. ne kadar zayoflamış vey abu elbiseyle çok zayıf görünüyor. Aslı Şen'i çok beğendim ben olsam o dekolteyi bir tık açtırırdım. Ama çok az.

    YanıtlaSil
  18. Herkese merhabalar,

    Cok uzun zamandir yazmak istememe ragmen, bugun yazmak nasip oldu. Postu su an okudum, ve Hepimize cok tesekkur ederim.

    Oncelikle PElin I tebrik ederim, gercekten caliskan, zevkli ve zevkli bir bayan.. Takip ettigim bloglarin basinda geliyor. Okurken keyif aldigim, esprili ve ogretici bir blog! AMA en ozel yanlarindan biri de burda yorum yapan kisiler. Ben her birinizi okurken cok keyif aliyorum. Olumu ve olumsuz elestirileriniz icin Tesekkurler.

    Papis style: haklisin bi tik acsam cok daha guzel gorunecekti, AMA cok resimi davetli olacagi icin cekindim dogru su, sevgiler

    Zeynep G: cok tesekkurlerrr

    Merve: mervecim siyah konusunda haklisin belki AMA cok yakinim olmadigi durumlarda, dugun sahibi gibi giyinmekten hoslanmiyorum. O gece icin bana gore cuk oldu :)

    Nihan: cok Tesekkurler, valla sik olmadigim zamanlarda kotu oluyor :) Saka bir yana 2 dergi karistirip, zamanla kendini bugun a sik oluyorsun gibi geliyor :)

    Hello: kiyafetim Ralph lauren, kemerim gucci. Tesekkurler :)

    Banu: ilk benim icin yorum yazmiis olman beni cok mutlu ettim. Cok cok mersi

    Ozlem Tuana ve selin: cok mersii... Siyah her zaman guzelbir :)

    Nihan: Nihan bende yuzumde ton farki goremedim AMA bazen flash yuzunden olabiliyor. Tesekkurler yorumlar in icin.

    Adsiz: cok Tesekkurler, valla kolalrimda bisey Yok :) sifir benden degilim elbet AMA Ben kadinlardari ( tabiki esimde ) Boyle begeniyor. Omuzlarimin genis olmasi ise benim sevdigim bir detay bu Arada :) tum yorumlarin icin Tesekkurler

    Veer Pelin, beni zaman zaman elestirmelerin oldu. Zaman icinde tarafsizligini gosterdin. Zevkli PElin, cok basarili ol inshallah,Ben caliskan bayanlari cok Seviyorum.

    Herkese sevgi ve saygilarimla,
    Asli SEN
    Nami diger, ashleyjoy :)

    YanıtlaSil
  19. Sevgili Aslı Şen yorumunuz için çok teşekkür ederim. Hakkımda söyledikleriniz günümün güzel geçeceğine işaret eder gibi. Çok hoşuma gitti tekrar teşekkürler. Eleştirileri olgunlukla karşılamanıza ve okuyucumun yorumlarına tek tek cevap vermenize hayran kaldım. Harikasınız :)

    YanıtlaSil
  20. Sevgili Asli Sen herkese tek tek cevap vermeniz cok zarif. Feryal Gulmaninda. Siren haniminda. Begum haniminda samimiyetini cok sevmistim ben. Ethel hanim zaten bloga hep yaziyor.
    Bu arada. Size kirmiizi ruj cok yakismis. Bir onceki resimdeki hanimefendi ve sizin aranizda bakinca kirmizi ruju kullanmaninda bir basari oldugunu dusundum. Ama tabii genclikte var ::))Yuzun genel havasinda Oda cok onemli bir faktor.

    YanıtlaSil
  21. banu çok şekersin teşekkür ederim. çok hoşuma gidiyor sevindirik oluyorum sizlerden böyle iltifatlar alınca. harikasınız :)

    YanıtlaSil
  22. Siyahlar icinde en cok Asli Sen'i begendim. Cok zarif, elegan ve asil duruyor. Kullandigi doZunda aksesuarlarda zevkini gostermis. Berrak hn ise yasina gore guzel tasimis, aksesuarla sikligin bozulmasina ornek bir resim bence

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.