Hangisini Seçerdiniz ?

 


Önümüzdeki hafta önemli bir düğüne katılacaksınız ve elinizde 2 seçenek var. Ya Yasemin Özilhan 'ın ya da Pınar Sabancı 'nın üstünde gördüğünüz elbiseler. Üstelik terziye gidip elbise üstünde oynama şansınız da yok. İllaki bunlardan birini seçmek zorundasınız :)

Yasemin Özilhan 'ın elbisesi yanılmıyorsam bir Tuvana Büyükçınar. Elbisenin kesimi ve rengi çok yakışmış. Özellikle eteklerin dökümüne ve kumaşa bayıldım. Lakin çoğu Türk hanımlarımızda yaşadığımız sorunu yine yaşıyoruz. Dekolte ! Biliyorsunuz göğüs çatalının görünmesine oldum olası uyuz olurum. Hiçbir kadına da yakıştırmam. Çok hassas bir bölgedir o çizgi. Yasemin Özilhan 'ın genel görünümü iyi olsa da sırf o çatal yüzünden teşekkür ederim almayım diyorum. Bunun dışında makyajı da saçı da yaşına göre ağır bulsam da genel havaya baktığımda iyi diyebilirim. Mücevherleri ise çok iyi.



Pınar Sabancı 'nın elbisesi ise beni yordu. Fazla drape, fazla kumaş ve fazla kapalı. Yasemin Özilhan 'ın çatalına laf ettiysem bu kadar kapalı göğüs modellerine de ediyorum. Hele bu kadar kapalı kesime bir de kolye ekleyip daha da boğmazdım. Bunun dışında teninin pırıl pırıl görüntüsüne hayranım. Gerçekten nefis bir teni var. Makyajı da tam dozunda yapıyor. Göze ağırlık verip renkli ruj sürmemesi en doğrusu. Saçların sarılığı ise tam sınırda.

Ve gelelim hangisini seçerdim kısmına. Aslında 2 model de benim zevkime uymuyor ama başka şansım yoksa o zaman Yasemin Özilhan 'ınkini seçerdim. Tabi ki usturuplu bir dekolte sütyeniyle :)

Ya siz ?


Share

Yorumlar

  1. Kesinlikle Yasemin Özilhan. Çok yakışmış elbisesi. Bayıldım.

    YanıtlaSil
  2. yasemin ozilhan tabiki de :)

    http://ecemakar.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Yeni anne oldugu icin gogus dekolte kontrolu kacmis olabilir bencede elbisesi cok sik

    YanıtlaSil
  4. Hiç kuşkusuz Yasemin, çok zarif olmuş.
    Elbise kesim ve rengi de çok çok yakışmış.

    chicthem.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. tereddütsüz Yasemin Özilhan. Renk ve fitting beni aldı götürdü valla. Ama dekolte konusunda haklısın o ince ayarı tutturmak gerek.Pınar Sabancı'nın elbisesi çok kapalı geldi bana özellikle uzun kol içimi sıktı :)

    gülnihan

    YanıtlaSil
  6. yasemin ergene'yi tv lerde ilk çıktığı günden beri beğenmem. yüzü yani. çok itici ve güzel değil. Ama fizik güzel, elbse yakışmış. ama yüzü. nooo kesinlikle hiç güzel bir kadın değil. Dizilerde nasıl oynardı o yüzle hep şaşardım.

    YanıtlaSil
  7. YASEMİN HEMDE AÇIK ARA... :)

    YanıtlaSil
  8. Burda ben kararsız kaldım huysuza da katılıyorum pınar hanımın çok kapalı olduğunu da düşünüyorum yani çok fena çelişkideyim. Ama yasemin hanım daha gösterişli ve havalı duruyor. Pınar hanım cidden çok kapalı. Ayrıca elbise rengini sarışınlara daha çok yakıştırırım çok favori rengimdir. Ama yine de yasemin hanım diyeceğim göğüs dekoltesini görmeden tabi:)

    YanıtlaSil
  9. göğüs çatalının görünmesi çok güzel bence. ben çok seksi buluyorum. etrafımdaki bir çok erkek de beğeniyor. ben herşeyiyle yasemin derdim

    YanıtlaSil
  10. Madem birini seçmek zorundayız tabii ki Yasemin Özilhan derim bende :) Gerçi senin dediğin gibi göğüs dekoltesini sevmedim bende tam oturmalı üstü ve kolyeyi takmazdım minik küpeleri benim için yeterli olurdu :)

    YanıtlaSil
  11. Pinar Sevgi22 Haziran, 2012

    Kesinlikle Pinar Sabanci.

    YanıtlaSil
  12. Birini secmek zorundaysam Yasemin Ozilhan derim. Ama her iki elbisedende hic hoslanmadim Zaten bu renk gece elbisesinde hic begendigim bir renk

    YanıtlaSil
  13. Huysuzuma katiliyorum, kesinlikle Pinar Sabanci, elbisesi bu havada fazla kapali ve sikici olabilir ama yasemin hanima göre cok daha klas duruyor. Fazla dekolteden hic hoslanmam, cok itici duruyor. Eminim bir cok erkek bu görüntüyü begeniyordur, icine düsücek gibi baktilarindanda adim gibi eminim. Zevksiz erkekler.

    Sevgiler. Ayse

    YanıtlaSil
  14. tam bir jet set olmuş yasemin o tarz bayanlara benzemiş o tvdeki doğallığı gitmiş bence mucevherleri harika.elbise kesinlikle güzel gögüs dekoltesi hariç.pınar sabancının saç rengine bayıldım

    YanıtlaSil
  15. Yaseminin kini secerim bende. Ama pinar sabancinin elbisesinin arkasinda belkide super bir dekolte saklidir diye dusunmuyorum degil hani. genede gogus kismi cok kotu durmus

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.