MELİSSA ELİYEŞİL Düğün - Vol.2

Melissa Eliyeşil 'in gelinliğini ve düğünü detaylarıyla daha önce konu etmiştim. Konuklardan Aylin Tahincioğlu 'nu ve Zeynep Çarmıklı 'nın kıyafetlerini gördük. Bu postta yeni isimleri de göreceksiniz. Hello ve Alem dergileri sağolsunlar görsel malzeme konusunda epey doyurucu bir çalışma yapmışlar.



Peşinen söyleyim. Davetlilerden en çok ama en çok Bilgün Dereli 'yi beğendim. O nasıl bir havadır Allah 'ım !! Şapkasının güzelliği, taşıyışı, asil havasıyla harikülade !



Aylin Tahincioğlu yüz yapısına yakışacak en doğru şapka modelini seçmiş. Elbisenin eteklerini görmediğimizde gayet hoş olmuş diyebilirim. Ama etek hareketi herşeyi berbat etmiş.




Suzan Sabancı Dinçer yine bir Chanel ile. Trabzon bilekliği kullanması hoşuma gitti.



Caroline Koç 'un elbisesinin rengi nefis yakışmış ama kesimi hiç beğenmedim.



Arzu Sabancı her zamanki şıklığında. Tam dozunda bir kombin yaratmış.



Banu Çarmıklı ve Şeli Elvaşvili 'de çok hoş görünüyorlar.



Şebnem Çapa elbisesinin üstüne güzel bir ceket kullanabilirmiş.





Share

Yorumlar

  1. mesut olsunlar. Bende bloğuma beklerim.

    Görüşmek üzere
    www.bakbuharika.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Suzan Sabanciyi ilk kez cok begendim. Ama ayakkabi secimini goremoyoruz Umarim orda bozmamistir. Banu Carmikli da cok guzel gorunuyor. Sapkasina bayildim

    YanıtlaSil
  3. sebnem capa kizina biraz uyum, kumas secimi, kombin, ve yasina/bedenine gore giyinme dersi vermeli.

    YanıtlaSil
  4. aylin hanımın eteğini neden beğenmediniz? bence çok tatlı ve enerjik bir seçim olmuş. :)

    YanıtlaSil
  5. Bilgun Dereli dedigin gibi Pelin muhtesem gorunuyor. Kesinlikle tek geciyorum.

    YanıtlaSil
  6. Bilgün hanımı ve Banu hanımı ben de beğendim. Carolin hanım da çok güzel. Birde birşey dikkatimi çekti, genelde yorum yapmam, okurum sadece yorumları "Vlev ki Huysuzum" okuyucunuzun yorumlarını hep severek okuyorum. Onunla ilgili bir şey dikkatimi çok çekti. Carolin Hanımı çok seviyor kendisi. Hep onunla ilgili güzel yorumlar yapıyor. Hatta tanıdığı biri, o yüzden bu kadar beğeniyor diye düşünmüştüm. Bazen buraya cemiyet hayatından insanlar da yorum yaptığı için öyle sandım. Bugün dikkatimi çekti (bir kaç gün önce de okumuştum sanki, o yüzden dikkatimi çekti). Bende Koç ailesini, Sabancı alesini çok takdir ederim. Görgülü, asil, ülkeye emek veren insanlar. Burada bazen insanları yerden yere vuran yazılar oluyor. Anlamıyorum hiç. Böyle ayarında, olumlu yorum yapan okuyucuları beğeniyorum. Kimseyi kırmıyorlar gereksizce. Bloguna baktım, onu da çok beğendim. Bloglarınız için çok teşekkürler. İnsana keyifle vakit geçirtiyor, hem de çok şey öğretiyor. Teşekkürler emekleriniz için.

    YanıtlaSil
  7. bunu söylemezsem olmaz bu ayki vogue türkiye sayısında melisa hanımın gelinliğiyle floransada eva cavalliyle buluşmasının fotoğrafları var orda daha güzel gözüküyo gelinlik..bide kendileri bir salıncakta poz vermişki ben en çok onu beğendim..pelin o fotoğrafları görmen lazım eski bir tablo önünde muhteşem gelinliğiyle melissa hanım...mükemmel görünüyolardı :))

    YanıtlaSil
  8. Ömer Karacan'ı görmemişim. Kıyafeti güzel olmuş. Bu adamın sevgilisi var mı ya? Şimdiye kadar hiç duyan oldu mu bir kadınla adını ???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu adam Turkiyeden kacmadi mi?

      Sil
  9. Ben de Caroline Koç'u beğenirim ama bu elbiseyi üzerinde sevemedim. Ben Suzan Sabancıyı beğendim bir de.

    YanıtlaSil
  10. Güzel Blog Güzel Paylaşımlar Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  11. Bilgun Derelinin sapkasini cok begendim. Suzan Sabanci D. ve Banu Carmikliyi begendim. Arzu Sabanci neden oyle bir kostum secmis hic anlamadim? Caroline Kocu begenmedim. Ben kendisini cok guzel ve zarif buluyorum Ancak giyimini hicbirzaman begenmem. Burda begeni olculerimi yansitirkende kisilerin uyesi olduklari ailelerin istihdam ettikleri calisan sayisina degil giyim ve stillerine bakiyoruz zaten.bildigim kadariyla. Kisi vucut olculeriylede barisik olarak cok da hos bir stilin sahibi olabilir bence Kendisi zaten cok guzel bir yuze sahip. Ancak stil sahibi demek bana uygun gelmiyor. . Tabii burda herkes kendi zevkine gore yorum yapiyor. Ben kimseye karsi yorum yapmiyorum yanlis anlasilmasin.

    YanıtlaSil
  12. ben biliyorum pelin abla seni güneş çarptı :):)olur böyle arada pek alıştırmadın ama:):)arayı kaparsın sen kaaparsın dimi:))

    YanıtlaSil
  13. Ömer Karacan'ı görmemişim. Kıyafeti güzel olmuş. Bu adamın sevgilisi var mı ya? Şimdiye kadar hiç duyan oldu mu bir kadınla adını ?

    YanıtlaSil
  14. Oldu evet. De; sana ne?

    YanıtlaSil
  15. Teşekürler arkadaşım. maksat yorum olsun diye yazmış işte.

    YanıtlaSil
  16. güzel bir resim çekilmişler.Etrafta ki yeşillikler çok dikkat çekici...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.