Ortak Zevkleri VICTORIA BECKHAM Elbiseler !




Victoria Beckham ve Victoria by Victoria Beckham marka elbiseler en popüler günlerini yaşıyor. Vücut yapısı uygun birçok ismin VB 'nin çeşitli modellerinden edindiğini görüyorsunuz.



Bakalım VB severler kimlermiş ? Şu ana kadar Feryal Gülman, Aylin Tahincioğlu, Begüm Şen, Aslı Şen, Bahar Şer, Merih Turan, Beyza Arslan ve Banu Çarmıklı 'nın üstünde gördük. Geçtiğimiz günlerde modelliğini çok beğendiğim Güzide Duran 'ın üstünde de VB görmek ilginç oldu.



Sadece ipince değil, hafif kıvrımlı fit bedenlerde de harikalar yaratan bir kesimi var bu elbiselerin. Victoria Beckham 'ın daha çok gençlere hitap eden ve daha ucuz etiketli Victoria by Victoria Beckham modelleri de epey rağbet görüyor. Özellikle Etel Baler 'in bu hafta içinde giydiği meşhur kedili elbisesine bayıldım. Elbisenin bol dökümü, renkleri çok yakışmış. Kullandığı aksesuarlarla da çok hoş gösterişli bir hava yaratmış. Halbuki bu elbiseyi ilk gördüğümde burun kıvırmıştım. Şimdi hemen gidip alasım var :)



VB elbiseler o kadar rağbet görüp roket hızla o denli ikonikleşti ki resmen Chanel kadını gibi birde VB kadını kavramı oluşuverdi. Bizde bu elbiselerin kalıplarını en çok Feryal Gülman, Begüm Şen, Aslı Şen ve Aylin Tahincioğlu 'na yakıştırıyorum. Arzu Sabancı 'da çok iyi taşır ama nedense şu ana kadar 2012 koleksiyonundan hiçbir seçim yapmadı. Acaba çok fazla giyilmesinden rahatsız olmuş olabilir mi ? Etel Baler ise kesinlikle tarzına en uygun olanı seçerek Victoria by Victoria Beckham kadınımdır. Ya sizlerin seçtikleri ?


Yorumlar

  1. VB elbiseler cok guzel ama herkesde ayni canta ve ayakkabi eslesmesiyle gordukce beni fenaliklar basiyor. Bu kdr cok copycat giyinen insanlari asla moda acisindan tatmin edici bulmuyorum. Zevk ince istir, surekli Hermes'le CL gezenler icimi kiyiyor. Alt resimde Begum Sen'in kombini bu yuzden cok cok guzel. Etel Baler'in de elbisesini cok begendim, hep yeni designerlar ve farkli parcalar secer kendisi o yuzden Hermes'i bile sahane

    foodistique.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Kedili elbise cok tatli, benim de alasim geldi deseni gorunce.

    yurt disinda karma magzalarda ayni fiyat araligindaki benzer kesim/tarzdaki baska marka elbiselerle karsilastirdim. Digerlerinde gordugum dikkatli dikis ve kumas secimlerini bu elbiselerde goremedigim icin paraya deger bir secim oldugunu dusunmuyorum. mesela is yeri icin CK minimalist elbiseler daha iyi bir tercih bence.

    YanıtlaSil
  3. Victoria Beckham elbiseleri hep Feryal Gulmanda gormeye alismisim. Yada ilk Onun ustunde begendim diye bilmiyorum. Cok yakistiriyorum. Guzide Duranda cok guzel tasimis. Ama Begum ve Asli Senin tarzi degil bu elbiseler sanki, Aylin Tahincioglu ise genel tarzinin cok disinda duruyor VB la ve boyle daha hos gorunuyor.
    Bu ikinci line kolleksiyonunu cok sevmedim. Bence genc kizlar icin yapilmis bir tarz. Ve genc kizlar giyse daha sirin olur duz ayakkabilarla

    YanıtlaSil
  4. Elbiseye bayildim bir kedi asigi olarak acil edinmeliyim.EB'nin aksesuar secimi muthis basarili,zaten Charlotte Olympia ayakkabilara bitiyorum

    YanıtlaSil
  5. Victoria beckham elbiseleri begenmiyorum yani esasinda fena degiller ama cok fark yaratan bir yanlari yok o kadar paraya degicek.bu elbise ise klasik vb tarzi disinda super sirin.Cok da guzel tasimis Ethel Hanim.

    YanıtlaSil
  6. PELIN SANA KATILIYORUM BEN DE DEFILEDE SOLUK BIR RENGINI GORDUGUMDE NE BU DEMISTIM OYSA ETEL B. DE GORUNCE RUYALARIMA GIRICEK.KADIN ZATEN COK HOS HERSEYI DE GUZEL TASIMASINI BILIYOR

    YanıtlaSil
  7. S.K (selin)07 Haziran, 2012

    Ben 1.Etel Baler 2.Aslı Şen diyorum,hoş konu başka marka da olsa sıralamamı değiştirmezdim heralde.Sadece almak yetmiyor maalesef bir stil de lazım.Bu iki ismin de tarzlarına bayılıyorum.
    Begüm Şen aynı VB elbiseenin iki rengini almış ;bisiklet yaka ile straples olan elbieler aynı,bu mesela bana abes bir davranış geliyor ama tabi herkese saygı göstermek lazım.
    Merih Turan'a elbise yakışmış ama o kırmızı çantayı biri eline tutuşturdu heralde:)

    YanıtlaSil
  8. Asude kacarlar07 Haziran, 2012

    Banu Carmikli bir ust postta hos gozukmesine ragmen,burada turkuaz,mavi ve siyahi bir arada kullanmasi hos olmamis.Daha zit renkli bir stiletto secebilirdi.Ben olsam sari veya fusyaya giderdim.Duz ayakkabi sevmeme ragmen Guzide Duran'in bu tarz bir elbisede bu ayakkabiyi secmesine hic mi hic anlam veremedim.Victoria Beckham gibi en vogue bir marka bile giyerken pisti olmamayi basarabilen bir tek Etel Baler vardir heralde.Gercekten ozgun biri,cok begeniyorum.Bilezigine de bayildim,ne marka acaba?
    Bahar Ser'in tarzi asikar,konusmaya bile layik gormuyorum.
    Feryal Gulman her zaman bakimli sinirlerimi bozmaya basladi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haftasonu sabah gazetesinde haftanin siki olarak koymuslar Etel Baler'i,gercekten oyle.Bilezigi Sanem Kardicali ile birlikte tasarlamislar yaziyordu,heralde dogrudur,cunku onun oyle vatoz derisi bilezikleri vardi.Etel Baler'in ht kulupte haftanin siklarinda mavi elbiseyle bir resmi var,mukemmel gorunuyor.Her seferinde aklimda yer ediyor tarziyla.

      Sil
  9. Merve,
    bence en güzel yorumu sen yapmışsın. Bu kıyafetleri yaşı kaldıran giysin. Bir de bütün bir look tur stil. Kaynaklı veya kaynaklı gibi görünen saç, solaryum yanıkları, ağır makyaj, dolgular falan bu kıyafetlerin tüm naivliğini bozuyor ve komik oluyor. Deniz Berdan gibi duruyor. Kızının giymesi gerekenleri kendi giyince, psikolojik bir bozukluk gibi görünüyor.
    Evli evine , köylü köyüne .....

    YanıtlaSil
  10. Pelin Etel Baler asigi olarak cok tesekkur ediyorum feci bir gun gecirmistim bu postunla icimi actin,bayiliyorum Etel Baler'e.

    YanıtlaSil
  11. Siralamam
    1-Etel Baler hem de acik arayla
    2-Begum Sen turuncu lacivertle giydigi ayakk. olmamis
    3-Feryal Gulman tum koleksiyonu almis heralde
    4-Aylin Tahincioglu keske hep boyle sade gorsek

    YanıtlaSil
  12. Etel Hanim her zaman tartisilmaz sik ve hos
    Guzide Hanim goguslerine silikon mu yaptirmis ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Guzide konusunda hakli olabilirsin,dumduzdu eskiden

      Sil
  13. Güzide Duran'a ben hiç yakıştırmadım elbiseyi ve altına seçtiği sandaletler ne alaka? Ayrıca zayıflıktan kopacak. Hep zayıftı, hep zayıf. Beli ne kadar ince.

    Favroim Etel Baler, ben kıyafetlerde kediydi, baykuştu, kız desenleri falan hiç sevmem ve almam da. Ancak Etel hanıma çok yakıştırdım.

    2.favorim ise Begüm Şen'in turuncu renkteki VB elbisesi. Renkler inanılmaz yakışmış ve çok güzel taşımış.

    YanıtlaSil
  14. Ha bir de haberde cantasi nadir bulunan bir hermesmis diyordu,at tuyu mu ne ,zaten herkeste olan birsey olsa kullanmazdi heralde Etel Baler,hic pistisini gormuyoruz.

    YanıtlaSil
  15. Bir de Begum Sen kollarini acikta birakan kiyafet giymemeli,Mikader balosunda da gordum,kollari onu oldugundan iri gosteriyor.

    YanıtlaSil
  16. Feryal gulman,Etel baler,Begum sen,Asli sen,Aylin tahincioglu hepsini de guzel olmuslar.Elbise ve tasima olarak en cok Feryal gulman ve Etel Baler'i begendim.
    Digerlerini tanimiyorum ama begenmedim de zaten ondan kaile almadim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Agzina saglik aynen ben de birtek bu 5 isimi taniyorum digerleri hakinda en ufak bir fikrim bile yok,tanimiyinca da cekistirmek zevkli olmuyor.Ben de en cok etel baler ,begum sen ve asli sen diyorum.Aslinda 5i de guzeller ama icimden oyle gecti.

      Sil
    2. Ice-cream and pancake08 Haziran, 2012

      Merhaba pancake ,ben de ice-cream and pancake :)))

      Sil
  17. Ethel Baler herzamanki gibi harika gorunuyor

    YanıtlaSil
  18. Ben Feryal Gulmanin yerinde olsam artik VB tasarimi giymezdim. Hakikaten senelerdir giyiyor. Ama artik o kadar giyilen bir modaci olduki eger okuyorsa cagri yapiyorum gercekten giymesin diye.
    Etel Balerde ben bu giysiyi duz ayakkabilari belki kucaginda veya elini tutmus minik oglu(yanilmiyorsam erkek degilmi cocugu). Bebekte gezerken gormeyi beklerdim. Charlot O ayakkabilar ve Hermes canta. V by VB kolleksiyonu tarzi olmamis hic.

    YanıtlaSil
  19. Etel baler.Oyle guleryuzlu ve dogal duruyor ki sanki bize

    oturmaya gelmis,annemler anneannemler hep beraber

    cay iccez.Oyle bir tatli icten havasi var...

    YanıtlaSil
  20. Ice-cream and pancake08 Haziran, 2012

    Girmisken yorum da birakiyim en sevdigim bloguma.Victoria beckham elbiseler guzel mi ? Guzel.Pelin gibi profesyonel olmayan bir goz icin herhangi bir elbiseden farkli midir? Hayir.v yakali diz alti bir elbise veya dumduz atlet uzun elbise gibi duruyor.Ha belki yakindan kumasi dikisi gercekten harikaymis derim ama yuksek cozunurluklu resimde bile boyle bir durum yok.Ama kedili elbise bambaska duruyor,plileri,kesimi,detaylari,bir tanesi yildizli kedisi,kollari belli ki runway elbiseleri katagorisinden.Kaliteli ama giyilebilir,rahat bir elbise.Bayildim.Etel Baler de olaganustu tasimis ve eslestirmis her zamanki gibi.10 ustunden 11 veriyorum

    YanıtlaSil
  21. Bu sabah solugu beymende aldim kedili elbiseyi almak icin.Victoria Vb nin ucuz line'i filan dediniz nesi ucuz anlayamadim 3000 lira etiketi var ,zaten Vb ler de uc asagi bes yukari bu fiyatta.

    YanıtlaSil
  22. vc asil elbiseler süper zayıf ince fifiği olan herkez giyebilir bence birde damla ya kesinlikle katılıyorum

    YanıtlaSil
  23. En güzel VB Etel hanim tasimis, inanilmaz derecede sirin olmus. Yanliz fiyatlari ucuk, ne si 3000tl yapar anlamadim, VB kendini haute couture designer falan mi zannediyor acaba? hele o cantalarin fiyatlari tamamen abesk, sanki otomobil aliyoruz.
    Ey Allahim Param var diye herseyi degeri bukadar etmeyen kiyafetlere verilmesini komik buluyorum.

    YanıtlaSil
  24. Suphesiz en iyi ethel baler

    YanıtlaSil
  25. Vb nin haute couture designer oldugu kesin ,sadece cok az yere veriyor ve cok iyi seciyor verdigi yerleri

    YanıtlaSil
  26. VB elbseler. 1800 € civari. Victoria by VB elbiseler 650€ civarinda Neta porter da. Arada epey fark var yani beymende ikisinin dikim kalitesini ve kumaslarini gorduyseniz. Bambaskalar Ben VB elbiseleri begeniyorum. Ama artik cok gozum yoruldu sanki.

    YanıtlaSil
  27. Ethel hanim sadece elbisesiyle degil takilari aksesuarlari ile de goz dolduruyor.
    Asli ve begum hanimin laciverti sari papuc ile eslestirmesini sevdim.Gerci louboutin olmasaymis asli hanimi daha cok begenebilirdim.Cok sikildim herkesin ayni papucla dolasmasindan.
    Yine de over all kesinlikle EB diyorum
    Bloga da bayiliyorum tebrikler

    YanıtlaSil
  28. Etel baler'in eline kimse su dokemez

    YanıtlaSil
  29. Super bir konu hazirlamissin yine
    Ben sahsen Etel Baler'in ne giydigini mutemadiyen merak edenlerdenim,cunku herkesi tahmin edebilmeme ragmen onu edemiyorum.
    Sirf muhabbet olsun diye herkesin soylediginden farkli birsey soyleyesim var ama bulamiyorum:)
    Herkes sik ama cok fazla aynisini gorunce kabak tadi veriyor.
    Onun icin Etel Baler en sik cunku bu kadar tercih edilen bir markayi giymesine ragmen 16 resmin hicbirine zerre kadar benzemiyor.

    YanıtlaSil
  30. Samdan dergisinde gordugumden beri bu elbiseyi ariyordum!!!



    Google'a cat dress yazinca bir suru abidik ubidik sey cikti,kafami patlatiyordum.



    Sonra "etel baler" diye ariyinca karsima bu site cikti.


    Kiz arkadasima ideal hediye,4 kedisi var evde ,etrafta besledigi onlarcasini saymazsak.
    Umarim cantasi ,telefon kabi,ayakkabisi vardir? Simdi hemen arastirmaya basliyorum.


    Supersiniz!

    Saygilar

    Alican

    YanıtlaSil
  31. VB da moda dünyasına tak diye oturuverdi ne de iyi yaptı! Bayılıyorum onun elbiselerine. Sade ve şık! ♥

    Benim sıralamasız şekilde favorilerim,
    Tüm Feryal gülmanlar, Begüm Şen bir iki, tüm Aslı Şenler :)

    YanıtlaSil
  32. Vb moda dunyasi oturdu ama pek tak diye olmadi bence baya debelendi,bircok basarisiz koleksiyon cikardi,rock &republic jeans'lerinin hic satilmadigi konusuluyordu,ve gozluklerinin hep iade oldugu...Fakat yilmadi,dayandi,ve tahti kapti.
    Benim birincim,ikincim,ucuncum Etel Baler.(sirasiyls veya karisik :~}})

    YanıtlaSil
  33. Etel hanimi ben hic VB elbiseyle gormedim. Nasil tasir merak ediyorum. Bu kedili elbise ikinci line kolleksiyonda guzel bir secim. Victoria elbiseler bence en guzel Victoria da duruyor ve belki cok senelerdir gormeye gozumuz alismis FG da begeniyorum.
    Mina

    YanıtlaSil
  34. Bir de Begum Sen kollarini acikta birakan kiyafet giymemeli,Mikader balosunda da gordum,kollari onu oldugundan iri gosteriyor.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.