96- Kim Daha ŞIK ?

 



Biraz sosyetik isimlerin dışına çıkıp magazin şöhretlerine bakalım. Son günlerde merceğime takılanlar Ece Erken, Bade İşçil, Çağla Şikel, Gülşen ve Gizem Özdilli oluyor.

Açıkçası hiçbirini çok beğenmedim. Ama içlerinden en beğendiğim Gülşen oldu. Maskülen tarzı ve fedora şapkasıyla fena görünmüyor. Çapraz astığı çantası umarım Chanel değildir. Ama zincirlerinden ne yazık ki ben bir Chanel 'im diyor. Bu tarza Chanel 'i seçen zihniyete lanetler yağdırmak istiyorum !!

Ece Erken ' i de beğenmedim. Bu kızcağızda taşıyamama problemi var. Ama sorsanız ondan güzeli yoktur bu da işin başka tarafı !

Çağla Şikel 10 sene önce neyse hala aynı. Cici kız elbiseleri 15 yaş takılarıyla çok mutlu. Fena da durmuyor. Bazen hoşuma giden görüntüler çıkarıyor mutlu oluyorum :) Maşallah vücudu endamı yerinde. Zaten burdan kazanıyor. Resim çekilirlen Louis Vuitton çantasını saklamak istercesine arkaya almış. Doğrudur bence de saklamalı !

Eski manken yeni assolist Gizem Özdilli 'yi severim (dim). Yaşadığı şanssız aşklardan mıdır nedir bir sempatim vardır bu kızcağıza. Lakin geçtiğimiz günlerde bir magazin programında ballandıra ballandıra anlattığı evini gördükten sonra sevmekten vazgeçtim ! Nasıl alaturka bir dekoru vardı inanın duygularımı ifade edecek doğru kelimeleri bulamama korkusundayım ! Zaten o evi döşeyenden iyi giyinmesini de bekleyemem.

Allah rızası için birisi çıkıp mantar topuklu ayakkabıları yasaklıyorum desin. Bir ugg'lar bir de bu mantar topuklar. Nasıl sakil nasıl basit bir görünüm yaratıyor anlatamam. Dolayısıyla benim için Bade İşçil tam bir fiyasko !

Benim bıdıbıdılarımdan sonra söz sizlerin :)




Share

Yorumlar

  1. hiçbiri şıkkını işaretliyorum:)

    YanıtlaSil
  2. hiçbiri şıkkını özellikle koymadımki kolaya kaçmayın :)

    YanıtlaSil
  3. Kotunun iyisi gulsen diyorum

    YanıtlaSil
  4. Birazcık dedikodu yapalım müsadenle Pelincim. Bade İşçil Semih Erden'le birlikte. Eminim bu ilişkiye yorum getirecek çok kişi olacaktır ! :):):)

    YanıtlaSil
  5. Sadece rahatlığını ön plana çıkardığını düşündüğüm için Bade diyorum

    YanıtlaSil
  6. Pelin'cim eee gülşen idare eder..:) Yalnız, gizem özdilli bir programda evini gösterirken, demet akalın çok etkilenmiş ve benim evimi de sen yap gizem demiş.. :D Not: şaka değil GERÇEK !!

    YanıtlaSil
  7. Gulsen'in ayni resmini gecen hafta Melis Alphan da yorumlamis, cantanin Chanel oldugunu yazmisti. Canta disinda ben cook begendim, en azindan farkli ve cesur bir secim oldugu icin. Digerlerine soyleyecek birseyim yok, hersey ortada.

    YanıtlaSil
  8. ayakkabılarını beğenmesemde kendisini çok beğendiğimden Bade İşçil'e verdim oyumu. Gizem Özdilli çok fena

    YanıtlaSil
  9. bende hic birini begenmedim,o yüzden kimseyi oy yok.
    Yanliz Bade iscilin kolundaki Love gözümden kacmadi :-))

    Sevgiler. Ayse

    YanıtlaSil
  10. merhaba Pelin Hanım, ben christian dior hc f/w 2012 2013 hakkındaki fikirlerinizi çok merak ediyorum. onun hakkında bir post yapmayı düşünür müsünüz?

    YanıtlaSil
  11. allah askina biri bana dogumdan sonra bu ünlülerin sosyetiklerin nasil yine ayni haline döndüklerini anlatsin??
    mesela cagla sikel??????
    ebru salli??
    bende hergün hocamla pilates yapiyorum..1,75 cm ve 58 kiloyum fitti, ama göbek ve gögüs sarkmalarim yinede var yinede vaaar :(((
    bu ünlülerin bir gramm göbekleri yok??? nasil oluyor bu is?? biri lütfen yanitlasin arladaslar..
    sagolun:)

    slm ela

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde bebegim var 167 53 kiloyum ama gogusler ve simit mevcut .p

      Sil
  12. Lutfen hicbiri secenegi olsun.
    Cunku hicbiri.

    YanıtlaSil
  13. Sevgili ela ustume vazife degil ama sadece dusuncemi paylasmak istedim 15 aylik oglu olan ve hamile kalmadan once 32 beden olan ben anca, zorlaya zorlaya acliktan bayila bayila 57 kg indim, elbetteki sarkmalarim oldu onlarin da muhakkak olmustur. kesinlikle ufak bir operasyon geciriyorlar. Yoksa kimin bedeni yoyo gibi attim geri geldi hesabi. Ben hic birine inanmiyorum. Su gercek var ki hamileyken bile yemiyorlar. İste tek gercek..
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  14. Oy veremiyorum hepsi korkunccccccccc

    YanıtlaSil
  15. Aaa cok komik Gizem Ozdilli'ye karsi benim de ayni sekilde talihsiz asklarindan dolayi sempatim vardi :)
    Zeynep (socialmariposa)

    YanıtlaSil
  16. Gulsen: Kendisini o pijamaları hallerinden bugunlere getiren, dogru kisilerle calisan bir isim. Kimse evrimi inkar etmesin bu goruntulerden sonra, bence chanel canta da cok şık olmus sporlastırmıs goruntusunu.

    Ece Erken konusunda sana sonuna kadar katılıyorum, bu kadın hala kendisini Klip '98 sunuyor zannediyor halbuki ordaki masumiyetini kaybedeli cok oldu. Şu yapmacık sirin hallerinden bir an evvel kurtulmasını rica edicem.

    Cagla Sikel: Malesef notrum ona karsı, hiç kendini yeniler bir tarzı yok. Heeeep aynı..

    YanıtlaSil
  17. demode şıkkı Ç.Şikel.

    YanıtlaSil
  18. hicbiri demek isterdim ama madem bir secim yapmali o zaman cagla dedim 2 cocuk hatrina :))

    YanıtlaSil
  19. Benimde em negendigim Gulsen oldu nedense onda Hande Ataizinin Tomboy versiyonunu goruyorum. Ece Erken ve Cagla sikel 10 oncesiyle ayni, saki 2002 de takili kalmislar!

    YanıtlaSil
  20. ayy Ece erken hep kıro bana göre, hi,ç beğenmedim. Çağla da azıcık değiştirsin tarzını yahu. Bade'yi genelde fizik olarak beğendiğim için burda da çok fevkalade olmasa da Bade dicem.

    YanıtlaSil
  21. Ece erkeni cok itici bulsam da beyaz alaia elbisesini cok yakistirdim fakat aksesuar kullanimi tamamen yanlis... Gulsenin kendini gelistirmeye calismasini ve cesaretini seviyorum, ama hala oturmayan bir seyler var tipki bu gorunumundeki canta gibi

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.