BU KADIN BENİ DELİ EDECEK !!

Bu aralar takık olduğum, beni sinirden ve hasetten orta yerimden çatlatacak bir kadın varsa o da Anna dello Russo 'dur !! Son 1 ayda kadının her giydiği sanki Vogue 'da ki bir moda çekimi gibi. Umursamazca istediğini giymesine, kuralları sallamamasına, alakalı alakasız aksesuarları eşleştirmesine, abuk sabuk şapkaların yakışmasına, vücudu pörsümüş olsa da taşıyabilmesine feci uyuz oluyorum !! Allah beni affetsin ama güzellik namına hiçbir şey olmasa da bu kadın bu kadar kıyafeti nasıl güzel taşıyabiliyor anlamak işten değil ! Nedir yani sadece çöp kadar zayıf olmasımıdır bu işin sırrı ?! Ben çözemedim arkadaşlar. Çözen varsa buyursun beni aydınlatsın lütfen :)






Dolce&Gabbana
Çanta : Dolce&Gabbana
Ayakkabı : Blumarine



Louis Vuitton
Çanta : Dolce&Gabbana
Ayakkabı : Christian Louboutin
Saat : Bvlgari



Kıyafet, Çanta, Ayakkabı : Prada
Şapka : Alan Journo




Caterina Gatta
Şapka : Philip Treacy for Alan Journo
Ayakkabı : YSL
Clutch : Emilio Pucci
Bilezik : Ca&lu




Peter Pilotto
Ayakkabılar : Manolo Blahnik for Antonio Berardi
Clutch : Prada
Gözlük : Italian Indipendent


Fausto Puglisi
Ayakkabılar : YSL
Çantalar : Chanel ve Valentino



Givenchy
Ayakkabılar : YSL
Clutch : Anna dello Russo for H&M


Dolce&Gabbana
Ayakkabılar : YSL


Oscar de la Renta
Şapka : Alan Journo
Clutch : DSquared



DSquared
Clutch : Olympia Le-Tan


Share

Yorumlar

  1. Aynı şekilde çok pis uyuzum :) 50 yaşındaki bir hatunun kıyafetleri bu denli güzel taşımasına gelemiyorum ben 24 yaşımda böyle taşıyamıyorum yahu !BU işin sırrı bronz ten,buruşmuş olsa da fit bir vücut ve doğuştan gelen bir hava :) Pelin ben bu Anna'nın bu kadar popüler olmadan önceki halini,tarzını çok merak ettim şimdi :)

    YanıtlaSil
  2. çok kıskanıyorumm bende! ama iyi yanından bakalım yalnız değilsin canım=)

    YanıtlaSil
  3. çirkin mirkin ama kadın tarzmış yahu:))

    YanıtlaSil
  4. Eda Taşpınar'ın 20 yıl sonraki hali.

    YanıtlaSil
  5. zayıf olmasının avantajı,hangi parçaları beraber kullanacağını iyi bilmesi ve tavırları (çirkin mirkin ama kesinlikle havalı kadın)tabiki bulunduğu pozisyon onu stil ikonu haline getirmiş.ona bakılırsa victoria beckham'da güyya stil sahibi (defileden gör hoop giyin) ama üstüne geçirdiği şeyler ne kadar muhteşem parçalar olursa olsun kadının enerjisi o kadar düşük ki suratsız ve robocop gibi ortada gezindiği için o kadar fazla etki yaratmıyor insanların üzerinde.giyim olayı söndüm zaten onun.magazinsel kısmıyla piyasada hala..anna'nın enerjisi inanılmaz yüksek.çevresine yaydığı enerji ve moda sektörünün içinde bulunmasının verdiği avantajlar gayet ortada bence.tabi kendinizi nasıl pazarladığınızda çok çok önemli.

    YanıtlaSil
  6. dicek bişey yok..flörtöz ve maceraperest bi stili var..kıyafetleriyle flört ediyo adeta !!!

    YanıtlaSil
  7. ben de ben de.. gecenlerde bir soru vardı hangi unlunun yerınde olmak istersin, kimin dolabı senin olsun diye kesiik delo russo dedim. hasedimden catlıycam birgun..

    YanıtlaSil
  8. O NE YAAA:D kadın fizik süper bacaklar eda taşpınarla yarışır hele o ilk kıyfete nasıl cesaret isteyen bişiy ama hepsinde mi başarılı olur :) bayıldıım. sadece diz kapakları ve ellerinde fazla deri var aldırsa ya ne duruyo:)

    YanıtlaSil
  9. istediği kadar güzel taşısın bence çok korkunc bir yuzu var, ürkütücü biri kafası kocaman ve kambur. zayıflama sebebide (anoreksik) ne kadar az yesede yüzü şişman ve kocaman.

    YanıtlaSil
  10. bence kendine güveni onun giydiklerini bu kadar güzel taşımasına sebep olan. Her zaman emin duruşu , üzerinde pijamaları varmış gibi rahat edası. Onun giydiklerini biz giysek oram açıldı mı buram göründü mü ben beğendim ama acaba gerçekten yakıştı mı diye düşünüp dururuz

    YanıtlaSil
  11. Icinde mutlu oldugu seyleri giyiyor da o yuzden :)

    YanıtlaSil
  12. Yukarıdaki Victoria Beckham örneğine kesinlikle katılıyorum. Anna'nın yüzü her daim gülüyor, her zaman orada bulunmaktan çok mutluymuş gibi görünüyor. Kıyafeti ortama uyum sağlamasa bile enerjisi her zaman sağlıyor bu da üzerindekilerin abes durmamasına sebep oluyor... (Zayıflık avantajı da yok değil tabi:) )

    YanıtlaSil
  13. Kadının saç rengi inanılmaz güzel ya. Küllü kumral mı oluyor, fındık kabuğu mu oluyor, karamel mi oluyor kahverengi tonu mu oluyor bir türlü bulamadım. Bu renge en yakın ulaşabileceğim yolu söyleyenin kırk yıl kölesi olurum :)

    YanıtlaSil
  14. fit ve zayıf olmasının yanında vücüdu çok orantılı olduğundan ne giyse yakışan tiplerden. mesela bence hande ataizi'de bu kategoride

    gülnihan

    YanıtlaSil
  15. bi de topuklarini yaptirsa bu abla tamam yurtdisinda pedikurde cogunlukla topuk yapmazlar ozel yaptirmaniz gerekir ya da soylemeniz gerekir ama bu kadar guzel ayakkabilar giyen insanlarin ayaklarini parmaklarini ya da topuklarini cirkin gorunce butun karizma yerle bir oluyor bende
    tabi bunda pelinin super kalite resimleri de etkili :)

    YanıtlaSil
  16. kesinlikle ve öncelikle
    zayıf olması bence
    tabiiki modacı ruhuna da atlamamak gerekir.

    YanıtlaSil
  17. EvrimKuzey05 Temmuz, 2012

    Topuklar benım de ılk dıkkatımı ceken sey oldu malesef :) sankı kusur aramaya calısıyormusum gıbı oldu ama cıdden aramıyordum :)tırnaklarda oyle :/

    Yüzünü kapatırsam (tövbe Yarabbim) bence de hepsı guzel duruyor.. cok guzel bır yorum vardı "ıcınde mutlu oldugu seylerı gıyıyor" dıye.. cok dogru bır tanım olmus.

    Bulundugu mevkının de cok etkısı oldugunu dusunuyorum.. yatıyorsun kalkıyorsun işin bu.. halıyle kendısıne de cok guzel yansımış. Kadının gıydıklerı degıl de.. benı benden eden kadının makamı :(

    YanıtlaSil
  18. Yuzu gercekten cok cirkin. Ama yasi 50 lerde degil 65 ustu gorunuyor. Ve tahminimce oyle. Her ne olursa olsun bu yasta ve bu fit gorunumde olmayi isterdim.( Yuz haric) kuralsiz giyim tarzida ayrica cok guzel.

    YanıtlaSil
  19. Fizik, ozguven ve mesleginin verdigi moda bilgisi, ve kendine ozel tarz... :)

    YanıtlaSil
  20. merak ettim baktım 1962'liymiş yani tam 50 yaşında

    YanıtlaSil
  21. evrim kuzeye kesinlikle katılıyorum yazına sağlık arkadaşım çok haklısın_____________

    YanıtlaSil
  22. Benim anlamadıgım bu kadının Vogue editoru olmasının yanında bir isi var mı aylık geliri ne kadar acaba:) Bir giydigini bır daha giymiyor ustundekılere bakınca ayda 250.000$ ın uzerinde bir parayı kıyafete harcadıgını düsündüm. Ilk once kıyafetlerini (gerçi kostüm desem daha doğru olur:)) giyip iade ettiğini düşünmüştüm fakat sonra öğrendim ki hatunun kıyafet evi varmış:)

    YanıtlaSil
  23. yahu hersey iyi güzel de, saclarindan sikilan kimse yok mu? bana fenalik geldi o pirasa saclarindan...

    YanıtlaSil
  24. vücüdu gerçekten çok pörsümüş, hele diz kapaklarının hali feci.
    Bizde olmayan onda olan ne mi?
    Düzgün bir iskelet yapısı olması
    onu her daim şık yapıyor.

    YanıtlaSil
  25. Bu kadin ne kullaniyo allasen ?? Banada gondersin bi tane 20 yasindaym deki giyermisin ivlerinden birini bile ihhhhh olmaz ama bu kadin muhtesem yahu?? Neden ki ??

    YanıtlaSil
  26. Hiç bir fikrim yok ama harika giyiniyor ve ne kadar çirkin olursa olsun o çirkinliği kapatmayı başarıyor ..

    YanıtlaSil
  27. Hic sevmiyorum Ben bu kadini. Icimde kalmadi soyledim iste. Ayrica gulnura katiliyorum. Eda taspinari benzetiyorum bu kadina. Onu da sevmem zaten. Hersey var AMA zerafet Yok malesef ikisinde de.

    YanıtlaSil
  28. bu kadar klas giyinen bi kadinin H&M icin tasarladigi aksesuarlarinin feci dandik olmasiise ayri bi konu!

    YanıtlaSil
  29. o zerafet degil zarafet olucak, keske kadina laf sokmadan once bi de kelimeyi yazmayi bilsen

    YanıtlaSil
  30. o çirkinliğe giydiği elbiselerin hakkını verememesi büyük hayal kırıklığı. ah onlar bende olucaktı...aslında tam bir idol tam bir moda ustası ama gel görki yok yok o giymesin başkaları giysin. ece sükan giysin,deniz berdan giysin...

    YanıtlaSil
  31. kadin rahat, kendine guveni tam, hayyattan keyif alio, kiyafetler de dogrudan ilgi alani, bir nevi koleksiyoner. Bu aralar Marc Jacobs'un LV icin tasarladigi herseyi koleksiyonuna kattigini soylemis. Baskalarinin stillerinden tabi ki ilham aliyodur ama burda yorum yapilan gibi onun surati neden guzel, benim vucudum neden sarkmis demeyip kadin elindeki malzemeden en iyisi cikariyor, biz de kiskanmayalim, haset yapmayalim, elimizde olani en iyisiyle yapalim. Ben de keske boyum daha uzun olsaydi, zayif oldugum halde en ufak bi abartmada gobegim cikmasaydi der dururum ama spor yapmazsam, gobek yapicak yiyeceklerden uzak durmazsam, dogru ayakkabilari secmezsem simdi ben neden sikayet ediyorum ki.. kadin yillardir her gun duzenli yoga yapiomus. Bi dergide bir gununun nasil gectigini anlatmisti, bulup okuyun derim ben

    YanıtlaSil
  32. bende cok bayilmiyorum ama guzel tasidigi bir gercek.londra da yakindan gordum.ekibiyle geziyor ve zaten isi bu kadinin.parada harcamiyor.

    YanıtlaSil
  33. EvrimKuzey05 Temmuz, 2012

    Kendı sayfasında gezındım de bıraz :) kendısı ıle ılgılı yorumumu bır cumle ıle ozetlemek ıstıyorum; Çirkin şansı dedikleri.. tam anlamı ile bu olsa gerek ;)

    YanıtlaSil
  34. Seytan Prada giyer ....

    YanıtlaSil
  35. Formül avrupailik. Bu kıyafetler onlara yakışır. Biz de kadar zorlasak da, 90% ımız arabesk hatlarımızdan kurtulamayız. O yüzden bizim kadınımıza classic veya demi-classic yakışır.Bir şey yakıştı mı , insan yüz çirkinliğini de görmez, pörsümüş bacakları da. Bu da bize ders olsun.

    YanıtlaSil
  36. Evet bence de çok şaşırtıcı, vücudu pek hoş olmasa da her şeyi çok hoş taşıyor. Bir de bu "Çılgın" kombinleri de güzel duruyor, teatrellik zaten hat safada. Dahi mi desem ne desem?! :)

    YanıtlaSil
  37. Sanırım ben de anormallik var. Ben hiç bir fotoda beğenmedim. Kıyafetle rgüzel ama senin dediğin kadar süper taşımış göremiyorum. Evet üzerinde güzel kıyafetler var ama hiç de hoş değil. Diz kapakları çok fena görünüyor.Aşırı zayıf bence bu kadarı çok kötü görünüyor.Omuzlar geniş, kafa kocaman kalmış.

    YanıtlaSil
  38. Hiç beğenmedim. Stil ikonu denmiş ama mavi elbiseye mavi ayakkabı, pembe elbiseye pembe ayakkabı giyinmiş. Nerde stil nerde ikonluk diyorum. 2tane de bileziği var hiç çıkarmamış. Bu mu stil. Yapmayın rica ederim. Giydikleri tamamen 20-25 yas arası cici kız elbiseleri. Hiç yakışmamış diyorum. Fiziği güzel olabilir ama yasına uygun secimler yapmalı.

    MERVE

    YanıtlaSil
  39. Burcu Kuran06 Temmuz, 2012

    Siz her şeyi söyleyin sonra "Allah beni affetsin" Bekleyin eder mutlaka! Bir insanın dış görünüşüyle dalga geçmek ancak inancı düşük olan insanların yapacağı şeydir. Kadının karekterini, nasıl giyindiğini ve tavrını eleştirebilirsiniz ancak güzel ya da çirkin olmasını değil. Gerçekten yaptığınız hem çok günah hem de hiç etik değil!

    YanıtlaSil
  40. özgün bir kadın, ruhunu özgür bırakmış neden niçinlerle uğraşmıyor. Vücudunu iyi tanıyor. Zayıf ama kaslı. Bizim ülkemizde bu tür insanlardan 2-3 tane ancak var. Yaşam tarzı, yaşadığı ülke bunlara temel oluşturuyor.

    YanıtlaSil
  41. Çok çirkin sahiden :( Başına puset falann geçirip çıkmalı sokağa :D

    YanıtlaSil
  42. bizim gibi moda tüketicisi değil ki, moda koleksiyoneri. işi olmuş. sadece ayakkabıları 1 ev dolduruyor:) enerjisi de çok güzel, uyumlu ve sevimli bir havası var. o yüzden ne giyse yakıştırıyor:))

    YanıtlaSil
  43. EvrimKuzey06 Temmuz, 2012

    Burcu arkadasım,

    Ortada görsel bir durum var.. işi görsellik olan bir kadın, bunun için para alan, bu iş için çalışan bir insan var ve bu dünyanın da kendıne has bır takım kuralları var.. standart kurallar.. vucut guzel olacak,kadın guzel olacak falan fılan.. bız de kendıne bu rolü çizmiş bir kadını yaptıgı iş boyutunda eleştiriyoruz, değerlendiriyoruz.. yoldan geçen bır hanımablayı degerlendırmıyoruz ki günaha girelim..işini yapan insanın standartlar geregı degerlendırılmesıdır bu durum.

    İnancımı siz sorgulayamazsınız.. size bu hakkı vermıyorum!!??!! Bir moda blogunda yaptığımız oldukça etik ama sizin bizim inancımızı teraziye koymanız "günah".

    Siz kimsiniz ki??!!

    YanıtlaSil
  44. Bugün Bilim-Teknoloji ekinde "karizma" hakkında bir yazı var, gerçi Steve Jobs, Mandela vs kişiler üzerinden anlatılmış ama ilginç.

    Ben de kendi karizma ölçülerimi Anna della Russo ve diğer moda yönlendiricileri merkez alıp düşündüm şunlar çıktı.

    Karizmatik bir kişinin bileşiminde;
    - % 10 Fiziksel görünümünde; simetrik bir yüz ve vücut, sağlıklı görüntü, dik duruş olmalı,

    - % 25 Zihinsel gelişmişlik/zeka pırıltıları ve ruhsal bütünlüğü/dengesi olmalı

    - % 10 Bedeninin ve zihninin kapasitesinin farkında olmalı,

    - % 10 Toplumsal düzeyi/mensup olduğu toplumsal katmanın katkılarını; nezaket, görgü, zarafeti içselleştirdiğini yansıtabilmeli,

    - % 10 Aldığı eğitimin niteliği yüksek olmalı, uzmanlığını ciddiye almalı ve ciddi konulara ciddiyetsiz yaklaşmamalı, öncü olabilmeli,

    - % 10 Başka insanların yerine kendini koyabilip düşünce üretebilme yetisi, duyarlılığı olmalı,

    - % 15 Güzel/etkileyici konuşma ve güzel yazma ile kılık kıyafeti ile kendini ifade edebilmeli,

    - % 15 Farklı alanlardaki bağlantıları sentez yapabilme yeteneği olmalı.

    Yüzdeleri topladığımızda %105 çıkacak...işte %5'lik kısım karizmayı oluşturur bana göre. Hangi özellikteki %5 ben de bilmiyorum.:)

    YanıtlaSil
  45. bu kadının 50 yaşında olduğuna inanamıyorum. ne derse desinler bu buruşuk dizler ve buruş buruş ellerle en az 60-65 olmalı. resmen 40 sene tarlada çalışan köylünün elleri var. avrupalı kadın estetik sevmez anlarım ama bu kadar da değil :)

    ninlil yorumuna bayıldım ellerine sağlık :)

    burcu kuran kişilerin dinini inanışını yargılamak kimseye düşmez. önce bunu öğrenelim lütfen.

    yorumlarınız o kadar güzel ve çeşitli ki hepsini okumak müthiş keyifli teşekkür ederim. şu an tatildeyim ve vaktim çok kısıtlı o yüzden tek tek cevap veremiyorum beni affedin :(

    YanıtlaSil
  46. Ondaki tek çekicilik bence aşk. Aşk herkezi güzelleştirir. Onda ki de modaya duydugu sonsuz aşk ve tutku. Bir rönesans hamisi gibi.

    YanıtlaSil
  47. Her ne kadar pörsümüş olsa bile kendi içinde bir fitliği var vücudunun. Çok fazla zayıf olması ve geçmişte yaptığı sporların sanki kaymağını yiyor gibi :) Ayrıca uzun genç kız kıvamında olan saçlarının payının çok büyük olduğunu düşünüyorum :)) Saçlarını kessen renkleri alsan bir cacığa benzemez :) Heee fizik var o ayrı! Prada pantolonu çok iyi taşımış. Hem pörsükler kapanmış hem zayıflığı ile güzel durmuş üstünde :)

    YanıtlaSil
  48. Manolo blahnik ler icinde o topuklar ! Vurun beni .s

    YanıtlaSil
  49. Eski yazıları okurken gördüm bunu. Bir şeyler söyleyeyim dedim.

    Acayip bir havası var. Yüzyüze tanıştığımızda hem samimiyetine hem de başka bir dünyadan gelmişcesine rahatlığına inanamamıştım. Ne yaparsa yapsın kabul edileceğini bilmenin verdiği bir rahatlık olsa gerek. Bence bir insanı en şık gösteren şey bu özgüven, açık söylemek gerek :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.