DIANE KRUGER mı EMMA STONE mu ?

 




Moda ve şıklık anlamında ikisi de divalarımdan. O yüzden bu karşılaştırma benim için hem heyecanlı hem de özel.

Chanel 'in geçtiğimiz ay sunulan Resort 2013 koleksiyonundan 2 elbiseyi vakit geçmeden ilk Diane Kruger 'da sonra da Emma Stone 'da görüyoruz.

Koleksiyonun her parçasında Fransa 'nın 18. yy Altın çağının ikonik esintilerini modern bir dokunuşla görüyoruz. Şahsen çok içime sinen bir koleksiyon değil ama arada öyle güzel parçalar var ki hayran kalmamak imkansız.

Mesela Diane Kruger 'ın üstünde gördüğümüz elbise tam bir sanat eseri. Diane Kruger 'da zaten giydiğini olağanüstü bir başarıyla taşımakta usta isimlerden. Havası, saç modeli, makyajı ve aksesuarlarıyla elbiseyi defileden daha iyi sunduğunu söylersem sanırım abartmış olmam. Tek kelimeyle kusursuz !



Emma Stone 'un giydiği elbise ise tek başına güzel olabilir ama ne yazık ki yakıştığını söyleyemem. Zaten üstüne tam oturmamış. Üst göğüs bölgesindeki potluklar rahatsız edici. Üstelik beyaz teni ve sarı saçlarına da gitmemiş.

Her ikisi de Christian Louboutin stilettolar seçmiş. İkisine de yakışmış. Ama benim genel görünüm olarak galibim yüzde yüz Diane Kruger 'dır. Ya sizin ki ?




Share

Yorumlar

  1. Diane tabii ki :) Saçı ve makyajı çok daha güzel.

    YanıtlaSil
  2. Kesinlik Diane... "bir içim su" tabirinin tam karşılığı..

    YanıtlaSil
  3. Bu sefer sana katilamiyorum Pelincim malesef. Diane'in sacini ve makyajini hic begenmedim. Emma'ya bakinca insanin ici aciliyor. Cok sade ve fresh gorunuyor.

    YanıtlaSil
  4. Diane Kruger'e verdim oyumu çünkü elbiseyi çok beğendim. Fakat Emma Stone'nunda elbise ve ayakkabı uyumuna bayıldım.

    gülnihan

    YanıtlaSil
  5. yeliz kırcı03 Temmuz, 2012

    joshuamı elımden alan kadın :P oyuzden pek bı gıcık kapıoyorum dermısım ama Allahı var kadın heykel gıbı cok guzel taşıyor gıydıklerını

    YanıtlaSil
  6. Diane hic dusunmeden oyumu verdim. Ruya gibi

    YanıtlaSil
  7. diane kruger daha fresh daha asil görünüyor. duştan çıkınca bir ferahlık bir paklanma durumu vardır ya diane kruger bana onu hissediriyor bu kıyafetle. dior after party deki görüntüsüde bir başka güzellik.

    YanıtlaSil
  8. Emma'nın o Bis-un-Bout kombini dahice bayıldım!♥
    Ama tabi potluklar var bilmiyorum zor bir karar cidden :D

    YanıtlaSil
  9. İkisini de genelde begenirim, ama bu sefer Emma stone hos olmua, Diana biraz icimi baydı. Emma ise kıpır kıpır , elbise ona cok yakısmıs.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.