Feryal Gülman 'sız 1 Ay Olacak İş Değil :)

Demin farkettim ki Feryal Gülman 'ı konu etmeyeli 1 aydan fazla olmuş. Olacak iş değil :) Bunun tüm suçlusu yaz aylarını yaşamamız ve davetlerin sayıca azalması. Hemen 2-3 kıyafetini ele alayım da arayı kapatayım :)





İlk olarak Victoria by Victoria Beckham elbisesiyle başlayalım. Elbise çok yakışmış. Her yaştan kadının rahatlıkla kullanabileceği bir seçim. Elbette her zaman ki gibi tarzına uygun olarak takılarıyla elbiseye ciddi bir zenginlik katmış. Van&Cleef Arpels Alhambra onyx kolyesi harika ama ben bu elbiseyle kullanmazdım orası ayrı. Hatırlarsanız bu elbisenin farklı renklisini Beyza Aslan 'da da görmüştük.



Geçtiğimiz ay katıldığı bir davette giydiği bu elbiseyi soran birçok okurum oldu. Bir de burdan cevaplayım. Elbisesi Etro marka. 2012 İlkbahar-Yaz sezonunda en beğendiğim koleksiyonlardan biridir Etro. Püfür püfür tiril tiril nefis bir koleksiyon. Ama keşke Feryal Gülman 'a bu denli iri baskılı elbiseler yakışıyor olsaydı. I-ıh bu elbise hiç onun tarzı değil beğenmedim beğenemedim.

Geçtiğimiz günlerde ise spor bir şıklıkla çıktı karşımıza. Çok nadir gördüğümüz ama her defasında keyif aldığım anlar bunlar. Burberry Prorsum 'un sık sık görmeye başlayacağımız baykuş baskılı t-shirtlerinden seçmiş. Önden yırtmaçlı jean eteği yakışmış. Nancy Gonzalez çantası ve bej renklerindeki ayakkabılarıyla çok hoş bir gündüz şıklığı yaratmış.





Share

Yorumlar

  1. Hep merak ederim buradaki bayanlar unlu marka cantalarin bodrumdaki o guzel cakmalarindanda arada caktirmadan alirlarmi yoksa hep gercekmi alir :))

    YanıtlaSil
  2. Bende merak ediyorum, acaba bu sosyete arada bie cakma kullaniyormu?? Bence neden olmasin. Bazi cakmalar cakmaya hic benzemiyor. Acaba sosyete pazardan aliyirmu kiyafetlerini??;)

    YanıtlaSil
  3. geçenlerde bir yemeğe katılmış, üzerinde çok sevimli beyaz bir elbise vardı. her zamanki feryal gülman resmiyetinden çok uzaktı. keşke o elbiseyi de yorumlasaydınız.

    YanıtlaSil
  4. Evet çimlerin üzerinde bir de casual bir ortamda o stilettolar olmamış. Elbise çok yakışmış ama.
    Etro elbisenin olmamasının nedeni kendi boyuna kısaltmayı denemesi ve ordan geçen beyaz dikiş. Elbise renk olarak çok yakışsada kendine,boyunu kısaltmış F.G nin. Ama o beyaz/krem dikiş faul. Böyle multi-colour ve desenli elbiselerin boyunu kısaltmak çok tehlikeli.
    Ama ben denim lookuna bayıldım. Fresh ve dozunda!!

    YanıtlaSil
  5. cok hülyalı bakıyor. :) bence biraz gülümsemesini değiştirmeli

    YanıtlaSil
  6. Etro elbiseyi ben cok yakistirdim.

    YanıtlaSil
  7. Ben de tam tersi Etro kıyafeti çok yakıştırdım kendisine. Bir de jean etekle ne hoş olmuş. Seviyorum ben bu kadını yaaa:) Çok beğeniyorum, neden bilmiyorum ama yıllardır tarzını en beğendiğim kişilerden biri.

    YanıtlaSil
  8. F.Gulman her zaman cok hos sadwce bu jean etek kesinlikle i ih

    YanıtlaSil
  9. ilk fotoğraftaki elbise çok kötü,5 yaşındaki çocuk elbisesi gibi.hiç olmamış.sakil durmuş..

    YanıtlaSil
  10. Gercekten hic tarzi degismiyor. Moda olan Onun tarzinda farkli oluyor. Bende cok begeniyorum her halini. Etro elbiseyi ben mankenin boyunda sevmedim ne uzun ne kisa. Bence boyu kisaltmakla dogru yapmis Daha uzun boy FG a yakisirmi bilemedim?ve Renkler harika durmus Civil civil Jean li haline bayildim. Arada boyle gormek isterim gercekten baykus tshirt merak etmistim tesekkurler.. VB elbisede cok sirin durmus. Ayakkabiya takilmadim cunki Bana cok yazlik bir havasi var gibi geldi.
    Sevgiler Mina

    YanıtlaSil
  11. Cok ama cok begeniyorum durusu tarzi. Ozlemisiz sanki.

    YanıtlaSil
  12. blogda izlediğimiz hanımların tahtakaledeki şahane basmalardan alıp elbise diktirmek ve giymek şansı yoktur değil mi? onun yerine victoria beckham'ın eteği fırfırlı saçma sapan elbisesi, ne acı...

    YanıtlaSil
  13. bu ülkenin en iyilerindendir hakikaten..

    istisnalar kaideyi bozmaz desek :)
    sevgilerle..

    YanıtlaSil
  14. Feryal Hanım'ın tarzını çok beğeniyorum; kendisini takip etmek çok eğlenceli. Bütün kıyafetleri beğendim; ancak ilk resimdeki topuklar ortama hiç mi hiç uymamış, çok zorlama durmuş. O ayakkabılarla o çimde / toprakta yürümek nasıl işkencedir kim bilir.
    Feride

    YanıtlaSil
  15. Jean etek cok demode bana sorarsaniz! O tshirt'de jean etegin icine sokularak degil bir skinny jean'le daha guzel giderdi. Bol tshirt'u etek icine sokma taraftari degilim :)

    YanıtlaSil
  16. bence hep şık olan bayanlardan birde asılliği ayrı belkide oyüzden ne giyse yakışıyor_____________

    YanıtlaSil
  17. Ben cok begendim jean etek su an favorim. Burbery bu tshirt ler sezonun gozdesi olacak sanirim. Boyle giydigi icinde sezonu acmis gibi geldi bana Genel olarak hapsini cok begendim. Ben FG a toplu saci burda yaptigi tarrzda cok yakistiriyorum Farkli modeller yerine hep bu tarz toplasa keske.

    YanıtlaSil
  18. Elbise gercekten gap kids ten alinma gibi, normalde yuzune bakilmaz, sirf VB yapti die..Bir de blogda gozume carpan,her onune gelene asil diyorsunuz ya, onu da anlamis deilim. Eli yuzu duzgun, giyinmeyi bilen, iki kelimeyi bir araya getiren herkese sirf zengin diye asil demek asiri komik. Bir asalettir almis basini gidiyor.

    YanıtlaSil
  19. kot etekli kombini bana çok sevimli geldi :)

    YanıtlaSil
  20. Taklit cantalar alanlarin oldugunu biliyorum. İsimlerini soylesem sasarsiniz ;) ama Feryal Gulman kesinlikle her zaman orjinal alir aksine ihtimal bile verilemez yasaktir ayiptir ;)

    Cimlerin ustunde olmasi beni rahatsiz etmedi cunku belli ki bodrum da otelinden cikip bir davete gidiyor. Hepimizin basina gelebilecek bir goruntu ;)

    Her onune gelene asil demem ancak asil bulduğuma derim. Ne kadar sacma bir yorum bu. Asaletin parayla markayla giyinmenin alakasi olmadigini bilmeyen birinden geldigi ortada.

    YanıtlaSil
  21. aslinda asaletin neyle geldigini bilmeyenin siz oldugunu dusunuyorum, zaten asalet zenginlikle ve giyinmekle elde edilmez yorumum o yuzdendi. Haklisin, ben sizin yorumladiginiz sekilde gormuyorum asaleti, bundan da son derece memnunum.

    YanıtlaSil
  22. Sn adsiz Keske daha asil kisilerin yer aldigi bloglara girip oralarda yorum yapsaniz. Niye buraya yorum yapiyorsunuzda kiymetli vaktinizi bosa harciyorsunuz.
    FG i. Etro elbiseyle ben cok begendim. Civil civil renkler cok hosuma gitti. Jean cok yakismis ustunde daha cok gormek isterim. Ama ben ne giyse yakistiranlardanim. Cok begeniyorum.

    YanıtlaSil
  23. Feryal Gulman'ı cooooooooooook seviyorum, okuyosa opuyorum onu burdan. Her zaman asil!

    YanıtlaSil
  24. Sevgili blog sahibesi, aklımda şöyle bir proje var ve bu işi ancak sizin yapabileceğinizi düşünüyorum. şöyle 10-15 yıl öncesinin magazin dergilerine gidip, yıllar içinde Feryal Gülman'ın tarzının nasıl değiştiğini görmek harika olmaz mıydı?!

    YanıtlaSil
  25. Coskun cok guzel bir fikir ama arsivim sadece 4 sene onceyi kapsiyor ;( ama dergide calisan bir arkadasim var ona sorabilirim ;)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.