Ne Giyse Yakışıyor !

 


Gerçektende ne giyse yakışıyor ve yakıştırıyor. Güzelliğini ve vücut yapılarını doğru kullanan kadınlara hayranım.

Siren Ertan Çarmıklı bu konuda en başarılı olanlarından. Pembe ve kırmızı renklerdeki Emanuel Ungaro elbisesiyle nasıl da harika görünüyor değil mi ? Pembe Hermes çantası ve Hermes fularıyla renk uyumunu iyi beslemiş. Ve ten rengi ayakkabılarıylada bu renk cümbüşüne en uygun freni vermiş. Saçlar toplu ve yüz hatlarına çok yakışan bir gözlük. Güzelde bir gülümsemeyle iş bitmiştir. Total look 10 numara !



Ve geçelim beyaz peplum straplez kesim kendi tasarımı elbiseye. Yine başarılı. Bu sefer saçlar açık ve düz fönlü. Makyaj her zaman kusursuz. Görmeye alıştığımız gülümsemesi bu sefer yok ama bu bile ona güzel bir seksapelite katmış. Kolye ve çift bileklik kendi tasarımı. Hani Siren Ertan Tatil Koleksiyonu hediyemde sizlere bir soru sormuştum. Siren Ertan 'ı daha başka hangi iş alanında görmek istersiniz diye. Sizlerden gelen cevapların çoğunda takı seçeneği vardı. Şimdi sıkı durun bunu ilk benden duyuyorsunuz. Uzun süredir birçok takı firmasından kendisine teklifler geliyordu ve nihayet geçtiğimiz günlerde bir markada karar kıldı. Yani Siren Ertan tasarımı takılar görmek isteriz diyenler muradlarına erdi diyebilirim :) Şu an için ancak bu kadar bilgi verebiliyorum.

Ve son olarak Siren Ertan 'ın daha çok yeni açtığı twitter hesabını da sizlerle paylaşayım istedim. Böylelikle sorularınızı bizzat kendisine sorma şansınız var.



Share

Yorumlar

  1. Pelincim özlediğimiz postlarına nasılda güzel dönüş yapmışsın. Twittersız Siren Ertan düşünemiyordum sonunda gerçekleşti. En sıcak haberleri bundan sonra ilk ağızdan öğrenebileceğiz :)
    bende mücevher tasarımı alanında görmek istediğimi belirtmiştim bu konuya yönelmesine çok sevindim. ayrıca beyaz peplum kendi taasarımı elbise tek kelimeyle MUHTEŞEM...

    YanıtlaSil
  2. Peplum elbiseyle çok beğendim ama diğerini pek sevmedim. Hem ortadan ayrılmış saçlarını topluyken yakıştıramıyorum hem de gözlük seçimini kombininin ruhuna aykırı buldum.

    YanıtlaSil
  3. merhaba bloğuma sizide beklerim:)

    http://mervetunctasarim.blogspot.com/
    http://mervetunctasarimbutik.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. Ohh bee, hoşgeldin. Postlarını özledik cancağızım. Kuruduk aynen:)) Bakıp bakıp çıktık bloga:)

    Siren Ertan'ı beyaz peplum elbisesiyle çok çok beğendim. Saçı, makyajı nefisss, nefissss. Maşallah kendisine.

    İlk fotodaki kıyafetinde ise ben herşeyi yakıştırdım ama saçını çok sevemedim.Bir de gözlük çok spor kalmış. Ama olsun o kadar kusuru da görmeyelim, ne var yani:))

    YanıtlaSil
  5. EvrimKuzey23 Temmuz, 2012

    Her ıkısını de cok begendım.. hele kı beyaz elbıse ınanılmaz guzel durmus.. bır daha bır daha baktım.. doyamadım.. kusursuz guzel duruyor.. ben de uyandırdıgı hıssıyat bu dur.

    Bu arada senı cok ozledım Pelınım.. her gun bakıyorum sıteye.. bı anda yenıledıgını gorunce cok sevındım.

    Kızını bezden kurtarmıssın.. hayırlı olsun.. sıkıntısız atlatmıssınız, senın adına cok sevındım.

    YanıtlaSil
  6. gunes gozlugunun markasi nedir biliyor musunuz?

    YanıtlaSil
  7. bilekliğine bayıldım nefis bir parça çok zevkli çokkkk...

    YanıtlaSil
  8. Vallahi cok begendim, seviyorum seni siren ertan

    YanıtlaSil
  9. Yok yok 2 kıyafette de çok güzel , ve kendinden emin görünüyor S.Ertan. Bilmek buna denir. Göze batıcam diye abuk sabuk seçimler yapmıyor. İşine, eşine, eşinin soyadına, cemiyetine uygun seçimler yapıyor. Gözlük hatalı demişsiniz bazıları. Gayet de güzel olmuş.Belki tek bir şey fazla benim için o da takıları. Kendi güzel, beyaz peplum u süper, saçları da göz doldurmuş sade açıklıkla, ama o takılara kolyeye özellikle hiç mi hiş ihtiyacı yok. Hem kolye kaybolmuş, hem de elbiseyi yok etmek için planlanmış gibi. Bu elbise hiç kolye istemez , veya varla yok zincirli bir tektaş veya şans kolyesi.

    YanıtlaSil
  10. SİREN HANIMDAN ELMAS TAŞLI KENDİ GİBİ ZARİF VE ASİL BİR KOLEKSİYON BEKLİYORUM.MERAKLA ....SEVGİLER.....

    YanıtlaSil
  11. Pelin daraltmak istemem ama sag gozum seyiriyor artik.Postsuz kaldim ,bekliyorum.:)
    Sevgiler
    Ns

    YanıtlaSil
  12. Seviyorum Siren Ertan'ı ya, Kesinlikle Türkiyedeki favori ismim.

    YanıtlaSil
  13. Şükür kavusturana.

    YanıtlaSil
  14. Ozellikle beyaz elbise cok hos ve bende mesafeli yaklassam da gittim bir bustiyer aldim :) kirmizi ve pembe,turuncu renk bazen uyumlu.oluyor

    YanıtlaSil
  15. Hala gozluk markasi bekliorum:( Pelin sen kesin biliosundur:)

    YanıtlaSil
  16. Teskkur ederim, supersin:)

    YanıtlaSil
  17. Gördüğüm kadarıyla bloga konu olan kadınlar bir şablon tutturmuş gidiyorlar. Elin yüzün, vücudun düzgünse, azıcık gelişmiş zevkin varsa ve yeterince de zenginsen hiçbirinin kılığı yapılmayacak şeyler değil. Belli markaların en popüler elbiselerini alacaksın, bir zahmet çanta ve ayakkabı uyduracaksın. O da kolay, çok yaşasın laboutin. Çantayla ayakkabı takım olmazsa iyi olur, çanta giysi ile zıt renk olursa şahane olur. En çaresiz kaldığımızda nude ile ayakkabı işini kurtarırırz. Feryal gülman, begüm şen, siren ertan hep bunu yapıyorlar. Belki derin mermerciyi ayrı bir yere koymak lazım. üzgünüm ama benim gördüğüm bu. bir önceki posstaki taylor tomasi hill yaratıcı. bizim sosyetikler ise parayla şık olanlardan.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.