Sarışın Olma Sevdalı Esmerlere İthaf Olunur !

 


Dünkü Saçlar Kadının Tacıdır başlıklı postuma sevgili Velev ki Huysuzum blogunun sahibi canım dostum öyle güzel öyle manalı bir yorum yazmış ki özel post yapmasam olmazdı. Hala aklıma geldikçe gülüyorum. Ellerine sağlık Tuğçe'm :)


Share

Yorumlar

  1. haha çok iyi geldi bu gerçekten, iyi ki paylaşmışsınız =) mükemmel bir mani olmuş nefis tespitler ;)

    YanıtlaSil
  2. Ahaha hala gülüyorum :D bu Tuğçe denen kadın çok mu zeki anlamadım ki ;)

    YanıtlaSil
  3. tespitine sağlık yaa bayıldım :)) elif

    YanıtlaSil
  4. İnsanlarla alay etmek doğru değil.Bigün dünyaca ünlü bir modacı çıkar platin sarısı saça siyah dip boyası kara kaş modası başlatır.HEPİNİZDE TÜKÜRDÜĞÜNÜZÜ YALARSINIZ.HALİNİZE ŞAŞARSINIZ.

    YanıtlaSil
  5. Evet bir modacı yapar, Belki bir campaign çekiminde, belki defilede. Ama o orada kalır. Hemingway kardeşler de kara kaşlarla takıldı bir ara. Ama CILT COMPLEXION ı farklı. Hala sarı saç, koyu dip yapabilirsin ama ESAS olay cilt rengin. Bu arada ilk renk analizini 14-15 yaşında saç köküm incelenerek, elimin pigment rengi çıkartılarak yaptırmış biri olarak ( inanamıyorum nelerle uğraşmışım bir ara şimdi makyaj bile yapmıyorum), en önemli unsurun PIGMENT rengi olduğunu söylüyorum. Burada Pelin Hnm kimseyle dalga geçmiyor. Neden geçsin? Ama bazı şeyler tırnak la kara tahtayı çizmişsin gibi bağırıyor. Kendi örnek vererek, düşülmemesi gereken hataları yazıyor. Bu arada bir modacının birşeyi moda yapması da önemli değil. Önemli olan kaç kişinin benimsediği.

    YanıtlaSil
  6. Harika!!!! Esra bu gayet komik bir taslama, neden bu kadar alindigini anlamadim, yarasi olan gocunur mu desek? :)

    YanıtlaSil
  7. Cok guzel olmus siir ;

    ben kucukken sarısındındım biliyorsun degil mi ? :)

    YanıtlaSil
  8. Velev ki Huysuzum,
    Yavrum seni like ettim, aya da en azından şükela vermek isterdim :)))

    Bu arada blog header'ındaki görseldeki karakter de pek bi manidar olmuş bu şiir ile :)

    YanıtlaSil
  9. evet bence huysuz çok zeki özellikle kendi blogunda paylaştığı manalı postları okursanız ne kadar farkındalığı yüksek olduğunu anlarsınız yada anlamasanızda anlamaya çalışın derim.
    bu arada evet moda değişebilir şimdi bize hoş gelen daha sonra demode olabilir ama şuan bugünü yaşıyoruz ve buna göre yorum yapıyoruz bu kadar hırslanmaya azrızaya gerek yok bana kalırsa...

    gülnihan

    YanıtlaSil
  10. harikasın huysuzz_____

    YanıtlaSil
  11. :))) eğlenceli olmuş. Bir ara bende saçlarımı sarı kullansamda :) çok eğlendim okurken ama özüme döndüm mutluyum...

    YanıtlaSil
  12. Niye acaba herzaman kuyruguna basmis gibi ciyak ciyak konusanlar olur ki acaba? Velevki burda saka olsun diye gulelim diye birsey yazmis, bu olaydanda bir negatiflik cikarana sapka cikariyorum yani. Bravo allan seninle yuzyuze gorusmek zorunda kalanlara sabir versin. Bol sans sekerim

    YanıtlaSil
  13. Super bir agıt gercekten :)) Dun Huysuz twitterda kendi sarısın fotografini paylasmiş ne guzel kadin o oyle gozlerime inanamadim. acikçasi akilli ama ortalama bir kadindir saniyordum dehset guzel bir kadin cikti suppersin huysuuzzzzzz :)))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.