SİREN ERTAN Hediyelerini KAZANANLAR !

 


Siren Ertan İmzalı Siyah Renkli Tatil Çantasını ve Parfüm Kazanan Okurum 115 numaralı yorumun sahibi Evrim Kuzey !

Siren Ertan İmzalı Bej Renkli Tatil Çantasını ve Parfüm Kazanan Okurum 88 numaralı yorumun sahibi Yeliz Kırcı !

Siren Ertan ISTANBUL I Parfümünü Kazanan ise 142 numaralı yorumun sahibi Sonsuz Dekorasyon !


Hepinize Tebrik Ederim :)

Şimdi hemen kazanan şanslılara mail atıp adres bilgilerini alıyorum !

Bu güzel jesti için sevgili Siren Ertan 'a bir kez daha kendim ve sizler adına teşekkür ederim..

Çekilişler burda bitecek sanıyorsanız yanılıyorsunuz önümüzdeki günlerde yeni süprizler sizleri bekliyor :)

Katılımda bulunan tüm okuyucularıma da ayrıca teşekkür ederim.





Share

Yorumlar

  1. EvrimKuzey02 Temmuz, 2012

    İlk ben kazandım..

    ilk yorum da bana yakışırr :D

    Allahımmm... Yarabbimmmm :)) bu ne mutluluk.. bu ne feyz.. bu ne keyiff..

    Sana ne kadar teşekkür etsem azdır. Hediyenin ne olduğunun ya da ne kadar değerli olduğundan öte, insanın şansının ona dönük olduğunu hissettirmesi ayrı bir mutluluk. Bunun için ayrıca tekrar tesekkur ederım sana Pelinim.

    Bu, bir de izlemekten, takip etmekten keyif aldığım bir insanın hediyeleri olunca sonsuz bir mutluluk.

    Senin gibi dünya güzeli bir arkadaşın, hayatına beni de alarak onurlandırması ayrı bir şeref..

    Kısacası Yupppiiiiiiiiiiii ben kazandım.. ben kazandımmmmmmmmmmm :D

    YanıtlaSil
  2. yeliz kırcı02 Temmuz, 2012

    İnanmıyorum yaaa bu tarz cekıslerde hiç sansım yoktur gercı cokta cekılıse katılmadım nasıl olsa bana cıkmaz diye.İnanın bu çekılıstede hiç umutlu degıldım katılım baya fazlaydı amaaa sanslılardan oldugum için cok mutluyummm ayrıcaaaa çantamın rengıde tam istedıgım renkt denk geldi bı kadar olur yaaa:))))))

    sıtesınızı ve elıstırı tarzınız cok hosuma gıdıyor hergun sıtenıze ugruyorum mutlakaaa tekrar sıren hanıma ve sıze cok teskur edrımm maıl attım hemennn adres bılgılerımı içeren.
    cıcılerıme kavusmak için sabırsızlanıyorummm... :))

    YanıtlaSil
  3. Şanslılara tebrikler en güzel hediyeleri kazandılar :)

    gülnihan

    YanıtlaSil
  4. Harika hediyeler. Senin takipçilerinin zevkli insanlar olduguna inandığım için, hakkıyla kullanacaklarına tahmin ediyorum. Hayırlı olsun güle güle kullansınlar. Sen hediyelerden çok daha güzel, olan paylaşımlarında bizi hem eğlendiriyor, hemde moda vizyonumuza deger katıyorsun. Sayende çok yeni seyler öğrendiğimizde, farkettigimizde oluyor. Siren hanım çok nazik gercekten. Ama şuna inansın büyük moda dergilerinden daha fazla bu blog sayesinde kendiisini beğenin ve moda adına yaptıgı çalısmaları takip eden bir kitle var. Bu duyarlılığı çok güzel. Daha birçok moda sanatçısının senin blogun üzerinden bu tür tanıtımlar yapmasını dilerim.

    YanıtlaSil
  5. pelincim mailden sonra birde burdan teşekkür etmek istedim. Şanslı bir ay olacak galiba benim için. Mailinle çok mutlu oldum. Çok teşekkürler:))

    YanıtlaSil
  6. hepinizi birde burdan tebrik edeyim. Güle güle kullanın tepe tepe eskitin :)
    Bu hafta içinde gönderiminiz yapılacaktır. elinize geçtiğinde bana haber verirseniz sevinirim.

    YanıtlaSil
  7. Ayşegül çok teşekkür ederim. Ne güzel demişin utandırdın beni :) İnan Siren Ertan bunun farkında. Burdaki samimi sohbetlere ve objektif eleştirilere çok değer veriyor. Ama bu ifadenin bir takipçimden gelmesi çok özel tekrar teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  8. Tebriklerkizlar gule gule kullanin!

    YanıtlaSil
  9. Siren Ertan Çarmıklı03 Temmuz, 2012

    Herkese merhaba. Sevgili Pelin çekilişin gerçekleştiğini haber vermişti, daha önce yazmalıydım, ama Pazar günü köpeğimi kaybettiğim için çok üzgünüm, kusuruma bakmayın.

    Bahsettiğiniz bazı ürünleri daha önce yaptım, bazıları için görüşmelerim sürüyor, bazıları zaman bulmak anlamında aklımın bir köşesinde. Bazılarını ise hiç düşünmemiştim.  Akıl verdiniz, önceliklerimi belirlememde sağlama oldunuz.. Muhteşem blogger’ımız Pelin’le birlikte markam için kapsamlı ve güvenilir bir kamuoyu araştırması yaptınız, her şeyden önce bunun için çok teşekkür ediyorum. Sonrasında da o güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim.

    Kazananları tüm kalbimle kutluyorum. Benden hatıralarınızı asistanım bugün kargoya verdi. Birkaç gün içerisinde elinize geçmezse; ofis telefonum 02122342331, asistanımın ismi Sabiha, kendisiyle bağlantıya geçebilirsiniz.

    Sevgilerimle..

    Siren Ertan Çarmıklı

    YanıtlaSil
  10. EvrimKuzey03 Temmuz, 2012

    Siren Hn,

    Öncelikle başınız sagolsun..

    Acınızı derinden hissedebiliyorum. Ne yazılsa boş.. bunu da bılıyorum. Bu uzuntunuzun ıcınde bızı yıne de hatırladıgınız ıcın sahsım adına tesekkur ederim.

    Sizden gelen bu "hatıraları" sonsuz bir keyifle kullanacağıma hiç kuskunuz olmasın.Hediyelere,hatıra tanımlaması yapmak ta, bir Siren Ertan zerafeti :)

    Sevgili Pelinime ve Size tekrar tesekkur ederim.

    Saygılarımla

    Evrim İÇER

    YanıtlaSil
  11. Kazananları tebrik ederim. Güzel günlerde kullansınlar.

    YanıtlaSil
  12. yeliz kırcı04 Temmuz, 2012

    Siren hanım basınız saolsun Bu uzuntulu gununuzde gerı donus yapıp yorum yazdıgınız için cok sevındım gercekten hedıyelerınıze hatıra dıyecek kadarda asıl bı kadınsınız guzel hatırlarınız için coooooooookkk teskurler gercekten kendımı cok sanslı hıssedıyorum ve ayrıca bu blogun tatlı sahıbesı pelın hanımada cooookk tesekkurler

    YanıtlaSil
  13. yeliz kırcı04 Temmuz, 2012

    pelın hanım cıcılerım az once elıme ulastı canta super normal günde takar dolasırım ben bu cantayla:))))) parfume gelınce esım benden daha cok begendı tekrarrr cok tesekkurlerrrr

    YanıtlaSil
  14. evet siren ertan evladı gibi sevdiği köpeğini kaybetti ve yaşadığı acıya bizzat ben tanığım günlerdir atlatamadı üzüntüsünü :( ama bu kadar üzüntünün arasında hatırlarınızla, özel notlarınızla ve paketlemeyle herşeyle bizzat kendisi ilgilendi. Gösterdiği önem için kendisine bir kez de burdan teşekkür ediyorum.

    YanıtlaSil
  15. siren hm,
    sevdiğiniz bir canı kaybetmek zordur. Böyle bir günde yaptığınız guzel yorum için tekrar teşekkür ederim. Parfümünüz elime ulaştı .Galiba müdavimi olucam ve hep Siren Ertan kokucam:) Bu guzel hatırayı her kullandığımda da sizi hatirliycam. tabi ki bu guzel hediyelerin bize ulaşmasını sağlayan pelincim sana da tekrar teşekkür ediyorum..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.