Straplez Kesimde Sorunumuz Var !

 



Mine Kalpakçıoğlu çok güzel bir kadın. Her daim severim ve beğenirim. Giyim tarzı ise ayrı bir güzeldir. Abartısız, sade ama her zaman kendine yakışanı bilir.

Bu kadar övgüden sonra bir ama bekler gibisiniz değil mi :) Evet yanılmadınız şimdi büyük harfli bir AMA geliyor. Mine Kalpakçıoğlu 'nun ipincecik ve fit bir vücudu olsada straplez kesimli elbiselerle iyi göründüğünü söylemek zor. Elbiselerde ya dekolteyi fazla sıkıyor ya da ciddi bir göğüs kası yapmış. Nerdeyse omuzundan başlayan kasmıdır yağmıdır anlayamadığım ama bakanın dikkatini çekmemesi imkansız fazlalıktaki şişlik çok fena. Sizi bilmem ama ben kadının fazla kaslısını sevmem. Missoni elbisesiyle yine bir derece iyi ama sarı elbisenin dekolte yanlışlığı kabul edilir gibi değil.

Bunun dışında elbisenin iddialı rengi çok yakışmış. Saçlarının tonu, modeli, makyajı ve aksesuarlarıyla kusursuz diyebilirim.



Share

Yorumlar

  1. Ohh çok şükür, biri de çıkıp şu tuluma dekolteye laf etti. Kaç gündür vakit bulup yazamamıştım, bir benim mi gözüme battı yazacaktım, ne mutlu 2 kişi olduk:)

    YanıtlaSil
  2. dun bu sarı elbiseyle bülent cankurt övmüşte övmüş nasıl şaşırmıştım anlatamam.bunlar hakkaten giyim kuşamdan bihaber.o dekoltenin kötülüğü için az bile yazmışın pelin.her zaman en doğrusunu en kilit noktayı buluyorsunya bayılıyorum bu yüzden.özledimde ne iyi ettin geldin çok mutluyum ve öpüyorum:D

    YanıtlaSil
  3. göğüsü büyük olan hatta ortalama olan bile straplez kesimden kaçmalı bana göre en iyi göğsü fazla olmayan hatta hiç olmayanlarda duruyor bu bir gerçek. Biri meme ucu kapamışken diğeri fırtlatmış sevmedim beğenmedim

    YanıtlaSil
  4. renklerin uyumu hiç göz yormadan nasılda güzel kombinlenmiş. ilişkilerindeki uyumu hayatada taşıyabilenlere gıpta ile bakmak lazım zira azınlıktalar :)

    gülnihan

    YanıtlaSil
  5. Mine Hanım çok hoş bir kadın. bende aslında Missoni elbise ile daha fena buldum. Sarı elbise renginden dolayı daha bir tolere edilebilir gibi geldi. Ama ne koşulda olursa olsun yüzünün güzelliği bir çok hatayı kapatabiliyor.

    gülnihan

    YanıtlaSil
  6. EvrimKuzey23 Temmuz, 2012

    Ha düştü ha düşecek korkusu yaratıyor ustunde tasıdıkları.. keske kendısı de rahatsız olsa ıdı.

    YanıtlaSil
  7. Haklısın Pelin. Fazla kas güzel durmaz. Bizimkiler yaş ilerliyor, sarkmayayım derken işte ortaya bu görüntüler çıkıyor.Ama bir elbise bu kadar avrupai, bu kadar sadelik , bu kadar zorlama olmadan bu kadar güzel taşınabilirdi. Her zaman dediğimiz gibi nerden geldiğin, kültürün, geçmişin seçimlerine ve nasıl taşıdığına yansır.Bu konuda Edvina S ve Mine K ile zor yarışılır.

    YanıtlaSil
  8. Strapleste catal gorunmemeli bnce

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.