56- GÜNÜN ŞIKI : Berrak Tüzünataç

 


Dün gece gerçekleşen Ebru Danyal ve Cem Başar 'ın düğünü malzeme açısından çok zengin. Bugün yarın düğün davetlilerini didik didik inceleyeceğiz :) İlk olarak benim için gecenin en şıkını sizlere sunuyorum. Berrak Tüzünataç !

Gerçi Deniz Marşan ve Derin Mermerci 'de çok şıklarmış ama ne yazık ki ikisinin de fotoları yok. O yüzden sadece Berrak Tüzünataç 'ı seçmek zorundayım. Davetllerin içinde beğendiğim birçok şık isim var ama Berrak bambaşka diyarlarda.

Lavanta renkli elbiseye harika bir fitting yapılmış. Büyük olasılıkla Elif Cığızoğlu tasarımıdır. Malum yerli markalarda yabancılarda olduğu gibi başarılı değilim :) Yanlışım varsa düzeltin lütfen.

Straples dekolte giyenin üstüne ancak bu kadar kusursuz oturtulabilir. Ne bir çatal, ne bir düşüklük ne de bir kapalılık. Tam altın oran misali :) Renk müthiş yakışmış. Elbise kalem misali vücudunu ikinci bir deri gibi sarmış. Bel bölgesindeki detaylar güzel bir hareketlilik katmış.

Berrak Tüzünataç kırmızı halıda en zevkli birkaç ünlümüzden biri. Her zaman kendine yakışanı seçmekte başarılı. Saçlarına salaş bir topuz yaptırmış. Makyajı kusursuz. Tam anlamıyla Hollywood ünlülerinde görmeye alıştığımız güzellikte. Sadece sallantılı bir küpe ve bilezik takmış o kadar. Clutch olarak Jimmy Choo 'nun Candy Glitter modelini kullanmış. Clutch bilekliği ile birarada çok hoş görünüyor. Ne yazık ki ayakkabılarını net göremiyoruz ama ucundan görünen dore bir seçim yaptığı.

Berrak Tüzünataç keşke davetlere nadir katılmasada güzelliğine ve şıklığına hasret kalmasam !




Share

Yorumlar

  1. Berrak Tuzunatac cok guzel ama ben elbisesinin on tarafının ve yan taraftaki dikişlerin kat yapıp burusmasindan hiç hoşlanmadığım için cok da beğenmedim. Fakat elbiseni üst tarafı ve rengi cok hoş.

    YanıtlaSil
  2. çok beğendim, zaten seviyorum ben Berrak'ı taşşş gibi kadın çok yakışmış elbisesi!

    YanıtlaSil
  3. Bende hayatimda hic rahatsiz etmeyen bir straples goruyorum bir kadinda,ilk !! Belki de zayif ve kesimden dolayi boylesine hos gorunuyor

    YanıtlaSil
  4. Berrak bir içim su olmuş. Toplu saç ne de yakışmış. Ama gold tonlu çanta takmasaymış keşke. Bu soğuk tonlu bir elbise. Gümüş tonları daha iyi giderdi. Küpe bilezik takmak gerçekten yeterli olmuş. Ama o küpe değil. Ama o kadar güzel, narin ve hoş görünüyor ki, insan detaylara bile bakmıyor. Elbise Elif Cığızoğlu ise, ona da başka bir kompliman yolluyorum.Başarılı.

    YanıtlaSil
  5. Hos bir kadin Berrak Tüzünatac,su gibi bir kadin.
    Fakat ben de acikcasi elbise onundeki potlarin durusu bozdugunu dusunuyorum.Buyuk ihtimalle arabadan indi ceki duzen veremeden fotograflamaya basladilar.
    Cantayi da parlakligina ragmen kesiminden dolayi olsa gerek nispeten spor buldum.
    Kupeler ve bilezik sahane ama yine ben bu kiyafete uyduramadim kafamda bir turlu.Ayni aksesuarlari altin degil de beyaz olarak dusununce daha bir hos geldi gozumun onune.(Ayni model canta haric :) )
    Sahsi fikrim tabii bunlar.
    Ayakkabilarini da gorebilseydik keske :)
    Derin Mermerci yi ama acaip merak ettim.Su ceketin sıklıgı asaleti gozumun onunden hala gitmiyor vallahi;

    http://modavesosyete.blogspot.com/2011/06/derin-mermerci-sunar.html

    Sevgiler

    Ns

    YanıtlaSil
  6. şık olmuş ama daha iyisi olabilirdi. Çok güzel bir bayan zaten kendisi ona söylenecek laf yok

    YanıtlaSil
  7. bence de dore aksesuarlar yerine lame tercih etmeliymis..gozde..

    YanıtlaSil
  8. Hakan Yıldırım havası sezdim elbisede Pelin fakat kesin bilen biri elbet çıkacaktır :)

    YanıtlaSil
  9. moda cekimlerindeki seksi hatundan eser yok, sıklıktan bahsedeceksek berrak vb oyuncularin,hepsinin sponsorlari+stylistleri var o yuzden esasinda kendi zevklerini degil baskalarinin zevklerini göruyoruz pekte tatmin edici degil,clutch hic olmamıs elbise zarif ,,gercek sıklıktan bahsedeceksek sokaktada ve normal hayatlarinda neler giymşler onlari post et pelincim red carpet looklari bizlere esas olcu olmammalı:))
    bu arada deniz marsan ve derin mermerci gecenin en iyisi bencede

    YanıtlaSil
  10. bu arada kimse farketmedi sanirim, kendisi silikon yaptirmiss, markafoni cekimlerinde cok barizdi fark onceden dumduzdu kendisi,simdi size c olmus,eda taspinardan sora berrakta bu kervana katildi bence dogru bir hareket olmus elbiseler daha iyi duracaktir uzerinde acaba doktoru kim bilen varsa aklimizda olsun ;)

    YanıtlaSil
  11. Ama Red Carpet olmadan olmaz.bizde zaten o kadar az ki hep Hollywood u yapmakta bana sikici geliyor. Keske daha fazla boyle ornekler gorebilsem de daha sik konu edebilsem.

    Evet Hakan Yildirim in da olabilir haklisin adsiz.

    Ben clutchin dore olmasina hiiic takilmadim dogrusu. Evet bazen giyim kusamda kurallar onemlidir ama bazen de bu ornekte oldugu gibi genel gorunumu, fresh guzelligi ve kiyafetiyle uyumu yeterli olabiliyor. Ayrintilara takilma geregi duymuyorum o zaman da ;)

    YanıtlaSil
  12. Farketmedim ;) Demekki cok basarili bir operasyon gecirmis yapanin ellerine saglik ;)

    YanıtlaSil
  13. gercekten cok iyi, kusursuz olmus. dugunun devamini merakla bekliyoruz, bir de guzel cadi kazani cikarsa degme keyfimize :)

    fashiononboard.net

    YanıtlaSil
  14. bu nasıl bir yüz güzelliğidir. en güzel bronzluk bu.

    YanıtlaSil
  15. Bayıldım elbisesine.Biraz Herve Leger havası hissettim üst kısmında ama çoooooookkkkk güzel:)) İstiyorum bundan :))

    YanıtlaSil
  16. Cok guzel bi kiz gercekten bende cok begeniyorum.Kiyafette cok yakismis iyi tasimis.Genel gorunum iyi olunca detaylar goze batmiyor gercekten daha ne olsun.Sevgiler!

    YanıtlaSil
  17. berrak zaten benim favorilerimden çok güzel bir hatun dahada zarif ve güzel olmuşş ben bayıldım

    YanıtlaSil
  18. güzel ama itici bir kadın

    YanıtlaSil
  19. Elbiseyi çok güzel taşımış, çok da yakışmış .O hiç gülmeyen suratı nasıl olmuşsa bu karelerde gülmüş. Gülmek pek yakışıyor kendisine. O sinirli, agresif ve ukala tavırlarından biraz kurtulsun bence. Kendisini yakından defalarca gören ve aynı ortamlarda bulunan biri olarak söylüyorum.

    Aksi halde birçok kesim kendisini istediği kadar güzel olsun sevimsiz ve itici buluyor.

    Ayşegül

    YanıtlaSil
  20. BT'nin özgür bıraktığı ruhunu , umarsız bakışlarını ve fiziğini çok beğeniyorum bu kıyafetle yine çok hoş olmuş :)

    YanıtlaSil
  21. kendisi gercekten cok hos gozukuyor fakat konusmaya basladimi ayni seyleri dusunebilecegnizi sanmiyorum, bu kdr hos bir yuzun arkasinda son derece agzı bozuk bir oglan cocugu var sahit olmadan inanirmisiniz bilmem,ben oldum saka gibii......

    YanıtlaSil
  22. gulsede farketmez buz gibi ama guzel,oyunculugu birakip mankenlik yada fotomodellik yapmali yurt dısında, oranin standrartlarina cok uygun ,oyunculugu cok basarisiz diretmesin fizigni baska alanlara kullanmali bence..

    seyma

    YanıtlaSil
  23. Berrak Tüzünataç'ı daha önce hiç bu kadar şık gördüğümü hatırlamıyorum doğrusu.
    Elbisenin rengi ona çok yakışmış ve kesimi de hoş bir siluet yaratmış. 10 üstünden 10 brava.

    feledene.blogspot.com

    YanıtlaSil
  24. berrak tuzunatac stil danısmanı deniz marsanla cok sıkı fıkı son zamanlarda stilinde denizi birebir kopyaliyor bence iyide yapiyor cunku kendisinin gundelik kiyafetleri oldukca sakil ve belli bir stili yazikki yok,bu guzel tuvaletide eminim deniz marsan secmistir, ama eline saglık oyle boyle sonucta yakısmıs berraka,(clutch feci uyumsuz kıyafeti alaturkalastirmis)

    damla

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.