58- GÜNÜN ŞIKI : Jessica Biel

 


Araya uzun tatillerim girince ne yazık ki Hollywood ünlülerinin şık seçimlerinin çoğunu kaçırmış oldum. Ama Jessica Biel 'e yer vermezsem olmaz yoksa uykularım kaçar. Çünkü tek kelimeyle ku-sur-suz !

Giambattista Valli 'nin birçok farklı kumaşı ve tarzı tek bir elbisede sunması açısından taşınması çok zor bir couture parça. Ama Jessica başarmış. Elbisenin şaşalı havasını harika bir şekilde yansıtmış. Yansıtmakla kalmamış bir de neon pembe bir Christian Louboutin Pigalle ile eşleştirerek kalıpların dışına da çıkmış ve yine başarmış. Saçlarını toplamayıp açık bırakarak elbisenin ağır havasını genç ve taze tutmayı başarmış. Makyaj harika. Aksesuarlar nefis. Kısaca son zamanlarda gördüğüm en başarılı Jessica Biel 'dir.




Share

Yorumlar

  1. Saçlarını keşke toplasaymış :(

    b-lure.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Aslında ben saçlarını açık bırakmasını pek sevmedim. Yani elbise zaten çok göz yoran bir elbise, fazla detaylı. Bir de saçlar, upuzun, açık, iyice göz yorucu olmuş.

    Ama ayakkabılar 10 numara bence.

    YanıtlaSil
  3. ben saçlarını ve ayakkabısını hiç yakıştıramadım bu kıyafete çok göz tırmalıyorlar

    YanıtlaSil
  4. ben geçen görmüştüm buresmi elbise çok cici ayakkabılar süperr saçlarınada ayrı beyenmiştim hatta beni ilk çeken resme bakınca saçları olmuştu sonr ayakabıları daha sonra ise elbise olmuştu saçlar ve ayakkabılar sanki elbisyi gölgede bırakmış gibi geldi bana________________

    YanıtlaSil
  5. Saçlar toplanmaliydi, o zaman kusursuz olurdu! Louboutinler olayyy!

    YanıtlaSil
  6. Çok güzeeel olmuş kesinlikles BA-YIL-DIM!!!
    Ama yine de kendimce iki falso buldum. İlk olarak elbise çok yakışmış! Pembe CL'lar ile çok iyi bir hava katmış. Makyajı dört dörtlük, kusursuz. Beyaz clutch seçimi dahice ama o Fendi clutch'ın modelinden pek emin değilim ben o farklı olsaymış daha iyi olurmuş, bu bir. İki olarak etek boyu birazcık daha kısa olmalıymış bence azıcık daha. Saçlarınının açık olması ilk görüşte rahatsız etti ama sonra çok yerinde bir karar olduğuna karar verdim. Artistik bir hava katmış aynı zamanda üstün transparan bölgesinde de işini kolaylaştırmış :)
    Ama çok beğendim :)

    YanıtlaSil
  7. ayakkabı ayagına buyuk ve kotu görünüyor

    YanıtlaSil
  8. Cantasi once azcik spor gibi geldi bana ama yaka ve kol detaylarinin beyaziyla tutunca cok guzel oturdu gozumde. Bos bulunup ayakkabiyla ayni renk secmedigine seviniyorum :)
    Saclarinin acik olmasi da bence hos olmus,cok rahatsiz etmedi. Bir de makyaji gercekten kusursuz.
    Cok denedin cok yoruldun ama bu sefer olmus Jessica :)
    Sevgiler
    Ns

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.