ESKİ GÜLŞEN 'i İSTİYORUM !

 


Zaten zayif olan hanımların daha da zayıflamak istemelerine bir türlü anlam verememişimdir. Gülşen bu konuda en son örneğim. Kendisi hatırladığım kadarıyla hiç kilolu olmamıştı. Orantılı ve hoş bir fiziği vardı. Giydiğini yakıştırmasını bilir üstünde de giydikleri gayet hoş dururdu.

Ama ne olduysa Gülşen birden bire Şeyda Coşkun denetiminde rejime giriyor ve kısa sürede ortaya korkuluk misali bir fizikle çıkıveriyor. Ne kadar sağlıklıyım derse desin bazen görünen köy kılavuz istemiyor. Sizi bilemem ama ben kadına fazla kas görüntüsünü yakıştıramıyorum. Hele zayıflıktan çıkan kemikli kollar ve damarlı eller son derece rahatsız edici geliyor. Bir de bunlara kafanın vücuda oranla büyük görünme sorununu ekleyebilirim. Yanaklar çökmüş, çene sivriliği daha artmış. İstediği kadar yağ oranını azaltsın benim gördüğüm hastalıklı bir Gülşen 'dir.

Bu son fotoğrafta dediklerimin hepsini görebilirsiniz. Tabi zayıflamanın dozunu abartınca silikonlar da fazlasıyla göze batar bir hale gelmiş. Orantılı zayıflığı seven ve destekleyen biri olarak bu yeni Gülşen 'i hiçmi hiç sevmedim. Umarım işin dozunu daha da abartmaz da bu halini aratmaz.



Missoni tulumu güzel ama yakıştığını söylemek zor. Ojeleri dikkatimi çekti. Oje modasını pek takip etmediğim için konu hakkında bilgim yok. Bilgi sahibi olan arkadaşlarım yardımcı olsunlar. Son moda böyle midir bilgi sahibi olalım :)

Ve son olarak kendimde dahil herkese sağlıklı bir zayıflık dilerim :)


Share

Yorumlar

  1. aman yazık ya umarım biran önce eski haline dönmesini ümit ediyorum.
    Oje modasını takip ederim ama henüz bu tür bir modaya rastlamamıştım. belki velev ki huysuz bize bir açıklık getirir bu konuda :))

    gülnihan

    YanıtlaSil
  2. Elinde ısırılmış kocaman bir kek, istediğim her şeyi yiyorum gibisinden laflar ediyordu hatırlıyorum. Ama baya baya anoreksik olmuş Gülşen.

    YanıtlaSil
  3. Geçen tv de görmüştüm yüzü bildiğin kırışmış zayıflıktan acayip yaşlı duruyordu.Bacakları da korkunçtu...Of of şarkısı zamanındaki halleri müthişti gerçekten şuan ki durumu üzücü...

    YanıtlaSil
  4. Ben yıllarca kilo alamamış biri olarak bunu bilinçli bir şekilde yapan insanlara kafa göz dalmak istiyorum! mis gibi tulum ne halde duruyor ki eski Gülşen olsa bu tulumu layıkıyla taşırdı. Ojelere gelince bence Gülşen'in canı öyle istemiş ;)

    YanıtlaSil
  5. bencede oje konusunda kelebek katılıyorum ama heran moda olabilir.pelincim şu bir gerçek ki zayıflık hastalık insan zayıfladıkça dahada zayıflamak istiyor kendimden biliyorum__________

    YanıtlaSil
  6. Victoria Beckham a benzemiş o_O Ve yakışmıyor bencede bu kadar zayıflık.. Evet yüz hatları çok net ve güzel ama bu şekilde değil.

    YanıtlaSil
  7. Ne kadar çok doktor varmış etrafta, sözüm yorumlarıyla gülüp geçirenlere.. Bir de hemen teşhis koymaları yok mu?
    Sağlıkla fiziği karıştırmamak lazım, çok kilolu ya da çok zayıf olabilirsin fakat bu sağlıksız anlamına gelmez, ayrıca alışılagelmiş vücut ölçülerini de hemen turp gibi maaşallah yakıştırması da hoş değil. İnsanın fiziğini de sağlığını da korumasından başka gayesi olabilir mi? Bence Gülşen tam da kasdettiği gibi "boyuna posuna göre ideal kilosu bu aralıklarda" sağlığına gelincede hiç "anorexia" lık bir durum yok, abartma haberler..

    YanıtlaSil
  8. @Oğuz, ama bu baştan beri böyle gelen bir şey değil :)
    Önceden tam Fit, güzel bir vücuda sahipken daha da zayıflamaya çalıştı ki zaten anoreksiya bu diye biliyorum ben. Gereğinden fazla zayıflamaya çalışmak, yeterli bulmamak. Ha bu konuda bilgilisindir, bizi de bilgilendirirsin belki onu bilmem. Ayrıca boynu ve ellerinden de anlayabileceğin gini ortada "Abartma" haber falan da yok. Ve başlığın da anlattığı üzere biz kimsenin olagelmiş vücudunu eleştirmiyoruz. "Zayıflama" çabalarını eleştiriyoruz. Anlamadım Gülşen fanı falan mısın da böyle bir savunma aldın.

    YanıtlaSil
  9. ne kadar sağlıksız beslendiği yanakların çökmesinden ve yüzün solgun görünmesinden belli,bunu diyetisyenlerde herzaman söyler ''sağlıklı kilo veren ve beslenen insanın yanakları çökmez'' diye.
    bu sıfır beden akımna bir anlam veremiyorum zaten... kendilerinin böyle daha güzel ve sexy olduklarını mı düşünüyorlar!!!yazık!

    YanıtlaSil
  10. @fazılhan abartma haberleri kullandığım cümle anorexia için, ve bu yazıya da dediğim bişey yok, ben sadece yorumlara karşılık yazdığım bir yorum.. evet dediğine yakın, ama insan o hastalıkta istese de kendini her daim kilolu olarak görüyor ve durduramıyor. Ama Gülşen böyle değil ki, bilinçli olarak verilmiş kilolar ve kendini durdurabiliyor..
    benim karşı çıktığım şey fiziksel görünüm ile sağlığı birbirine karıştırmak. Aa çok zayıflamış sağlığı bozulmuş kesin yargılarını yıkmak. hepsi bu.

    YanıtlaSil
  11. bir röportajında haftada sadece bir gün protein öğünü yapıp ondada sırf yumurtanın beyazıyla yapılmış omlet yediğini söyleyip, ardından da her istediğimi yiyip zayıf olmasından mutlu olduğunu anlatmıştı (:
    son fotoğrafta koltuk altı, elleri ve kolu çok garip, kısacası fiziken sanki bir rahatsızlığı varmış gibi görünüyor...

    YanıtlaSil
  12. sevgili oğuz ortada gülme durumu yok. bunu nerden algıladın acaba merak ettim. yazımda aksine ciddi bir memnuniyetsizlik var. güzellik algısı kişiye göre değişir. sana göre bu denli zayıflık sağlıklı ve güzel görünebilir. ama bana görünmüyor. hiçbir zaman görünmedi zaten. o kemikli kol, eller, sıskalık ve yüz hatlarının çöküntülüğünü görmek için inan doktor olmak gerekmiyor. ha sen bu tarz kadınları seviyorsundur ona da zaten ben birşey diyemem sevgiler :)

    YanıtlaSil
  13. Bence de çok sağlıksız gözüküyor, spor yapıp sağlıklı olan insan zaten sporcu gibi olur. Ben hiç böyle sporcu görmedin, çok kısa önce olimpiyatlar bunun en iyi örneği :)hepsinden sağlık fışkırıyordu.
    bunlar yiyip yiyip çıkartıyorlar, anorexia-blumia yani. sonrada lolipop gibi oluyorlar,sadece kocaman bir kafa. Bence yorum yapıp bu görüntüyü kayıran kişi de Gülşen'in arkadaşı yada menajeri/basın danışmanı tarzında biridir .

    YanıtlaSil
  14. öncelikle şunu belirteyim:ben 19 yaşında 1.60 boyunda ve 5 senedir -40+ kiloyum.çevremdekiler anoreksik olduğumu söyleyip duruyorlar.ama öyle değilim.küçüklüğümden beri ne tatlı ne tuzlu ne yağlı ne de dahası bir şey yanında yoğurt-ekmek olmadan yiyemem. sevdiğim şeylerin zayıflatıcı özelliğe sahip olduklarını yeni öğrendim.karnım aç olsada gözüm pek kesinlikle yemek yiyemem.yanaklarım çökük ama hiçbir yerimde kırışıklık yok.bedenime görede kıyafet bulabiliyorum. yani yorumların hepsini okudum kesinlikle kırıcı hiçbir yorum yayınlanmamış yayınlanmaz da :) gülşen anoreksik değil ama o yola doğru gidiyor.oğuz sana hak veriyorum her zayıf sağlıksızdır diye bi ön yargı var.ancak bide şu var kimse benim kilolu halimi görmedi çünkü öyle bişey olmadı.gülşen öyle değil insanların gözü önünde ve kemiklerinin sayılmadığı zamanlar oldu.ve insanlar ona göre kıyaslama yapıyor ve bu kesinlikle doktorculuk değildir.tavsiyedir,öğütdür.

    YanıtlaSil
  15. @Merci bence son noktayı koymuşsun. :)

    YanıtlaSil
  16. gülşen e değil ama gülşen hadise gibi insanlara çok kısa sürede kilo verdirmeyi iş edinen tehlikeli insanlar var. 1.5 ayda 8 kilo 13 kilo vermek ne demek. uzmanlar ayda verilecek en ideal kilonun 2 olduğunu ısrarla belirtiyolar. çünkü vücudun ani zayıflaması ya da kilo alması kalıcı hasarlara ve hastalıklara sebep olabiliyor. üstelik ciddi anlamda doku kolajen kaybına uğruyolar o zaman da mecburen dolgu maddeleriyle göçmüş bölgeleri doldurtuyolar. hadisenin eski güzelliğinde eser kalmadı kızın göz kenarları kırışmış sarkmış göğüsler kaybolmuş. bu kadar hızlı kilo vermeye derisi bile uyum sağlayamıyor.

    YanıtlaSil
  17. Yakışmıyor bence hiç aşırı zayıflık. Eski halini bende özledim.

    gorgeousofmyworld.blogspot.com

    YanıtlaSil
  18. yok bende sevmedim huysuzum

    YanıtlaSil
  19. @tugbade cok hakli bazen.insan.zayifladikca kendini oyle gormuyor ne kadar zayif olursa olsun kilolu hissediyor benim bir bebegim var 52 kiloyum 165 cm 34 giyiniyorum ama aynaya baktigimda 38 40 goruyorum kendimi daha cok dikkat ediyorum yediklerime :s

    YanıtlaSil
  20. ZAYIF DA KİLOLU DA GÜZELLİĞİ 0. AMA 1.55 BYNDAKİ KADNIN 48 KİLO OLMASI NORMAL. YÜZÜNÜN ÇÖKÜKLÜĞÜ ESKİDEN BERİ VARDI.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.