GECCE.COM Davetinin Şıkları !

Ortada çok tuhaf bir durum var. Davetin en şık bulduğum hatta günün şıkı seçtiğim kişinin kim olduğunu bilmiyorum :) İsim soyad namına hiçbir şey yok :) Ama konuştuğumuz şıklık ve stil olduğu için kimin kim olduğuda fazla önemli değil açıkçası.





O kadar rüküşe rağmen günün şıkı da Gecce.Com davetinden çıktı. İçimden bir ses Louis Vuitton elbisesiyle gördüğünüz bu sarışın afetin Türk olmadığını söylüyor. Doğal bir sarışın ve yüzü çok güzel. Daha önce Cate Blanchett 'in de giydiği ve onda bile bu kadar güzel durmayan LV elbisesiyle mükemmel görünüyor. Katlı beyaz eteğin boyunu kısaltarak çok doğru bir hamle yapmış. Hem modanın nabzını tutmuş, hem tarzına uyan bir seçim yapmış hem de ortada zorlama namına hiçbir şey yok ! İddialı Chanel çantası bile sırıtmamış aksine cuk oturmuş !Makyajı kusursuz kısaca tek kelimeyle ba-yıl-dım !! Kim olduğunu bilen bir zahmet yardım etsin :) (UPDATE : Evet tahmin ettiğim gibi kendisi Türk eşli Kanadalı bir oyuncuymuş. Sosyetenin son transferlerindenmiş. Hayırlı olsun hoşgelmiş iyi ki gelmiş diyorum :))




Ve geçelim şık bulduğum diğer isimlere. İlk isme eminim benim gibi sizlerde şaşıracaksınız. Evet Ayşe Özyılmazel 'in ta kendisi. Elbisenin modeli ahım şahım birşey olmasada gördüğüm hoşuma gitti. Makyajı ve saçları da gayet başarılı.



Deniz Berdan 'ın kendi tasarımı elbisesi çok yakışmış. Elbisenin kendisini değil de Deniz Berdan 'ın üstünde duruşunu sevdim. Boyu posu ve vücut hatlarıyla en iyi model benim diyenden bile daha iyi !



Siren Ertan Çarmıklı Roland Mouret 'yi seçmiş.



Feryal Gülman 'a renk yakışmış.



Leyla Alaton 'un eğlenceli elbisesi yakışmış. Desenleri Jean-Charles de Castelbajac 'ı andırıyor. Güzel taşımış.



Maide Kurttepeli sade bir tulum ve nefis takılarla işi bitirmiş. Kafasına ne sardığını pek anlamadım ama o bile tarz durmuş çok yakışmış.



Pelin Atay Kuran 'ın ve eşinin birlikte verdikleri görüntüyü sevdim. Pelin Atay 'ın ağır kumaşlı ve renkli elbiseyi saçlarını toplayıp minimum takı kullanarak dengelemesi yerinde olmuş. Eşi Gökhan Kuran 'ın kendine has giyim tarzı son günlerde epey dikkatimi çekiyor. Erkek modası adına çok yerinde bir örnek olacak gibi. Feci takipteyim ona göre :)


Share

Yorumlar

  1. Ayy lütfen, çok acil biri Deniz Berdan'ı arayıp iyi olup olmadığını öğrensin. Kendisini ilk defa bacak dekoltesi olmayan bir kıyafetle görüyorum. Ortada kesin bir aksilik var :)

    Yalnız ben Maide Kurttepeli'nin kıyafetini pek beğenmedim. Tulumun bel kısmı çok pot duruyor ya da belki kumaştan dolayı öyle görünüyor. Ama neticede ortaya çıkan görüntü iyi değil.

    YanıtlaSil
  2. Leyla Alaton'un Tory Burch ayakkabılarına takıldım. Değil o kıyafetin altına hiç bir zaman giymemeli. Elbise çok dikkat çekici olduğu için kimse ayakkabılarıma bakmaz da demiş olabilir gerçi...

    YanıtlaSil
  3. favorim herzamanki gibi siren ertan çarmıklı, onun dışında pelin atay kuranı da beğendim. deniz berdan bana çok itici gelio, kıyafeti ve duruşunu sevmedim. feryal gülman herzamanki zerafet ve şıklığıyla göz dolduruyorrrr:) pelin her saat başı post yapsınnnnnn, yoksa günler nasıl geçer demeden de yapamıyorumm

    YanıtlaSil
  4. İlk üç :
    1- Siren Ertan yine ne kadar güzel ve sevimli RM kıyafetler kendisine çok yakışıyor. Daha önceki postunda belirttiğim çok yakıştırdığım hafif dalgalı saçı işte budur.
    2- Feryal hanım yine tüm zarefetiyle pek hoş . Fazla bir ayrıntı vermemişsin ama biz postlarında bu isimlere daha çok yer vermeni diliyoruz.
    3- Maide Kurttepeli aslında kıyafeti öyle pek hoş değil ama kendisini zarif bulduğumdan diğerlerinin önüne geçti.

    yabancı gelin gelmiş hoşgelmiş.
    Leyla Alaton sanki plaj partisine gidiyor gibi giyinmiş. Diğerleri de pek beğenmedim hep itici bulduğum isimler olduğundan belkide...

    gülnihan

    YanıtlaSil
  5. Leyla Alaton'a biri o terlikimsi Tory Burch leri fırlatıp atmasını söylesin..

    YanıtlaSil
  6. Ben LV elbiseyi hiç begenmedim açikcasi,'ucuz' duruyor modeli, firfiriyla, pullariyla.. Ayse Ö siradan geldi bana, hiç risk almamis giymis siyah elbiseyi siyah stilletolar, siyah çanta, ohh! Elle tutulan tek isim Siren Ertan bence, oda bir daha saçini bu hale sokmamali yakismamis, ayrica yüzü kireç gibi çikmis, isiktan mi bilmiyorum ama, hos degil.. DB ilk defa uzun elbise giymis, bende soktayim ama yakismis fikrimce..

    YanıtlaSil
  7. Pelin merhaba blogunu keyifle takip ediyorum. italya'da yasiyorum ve aslinda takp ettigim bir kac blog sahibinden birisisin. Ama ozellikle bir adres vermek istiorum ki senin de cok begeneceginden eminim.

    Bu arada ben en cok Siren E begendim. Her zamanki gibi cok klas. Ayse ozyilmazel'i begenmedim. Maide kurttepelinin her zaman sakin olan tarzini gercekten cok seviorum.

    Www.theblondesalad.com

    Cok sevgiler

    Pinar

    YanıtlaSil
  8. Deniz B. elbisesi, saci, makyajiyla cok hos gorunuyor, en cok onu begendim.
    Feryal G.'nin ayakkabilarinin mavi olmasini sevmedim, cok masmavi bastan ayaga.
    Siren E.'nin kiyafetini gece daveti icin biraz hafif buldum. Sanki gunduz acilisa gidiyor gibi.
    Kanadali oyuncunun herseyini ozellikle de o enfes Chanel'ini cok begendim, farkini gostermis.
    Digerlerinde yorum yapmaya degecek birsey bulamadim.

    YanıtlaSil
  9. Pelin acaba bu elbise LV olmasaydi yine begenirmiydin? Sahsen ben çoook kötü buldum!!

    YanıtlaSil
  10. Pelin merhaba, oncelikle harika bir blog yazarisin. Her sabah bugun yeni ne var diye, ilk is bloguna bakiyorum. Gunun Şıkı sectigin bayanin ismi Lucia Ozer. Hatta luciaozer.com olarak web sayfasi var. Gecenlerde biryerde gormustum benimde cok dikkatimi cekmisti. Neslihan.

    YanıtlaSil
  11. Ne Siren Ertan, ne de Feryal Gülman bir ödül törenine göre giyinmemiş. İkisinin de kıyafetlerini çok beğendim ama bence uymamış geceye. Ha o kadar rüküşlük için de buna mı takıldım? Evet, çünkü diğer isimlerden zaten bir şey beklemiyorum.

    YanıtlaSil
  12. Ben Siren Ertani begenirim ama sac makyaj cok soluk gorunuyor. Elbisenin karin bolgesi dar ve ayakkabi kiyafete hic yakismamis. Feryal Gulmanin her zamanki hos hali kusur bulamadim. Ben ilk defa Deniz Berdani begendim. Kanadali mankenin kendi cok guzel ama kiyafetini begenmedim. Leyla Alaton klasik fena.

    YanıtlaSil
  13. Kanadalı aktris arkadaşımız MÜ-KEM-MEL!!! O Python Chanel çok harika bir seçim olmuş! Acaba ayakkabı olarak ne vardı? Malesef ki göremiyoruz. Ama harika bayıldım. Bu davette Kraliçem Siren Ertan'ı bile geçmiş öyle diyeyim artık!
    Ayşe Özyılmazer şık değil bence. Zaten o kadar Basic ki mahvetmesi imkansızdı herhalde. Elbise de üstünde hiç hoş durmamış.
    Deniz Berdan'ı da beğenmedim. Elbise bir nebze hadi ama o kolye ve ayakkabılar ı-hı.
    Siren Ertan Çarmıklı her zamanki gibi çok hoş, çok şık.
    Feryal Gülman'a Peter Pilottosu çok yakışmış da çanta ve ayakkabı seçimi çok da iyi değil gibi.
    Leyla Alaton'un Tory Burch'larını sandalet zannetmiştim ki o iğrenç topuğu gördüm. Hayır hayır hayıro ayakkabı bizımla deyıl.
    Maide Kurttepeli'nin tulumuni pek beğenmedim. Çok potlu duruyor onun dışında aksesuar seçimi sade bir tulumla harika.
    Pelin Altay Kuran da fena değil, hoş.
    ~
    @Adsız,
    Kendi adıma konuşayım. Ben elbiseyi o kadar beğenmedim. Ha çirkin ve ucuz da değil. Sen bunun ucuz göründüğünü düşünüyorsan ucuz görmemişsin bence :) Öyle Cavalli'ler Versace'ler varkineeee... Onun dışında ben elbiseyi beğenmemiş olsam bile bu bayanın üstünde öyle bir şeye dönmüş ki gözlerim yuvalarından fırladı. Bayıldım. Umarım anlatabilmişimdir.

    YanıtlaSil
  14. Deniz berdanla Ayse ozyilmazeli boyle sarmas dolas gormek garip degil mi? Bir yazisinda deniz berdana cok saglam gecirmisti. http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Yazarlar/ozyilmazel/2009/09/07/bu_kiz_13_yasinda

    Sonucta "Kendin kopup gitmişsin, kızını da sürükleme be kadın! Yok yok, bu ikoncan işinin gerçekten suyu çıktı." diyosun kadina. Hos o soyledigin giyim tarzini sonra kendisi giydi http://modavesosyete.blogspot.com/2011/04/sadece-deniz-berdan-giyebilir.html

    Hatta gecirdigi ikoncanlarla hem de hem deniz bercan hem eda taspinar reklam soz konusu olunca yan yanada gorduk hanimefendiyi
    http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Magazin/2011/01/25/ask_icin_mutfaga_girdiler

    YanıtlaSil
  15. Pelincim yoksa sende Lucia Özerin pr ekibindenmisin? :)))

    http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=57287&rid=2368&p=3

    YanıtlaSil
  16. LV elbisenin eteklerini ben de guzel bulmadim acikcasi. etek boyu uzunken daha asagi dokumlu ve guzel durmus. Siren Ertan'in ve Feryal Gulman'in bir is yemegine gider gibi giyinmelerini yakistiramadim.
    sadece Siren hanim ile ilgili soylemiyorum, ama ben gece davetlerinde hermes portfoy gormekten biktim. hic mi yaratici degiliz?

    YanıtlaSil
  17. Siren Ertan nin kıyafetini ben de geceye göre hafif bulanlardanim ve ayakkabı olmamış kesinlikle, feryal bulmanı beğendim , lucia hanım güzel ama ben bu yabancıların saclarını bu kadar uzun bırakmalarını anlamıyorum nerdeyse avam ama kendisi cook güzel ve hos oldugu icin o noktaya gelemeden kalmış sanki;) ben kıyafetini cok beğendim, çanta daha farklı olabilirdi ama biliyorsunuz ki yabancılar pek giyinemiyorlar bu bile harikulade;)) ayse ozyilmazeri hiicc beğenmedim:(
    Leyla alaton a hepimizin bir kiyamama durumu var dımı:) ben de cok seviyorum ama cadı kazanlik diil mı ? Maide kurttepelinin bantini anlamış diilim maalesef...
    Hande t.

    YanıtlaSil
  18. aaa inanamıyorum lucia özer 'in benim kadar beğenilmemesine. bir fazılhan bir de Ylz anlamış beni :) bende yeni öğrendim kim olduğunu. hiç dikkatimi çekmemiş sitesi bilem varmış meğersem :) gerçi roket hızla tanınması için bizim sosyetede iyi giyinmesi çare değil. tersine absürt giyinmeliydi yanlış taktik derim :)

    evet evet haklısınız deniz berdan bacak göstermemiş hakkaten ben nasıl kaçırdım ki bu ayrıntıyı. benden kaçar ama sizden kaçmaz :)

    evet gerçekten de bu bir LV olmasaydı yine beğenirdim. ama lucia özer 'in üstünde görseydim yoksa ne modelde ne de cate 'in üstünde beş para etmez :) elbiseye hayat vermiş lucia özer beğenmem bundandır.

    pınar çok teşekkür ederim. verdiğin adresi biliyorum zaman zaman takip ederim. gerçi artık celebrity statüsünde hanımkızımız. eski tadı alamasamda alışkanlıktan bakarım.

    teşekkürler neslihancım :)

    leyla alaton seçimim çok radikal dimi :) hoşuma gitti bu elbisesi üstünde. hareketli, eğlenceli ve muzur. leyla alaton 'un tarzına çok uydurdum. ve sandaletleri de sizin gibi rahatsız etmedi beni.

    YanıtlaSil
  19. Ben Kanadalı bayanın elbiseyi nasıl kısalttığını anlamadım. Öndeki payetli kısımdan kısaltamaz, etek te 3 katlı. Hala anlıyamıyorum.

    YanıtlaSil
  20. ben hiç birini şık olarak göremedim_________yorumsuz sirenciğimin saçları hariç_________

    YanıtlaSil
  21. Aynen! bende Fazilhan gibi düsünüyorum , yanliz Siren Ertanin ayakkabi secimini begenmedim, Feryal Gülmanin Peter Pillotusu güzel ama cok mas mavi olmus. Leyla Alaton klasik rüküslügünde ama bu kez fena degil kategorisine girmis. Lucia Özerin cantasi muhtesem!!!! bayildim!!!

    Sevgiler. Ayse

    YanıtlaSil
  22. Simdi burda " yabancilar"i savunmak gibi olmasin bir turk olarak ama Hande t.' ye 8 senedir yurtdisinda yasayan biri olarak hic ama hic katilmiyorum. O yabancilarin en onemli ozelligi dogal olmalari ve yerine gore giyinmeyi bilmeleridir. Saclarinda bizimkiler gibi masa dalgasi, kocaman bir topuz, yuzlerinde badana gibi makyaj, ellerinde kirmizi ojeler gormeniz cok zordur. Hep cabasiz gorunen bir sikliklari vardir. Ny, London, Paris, Milan fashion week celebrity fotolarina bakmak bile bunu anlamaya yeter bence.

    YanıtlaSil
  23. Ylz ye sonuna kadar katılıyorum. hele ki şu maşa dalgası tıpkı 80 lerdeki görüntüler kadar basit ve çirkin bişey. bunu kuaföre anlatmaya çalışıyorsun ama anlamamak dinlememekte kendi bildiğini okumakta ısrar ediyolar. şu doğal saç dalgalarını iyi yapan bir yer biliyorsanız nolur söyleyin mübarek cuma duamı alırsınız valla. ya da evde nasıl yapabilirim. ne yaparsam yapayım o dizilerdeki filmlerdeki gibi olmuyor. ne kadar uğraşırsam uğraşayım yerli diziden çıkmış gibi oluyorum.
    şu kanadalı hatuna gelince kesinlikle bir gecede giyilebilecek en iyi tarzı seçmiş. çevremde olan düğünlere gelen yabancı uyruklu bir çok hatun şık sade ve böyle tarz görünüyor. bizimkiler gibi makyajı bol maşası buklesi bol fırfırı bol olmuyolar. ne ilginçtir ki herkesin gözünüde bunlar alıyor. ama işte adı düğün olunca en soytarı halimizle gidelim diye iddiaya giriyoruz sanki.

    YanıtlaSil
  24. ay bende dergide gorup kim bu sarisin demistim ilac gibi geldin yinepelin :))) ps: asya turundan sonra kate middleton in stilini incelemzsen kendimi aticam bi yerden nolurrrrrr?? :D

    YanıtlaSil
  25. Ben LV elbiseyi begenenlerdenim Siren hanim da hos gorunuyor ama o saclari benim hosuma gitmiyor.bu tonlar F.Gulmani daha genc gosteriyor,o hep siklardan : )

    YanıtlaSil
  26. Siren Ertan'ın eteğini Feryal Gülman Saba Tümer'de giymişti diye hatırlıyorum :) Ayşe Özyılmazel'e düz saç çok daha fazla yakışıyor bence. Genel olarak ehh diyebileceğim bir halde. Deniz berdan'ın elbisesini hiç sevmedim hele ayakkabısının görünmesinden nefret ettim. Siren Ertan çok zarif görünüyor ama ben ona daha dinamik seçimleri yakıştırıyorum. Bence çok genç görünüyor ve bu klasik giyim onun üstünde biraz ağır kalıyor gibi. Feryal Gülman'ın portföyünü sevmedim sadece. Leyla Alaton'un elbisesini ben gün içinde giyerim. Bana göre şık bir etkinlik kıyafeti değil. Pelin Atay'ın ayakkabılarını zarif bulmadım. Maide Kurttepeli hoş görünmedi gözüme :/

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.