MANGO Defilesi Davetlileri !

Dünden beri beni bu post için o kadar sıkıştırıyorsunuz ki yapayım da rahatlayım ! Şakaaa :) En az bende sizler kadar heyecanlıydım :)

Peşinen söyliyim Mango Defilesi davetlileri içinde çok şık bulduğum ayılıp bayıldığım kimse olmadı. Ama elbette şıklarımız yok değil. İşin tuhafı cadı kazanlık kimsenin olmaması. Aslında aldığım duyumlara göre Gönül Yazar ve Arte Tahir aday olabilirlermiş ama ne yazık ki görselleri yok :(



İlk olarak uzun zamandır göremediğimiz Etel Baler ile başlamak istiyorum. Şık olması için tüvit bir etek ve güzel beyaz bir bluz yetmiş. Çantasını merak eden okuyucularım dünden beri bendenizi mail yağmuruna tutuyor. Kendileri bir Chanel Boy olurlar. Formu, zincirleri ve tokasıyla ben bir Chanel Boy 'um diye bas bas bağırıyor. Çantası kıyafetiyle çok yakışmış. 2.55 'lerden gına gelmiş bünyeme bu model ilaç gibi ! Saç modelini çok beğendim. Yüzüklerine ise ba-yıl-dım ! Göz makyajı gözleri renkli olunca biraz fazla geldi ama baştan aşağı kıyafetine o kadar yerinde bir dinamizm katmış ki oralı bile olmadım :) Kısaca Etel Baler gecenin en şık isimlerinden.



Feryal Gülman iddialı bir Victoria Beckham ile. Vücut hatları çok iyi. Doğal olarak elbiseyi hem başarıyla taşımış hem de güzel doldurmuş. Çünkü kıvrımlı ve fit kadınların bu elbiseleri her zaman daha iyi taşıdığını düşünüyorum. Saçındaki farklı tonajlar dikkatimi çekti. Belli ki geçiş döneminde. Bir iki hafta sonra bildiğimiz alıştığımız tonunu görürüz. Aksesuarları çok iyi.



Esra Oflaz Güvenkaya 'nın Stella McCartney elbisesini sevmedim. Lakin elbisesini ne kadar beğenmediysem Miu Miu ayakkabılarına da bir kadar bayıldım !





Hande Acar ve kendisinden bile ünlü dudaklarını görüyorsunuz. Neyseki saçları abartılı değil. Çok yakışmış. Ama uçlarda gördüğüm siyahlık saçı mı yoksa sallantılı bir küpemi anlayamadım orası ayrı :) Pembe elbisesi çok yakışmış beğendim. Christian Louboutin ayakkabıları benim tarzım olmasa da en azından eğlencelik. Ama genel görünümü ne yazık ki hala abartılı ve assolistvari. Zaten durum Selin İmer 'in yanında ne kadar sade kalmasından belli :)

Selin İmer makyaj işini biraz olsun azalttı ama saçları hala vahim. Halbuki kısaltıp modern bir form yakalasa ne kadar güzel olur. Genel olarak kıyafeti ve aksesuarlarıyla hoş bir görüntü içinde.



Harika Güral 'da epey abartılı. Tarzı spor desem o makyaj ve saçla diyemiyorum. Klasik desem o fena jean ile hiç diyemiyorum. Yani kıyafetinin neresinden tutacağımı bilemiyorum kayboldum :)



İdil Unan 'ı ilk bakışta Eda Taşpınar sandım. İdil Unan 'ın tarzını beğenirim. Genelde abartısız giyinir. Abartsa da abartmış gibi görünmez. Özellikle ayakkabı seçimlerini çok beğenirim. Bu kadar beğenmeme rağmen sanırım kendisini ilk kez konu ediyorum. Elbisesi çok şık ve çok yakışmış. Elindekinin şal olduğunu düşünürsek dore elbiseye gümüş ton eşleştirmesini sevdim. Stilettoları çok zarif. Saçı ve makyajı güzel. Kolyeler ise ayrı bir güzellikte.



Charlie Chaplin 'in torunu Kiera Chaplin. I-ıh sevmedim. Çok kırmızı kırmızı reklam panosu gibi geldi bir anda. Onur konuğu olsada kıyafeti bir defile için fazla abartılı.




Melis Murathanoğlu bir diğer makyaj kurbanımız. Kıyafetini özellikle ceketini çok beğensem de öylesine fena bir göz makyajı yapmış ki şaştım kaldım. Ceket tek başına nefis bir parça !! Jimmy Choo 'nun kapsül koleksiyonundan Faye model stilettolar hoş ama bu kombinle nedense olmamış olamamış !



Dikkat ediyorum da Melis Postoğlu ve Burak Hatipoğlu çifti hep aynı pozu veriyorlar. Aynı bele sarılış ve hep aynı yöne yandan duruş. Bir havaya kalkan bacak eksik o kadar :) Herve Leger siyah elbiseyi güzel taşımış. Yanılmıyorsam aynı elbiseyi Ayşe Kucuroğlu 'da giymişti. Melis Postoğlu fiziğinin avantajıyla giydiğini yakıştırmasını bilen yeni isimlerden.



Rita Fink 'i şiddetle es geçmek istiyorum. Saçının rengi, makyajı ve kıyafetinin salaşlığı çok rahatsız edici.



Belma Simavi ile aşık atacak biri varsa o da Sema Basa 'dır. Saçı sanki peruk gibi her daim aynı formda. Eminim o kahküllerin sayısı bile vardır. Benim saydığıma göre 20 parça kahkül olmalı. Neyse bu sefer göz farının içini doldurmuş :) Mısır kraliçesi Nefertiti tarzı kolyesi epey dikkat çekici. Elbisesiyle fena durmamış. Ama böylesi bir kolyeye alakasız bir küpe taktınız mı bittiniz demektir. Daha ne diyim ki :)







Hülya Kalyoncu Hervé Leger 'i güzel taşımış. Ama o kadar parlak ki sadece elbiseyi iyi taşımış diyebiliyorum gerisi gelmiyor.



Verda Penso baştan aşağı Özlem Kaya tasarımlarıyla. Hatırlarsanız Özlem Kaya 2012 IFW 'de en beğendiğim koleksiyon olmuştu. Bu orjinal parçaları yakıştıran birinin üstünde görmek ayrı bir keyif.



Emre Ertürk ve Füsun Hattat güzel bir kare vermişler. Emre Ertürk 'ün kıyafetini daha çok beğendim. Füsun Hattat da herşey abartılı. Leopar, topuklar, ağır makyaj, deri ceket bir arada bünyeme çok fazla !



Ender Mermerci bu kadar ağır mücevherlerle yine de doğal görünebiliyor ya hayret ediyorum. Çünkü saçı, makyajı ve kıyafetiyle dengeyi kurmayı başarabiliyor. Bu yaş aralığında tarzını en beğendiklerimin başında geliyor. Yanında sevgilisi, gülümseyen yüzüyle hoş bir kare daha !

Benden bugünlük bu kadar. Yorumlarınızı nasıl merak ediyorum anlatamam :)


Yorumlar

  1. Kimse muhteşem değil, kimse kötü de değil. Ama Ender Mermerci'nin kıyafeti bana hasta bakıcıları hatırlattı :)

    b-lure.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Son fotoğrafı görünce, ameliyata girecek cerrahın burada ne işi var dedim ama Ender Mermerci çıktı. Belki ayakta daha iyidir ama şu haliyle Doktorlar dizisinin setine gidebilir :)

    Favorim kesinlikle Verda Penso. Mango defilesine en uygun seçimi o yapmış bence.

    YanıtlaSil
  3. Etel Baler'in cantasi boy bag ama vatoz derisi.Iki gun once gordum Chanel'de,ESSIZ bir parca,gene E.B. farki diyorum.
    F.G yeni sezonlari sergilemekte gecmemis ama havalar henuz daha yeterince sogumadigindan bana bogucu geldi biraz.

    YanıtlaSil
  4. Bence de en iyi Verda Penso. Harika Gural sanki dugun saci-makyaji bitmis de gelinligini giymeye gidiyor gibi!

    YanıtlaSil
  5. Canım Pelincim bende sana bugün yazacaktım nerde Mango defilesi postu diye ama zaten bir ben kalmışım baskı yapmayan :)

    Öncelikle en beğendiğim isim tüm zerafetiyle Etel Baler oldu ne kadar da sade bir şıklık içinde.
    Feryal Hanım'ın saçlarındaki ton farkı hoşuma gitti. VB elbiseyi de güzel taşımış ayrıca bu elbise tarzında Mango'da da bir elbise görmüştüm.Hande Acar ne fena yine neyseki o siyah tüyler sadece bir küpe. Harika hanım ne giymiş ben pek birşey anlayamadım. İdil Unan'ın elbisesi bu seneki oversize nodasına örnek olsa gerek. Melis Murathanoğlu düzgün fiziği ile elbise ve ceketi çok güzel taşımış ama gerisi maalesef hayalkırıklığı. Rita Fink'in değişik tarzdaki kombinasyonunu beğendim ama kendisi taşıyamamış o ayrı. Hülya Kalyoncu bana robotları anımsattı. Son olarakda Verda Penso'nun cool havasına ve her giydiğini çok güzel yakıştırıp taşımasına bayılıyorum.

    gülnihan

    YanıtlaSil
  6. Benim de gozdem her zaman ki Etel baler.Chanel defilesinde capraz takilan bir canta vardi,onun da kenarlarinda kucuk iki parca vatos vardi.Tamami vatos ise baya iddaali bir parca gercekten.Takilarina bittim! Sade ama cok zarif,ince detaylar iceren bir siklik.
    Esra O.G.'nin sac modelini ona cok yakistiriyorum,hic degistirmesin bence.

    YanıtlaSil
  7. Şeyma Subaşının CL'lerinin bu rengi olduğunu bilmiyordum. Siyahından daha şeker duruyor.
    Bu arada sanırım seni gördüm ya da benzettim! Ayçoşun yeşil şemsiyeli puseti var mı?
    Favorim: EB
    Sevgiler!

    YanıtlaSil
  8. Ay adsız diye bastım yanlıslıkla.! Adım Su :)

    YanıtlaSil
  9. Gonlume gore07 Eylül, 2012

    Esra O in elbisesi Stella Mc 12 pre fall ama ayakkabisini bilmiyorum acikcasi ama genel olarak hos olmus bencede,Feryal G yi begendim hersegiyle sik ve zarif daha ne olsun kis rengi mis rengi,etel b eh diycem orta digerlerinin cogu cadi kazanlik yapmayin nolur!

    YanıtlaSil
  10. Ethel Baleri cok siradan buldum.Ama kotu degil. Feryal Gulmani cok begendim. Elbiseside sacida cok yakismis. Esra Cuvenkayaya bu rengi yakistirdim ama elbisede kararsizim. Harika Gural cadi kazanlik olmus. Ender Mermercinin ne giydigini anliyamadim Belki ayakta daha iyidir.

    YanıtlaSil
  11. Sema Basa'nın boynundaki kolye değil elbisenin kendisi öyle Mathew Williamson

    YanıtlaSil
  12. Valla kötüler vardır muhakkak ama Verda Penso hem iddialı hem kötü. Bu kıyafet nedir ya? Ya da kumaş parçası

    YanıtlaSil
  13. Etel Baler 'e donup donup bakiyorum ,zaten ne giyse aklimda yer ediyor.Kesin bu hafta kendimi tuvit eteklere bakarken ,renkli canta kullanirken bulurum.Canta tek kelimeyle muthis.

    Esra Guvenkaya'nin papuclari miu miu.

    Verda penso keske o cizmeleri giymeseydi.

    Ben bile sasirdim ama Sema Basa'nin elbisesi aslinda hos.Sac modelini ,rengini,makyajini degistirse....

    YanıtlaSil
  14. F.G. bana kilo almis gibi geldi..belkide resimden..
    ilk okudugum yorum beni guldurdu cok:) tesekkur ederim Lurecim:)

    YanıtlaSil
  15. Vay vay demek vatozmus Ethel Baler'in cantasi.Defilede dibimiz dustu vallahi.Son dakika geldi onumden gecti,mankenlerden guzeldi.Diger unlulerin cogunu farketmemisim.Resimlerini gorunce nasil yani,onlarda mi ordaydi oldum.Ama defile cok uzun bir alana yayilmisti,ondandir...

    YanıtlaSil
  16. pelin hepsi cadı kazanını hak ediyor. victoria beckhamı bile görmekten sıkıldım :) hızlı mı tükettiler yada yok hep VALENTİNO yüzünden :)) artık victorıa eline kanaviçe alıp elbiselere işlerse şaşırmam :))

    YanıtlaSil
  17. Bu Hande Acar hiç moda dergisi karistirmaz mi, hiç aynaya bakmak mi? Nedir bu 'ucuz' hali? Yüzu estetikten taninmayacak halde, 40 yasinda gibi duruyor! O makyaj nedir öyle?, resmen Bulent Ersoy'la yarisir, suratinin yarisini kaplayan o dudaklari hiç boyamada bari o kadar gözumuze batmasin!O saçlari söylemiyorum bile, civciv sarisi saç çok az insana yakisir, aklima ilk gelen SIREN ERTAN. Ama Hande Acara gitmedigi kesin.. Sonuç olarak Hande Acar çok fazla çok, herseyiyle, sadelesmesi sart!

    YanıtlaSil
  18. Merhaba,
    Ender Mermerci'yi cerrah olarak hayal edebilirim. Rita Fink o kadar kötü gelmedi. Feryal Hanım ve Hülya Hanım çok klasik geldi.

    YanıtlaSil
  19. TAKI ISIYLE UGRASAN BIRI OLARAK ETEL BALER'IN TAKILARI GOZALICI.TAM HERSEYI GORDUM DERKEN BENI SASIRTMAYI BASARIYOR ,TEBRIK EDERIM.COK OZEL PARCALAR.
    ESRA GUVENKAYA'NIN TAKILARI DA GUZEL MESELA AMA HERYERDE OLAN MODELLER.BIRININ INCISI SAGDADIR OTEKISI SOLDA.ISCILIK GUZEL AMA SASIRTMADI BENI ETEL HANIMIN KI KADAR.
    HULYA KALYONCUNUN ALTIN SAAT YANINA OYLE BIR BILEZIK TAKMASINA ANLAM VEREMEDIM.KESKE O SAATI HIC TAKMASAYMIS.
    ENDER MERMERCI GIBI EN GOSTERISLI TAKIYI BILE DOGAL SAC VE MAKYAJLA SPORLASTIRILABILIRSINIZ.

    YanıtlaSil
  20. Etel Baler is always insipring me
    I looooveeeee that woman!

    YanıtlaSil
  21. ya ben bu hande demire çok üzülüyorum. yaşı çok genc oldugu halde en az 10 yas fazla gösteriyor estetikleri yuzunden ve bülent ersoya benzemiş aynı. evinde ayna yokmu ya, yada biri uyarıp kurtarsın yol yakınken :/

    YanıtlaSil
  22. aay evet kimse harika olmamış yaa çok sıkıcı

    semforever-semforever.blogspot.com

    YanıtlaSil
  23. Bayiliyorum EtelBaler'e
    Kalpcikler gonderiyorum

    YanıtlaSil
  24. Feryal Gulman isik saciyor sanki. Cok tatli. Ben VB elbiseleri cok yakistiriyorum Ona. Sac rengide boyle guzel olmus. Kizil sanki ben begendim. Birde ayakkabi markasini merak ettim.
    Etel Baler cok cici olmus. Ama Ender Mermerciye bir anlam veremedim. Sema Basanin boynundaki kolye degilse fena degilmis. Verda Penso ve Harika Gural en kotuler.

    YanıtlaSil
  25. Etal B.=Gençkızlara taş çıkarıcak fizikte bence FeryalG.=VB elbiselerin mükemmel taşıyan isimlerden biri bence Hande A.=elbisenin rengi çok güzel saçlarının rengine öldüm bittim bayılırım platın saç rengine kaşları ölmüş artık dövbe bile kurtaramamış durumu dudaklara söyliycek cümle yok ayakkabılarda harika bence (pelincim bu arada o siyahlar saç değil püsküllü küpe galiba bana öyle geldi)Selin İ= uzun ve sarı saç hayranı olarak saç buyuna bayıldım (ben her ne kadar uzasın diye çabalarken acaba bu saç boyunu görebilecekmiyim diye düşünüyorum)hanımhacıkcık ve kibar elbise yakışmış bence Harika G.=saç ve makyaj sanki bu kıyafete uygun değil gibi spor bir şıklıgın içinde abartı bir makyaj olmuş bence İdil U.= hoş ve zariff fazla söze gerek yokı bence saçı yüzü kıyafeti bir bütün bence idil hanım Kiera C.=ımm sustumm Melis M.=Ayakkabılar ve cekete bayıldım Melis P.=süperr ya çok tatlı bence Rita F.Tamamen sustum Belma S.=kolye süper geri kalan kısımlarda sustum Seyma S.=Bu yaşta bu kadar hoş bir kıza daha hoş kıyafetler yakışırdı ruju çok yakışmışş bunu es geçmemek lazım Verda P.=süper ötesi dahi bir kadın bence verda penso yakışmış hemde çokkk

    YanıtlaSil
  26. Zeynep B.C.08 Eylül, 2012

    Vuavvvv su Etel hanimin vatoz cantasinin buyuk bir resmi var mi? Ben de vatoz bilezik var cantada nasil olur cok merak ettim.yilan derisi,devkusu cok gorduk ama vatoz ilk defa duyuyorum!

    YanıtlaSil
  27. kızlar harikasınız marka bilgileri için hepinize teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  28. Etel Baler makyajı dışında harika görünüyor! Özellikle o vatoz Paris-Bombay Boy Bag'i ile şu andan beri aşk içindeydim :D
    Http://i1265.photobucket.com/albums/jj511/fazilhan/fefcf9c8.jpg
    Feryal Gülman'ı ben bu sefer pek sevemedim, biraz potluklar var gibi ve genel olarak çok beğenemedim.
    Esra Oflaz Güvenkaya'yı da beğenmedim saçı, makyajı... Ben Miu Miu'larını da pek sevemedim daha güzel Glitter Heelları var bence...
    Ender Mermerci çok şık olmuş :)
    Ama favorim kesinlikle Sema Basa(!)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeynep B.C.09 Eylül, 2012

      Fazilhan supersin ya Etel hanimin cantasinin resmini mi buldun? Telefonum acmiyor yarin ofise gider gitmez denicem.Ama tuyo harika oldu,chanel bombay boy bag diyince bir suru resim cikiyor,bayildim vatoz cantalara,sozun bittigi yerdir,Etel hanim yine klasini konusturmus,farkli ve yikilan bir parca bulmus.
      Tesekkurler Fazilhan!

      Sil
  29. Vogue bugun ne giydimde Seyma hanim butun louboutinlerini dokmustu ortaya, bi takim seylerden once isminin yaninda hangi meslek grubunda oldugu bilinmez biri icin, bir anda yaratilan servet degerinde... Ender Mermercinin tarzina bende bayiliyorum..

    YanıtlaSil
  30. Valla bir Mango defilesi gidilen yer. Buna göre de en iyi benim için Etel Baler'dir.

    Sonrasında Feryal Gülman'ı yine çok beğendim. Sinir edici güzellikte ve sinir edici güzel kıyafetleri var:)

    Şeyma Subaşı'na gelince kendisi moda ile ilgileniyor değil mi? Kostüm danışmanı diye biliyorum. Yıllar önce de Deniz Akkaya'nın jüriliğini yaptığı bir TOP MODEL diye yarışma vardı oraya katılmıştı.Neyse konuyla alakasız ama aklıma geldi işte:) Ayakkabıları kendisine çok yakışmış.

    Ben Melis hn.ın pabuçlarını Jimmy Choo'da olsa sevmedim. Üzerindeki karanfiller olmasaydı daha mı iyi olurdu acaba?


    Harika Güral'a ise derhal profesyonel el atılmalı. Jean pant. ne kötü durmuş. Yanlış kalıp seçmiş ve o çanta ile ayakkabı uyumuna da koptum yani. Hiç sevmiyorum hiç sevmiyorum ayakkabı çanta bir örnekliğini. Ay yoruldum yeter benden bu kadar. Diğerlerini yorumlamaya gerek bile yok.

    Sonuç: Bu karelerde favorim ETEL BALER!


    YanıtlaSil
  31. Ay bir şey daha eklemek istiyorum Hande Acar'ı vallahi fotoğrafta ilk gördüğümde cicişlerden biri sandım kilo almış bu kızlardan biri dedim meğer Hande imiş. Yazık yaaa, valla ben de çok üzülüyorum Hande Acar'a. Bak kimlere benzetiyoruz bir anda.Niye böyle estetik bağımlısı olurlar ki.Zararın neresinden dönse kardır. Kaşları da çok kötü görünüyor. Bu kaşsız gezip sadece boya kalemi veya dövme ile kaşlanmayı da hiç anlayamıyorum:((((

    YanıtlaSil
  32. Şeyma Subaşı bu kadar parayı kazanıp, bu etikete nereden sahip oldu? İşte bazı dedikodular sanki bir şeyleri doğruluyor gibi geliyor bana. Vogue dergisindeki CL pabuçlarını servet değerinde cidden. Hani Acun medya'da çalışan daha birçok genç var ama ne Şeyma kadar magazinsel oldular ne de onun kadar kazanıyorlar mı acaba? diye sormadan edemiyorum.

    YanıtlaSil
  33. Ben hem bir Feryal Gulman hem de Etel Baler hayrani olarak ikisini de begenmedim. E. Baler kotunyn iyisi ama F. Gulman yaz tatili yaramis :) elbise kivrimlari fazladiyla ortaya cikarmis, flaslar da patlayinca pek hos bir goruntu ortaya cikmamis.
    Verda Penso simdiye kadar gordugum en kotu kilik icinde.
    İdil Unan'i begendim ama su halhal modasi geceli asirlar oldu. Cikarin nolur halhallari.
    Hulya Kalyoncunun o saclara o H. Leger hic olmamis. Saclar Kezban, kiyafet Hollywood olunca ortaya corba cikmis.
    Pek basarili bir defile olmamis bizim icin. Seyirlik bir sey cikmamis:)

    Sevgiler

    İdil

    YanıtlaSil
  34. Yukarıdaki bazı yorumları okudum da Şeyma Subaşı'nı ne olursa olsun çok beğeniyorum.Hırslı bir kız olduğunu biliyorum. Fiziği çok güzel ve Vogue'da da her giydiğini kendisine çok yakıştırdım. Aferin ona.

    YanıtlaSil
  35. Sevgili YLZ, Harika Güral'ın düğün saçı makyajı bitmişte gelinliğini giymeye gider gibi olduğunu söylemissin. Bu iltifat mı, değil mi anlayamadım doğrusu. Çünkü her kadın gelinlik giydiği gün cok güzeldir. Ben onun yüzünü çok beğeniyorum, bence çok zarif ve asil bir gülüşü var. Makyajı çok iyi kaldırıyor. Ruju ne acaba ? Özellikle saçları bir efsane, böylesine gür, bakımlı ve uzun saça sahip çok az kadın vardır, rengini acmış ve fön çektirmiş, cok Avrupai olmuş. Çantasını da beğendim. Ethel hanımın çantası da çok havalı, rengine bayıldım !! HAnde Acar'a söylecek söz bulamıyorum !!

    YanıtlaSil
  36. Sevgili Adsiz, ne yazik ki iltifat etmedim!! Saci ve makyaji giydigi kiyafete gore o kadar abartili ve alaturka ki, ancak gelinlikle olabilir demek istedim. Yoksa senin de dedigin gibi her kadin gelinlikle guzeldir ama blazer ve jeanle degil! Guzelligi, zarifligi ve gulusu hakkinda sana katiliyorum ama keske yerine gore kiyafet, sac, makyaj seciminde de ayni seyleri soyleyebilseydim.

    YanıtlaSil
  37. Sevgili YLZ, ben Harika hanımın avukatlığına soyunmak istemiyorum fakat ortada bir haksızlık olduğuna inanıyorum. Saçları dalgalı fön ile şekillendirilmiş ve salık bırakılmış. Yıkayıp çıkmış gibi duran idil Unan'ın askine son derce bakımlı ve havalılar. Dalaglı fönlü saç ne kadar abartılı yada alaturka olabilr ki ? Ben saçlara alaturkalık katacak bir krepe müdehalesi de göremedim, son derece dinamik olmuş. Makyaja gelince, dikkat edersen, bazı resimler flaştan dolayı daha koyu, bazıları da daha açık çıkıyor, bu resimde bir flaş kurbanı olabilir. Bence biraz abartıyorsunuz

    YanıtlaSil
  38. Verda Penso harika olmus, Selin Imer'e kesinlikle kisa/kut bir model cok yakisir kalite katar, Hande Acar'in siyahliklarinin kupe olduguna inanmak istiyorum :) Sayili kahkul beni gulmekten koltuktan dusurmek uzere :))))

    YanıtlaSil
  39. Fazilhan yukledigin resim ruyalarima giricek,print edip yastigimin altina koyuyorum ,bana onu alicak erkekle evlenmeye hazirim,ya da boyle bir is bulsam 24 saat calisirim,o ne bicim canta oyle,Etel hanim cok cok cok guzel giyiniyor.

    YanıtlaSil
  40. @ZeynepBc Asıl ben teşekkür ederim :) Londra'da Old Bond Street Chanel'de vitrinde görmüştüm ben de hemen fotoğraflamıştım :)

    @Bb Evet mükemmel bir şey değil mi? Vitrine yapıştım resmen. Harika bir şey!!! :)Etel Baler harika ötesi bir seçim yapmış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeynep B.C.11 Eylül, 2012

      Fazilhan ben de internetten buldun zannetmistim.Aman Tanrim sende ne bicim arsiv vardir o zaman hayal bile edemiyorum.Gercek bir modaseversin,hayran oldum!!!!

      Sil
  41. Boyle baska enfes fotograflarin varsa lutfen bizle paylas.Hadi blog ac Fazilhan.

    YanıtlaSil
  42. Cok iyi fikirmis ya! Begendigin parcalarin resmini cekmek!

    YanıtlaSil
  43. ama ben yorumlarınıza cevap vermeye yetişemiyorum artık :) şöyle rahat bir zamanım olsa da hepinize tek tek cevp verebilsem ama olmuyor yapamıyorum beni affedin lütfen :(

    fazılhan'cımın canım kardeşimizin moda aşkı dillere destandır. herşeyi bilir bir tanedir o seni çok seviyor ablaların fazılhancım biliyorsun dimi :)

    sema basa 'nın elbise bilgisi için teşekkürler. Williamson olduğunu çakamadım nolduysa hehe :) Hemen düzeltiyorum. O yakaya nasıl o küpe takışmış o da ayrı bir yetenek !!

    Etel Baler 'in fanları süper. Bu kadar yapıcı ve enerjik fanlar bir de Feryal G ve Siren Ertan da var. Bu 3 ismin postunu yapmak bu yüzden bana ayrı bir keyif veriyor.

    YanıtlaSil
  44. Ablacım ben de sizi çok seviyorum. Ama öylesine seviyorum falan değil çok çok çok seviyorum! ♥

    YanıtlaSil
  45. Harika'yi yakindan taniyan biri olarak yazdigin yoruma tamamen kiskanclik diyorum... Saci'da makyaji da kiyafeti de tamamen uyumlu...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu tamamen zevk meselesi. nasıl benim beğenmediğimi sen beğenebilirsen senin beğendiğini de ben beğenmeyebilirim. ne kolay işine gelmeyince kıskançlık demek te Allam ya !

      Sil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.