ANNE HATHAWAY 'in VALENTINO Gelinliği !

 
Anne Hathaway 'in Valentino gelinliğini gördünüz mü ? Tek kelimeyle muhteşem ! Her ne kadar yüksek kalite görselleri olmasa da flu karelerde bile gelinliğin güzelliği ve çiftin romantizmi fazlasıyla anlaşılıyor.
 
 
Geniş saç bantıyla 20 'lerin havası yansıtılmak istenmiş. Duvak muhteşem. Ama en sevdiğim katlı eteğin zarif süzülüşü. Kumaş üstü sanki aplike uygulanmış ama o kadar narin görünüyor ki bayıldım ! Anne 'in omuzlarının güzelliğini de ön plana çıkaran bir model seçilmiş. Nefis nefis nefis ! Hani gelecek aylarda evleniyor olsaydım terzime işte aynen bunu istiyorum derdim.  
 
Her kare sanki bir dönem filminde çekilen düğün sahnesi kadar estetik.

 
 
 

Yorumlar

  1. Geçen yıl evlenirken bu gelinliğe benzer Pronovias Elie Saab gelinliği o kadar istemiştim ki anlatamam. Model ismi Minerva idi. Harika görünüyor:)

    YanıtlaSil
  2. Cok guzel bir gelinlik gercekten, ayrica blogun da ki dier paylasimlar da cok guzel ellerine saglik sende benim bloguma bir goz atmak istersen beklerim hem cekilis de var belki katilmak istersin Hediyemiz Victoria Secret`dan!
    http://kuyame.blogspot.com/2012/09/hediyemiz-victoria-secretdann-hadi.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kuyame çok teşekkür ederim. isteyen okuyucularım mutlaka bakacaktır bol şans :)

      Sil
  3. vuvvvv çok romantik :)

    YanıtlaSil
  4. bomba haber hakan yıldıırm paris defilesi iptal kolleksiyonunu kaybetmiş:)

    YanıtlaSil
  5. Taha Akyol'un oğlunun düğününün gelinliği diyorum sadece. Unutmak istiyorum unutamıyorum

    YanıtlaSil
  6. Çok tatlı, çok romantik! Bayıldım :)

    YanıtlaSil
  7. kafadan asagi cok ama cok guzel. kafasindaki sey her neyse ne tek basina ne de butunluk icinde ozellikle de onden bakinca hic olmamis, ama Valentino buna nasil evet demis? acaba yuksek kalite resimlerde cok bambaska birsey mi cikacak?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dediğin gibi görseller çok kötü. belki kaliteli olanlarda bu kadar göze batmayacak. gerçi ben bu halini bile çok beğendiğim için farketmiyor :)

      Sil
  8. ben tam olarak nasıl bir yerde evlenmişler anlamadım. sanki bir tarlanın ortası gibi. ama fotograflara bayıldımmm

    YanıtlaSil
  9. eminim bekar olduğumdan.... hiçbir zaman anlam veremedim düğün/gelinlik olgusunun bu kadar abartılışına... birgün evlenecek olsam en fazla o çok beğendiğim boyner kır düğününün bir replikasını denerdim... hafif, püfür püfür, gerçek.... anne hathaway düğünden az önce ayağı takılıp yerdeki taşa başını çarptığı için gitmek zorunda kaldığı acil yardımdan kocaman bir sargıyla çıkmış gibi.... kırda var mıdır ki o kadar büyük taş....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok güldüm yorumuna eline sağlık :) senin bakış açınla bakmayı denedim ve evet sanırım kafasındaki şey daha güzel ve esprili anlatılamazdı :))

      Sil
  10. valentino farkı kendini fena göstermişşş,,çok güzelll :)

    YanıtlaSil
  11. Begenmedimm begenemedim. Butune bakinca, daha dogrusu bakamiyorum bile. Bu kdr zarif gordugum bir santcinin en ozel gununde bu sekilde olmasi beni sasirtti . Evet iscilik ve elbise kismina tek bir laf edemem, sahane ama butununde olmamis :(

    Elif C.

    YanıtlaSil
  12. Anne H. kafasına ayıp şey takmışşş! Böyle dantel bantlar falan. Kadıköy de kostüm satan yerler vardır, vitrinlerine koyarlar. Hizmetçi elbisesi falan. Kızım o kadarı özelinizde kalsaydı...

    YanıtlaSil
  13. Açıkçası çekimlerde çok zorlandığı gelinlikle belliydi. Saçının kısalığını dantel bant ile örtmelerini sevmedim. Belki gelinliği başkasının üstünde görsem beğenirdim ama Anne'i zariflikten uzak ve çok itici bulurum. Son zamanlarda gördüğüm en çirkin gelin diyebilirim. Hani genelde herkese yakışır ama bazılarına olmaz ya öyle işte. Anne Hathaway o üstünde taşıdığı gelinliğin ruhuna aykırı. Yazık olmuş Valentino gelinliğe :)) Gelinlik Anne'i giymiş :)))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.