Sarı Renk Çılgınlığı Geçmek Bilmiyor !!

Evet yeni sezona girdik giriyoruz hatta bordolarımız çıktı hemen giymek cakamızı atmak için fırsat kolluyoruz ama bir renk var ki geçen sezondan beri hala popülerliğini koruyor. Sanki bordoya sen dur bakim kenarda benim işim hala bitmedi diyor. Sarı renk derken her tonunu kastediyorum. Limondan başlayıp hardala kaçan, kavun, neon o şu bu şu yani genel anlamda sarı olsunda ne olursa olsun :)



 
 
Sarı renk özellikle kırmızı halıya bir başka yakışıyor. Mesela benim için 2012 'nin unutulmaz sarısı Julianne Moore 'un Dior elbisesine ait. Neon sarıda ise Jennifer Lopez 'in yine neon pembe stilettolar ile eşleştirdiği Michael Kors elbisesi.
 
Kolajlarda da gördüğünüz gibi Emmy, Altın Küre, Cannes ve Oscar 'da sarılar en gösterişli halleriyle salınıp durdular.
 
Bizim sınırlar içindeyse sarıya rağbet Hollywood 'daki kadar değil. Kırmızı halı kültürümüz olmadığından büyük sosyetik davetlere ve düğünlere bakıyoruz. Ve bu cesur rengi seçen 3 isim aklıma geliyor. Mine Kalpakçıoğlu, Fatoş Sarıgül ve Banu Çarmıklı. Bu listenin bu kadarla kalmayıp yeni isimler ve yakışan sarılar görmek dileğiyle :)
 
 

Yorumlar

  1. Benim favorim Cameron Diaz, cesaret isteyen bir kiyafeti kendinden oldukca emin tasimis. Ve Fatos Ssrigul her giydigini guzel tasiyan bir hatun, onuda begendim.

    xxx

    www.thetrendreportuk.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Bence Moore in giydigi dior bir efsane.Sebebide o muhtesem etegin asagiya inerken gosterdigi olaganustu iscilik.Sanirim sade ve şık olmak böyle tanimlaniyo benim icin !!

    YanıtlaSil
  3. fatoş sarıgüle çok yakışmıs birde Jennifer Lopez harika _______________

    YanıtlaSil
  4. Nedense benim çevremde sarı rengi sevmeyen çok insan var. Zor bir renk gibi mi görünüyor acaba. Bu rengi sevmeme rağmen dolabımda sarı penye bile yok. Hayret.

    Aylin

    YanıtlaSil
  5. herkese yakışmıyor bence yakışan giysinn

    esra betül

    YanıtlaSil
  6. Sarı rengi hiç sevmem ben ve kendime yakıştırmam. Aslında saçım koyu kahve,fatoş sarıgül gibi ama yine de kendime sarı yakıştırmam. Sarı rengin yakışma kuralı benim için ten rengi değil saç rengidir ve koyu saça yakıştığını düşünüyorum. Şekil a:1 Yukardaki bayanlar da olduğu gibi çoğu koyu saç. Mesala ben kırmızı rengi de sevmem ve herkese yakıştırmam. Nasıl riskli bir renk nasıl!! Açık tene bayrak gibi durur,koyu tene sırıtır. Birşey var o kırmızı da beni iten,sadece çanta ve ayakkabı da severim. Sarılara dönersek; yukardaki bayanlardan çoğuna yakışmış cameron diaz hariç. Kate için de üzgünüm elbiseyi beğenmedim o yüzden kötü göründü gözüme. Bizim sosyeteden kesin ve kesin Fatoş sarıgül derim. Hani 10 numara 5 yıldız diye bir tabir varya,işte o tabir yukardaki fatoş sarıgül için çıkmış bir tabirdir. Bayıldım!! Renk benim için sarının kısmen elle tutabilir bir tonu. Hardal diğer sarılardan bir tık önde benim için ve kesinlikle esmerler giymeli bana göre. Uzatmadan söylersem fatoş sarıgül hep hardal giysin derim:) Mine kalpakçıoğlu içinse tam tersi,sarılardan uzak durmalı. Hani tanımasam güzel,alımlı,zarif,şık bir kadın olduğunu bilmesem şu sarı hali için oturur ağlardım!!:) O derece olmamış benim için. J.Lo yine yıkılıyor unutmadan söyleyim. Hani o renk elbisenin altına o renk ayakkabı giymek,bunu düşünmek, hadi düşündün diyelim başarıyla kombin etmek,hadi kombini de yaptım diyelim amma velakin ammma dedim bak burası çok önemli!!! O Kombini yakıştırmak kendine sadece j.lo ve onun türünden olan kadınların yapabileceği çok ama çok zor bir meseledir. Mesala örnek verelim; bizim sosyete yapsa bu kombini neon elbise+ neon ayakkabı ne olurdu? Hemen söyliyim:) Sahane abartılı bir saç, ''dille tabir'' bir makyaj, hani sosyete de hepimizin ''taktir'' ettiği o eşsiz makyaj:) güzel birde şıkır şıkır çanta olmazsa olmaz. Ortaya seyrine doyulmaz bir ''neon'' kombini çıkartabilirdi benim güzel sosyetemin güzel kadınları:)) Yaa ben konuyu nereye getirdim yine!! Canım sıkılıyor ondan:) Sarılar candır diyorum ve yazıma son vermek istiyorum:) Geldim ya geri ben şimdi destanlarım bitmez artık!!:) Affola diyorum canlarım:)

    YanıtlaSil
  7. Sarı giymek cesaret ister bende sarışın olduğumdan pek tercih etmiyorum. Kullandığın tek sarı fosforlu kalemde :)
    Bizden Mine Kalpakçıoğlu'nu beğendim yabancılardan da kim olduğunu bilmiyorum en üst resimdeki 2. sıradaki. zenci peplum tuvaletli olan ve JLO tabiiki.

    YanıtlaSil
  8. Sarı en sevdiğim renklerden, hele yazın oyle çok giyerim ki. kışın da hardal tonlarını seviyrum.

    http://bir-alisveriskoligin-itiraflari.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.