2012 Contemporary Istanbul Açılış Daveti ve Meral Okay 'ı Anma Töreni

Bu post altında haftasonunda konuşacak tartışacak yığınla isim var. Hazır mısınız hanımlar :)



Açılışı Feryal Gülman ile yapıyorum. Üstünde nefissss bir Tom Ford görüyorsunuz. Kollar kadife ve sırt açık ama ne yazık ki sırttan hiçbir görselim yok !! Yakında alacam elime makinamı davetlileri ben çekeceğim !! Bu sırt detayı nasıl gözlerden kaçar anlamıyorum ki !! Ayyy delirdim resmen ! Elbette Feryal Gülman elbiseyi kusursuz taşımış. Corto Moltedo clutchı ve saçındaki taşlı bant herşey bir uyum içinde. Günün ilk en şıkı !


 
 
Ender Mermerci 'nin lacivert tonlarındaki bluzun zarafetine bayıldım. Estetikler sayesinde resmen zamanı durdurmuş !


Sanem Tezman anne olduktan sonra daha bir güzelleşenlerden. Gerçi kıyafeti fazla sade geldi ama o bu tarz tüvit ve pantolon ikilisini çok seviyor. Yakışıyor yakışmasına ama daha canlı renkli ya da daha cesur modellerde denese ne iyi olurdu diye düşünmeden edemiyorum :)


Edvina Sponza 'nın baştan aşağı look'una bayıldım. Tüvit ceketi, deri pantolonu, şalı, All Star'ları ve çantasıyla her telden çalıp ancak bu kadar iyi görünülebilir.



İkinci Günün En Şıkı Esra Oflaz Güvenkaya !! Tek kelimeyle muhteşemm ! Gök mavisi pantolon takımı, aynı tonlarda şifon gömleği, vişne çürüğü renkli portföy ve ayakkabılarıyla nefis bir bir renk eşleştirmesi yapmış. Çanta ve ayakkabı aynı renk olayını sevmesem de bu görüntüde hiçbir şey beni rahatsız etmedi. Saçları, makyajı ve oversize küpeleriyle bir moda dergisinin editoryelinden çıkmış gibi ! Sevindirik oluyorum böyle şıklıklar güzellikler gördüğümde :) Ama renk seçimi kesinlikle bir anma törenine uygun değil bunu da yazmazsam olmaz !

 
 
Bir gök mavisi rengi daha Elif Dürüst 'ten geliyor. Elbiseyi hemen tanımış olmalısınız. Emme Stone 'un üstünde gördüğümde ayılıp bayıldığım Emilio Pucci olur kendileri. Elif Dürüst 'e yakışıp yakışmamışı geçiyorum insan böyle bir elbiseyle nasıl bir anma törenine katılır onu konuşmak istiyorum !! Esra Oflaz 'da aynı hataya düşmüş ama en azından pantolon ceket olmasıyla ucundan kurtarmış diyorum. Ama Elif Dürüst 'ün elbisesi hem dekoltesi hem de taşlı aksesuarlarıyla olacak iş değil !


Contemporary Istanbul davetinde ise Meral Okay 'ın anma töreninde giymesi gereken bir kombinle. Mekanları şaşırmış diyorum ne diyim başka bilemedim ki. Esra Dinçkök 'ün kilolarından kurtulduğunu görmek sevindirici. Yine eski incecik fiziğine kavuşmuş bravo !


Meryem Uzerli 'm canım benim bu kadını bir başka seviyorum. Tarifi zor bir hayranlığım var kendisine. Botları pek fena ama yüzünün güzelliği o kadar sarhoş ediyor ki beni ne yazacağımı bile unutuyorum :)

 
 
Hande Ataizi belli ki Mad Men stilinde devam ediyor. Yakıştırmasını bildikten sonra bu tarz bir devamlılığa gayet olumlu bakıyorum.


Selma Ergeç ve Nur Fettahoğlu bir anma töreninde nasıl giyilmesi gerektiğini gösterir gibiler.


Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu uzun zamandır davetlerde görünmüyordu. Tarz olarak birbirlerine yakıştırdığım bir çift.


Tansa Ekşioğlu 'nun buram buram asalet kokan havasını çok beğeniyorum. Kıyafeti son derece sade ama bir o kadar rafine.

 
 
İlk karenin kendisi çok güzel ! Fotoğraftaki ışık ve renk dağılımı süper görünüyor. Bilgün Dereli 'nin kadife pantolonu, ceketi ve desenli gömleği çok yakışmış. Paçalar bir gıdım kısa olsaymış daha iyi olurmuş.


Fatoş Sarıgül 'e elbisesinin kesimi yakışmış. Clutcı, ayakkabı seçimi herşey yerli yerinde gayet şık.



Çok zarif ve şık 2 mankenimiz. Muhteşem görünüyorlar !

Daha görseller bitmedi o yüzden bu postun 2. sini önümüzdeki günlerde konu edebilirim !

Yorumlar

  1. sosyolojik yorum yaparsak şayet, anma töreni olduğu için "abartmama kaygısı" taşındığından çoğunluğu asil olmuş diyebiliyoruz, lakin curcunalı etkinliklerde hatunlar abartmaktan bitap düşüyor ve çok azı işi kotarabiliyor..
    esasında şık olmak için sadeleşmek, ve sadelikte asaleti yakalamak gerçek elit olmaya yaraşır diyorum...

    YanıtlaSil
  2. Feryal Gülman tek başına konu edilecek kadar kusursuz gözüküyor. Bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynı model zarada tıpa tıp :)

      Sil
  3. Selma Ergeç'in kendini gerçekten Hatice Sultan sandığını düşünmeye başlıyorum artık ama..:-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de bu yoruma tamamen katılıyorum ve lütfen yüzüne bir gramcık renk verse...

      Sil
  4. İnanamıyorum Elif Hanım kırmızı hali kıyafetiyle anma töreninde nasıl bu hata yapılır şaşırdım doğrusu.Sanem Hanımı çok beğendim nasıl bir güzellik böyle.

    YanıtlaSil
  5. Yine çok keyifli bi post Pelimcim :)
    Feryal hanımın elbisesi çok güzel ama saçındaki bant ve çantası kötü bence.Sanem hanım zaten gördüğüm kadarıyla hiç risk almayan ve hep aynı renk ve sade kıyafetler giyerek sıradan olan bir bayan. Edvina hanım spordan gelmiş sanırım,çok kötü. Elif hanım gerçekten bir anmaya o kıyafetlemi gitmiş.Ne kadar ayıp bir davranış.Hiç yakıştıramadım.resmen sadece kendini göstermeye gitmiş.Meryem hanım çok güzel,zaten çok beğenirim kendisini ama çorapları kötü.Fatoş hanımın elbisesinin rengi ve kesimi mükemmel,acaba nerden almış öğrenebilirmiyiz. Triko bir elbisemi? çantasıda çok güzel. Saçı ve makyajı kendisini biraz yaşça büyük göstermiş ama güzel. Mankenlerimiz gerçekten çok güzeller.
    Teşekkürler

    YanıtlaSil
  6. ben herkesi çok beğendim, gayet şıklar. En çok Elif Dürüst'ü beğendim hatta.
    O ortama giyimiyle gitmeyen tek kişi Edvina Sponza olmuş, converse ayakkabı ve şal çok spor tarz, çarşıya-pazara yada alışverişe gider gibi gelmiş, özensiz görünmek istemiş ama olmamış.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aksine benim için de en az 3-4 saat boyunca eserlerin inceleneceği ve ayakta duracağın bir organizasyona en doğru kıyafeti Edvina giymiş derim. Nihayetinde ne giydiğini gösterecek ya da ultra şık görünmemin zaruri olmadığı bir ortamdan bahsediyoruz ;)

      Sil
    2. merhaba Edvina'nın pantolonunun markasını bilen ? Bayıldım ..

      Sil
  7. En çok beğendiklerim Ender Mermerci, Tansa Ekşioğlu ve Sanem Tezman oldu.Sanem Hanımın rafine şıklığına,dikkat çekmek için yırtınmayan tarzına hayranım.Mutlu ve güvenli hanımların böyle olduğunu düşünüyorum.Ender Hanım ve Tansa Hanım da aynı şekilde..Fatoş Sargül'ü ne giyerse giysin maalesef beğenemiyorum.Tarzı duruşu saçı başı makyajıyla 45 yaşında gibi duruyor.Meryem Uzerli ve mankenler için fikrimi söylesem bu neyin öfkesi diye kızarsın:)

    YanıtlaSil
  8. Ahu Yagtu ve Edvina Özyeğin favorilerim. Nasıl şık ve cool olunur göstermişler.

    b-lure.blogspot.com

    YanıtlaSil
  9. Her zaman ki gibi Feryal Gülman bunun dışında Hande Ataizi, Tansa Ekşioğlu, Selda Car ve Didem Soydan en begendiğim isimler oldu.Ayrıca Meryem Uzerli'nin de gülüşüne ve konuşmalarına bayılıyorum.TV de bir röportajına denk gelmistim cook sempatik bir kişi. Pelincim ellerine sağlık cook güzel bir post olmus...

    YanıtlaSil
  10. Merhaba, Esra Dinckök ün yanindaki bayanin üzerindeki siyah yelegin nereden oldugunu bilen var mi acaba? Cok hos görünüyor.

    YanıtlaSil
  11. Herkes çok hoş olmuş,, Ender Mermerci daha da bir hoş olmuşş.. Ender Hanım, yaşın sayılar dan ibaret olduğunun kanıtı gibi sanki..

    YanıtlaSil
  12. Feryal Gülman yine nefis bi kombin yapmış bayıldım ayrıca bu sac modeli yüzüne çok yakışmış.Esra Oflaz'ın renk kombinine öldüm bittim :) çok güzel taşımış.Hande Ataizi'nin makyajı çok güzel görünüyor bence.Elif Dürüst konusunda sana kesinlkle katılıyorum emilio pucci'si harika ama yalnış yerde bi de elif hanımın çok fazla estetikle yüzünü bozdugunu düşünüorm ne yazık ki

    YanıtlaSil
  13. Hande Ataizi e ve tarzına bayılıyorum nefis!!! Esra o.g müthiş hos, alımım , ağırlığı olan, ve kendine yakıştırmasını ve aksesuar secimini cok başarılı yapan ve övecekse herseyi cok iyi taşıyan bir kadın.feryal gulman ne zarif ne cici olmuş!!!
    Meryem uzerli ye kiyamam , ne tatlı ne doğal bir kadindir konuşmaları hareketleri , ilk intiba önemlidir ya sanki giydiği olmasa bile bana hep sırın ve guzel geliyor:)
    Hande t.

    YanıtlaSil
  14. Eog bence anma töreni degil contemporary açılış davetinde pelincim arka fon öyle gozukuyor:)
    Hande t.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Handecim görsel olarak Cİ 'dekini kullandım. Meral Okay gecesinde de aynı kıyafetle katılmış.

      Sil
  15. ben hiç kimse hakkında yorum yapmak istemiyorum bugün sadece meryem uzerli yi konuşalım nolur..o kadın benim için gerçek kadının hayat bulmuş hali sevimliliği seksiliği duru güzelliği dişiliği maşallah herşeyi var.o kadar güzel gülümsüyorki o gülerken bende sırıtıp duruyorum :D o benim hürrem im onu böyle görünce pek bi seviniyorum :))

    YanıtlaSil
  16. bide pelin allah aşkına şu yorum penceresini açılır pencere yap nolur telefondan giriyorum eziyetlerden eziyet beğeniyorum :O

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım bu yeni yorum tarzını ben de çok sevdim. Yorumcunun bizzat kendisine cevap verme açısından çok pratik. O yüzden değiştirmeyi düşünmüyorum affet beni ;)

      Sil
  17. ayse boyner mi o, 3lu resimle basma cicekli elbisesi ve motosiklet botlari ile ortada duran???

    YanıtlaSil
  18. sanem tezman nın ki nasıl bir güzelliktir anlamıyorum ya maşallah valla.bence bir kız bebek doğurmalı ne talı olur kim bilir:))

    YanıtlaSil
  19. Tansa Ekşioğlunu ben çok beğeniyorum . Bu kadar sade ve klasik giyinip bu kadar tarz ve havalı olmak. On numara. Daha sonra detaylı diğerleri için de yazacağım Sevgili Pelin :))

    YanıtlaSil
  20. hayıııırrrr yorum penceresini değiştirme Pelin:((

    YanıtlaSil
  21. Mermerciler kuşkusuz çok şık bir aile, ama Tansa Ekşioğlu'nun tarzını ben de ayrı olarak kendi başına çok beğeniyorum..
    Basında görünenin dışında gündelik hayatta sokakta da gördüğümde O kadar çabasız ve doğal olarak şık.. Doğal olarak şık derken, sanki giyinirken çok uğraşmamış, şık olmayı kafasına çok takmadan spontane olarak şık olmuş düşüncesi uyandırıyor bende, hayranlık verici. Bu stili yakalayabilmek de fazlasıyla zordur, yanılıyor muyum ?
    Aynen Pelin'indediği gibi zerafet ve asillik anahtar kelimeler.
    Bu arada post da çok güzel olmuş, eline sağlık Pelin.

    YanıtlaSil
  22. Yemisim meral okayini bulmusken kalabalık görünmek icab eder mantığında bir görsellik sunmuş hanımlar .
    Sinem

    YanıtlaSil
  23. Sanem tezman sac rengini koyult lutfeeen..siyah yap demiyoruz tabi ama bal rengi soyle soft sarilara yonel.fatos sarigul birara ne guzel kut kesim duz fonlu saclariyla dolasiyordu, niye yine oyle yapmiyor?genc olupta daha yadli gorunuyor kanimca..neden saclardan gittim cunku sac vir kiyafeti tamamlayan en onemli unsurlardan biri.

    YanıtlaSil
  24. Buarada unuttum onuda yazayim.sevgili derin mermerci ablasini biraz sac makyajda ornek alsaya :) yalin tarzini seviyorum tansa hnm.in.en iyi sari sac renk ornegi ayrica

    YanıtlaSil
  25. sanem tezman her zmnki gibi cok sıkıcı giyinmis ve yasindan buyuk duruyor demode platin saclar aman aman,feryal gulman she rockss herseyi o kdr yakıstırıypr ve asaletıyle birlestiriyorki bu genclerin biraz ornek almasi gerek ,elif durustte cok klas duruyor,meryem ne kdr tatlisin sen ne kdr candan bende botlari gormiorum ve seni cok begeniorum

    cansel

    YanıtlaSil
  26. EN GÜZELLERİ MERYEM UZERLİ YA TÜRKİYENİN EN GÜZEL KADINI MERYEM YOK BÖYLE KADIN YANİ TANRIÇA....

    YanıtlaSil
  27. Fatoş hanımın elbisesinin rengi ve kesimi mükemmel, acaba nerden almış öğrenebilirmiyiz.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.