75- GÜNÜN ŞIKI : Arzu Sabancı

Arzu Sabancı 'nın Carven elbisesine, taşıyışına, güzelliğine kısaca herşeyine bayıldım ! Zaten fazlasıyla güzel bir kadın. Vücut yapısına neyin yakıştığını çok iyi biliyor ve seçimleri de hep bu doğrultuda. Modayı yakından takip ediyor lüksü seviyor ama tarzında hiçbir zorlama ya da kasma hissetmiyorsunuz.


 
 
Carven elbisenin çapraz desenleri ve beyaz yaka detayı çok hoş. Hatırlarsanız bu yaka işini geçen hafta detaylı bir şekilde ele almıştım. Siyah çorap ve siyah sivri burun ayakkabı seçimi elbiseyle sert bir renk eşleştirmesi olmuş ama olmuş mu pekala da olmuş ! Chanel 2.55 Jumbo 'yu elinde taşıması yerinde olmuş. Saçı ve makyajı her zaman kusursuz. Işıl ışıl, aydınlık insana enerji veren bir fiziğe sahip.

Yorumlar

  1. Çok hoş bir hanım. Gelin namzedinin vay haline:))) Allah Özge Ulusoy'a kolaylıklar versin. Böyle güzel bir kayınvalidenin yanında silik kalmamak için bayağı bir uğraşması gerekecek.

    YanıtlaSil
  2. gördüğüm en şık sabancılardan biri ayakkabının çoraptan ayrı durmuyor oluşu bile detaylara ne kadar önem verdiğini göstermiş bence

    semforever-semforever.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Bende çok beğeniyorum Arzu Sabancı'yı tüm davetlerde farkıyla özellikle dikkatimi çekiyor. Yine çok elit bir tarz ile taşımış kıyafetini.

    gülnihan

    YanıtlaSil
  4. guzel guzel guzel, sık sık sık, zarif zarif zarif ,cıvıl civil ,güleryüzlu , artı 3 delikanlı annesi ve zevkli ...bayıldım!!! hacı Sabancı da azıcık kilo verse keske :))) maşallah arzu Sabancı'ya!!!
    Hande t.

    YanıtlaSil
  5. Bu kadar karmasik desenli, renkli hele bir de yaka detayli elbiselerden zerre kadar hoslanmasamda,mukemmel tasimis gercekten.Sac, makyaj,aksesuarlar kusursuz. Gercek anlamda cok guzel bir hanim.

    YanıtlaSil
  6. elbise karışık geldi bana biraz ama güzelliğe diyecek yok
    esra betül

    YanıtlaSil
  7. Sosyetede en begendigim 2 kadindan biri

    YanıtlaSil
  8. bayıldım elbiseye heleki opak çorapla konbin olayı herzman çok hoş duruyor elbisenin boyu biraz daha kısa olsa sanki daha iyi olurmuş mu ne___________

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Tugbade, bence Arzu Sabancı'nın yaşı itibari ile elbisesinin bu boy olması pek kıvamında. Daha kıs aolsaydı olmazdı. Hatta hemen başlardık vıdı vıdı etmeye. Yaşın abu kısalık yakıştıramadık da oydu da buydu da:))))

      Sil
  9. Çok güzel kadın gerçekten, bayıldım. Bu yakaları hiiiiçç sevmiyorum ama kendisine çok yakışmış. Taşımak böyle bir şey işte, yakışanı giymek.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.