Beyza Arslan 'ın Şıklığı Detaylarda..

Aksesuarlara verdiğiniz önemle sıradan görünen bir elbiseye hayat verebilirsiniz. Mesela bugün için bu konuda gözüme takılan isim Beyza Arslan oldu.



Beyza Arslan 'ın şıklık konusunda olumlu gelişimi dikkat çekici. Şayet bunda profesyonel bir dokunuşun faydası varsa kesinlikle devam etsin derim. Üstünde krep ve dantel çok şık bir Roland Mouret kokteyl elbise var. Elbise zaten tek başına çok şık. Beden ölçüleriniz müsaitse şık görünmemeniz ancak size kalmış.  Ama gelin görün ki bir de bu güzelliği leziz papişler ve uygun bir çantayla tamamlarsanız işte benim keyif aldığım nokta burası oluyor :)



Şu ana kadar Türk sosyetesinin rağbet ettiğini görmediğim ama formlarını çok beğendiğim Edie Parker kutu clutch seçmiş. Edie Parker retro ve akrilik çalışmasıyla piyasada kendisine farklı bir yer edinmiştir. Klasik bir elbiseye bu tarz farklı bir seçim yapmasını çok sevdim. Bir de genel havaya bakır tonlarında simli bir Christian Louboutin Love Me seçtiniz mi beni deli etmeye yeter :)



Saçlarını dalgalı ve açık bırakması, göz makyajını ön plana çıkarması, takı olarak sadece pırlanta bilezikler kullanması isabetli olmuş.

Yorumlar

  1. Tepeden tırnağa harika :)

    YanıtlaSil
  2. Clutch super,nefis bi sıklık bayıldım!

    YanıtlaSil
  3. kıyafetine değil ama clutch ve ayakkabılarını çok beyendim çok zarif __________

    YanıtlaSil
  4. Edie Parker portföylerini severim. Love me ayakkabısının her rengini istiyorum zaten ilk Emma Stone'un ayağında gördüğümden beri ayrı aşk var aramızda :D amaaaa elbise portföy ve ayakkabı birlikte bana fazla geldi. Hepsi bence ayrı ayrı daha güzel :)

    YanıtlaSil
  5. Baştan aşağıya çok güzel bir görüntü; özellikle ayakkabılara bayıldım. Beyza Aslan'ı bu blog sayesinde duydum, tarzındaki gelişme dikkat çekici. Fizik olarak çok hoş bir bayan olduğunu düşünüyorum, böyle nefis parçalarla birleşince daha da bir hoş olmuş.
    Feride

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. lüks modayı ilgi çekici, iyi/kötü kullanan herkesi bu blogda konu ediyorum. beyza aslan 'ı gelen maillerden biliyorum bu blog sayesinde keşfeden birçok kişi oldu.

      Sil
  6. Beyza aslan'ı sevmeye ve ciddi ciddi beğenmeye başladım. Öncelerde kim bu kadın diye düşünürdüm Şimdiyse giydikleri hakikaten çekiyor beni. Amma velakin! Giydiği elbiseyi hiç ama hiç beğenmedim. 100 elbisenin içinde olsa,99 tanesine bakarım şu yukardaki elbiseye bakmam. Kötü,asla tarzım değil. Yakışmış ama kendisine sırıtan birşey yok. Gelelim detaylara!! Asıl meseleye:)) O çanta ne öyle ya!! Mümkünse benden başka bir kadının elinde olmasın o çanta! Deliyorum, daralıyorum,kriz geliyoo,titreme oluyor... olucaksa böyle güzel bir çanta bende olsun ama dimi? Ruh sağlığım için lütfen!:) Ben yollarım sana resmini sen post yaparsın,okuyucum gamze dersin. Hani sen okuyucuları gösteriyodun ya! Yorumluyoduk bizde,tamam ben atıcaktım resmimi bu çantayla,benim olacaktı bu çanta. Beni yorumlayabilirdin fevkalede pelin lütfen!!:) Olmadı Beyza hanımda hiç olmadı, eline yakışmamış bir kere çanta(!) Olmaz beğenmedim. Başka çantamı yok allasen ya!! Oluyo mu çanta? Peh!! Daha bende yokken, neyse! Kapattım çanta meselesini kınıyorum beyza hanımı esefle(!) Ayakkabıya geçtim, geçmez olaydım yani!! Oluyo mu ama,beklesen ben sana maille bu ayakkabıyı ayağımda gösterebilirdim!:)) Olmadı,olmuyor pelin'İM:) Ne o ayakkabılar ya CL pehhh!! Beğenmedim. Neyleyim güzeli güzel benim olmadıkça. Sinirliyim ya!! Off sinirliyim:) Hadi ayakkabı neyse ama çantaya hakikaten asabım bozuldu!! Yazmam daha(!) nokta bitti!! Ayrıca sıradan bu çanta, bu çanta değil,bu değil yani.. daha farklı olmalı,çığır açmalı insanlar değişik çanta görmek istiyor.. bu değil,ayakkabı hiç değil..bana vermesi lazım beyza hanımın. Sıradan bunlar, değil.. hiç biri değil... Bana versin ben sıradan da olsa alırım no problem!!:) Öperim pelin'İM:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gamzecim seni mutlaka birgün konu etmeliyim. farkındamısın bilmiyorum ama fanların oluştu artık :))) şaka bir yana gerçekten giyin şöyle birgün bizim için afilli afilli tak en şık çantanı giy ayakkabını cakalıda bir poz ver ve bana gönder. çantanın özellikle iç formu dışından daha güzel geliyor bana. tam bir aynalı mücevher kutusu görünümü yapmış harika değil mi ?

      Sil
    2. Ben çok düşündüm resmimi göndermeyi,sen daha ilk karar verdiğnde okuyucuları konu etmeye,bir sevindirik oldum sorma gitsin!! Heycanlandım,telaşlandım,kesin resmimi yolliyim dedim,ne giysem dedim,kız arkadaşlarıma sordum... ammma velakin! Cesaret edemedim, korktum sonra. Ya eleştirirlerse? Ya rüküş derlerse dedim ama en çok sen beğenmezsin diye çekindim ve vazgeçtim. Sonra eşime sordum,karşı çıktı istemedi daha beter cesaretim kırıldı. Sonra eşime duygu sömürüsü yaptım, yaa!! Gideyim dedim,lütfenn!!! sonra eşim yumuşar gibi oldu, sonra araya tatiller girdi ben 7/24 deniz,güneş,bikini... ee bikinimi çekip gönderemem dedim:)) Sonra tam bir doğruldum yollucam dedim,kış geliyor dedim... aaa hamileyim!! Bu sefer de şişti suratım,çirkinleştim... yine rafa kaldırdım o yüzden:) Başka bahara inş:) Fanlar mı dedin sen!! Gözümden kaçmadı,havaya girdim yine:))Çantanın içi dışı heryeri güzel pelin'im:) Mücevher kutusu değil. Tam mücevher peloş'um:))

      Sil
  7. Ben de cok beğendim bu halini oldukça zarif buldum bence bu sac sekli de oldukça yakışmış ayakkabilar tam ölmemin zaten platformsuz kadın kadın:) clutch cok hos :) benim tek bir önerim olucak dudakları bence gereğinden fazla dolgu oldugu icin bence en kötü secimi kesinlikle sürdüğü renk ya da her neyse... Fikrimce daha şeftali tonu ya da murdum ttonları narsın ruj yerine cok hos dudak kalemlerinden tercih etmeli bakalım nasıl olucak:)
    Hande t.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hande'cim öpüyorum seni nolursunuz noooo platform diye bağırasım geliyor. minyon kadınlara bırakalım şu işi. kadının ayak bileğini, ayak şeklini en zarif gösteren pigalle modellerden de vazgeçmeyelim lütfeen :))

      Sil
  8. İlk olarak bu Edie Parker Lara Clutch'ların markasını, modelini bilmiyordum, merak ediyordum ilk olarak bunun için teşekkürler :)
    Ayrı ayrı tüm parçalar çok güzel olsa da bence birleşince biraz katışmış. Edie Parker Roland Mouret'ye gitmemiş sanki...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende aksine sıradışı eşleştirmesini sevdim zaten. yoksa mouret 'ye vivier takmışın artık çok bilindik ve klasik bir eşleştirme. böyle cesur yaklaşımları seviyorum :)

      Sil
  9. Hersey kendine basina güzel ama hepsi bir arada çok fazla, çok göz yoruyor, her yerde bir detay, bir ayrinti.

    YanıtlaSil
  10. Gonlume Gore06 Kasım, 2012

    Bencede parcalar tek tek cok guzel, bl arada tam bende bilemedim mesela bir jeanle yada siyah deri pantalonla daha guzel olabilir bu clutch diye dusunuyorum. Ama Allah icin zerafetine ve kibar durusuna bayildim bu kizin,hani cit kirildim kizlar vardirya ben cok severim gercekten bu tip tarzi.Bu arada sayfanin yeni sekli cok guzel olmus ben cok begendim blraz redcarpetfashionawards.com u hatirlatti bana ama sen tabi bir numarasin Pelin supersin !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gönlüme göre ne diyorsun naptın arkadaşım :) redcarpet nireeee ben nireee :) ama bunu duymak çok keyifli orası ayrı çok teşekkür ederim :) siteyi beğenmene ise ayrıca sevindim.

      Sil
  11. Çantayı ben de düz bir elbiseniz kullanmayi tercih ederdim:) ama çanta cokk şımarık cok guzel bisi:)
    Hande t.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hande bayıldım ifadene. tam dediğin gibi şımarık birşey :)

      Sil
  12. Canta ve ayakkabi super ancak dantel ile kombinlenmesi hic olmamis bana gore. Yani ilk bakista elbet kotu durmuyor ancak biraz daha mini ve modern kesimli bir elbise ile kombinlese yakar gecerdi. Bir de pirlanta bilezik takiyorsak, ozellikle beyaz altin/platin ise bu canta ile birlikte kullanmiyor, illa kullanacaksak diger elimizde tutuyoruz cantayi :)

    YanıtlaSil
  13. Aaaa Gonlume Gore söyleyince fark ettim gerçekten Türkiyenin redcarpet-fashionawardsı ancak sen olabilirsin ablacım :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.